• Kings Canyon i Watarrka National Park, Australien
 • Den røde og støvede outback i Australien
 • Kings Canyon i Northern Territory, Australien
 • Kings Canyon i Watarrka National Park byder også på små oaser
 • Nyd den fantastiske udsigt over Kings Canyon i Watarrka National Park, Australien

Rejser til Kings Canyon, Australien

Vandreture i spektakulær kløft med 100 m lodrette vægge i Northern Territory

Kings Canyon med 100 m lodrette vægge

Kings Creek og Garden of Eden

Vandreture på kanten og nede i kløften

Wallabies, firben og papegøjer

Udvalgte udflugter til Kings Canyon

Læs mere

Hertil og ikke længere! De 100 m lodrette sider i Kings Canyon efterlader ingen tvivl om, hvem der bestemmer, når I står nede i kløften ved Kings Creek. I er oppe mod og midt i storslået natur. Nyd det!

Kings Canyon ligger i Watarrka National Park, hvor de gulrøde klipper inviterer til smukke vandreture. Der er afmærkede stier, som I skal holde jer til. Ikke kun fordi der oppe på toppen pludselig er et meget stort trin ned, men også fordi dele af Kings Canyon er hellig for aboriginerne. 

Vandreture i Kings Canyon i Australien

Der er en 2 km lang rute i bunden af kløften ved Kings Creek, og en 6 km lang rute oppe på toppen af kløften. Den sidste starter med en brat stigning til toppen og spektakulær udsigt ud over Watarrka National Park og ikke mindst ned i dybet. 

Halvvejs gennem ruten går det stejlt ned til Garden of Eden, der er et permanent vandhul, der ligger som en palmeoase mellem klipperne. Op igen og herfra videre langsomt ned mod starten. Alle i almindelig god fysisk form kan klare denne tur. Dyreliv? Rockwallabies, firben og flere arter papegøjer holder til i området. 

Udflugter til Kings Canyon

Nyhavn Rejser håndplukker de bedste udflugter til Kings Canyon f.eks. på campsafari i outbacken. Stort set alle ture og udflugter i den centrale del af Australien foregår enten tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen, så den værste middagshede undgås. Således også på rejser til Kings Canyon. 

Vejen til Kings Canyon

Kings Canyon ligger stort set midtvejs mellem Alice Springs og Ayers Rock, ca. 300 km fra begge. Turen fra Alice Springs kan med fordel tages i en 4WD via Mereenie Loop, der er et 172 km langs dirt track, hvor I virkelig får en god fornemmelse af den røde outback. Alternativt kan I tage den asfalterede hovedvej. Mellem Ayers Rock og Kings Canyon er vejen asfalteret. Hør vores rejserådgivere, hvordan I kan inkludere Kings Canyon i jeres Australien rejse.

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Kings Canyon

Nyhavn Rejsers rejserådgivere er eksperter i rejser til Australien. De har personligt oplevet og udforsket Kings Canyon i Watarrka National Park i Australien. Kontakt dem og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.