Xl Australia Sydney Opera House 5

Australiens ikoner

Australiens ikoner

14 dage fra 44.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

2 ugers koncentreret rejse

Tag på eventyr til de største ikoner i Australien. I oplever Sydney med flere udflugter, 3 dages campsafari i outbacken med Uluru (Ayers Rock) samt Queensland med udflugter til Great Barrier Reef og verdens ældste regnskov.

Denne rejse til Australien er til jer, der vil have de største oplevelser, men som ikke har oceaner af tid til lange rejser. I kommer tæt på Australiens største ikoner på udvalgte udflugter og rejsen er både effektiv og komfortabel med bl.a. fly til Uluru (Ayers Rock).

Glæd jer til

 • De største attraktioner på kun 2 ugers rejse til Australien
 • Operahuset og skøn sejltur i Sydney
 • 3 dages campsafari i outbacken
 • Snorkeltur til koralø ved Great Barrier Reef
 • Verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Rundvisning i operahuset og sightseeing i The Rocks Rundvisning i operahuset og sightseeing i The Rocks
Australiens outback 2 nætter på Australiens outback 2 Højdepunkter Eventyrlige dage ved Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon Eventyrlige dage ved Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon
Port Douglas 4 nætter på Port Douglas 4 Højdepunkter Oplev naturen til vands ved Great Barrier Reef og til lands i Daintree Rain Forest Oplev naturen til vands ved Great Barrier Reef og til lands i Daintree Rain Forest
Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Boat Reef

Cruise, Operahus og Outback

Eventyret starter i Sydney med flere udflugter. I skal på guidet sightseeing i Sydney Opera House og på en vidunderlig sejltur i et tall ship med udsigt til alle attraktioner i Sydney. 

Om operahuset i Sydney eller Uluru (Ayers Rock) er det største ikon kan diskuteres. Men selvfølgelig oplever I dem begge. Fra Sydney flyver I direkte til den røde outback. Den oplever I på 3 dages campsafari! I bor i telt i en camp ved Uluru og igen på en kvægfarm ved 300 m dybe Kings Canyon.

Great Barrier Reef og verdens ældste regnskov

Sidste del af jeres rejse til Australien foregår i Queensland med Great Barrier Reef. I skal på snorkeltur med en katamaran til en lille koralø, Low Isles, for at snorkle med havskildpadder og koralfisk. 

Queensland huser også verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. I udforsker regnskove, mangroven og stranden i selskab med en lokal aboriginer.

Mindre grupper giver større oplevelser

I Australien er en udflugt ikke bare en udflugt. Den kan foretages med jer alene, i små grupper og i store grupper. Jo større, jo billigere, men oplevelsen er ikke den samme. Udgangspunktet for denne rejse til Australien er "småt er godt". Alt i rejsen kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle ønsker!

Xl Australia Sydney Operahouse Waterfront Day.jpg
XL Australia Queensland Great Barrier Reef School Of Sweatlips
XL Australia Ayers Rock Uluru Northern Territory Red Centre Desert
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I er på vej til 2 ugers eventyr, hvor I skal opleve de største ikoner for rejser til Australien. I lander dag 2 i Sydney i New South Wales, og tager en taxa til jeres hotel i Sydney. Velkommen til Australien!

Vibe Hotel 4*, Sydney

Det skønne, nyrenoverede Vibe Hotel ligger i gåafstand til Sydney Opera House, Darling Harbour og smukke Hyde Park. Nyd de lokale og internationale restauranter og cafeer i det hyggelig område omkring Vibe Hotel.

Xl Australia New South Wales Sydney Vibe Hotel Rooftop Pool

I er vel ankommet til Sydney i Australien, men skal nok lige ryste pelsen lidt oven på den lange flyvetur. Nyd dagen i jeres eget tempo. Gå en tur. Mærk stemningen. Nyd en hyggelig café. Er der plads i kufferten, skal I måske også lige se på et par butikker? 

Oplev Jørn Utzons mesterværk, Operahuset i Sydney

Det er sjældent, et land har en national stolthed, der ligger på den anden side af kloden. Men det er nok sådan, vi som danskere har det med Operahuset i Sydney. Utzons mesterværk er derfor et must at besøge på rejser til Australien. Vi inkluderer billetter til en rundvisning i operahuset, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, I vil opleve det utrolige byggeri. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt.

Xl Australia NSW Sydney Sydney Opera House Cafe Bar People
Xl Australia Sydney Opera House VL Backstage Tour Group Prudence Upton
Xl Australia NSW Sydney Opera House Utzon Room People Building Interior

Sydney er efter vores mening en af verdens smukkeste storbyer. Stemningen i Sydney er lige så behagelig som klimaet året rundt, og beliggenheden omgivet af vand fuldender billedet. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum, og de mange færger, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs, giver skønne pauser, når I udforsker Sydney. I løbet af de næste dage venter der da også spændende udflugter i Sydney – både til lands og til vands.

Sightseeing i The Rocks, Sydney

Rejser til Australien kan bringe jer vidt omkring. Når dagen er omme, har I f.eks. været gennem Suez-kanalen! Ja, det kaldes et lille og meget smalt stræde i bydelen The Rocks, som I skal på guidet tur gennem. 

I The Rocks blev de første straffefanger landsat, da de blev sendt til Australien. Byen voksede op herfra. For få år siden var planen at rive det gamle kvarter ned, men i stedet blev det restaureret. I får de spændende fortællinger fra The Rocks og oplever Sydney, som Sydney bør opleves: til fods. Turen kan gøres både formiddag og eftermiddag. I aftaler det med jeres rejserådgiver, når I sammen planlægger jeres rejse.

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse
Xl Australia Sydney The Rocks Evening Lights New South Wales

Som nævnt er en af Sydneys mest forrygende egenskaber, at byen er omgivet af vand. Det udnytter vi til en relativt kort, men fantastisk oplevelse ud på eftermiddagen. Indtil da kan I selv udforske Sydney. Nyd den dejlige by, og sig endelig til, hvis I vil have en masse tips med på vejen om alt fra shopping til gode restauranter. Vi har rigtig mange erfaringer at øse af fra vores egne rejser til Australien.  

1½ time for sejl ud for Sydney

I skal se Sydney fra havet om bord på 3 masters skonnert, et tall ship i 1850'er stil. I glider af sted for sejl på cruise med udsigt til Sydney Opera House og alle de andre attraktioner i den dejlige by. Turen varer 1½ time og slutter med at sejle under Sydney Harbour Brigde. Glæd jer til en skøn eftermiddag.

Xl Australia Sydney Tall Ship Experience Ships Soren Larsen Southern Swan Harbour Bridge

I rejser nu fra vandet til støvet. I tager fra dejlige Sydney til den røde outback i Northern Territory med Uluru (Ayers Rock). Først med en taxa til lufthavnen i Sydney, hvorfra I flyver direkte til Ayers Rock Airport inde i outbacken. Det er både den mest behagelige og mest effektive rute. Her bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta og 300 m dybe Kings Canyon

De næste dage venter en eventyrlig campsafari i Australiens røde outback. I kan glæde jer til nogle af Australiens smukkeste naturscenerier: Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta og den 300 m dybe Kings Canyon. I skal bo i telt i en camp ved Uluru og i telt på en kvægfarm ved Kings Canyon. Welcome, mate!

I går i seng under millioner af stjerner, og I står op før solen, for at opleve solopgange over Uluru og Kings Canyon. Det er ubeskriveligt smukt. I kører i en specialbygget 4WD bus i en gruppe på maks. 21 personer.

Jeres campsafari slutter i Alice Springs midt i den australske ørken. I bliver kørt lige til jeres hotel, hvor I med en vis sandsynlighed lader jer friste af poolen.

Doubletree by Hilton Hotel 4*, Alice Springs

I har en overnatning på DoubleTree by Hilton Hotel i Alice Springs. I bliver budt velkommen med hjemmelavede chocolate cookies. Så er stemningen på plads. 

Smag kænguru, emu og kamel

Hotellet har en prisbelønnet restaurant, men Alice Springs byder også på mange andre spændende restauranter og de største steaks, der serveres akkompagneret af aussie musik. Prøv evt. kænguru, emu og kamel i delikate anretninger på Red Ochre Grill.

Xl Australia The Olgas Aerial View Northern Territory
Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Camel 4Wd Jeep
Small Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Yulara Campsite Night

I tager en taxi til lufthavnen og flyver til Cairns i staten Queenslandmed alt fra tropiske strande over tæt regnskov til Great Barrier Reef. I skal opleve det hele! 

I Cairns bliver I budt velkommen til Queensland af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til skønne Port Douglas en god times tid nordpå ad kysten. Her er smukkere strand og ægte feriestemning sammenlignet med mere byagtige Cairns, og I bor bedre for udflugterne. 

Shantara Resort & Spa 3+* i Port Douglas

I skal bo 4 nætter på Shantara Resort & Spa i Port Douglas i Queensland. Hotellet ligger i anden række for vandet i gåafstand til 4 Mile Beach, den hyggelige marina og byens butikker og restauranter. I får en moderne lejligheder og kan nyde poolen og den fred og ro, der hersker på Shantara Resort & Spa. Hotellet er kun for voksne. Rejser I med børn, har vi naturligvis gode alternativer.

Xl Australia Shantara Resort Spa Port Douglas Pool Apartments
Xl Australia Cairns Northern Beaches Beach Palms
Xl Australia Queensland Port Douglas Beach

I dag skal I nyde, hvordan Queensland byder på fantastisk snorkling med Great Barrier Reef og de mange koraløer. I bruger ikke tid på at sejle den lange vej helt ud på selve revet. I stedet har vi fundet en fantastisk udflugt til Low Isles, der er en koralø en hyggelig sejltur fra Port Douglas. Det har ikke bare en tidsmæssig fordel. I kan også snorkle over korallerne direkte fra stranden i stedet for at hoppe i på det dybe vand. 

I katamaran til fantastisk snorkling med skildpadder

Der bliver sat sejl på en katamaran med plads til maks. 32 gæster. Fremme i en smuk lagune på Low Isles begynder oplevelserne for alvor med snorkling med havskildpadder og koralfisk. Low Isles har kun en enkelt bygning, et historisk fyrtårn, der nu er marine research station. Det er som at være på en øde ø.

Xl Australia Boat Sailaway Hero Low Isles Boat
Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Aerial Shot
Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Snorkel Couple Beach

Queensland byder på mere end strande og koralrev. På halvøen Cape York, der stikker op fra det nordlige Australien som en spids nål, kan I opleve verdens ældste regnskov. Endnu et godt eksempel på, hvor forskelligartede oplevelser, I kan få på rejser til Australien.

Vandretur i verdens ældste regnskov

Jeres udflugt til Daintree Rainforest går ind i den tætte regnskov, ud til flod, mangrove og strand. Undervejs fortæller jeres lokale guide om aboriginernes liv i regnskoven. I lærer at fange krabber med spyd og tester, om boomerangen returnerer. I får fortællinger om helbredende planter, tager en svømmetur undervejs og nyder en frokost i naturskønne omgivelser.

Small Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Spear Group
Xl Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Fauna Flower
Xl Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Ocean

Rejser til Australien kan vare måneder og år, uden at man oplever det samme 2 gange. I har været på to ugers koncentreret eventyr med de største ikoner, og nu er I nået til den sidste hele dag. Den skal nydes i fulde drag med så meget eller lidt, I har kyst til. 

Hvis I ønsker flere udflugter f.eks. på Great Barrier Reef, kan vi arrangere det, ellers nyd hyggelige Port Douglas, der er Hornbæk og Skagen på australsk. Port Douglas er rig på gode caféer, shopping og spisesteder, og Port Douglas regnes for et af de bedste steder at spille golf i Australien.

Xl Australia Port Douglas Beach On Sunny Day
Xl Australia Shantara Resort Spa Port Douglas 1 Bedroom Poolview Balcony
XL Australia Queensland Great Barrier Reef Snorkling Woman Coral

I bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, hvorfra I flyver hjem. I lander i Danmark dag 14. Måske sidder I allerede i flyet og drømmer om nye rejser til Australien. I har set en masse, men der er så meget mere i det kæmpe land.

Xl Australia Kings Canyon Resort Glamping Wildlife
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukkede hoteller og lodges. På hele jeres vej gennem Australien bor I på håndlukkede hoteller valgt for stemning og beliggenhed.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund-Sydney / Cairns-København/Billund
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Guest Room
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Sightseeing i The Rocks, Sydney
 • Oplevelse: For sejl på tall ship i Sydney Harbour
 • Indenrigsfly Sydney-Ayers Rock
 • Oplevelse: 3 dages campsafari i Australiens outback, inkl. alle måltider
 • 1 nat på DoubleTree by Hilton 4*, Alice Springs. Mountain View Room
 • Indenrigsfly Alice Springs-Cairns
 • Transport fra lufthavnen i Cairns til Port Douglas t/r
 • 4 nætter på Shantara Resort & Spa 4+*, Port Douglas. Studio Pool View
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles
 • Oplevelse: Heldagsudflugt til Daintree Rainforest
Pris per person ved 2 voksne
Australiens ikoner: Sydney, Outback & Reef, 15 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.02.24 ‑ 31.03.2443.000‑45.00048.000‑50.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien

Flere dages rejse til Australien?

Denne rejse er en oplevelse for livet, men den kan naturligvis forlænges med endnu flere dage og flere oplevelser. Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse til Australien ud fra jeres ønsker og få evt. inspiration i Nyhavns kompromisløse Australien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.