• Den kæmpemæssig sten Ayers Rock ligger i Northern Territory i Australien
  • Sailaway og Low Isles
  • Nyd den fantastiske udsigt over Kings Canyon i Watarrka National Park, Australien
  • Oplev regnskov, fauna og dyreliv på en vandretur i Daintree med lokal aboriginer

Australiens ikoner

2 ugers koncentreret rejse til Sydney, Outback og Great Barrier Reef fra 31.500 kr.

Glæd jer til:

De største attraktioner på kun 2 ugers rejse til Australien

Operahuset og skøn sejltur i Sydney

3 dages campsafari i outbacken

Snorkeltur til koralø ved Great Barrier Reef

Verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest

Læs mere

Tag på 2 ugers eventyr til de største ikoner for rejser til Australien. I oplever Sydney med flere udflugter, 3 dages campsafari i outbacken med Ayers Rock og også Queensland med udflugter til Great Barrier Reef og verdens ældste regnskov. 

Denne rejse til Australien er til jer, der vil have de største oplevelser, men som ikke har oceaner af tid til lange rejser. I kommer tæt på de største ikoner for rejser til Australien med udvalgte udflugter og en rute, der både er effektiv og komfortabel med bl.a. fly til Ayers Rock. 

Cruise, operahus og outback

Eventyret starter i Sydney med flere udflugter. I skal på guidet sightseeing i Sydney Opera House og på en vidunderlig sejltur i et tall ship med udsigt til alle attraktioner i Sydney. 

Om operahuset i Sydney eller Ayers Rock er det største ikon kan diskuteres. Men selvfølgelig oplever I dem begge. Fra Sydney flyver I direkte til den røde outback. Den oplever I på 3 dages campsafari! I bor i telt i en camp ved Ayers Rock og igen på en kvægfarm ved 300 m dybe Kings Canyon.

Great Barrier Reef og verdens ældste regnskov 

Sidste del af jeres rejse til Australien foregår i Queensland med Great Barrier Reef. I skal på snorkeltur med en katamaran til en lille koralø, Low Isles, for at snorkle med havskildpadder og koralfisk. 

Queensland huser også verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. I udforsker regnskove, mangroven og stranden i selskab med en lokal aboriginer. 

Mindre grupper giver større oplevelser

I Australien er en udflugt ikke bare en udflugt. Den kan foretages med jer alene, i små grupper og i store grupper. Jo større, jo billigere, men oplevelsen er ikke den samme. Udgangspunktet for denne rejse til Australien er "småt er godt". Alt i rejsen kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle ønsker!

Håndplukkede hoteller og lodges

På hele jeres vej gennem Australien bor I på håndlukkede hoteller valgt for stemning og beliggenhed.

Flere dages rejse til Australien?

Denne rejse er en oplevelse for livet, men den kan naturligvis forlænges med endnu flere dage og flere oplevelser. Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse til Australien ud fra jeres ønsker og få evt. inspiration i Nyhavns kompromisløse Australien.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

Lobbyen på Vibe Hotel i Sydney, AustralienI er på vej til 2 ugers eventyr, hvor I skal opleve de største ikoner for rejser til Australien. I lander dag 2 i Sydney i New South Wales, og tager en taxa til jeres hotel i Sydney. Velkommen til Australien!

Vibe Hotel 4*, Sydney

Det skønne, nyrenoverede Vibe Hotel ligger i gåafstand til Sydney Opera House, Darling Harbour og smukke Hyde Park. Nyd de lokale og internationale restauranter og cafeer i det hyggelig område omkring Vibe Hotel.

Dag 3
Rundvisning i operahuset

Oplev Operahuset i Sydney indefraI er vel ankommet til Sydney i Australien, men skal nok lige ryste pelsen lidt oven på den lange flyvetur. Nyd dagen i jeres eget tempo. Gå en tur. Mærk stemningen. Nyd en hyggelig café. Er der plads i kufferten, skal I måske også lige se på et par butikker? 

Oplev Jørn Utzons mesterværk, operahuset i Sydney

Det er sjældent, et land har en national stolthed, der ligger på den anden side af kloden. Men det er nok sådan, vi som danskere har det med Operahuset i Sydney. Utzons mesterværk er derfor et must at besøge på rejser til Australien. Vi inkluderer billetter til en rundvisning i operahuset, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, I vil opleve det utrolige byggeri. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt.

Dag 4
Sightseeing i The Rocks, Sydney

The Rocks bydelen i Sydney med Sydney Harbour Bridge i baggrundenSydney er efter vores mening en af verdens smukkeste storbyer. Stemningen i Sydney er lige så behagelig som klimaet året rundt, og beliggenheden omgivet af vand fuldender billedet. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum, og de mange færger, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs, giver skønne pauser, når I udforsker Sydney. I løbet af de næste dage venter der da også spændende udflugter i Sydney – både til lands og til vands.

Sightseeing i The Rocks, Sydney

Rejser til Australien kan bringe jer vidt omkring. Når dagen er omme, har I f.eks. været gennem Suez-kanalen! Ja, det kaldes et lille og meget smalt stræde i bydelen The Rocks, som I skal på guidet tur gennem. 

I The Rocks blev de første straffefanger landsat, da de blev sendt til Australien. Byen voksede op herfra. For få år siden var planen at rive det gamle kvarter ned, men i stedet blev det restaureret. I får de spændende fortællinger fra The Rocks og oplever Sydney, som Sydney bør opleves: til fods. Turen kan gøres både formiddag og eftermiddag. I aftaler det med jeres rejserådgiver, når I sammen planlægger jeres rejse.

Dag 5
Tall ship cruise i Sydney

Cruise i en smuk tremaster i Sydney HarbourSom nævnt er en af Sydneys mest forrygende egenskaber, at byen er omgivet af vand. Det udnytter vi til en relativt kort, men fantastisk oplevelse ud på eftermiddagen. Indtil da kan I selv udforske Sydney. Nyd den dejlige by, og sig endelig til, hvis I vil have en masse tips med på vejen om alt fra shopping til gode restauranter. Vi har rigtig mange erfaringer at øse af fra vores egne rejser til Australien.  

1½ time for sejl ud for Sydney

I skal se Sydney fra havet om bord på 3 masters skonnert, et tall ship i 1850'er stil. I glider af sted for sejl på cruise med udsigt til Sydney Opera House og alle de andre attraktioner i den dejlige by. Turen varer 1½ time og slutter med at sejle under Sydney Harbour Brigde. Glæd jer til en skøn eftermiddag.

Dag 6-8
Campsafari i Australiens røde outback

Solopgang ved Ayers Rock, AustralienI rejser nu fra vandet til støvet. I tager fra dejlige Sydney til den røde outback i Northern Territory med Ayers Rock (Uluru). Først med en taxa til lufthavnen i Sydney, hvorfra I flyver direkte til Ayers Rock Airport inde i outbacken. Det er både den mest behagelige og mest effektive rute. Her bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Ayers Rock, The Olgas og 300 m dybe Kings Canyon 

De næste dage venter en eventyrlig campsafari i Australiens røde outback. I kan glæde jer til nogle af Australiens smukkeste naturscenerier: Ayers Rock og The Olgas og den 300 m dybe Kings Canyon. I skal bo i telt i en camp ved Ayers Rock og i telt på en kvægfarm ved Kings Canyon. Welcome, mate!

I går i seng under millioner af stjerner, og I står op før solen, for at opleve solopgange over Ayers Rock og Kings Canyon. Det er ubeskriveligt smukt. I kører i en specialbygget 4WD bus i en gruppe på maks. 21 personer.

Jeres campsafari slutter i Alice Springs midt i den australske ørken. I bliver kørt lige til jeres hotel, hvor I med en vis sandsynlighed lader jer friste af poolen.

DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs, AustralienDoubleTree by Hilton Hotel 4*, Alice Springs

I har en overnatning på DoubleTree by Hilton Hotel i Alice Springs. I bliver budt velkommen med hjemmelavede chocolate cookies. Så er stemningen på plads. 

Smag kænguru, emu og kamel

Hotellet har en prisbelønnet restaurant, men Alice Springs byder også på mange andre spændende restauranter og de største steaks, der serveres akkompagneret af aussie musik. Prøv evt. kænguru, emu og kamel i delikate anretninger på Red Ochre Grill.

Dag 9
Mod Great Barrier Reef

Pool område på Shantara Resort & Spa i Port DouglasI tager en taxi til lufthavnen og flyver til Cairns i staten Queensland med alt fra tropiske strande over tæt regnskov til Great Barrier Reef. I skal opleve det hele! 

I Cairns bliver I budt velkommen til Queensland af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til skønne Port Douglas en god times tid nordpå ad kysten. Her er smukkere strand og ægte feriestemning sammenlignet med mere byagtige Cairns, og I bor bedre for udflugterne. 

Shantara Resort & Spa 3+* i Port Douglas

I skal bo 4 nætter på Shantara Resort & Spa i Port Douglas i Queensland. Hotellet ligger i anden række for vandet i gåafstand til 4 Mile Beach, den hyggelige marina og byens butikker og restauranter. I får en moderne lejligheder og kan nyde poolen og den fred og ro, der hersker på Shantara Resort & Spa. Hotellet er kun for voksne. Rejser I med børn, har vi naturligvis gode alternativer.

Dag 10
Udflugt til Great Barrier Reef

Med Sailaway til Low Isles, AustralienI dag skal I nyde, hvordan Queensland byder på fantastisk snorkling med Great Barrier Reef og de mange koraløer. I bruger ikke tid på at sejle den lange vej helt ud på selve revet. I stedet har vi fundet en fantastisk udflugt til Low Isles, der er en koralø en hyggelig sejltur fra Port Douglas. Det har ikke bare en tidsmæssig fordel. I kan også snorkle over korallerne direkte fra stranden i stedet for at hoppe i på det dybe vand. 

I katamaran til fantastisk snorkling med skildpadder 

Der bliver sat sejl på en katamaran med plads til maks. 32 gæster. Fremme i en smuk lagune på Low Isles begynder oplevelserne for alvor med snorkling med havskildpadder og koralfisk. Low Isles har kun en enkelt bygning, et historisk fyrtårn, der nu er marine research station. Det er som at være på en øde ø.

Dag 11
Heldagsudflugt til Daintree Rain Forest

På jagt med spyd efter mud crabs ved kysten nær Daintree Rainforest, AustralienQueensland byder på mere end strande og koralrev. På halvøen Cape York, der stikker op fra det nordlige Australien som en spids nål, kan I opleve verdens ældste regnskov. Endnu et godt eksempel på, hvor forskelligartede oplevelser, I kan få på rejser til Australien.

Tag med en lokal aboriginer ud i Daintree Rainforest og lær om regnskovens planterVandretur i verdens ældste regnskov

Jeres udflugt til Daintree Rainforest går ind i den tætte regnskov, ud til flod, mangrove og strand. Undervejs fortæller jeres lokale guide om aboriginernes liv i regnskoven. I lærer at fange krabber med spyd og tester, om boomerangen returnerer. I får fortællinger om helbredende planter, tager en svømmetur undervejs og nyder en frokost i naturskønne omgivelser.

Dag 12
Afslapning i Port Douglas med Four Mile Beach

Nyd Port Douglas strand på en solskinsdagRejser til Australien kan vare måneder og år, uden at man oplever det samme 2 gange. I har været på to ugers koncentreret eventyr med de største ikoner, og nu er I nået til den sidste hele dag. Den skal nydes i fulde drag med så meget eller lidt, I har kyst til. 

Hvis I ønsker flere udflugter f.eks. på Great Barrier Reef, kan vi arrangere det, ellers nyd hyggelige Port Douglas, der er Hornbæk og Skagen på australsk. Port Douglas er rig på gode caféer, shopping og spisesteder, og Port Douglas regnes for et af de bedste steder at spille golf i Australien.

Dag 13-14
Hjem fra rejse til Australien

Kings Canyon i Northern Territory, AustralienI bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, hvorfra I flyver hjem. I lander i Danmark dag 20. Måske sidder I allerede i flyet og drømmer om nye rejser til Australien. I har set en masse, men der er så meget mere i det kæmpe land.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Australiens ikoner: Sydney, Outback & Reef, 15 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
28.10.21 - 11.03.2331.000-35.00036.000-40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her