• Nyd den fantastiske udsigt ved Rawnsley Park Station, Flinders Range, Australien
  • Kom tæt på den smukke natur i Jervis Bay i en kajak
  • Sellicks Beach på Fleurieu Peninsula i Southern Australia
  • Vinsmagning på Seppeltsfield Winery i Barossa Valley i det sydlige Australien
  • Svøm med delfiner i Gulf of St. Vincent i South Australia
  • Se Sydney fra oven fra en helikopter

Luksuriøst natureventyr i Australien

21 dage spækket med oplevelser fra dyreliv til årgangsvine og helikoptertur fra 49.000 kr.

Glæd jer til:

Kom tæt på dyrelivet på Kangaroo Island

Nyd kultur i Adelaide og australsk vin i Barossa Valley

Svøm med vilde delfiner og kør off road i 4WD

Se Sydney fra helikopter og på guidede ture

Lodges, luksuscamp og hoteller i særklasse

Læs mere

Oplev det sydlige Australien på en rejse med fokus på dyreliv og det gode liv krydret med forrygende udflugter. I flyver i helikopter, smager vidunderlige vine, oplever Kangaroo Island, spændende museer, vilde delfiner og meget mere. Og I bor steder, der fuldender eventyret på mageløs vis.

Oplev den unikke natur og kultur i South Australia. Her møder I forrygende gastronomi, smukke vingårde og kunst, der spænder fra museernes værker i Adelaide til aboriginernes klippemalerier i Flinders Ranges. 

I kommer ud i gold outback og rå bjergkæder, og dyrelivet byder på delfiner, søløver, koalaer, pingviner, possums og kænguruer. Og en masse brægende får, når I overnatter på fårefarme – bl.a. en stor villa på en fårestation, hvor I falder I søvn med kig til millioner af stjerner.

Vi har indlagt utallige udflugter fra helikoptertur til vandreture og sejltur på denne rejse til Australien. Selv en transportdag bliver til en oplevelse i 4WD langt ud i den fantastiske natur. 

Overnatningen er en del af oplevelsen

Vi har håndplukket hoteller og lodges med bedste stemning og beliggenhed. Undervejs overnatter I f.eks. på Kangaroo Island, der for mange er højdepunktet på deres rejse til Australien. Helt i tråd med resten af rejsen, bor I på øens bedste Bed & Breakfast og på en lodge ude i bushen. 

I Barossa Valley bor I på The Louise, der er et ikon for hyggelig overnatning med super gastronomi. I Sydney, som I selvfølgelig også skal besøge, bor I på et luksuriøst boutiquehotel i det charmerende Potts Point. I Jervis Bay venter en luksuriøs camp. Og vi kunne blive ved. 

Gode biler – med og uden chauffør

I oplever at blive kørt i 4WD gennem enestående natur på Fleurieu Peninsula, og I sidder også selv bag rattet ad flere omgange. I har f.eks. en 4WD på Kangaroo Island, så I også kan komme ud i outbacken, og ellers får I rummelige biler med plads til både jer og bagagen, og alle forsikringer er selvfølgelig på plads.

Den bedste rejseperiode for denne rejse til Australien er i det danske vinterhalvår, hvor det er sommer Down Under.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Australien

Prøv de mange gode spisesteder i AdelaideI sætter jer i flyet for at rejse til Australien. Foran ligger et eventyr af en ferie.

Dag 2
Velkommen til Australien

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury i AdelaideI lander i Adelaide i South Australia og tager en taxi hen til jeres hotel. 

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury 4*

I starter med stil. I kan jo lige så godt komme ind i vanen. I skal bo i en rummelig lejlighed på Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury. Det er måske ikke det mest mundrette navn, men det har en historie. Hotellet er nemlig indrettet i den gamle guldbørs lige i hjertet af Adelaide, så I kan gå til det meste. 3 nætter i Premium Studio.

Dag 3
På opdagelse i Adelaide

Victoria Square, Adelaide, AustralienAdelaide er shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. Her er gratis bycykler og Wi-Fi til byens gæster. En glimrende velkomst på rejser til Australien. Byen er udgangspunkt for udflugter til vinområder, Kangaroo Island og outbacken, men det kommer vi tilbage til. Lige nu skal I nyde byen. 

Art Gallery of South Australia i AdelaideKulturtur i Adelaide

Det er netop Adelaides rolle som et kunst- og kulturcentrum i Australien, der er tema for jeres udflugt denne dag.  På 2 spændende timer skal I opleve Adelaides kulturelle boulevard North Terrace og små gyder. Sammen med en lille gruppe på maks. 8 personer og en engageret guide besøger I museer, gallerier og konservatorernes værksteder.

Resten af dagen og aftenen kan I udforske den dejlige by, der er en millionby med en stemning som en charmerende provinsby. Byen er bygget op omkring et fint gitter af brede gader og boulevarder med grønne områder. Floden Torrens, kysten og bakkerne i baggrunden danner en fornem ramme. Det er nemt at tage en tur til stranden.

Dag 4
Svøm med vilde delfiner

Glid gennem vandet sammen med de vilde delfiner i South AustraliaI skal forholdsvis tidligt op, for I skal ud på en fantastisk udflugt. I skal nemlig svømme med delfiner. Ikke delfiner i indhegninger, der er trænet til at hoppe efter en makrel, men vilde delfiner, der selv kommer til jer, fordi de gerne vil. Uden anden belønning end jeres selskab. 

Hæng ud med vilde delfiner

Jeres svømmetur med delfiner starter fra havnen i Glenelg. I bliver hentet på hotellet og kørt dertil. Fra havnen sejler I med en skøn katamaran. Ofte går der ikke mange minutter, før I har selskab af de små hvaler. Og så er det ellers i vandet for at nyde det betagende selskab. 

Bagefter kan I vælge at blive kørt tilbage til hotellet med det samme, men I kan også blive og nyde Glenelgs gamle kajpladser med alt, hvad dertil hører af restauranter, caféer, gallerier mm., før I tager tilbage til centrum f.eks. med sporvognen for egen regning.

Dag 5
I 4WD gennem Fleurieu Peninsula

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i AustralienDagen i dag kunne godt have været bare en transportdag ad hovedvejen. I skal nemlig fra Adelaide til Kangaroo Island. Men så ville I gå glip af en masse på vejen. Derfor arrangerer vi en 8 timers udflugt med vin, smuk natur, dyreliv og fugleliv. 

Udflugt på Fleurieu Peninsula 

I skal nyde en af South Australias kønneste kystruter og rundt på halvøen Fleurieu Peninsula. Turen går i 4WD ad små veje og til fantastiske udsigtspunkter gennem det bakkede McLaren Vale vinområde og langs havet med store oplevelser på vejen, hvor I også nyder lidt ost og smager på regionens vine og lokale øl.

Til sidst bliver I sat af ved færgen, der sejler jer fra Cape Jervis til Penneshaw på Kangaroo Island. Her henter I jeres bil, en 4WD, som I skal køre i de næste dage. Første stop er jeres hotel tæt på færgelejet. 

Penneshaw Bar og cafe, Kangaroo Island Seafront ResortThe Seafront 3*, Kangaroo Island

Det er et godt stykke ud på eftermiddagen, og I har kørt nok i dag. Derfor venter der en hyggelig bungalow på hotellet The Seafront, der ligger på en klippe med udsigt over havet ganske tæt på færgelejet. I skal være her en enkelt nat.

Dag 6
På opdagelse på Kangaroo Island

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i Australien

Nu går det løs. I skal opleve fantastiske Kangaroo Island. I starter i den østlige del af øen, og dagens mål er helt nede i den vestlige ende, Flinders Chase. Det er 135 km væk, og der er så meget at se på vejen. 

Dyrelivet på Kangaroo Island

Kangaroo Island er en ZOO uden bure suppleret af spektakulære klippeformationer og støvet bushland. En del af øen er nationalpark, og resten benytter landmænd primært til fåreflokke. I kan møde bl.a. sæler, søløver, wallabies og kænguruer i massevis, pelikaner og som nævnt stadig pingviner, selv om sælerne har smag for dem. 

Også de kære koalaer stortrives på Kangaroo Island. I 1920 var de truet på fastlandet, og 18 koalaer kom i eksil på Kangaroo Island for at redde og øge bestanden. De blev til 27.000 koalaer, som i dag må reguleres i antal for at beskytte den øvrige natur. 

Sæl på Kangaroo Island i Australien

Vejen til Flinders Chase

Vi anbefaler, at I kører primært ad kysten forbi Vivonne Bay og Seal Bay mod Flinders Chase National Park. Glæd jer til at se de uendelige strande og deres beboere, søløverne. I kan skal naturligvis på en guidet vandretur på stranden, da man kan ikke må færdes på egen hånd blandt søløverne.

Brug jeres 4WD

Det er ikke for sjov - jo, det er OGSÅ for sjov, men ikke kun - at I kører i en 4WD på Kangaroo Island. Der er ganske få hovedveje, og kører I ind ad de mindre veje mellem dem, er I hurtigt ude i naturen. Her føler I jer langt fra enhver civilisation. Læg vejen omkring og nyd følelsen og den smukke natur.

Inde på midten af øen finder I også vingårde og whiskydestillerier, så man må sige, at øens tilbud er mangfoldige.

Kangaroo Island Wilderness Retreat 3* 

I skal bo en enkelt nat på Kangaroo Island Wilderness Retreat. Det er det eneste resort ved indgangen til Flinders Chase National Park, så I har det hele for jer selv om morgenen og om aftenen. Stemningen på Kangaroo Island Wilderness Retreat er en dejlig blanding af wild west, motel og sommerhus. Alle er her for at slappe af og nyde den smukke natur.

Dag 7
Flinders Chase National Park

De fantastiske klippeformationer Remarable Rocks på Kangaroo Island, AustralienGiv jer tid til at udforske området i og omkring Flinders Chase National Park, før I kører videre. Kør af sted om morgenen og vær her, før alle de andre, der bor længere væk, ankommer. Og læg i øvrigt mærke til træerne langs vejen. De bliver mindre og mindre på vej til kysten. 

Klippeformationer som Remarkable Rocks står som naturens egne kunstværker, og det samme gør Admiral Arch. Her har havet skåret sig gennem klippen og dannet en mellemting mellem en bro og en drypstenshule, der er beboet af newzealandske pelssæler. Bare gå efter duften af fisk. 

Senere kører I mod øst igen gennem de herlige landskaber. Tal med vores rejserådgivere om flere tips og deres personlige erfaringer fra rejser til Kangaroo Island. 

Stranraer Homestead 4* 

I skal bo en enkelt nat på hyggelige Stranraer Homestead, der er en arbejdende fårefarm og øens bedste B&B med kun 3 værelser (bestil i god tid!). Værterne Lynn og Graham hygger om jer, og I føler jer straks hjemme i de dejlige rammer. Har I lyst, kan I give en hånd med i arbejdet. At Lynn nok er øens bedste kok, gør ikke oplevelsen mindre. Især, fordi morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 8
Til vinlandet i Barossa Valley

Nyd en gåtur blandt vinmarker i Barossa Valley, AustralienSå kom dagen, hvor I skal forlade Kangaroo Island, men der er stadig tid til at se nærmere på naturen. I skal flyve videre fra Kingscote, og tæt herpå ligger den smukke Emu Bay. Navnet er aldeles falsk varebetegnelse. Der er ikke en eneste vild emu på Kangaroo Island. 

I kan også snuse til byen Kingscote, der f.eks. har flere gallerier. Men ellers afleverer I jeres bil og sætter jer til rette i et fly mod Adelaide. Her får I en ny bil (SUV) og kører ind i vinlandet Barossa Valley. En tur på ca. 70 km bringer jer til jeres hotel.  

Vinlandet i Barossa Valley

I Barossa Valley kan I udforske hyggelige landsbyer, nyde de smukke landskaber og smage på australsk vin. De lokale vingårde producerer Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. Og også skønne hedvine, vil I snart erfare!

Udsigen fra Restaurant Appellations terrasse på The LouiseThe Louise 5*, Barossa Valley

I skal bo to nætter i 5* luksus på The Louise, som er vores absolut foretrukne overnatningssted blandt mange i denne skønne del af Australien. The Louise er romantik, hygge og gastronomi i verdensklasse omgivet af vinmarker og vingårde. I har en vinyard suite inkl. morgenmad.

Dag 9
Eventyrlig rundvisning på Seppeltsfield Winery

Vinsmagning på Seppeltsfield Winery i Barossa Valley i det sydlige AustralienNu venter en af de største oplevelser, I kan få i Barossa Valley, nemlig en rundvisning på historiske Seppeltsfield Winery. Vingården er et eldorado, hvis I sætter pris på gode årgangsvine, og et ikon for australsk vin. Seppeltfield Winery har en historisk tradition for hedvine, men har nu også en betydelig produktion af rødvine og hvidvine. 

I skal på rundvisning, hvor I kan smage på en australsk portvinstype fra jeres eget fødeår. Hvert år lancerer Seppeltsfield Winery en 100 år gammel vintage, så det er også muligt at få en ganske særlig souvenir med hjem. 

Rundvisningen tager et par timer, så I har god tid til at nyde mere af Barossa Valley og ikke mindst The Louise resten af dagen.

Dag 10
Til Flinders Ranges

Nyd den fantastiske udsigt ved Rawnsley Park Station, Flinders Range, AustralienI forlader Barossa Valley og kører 4½ time nordpå. De bølgende landskaber skifter langsomt fra grønt til rødt, og Flinders Ranges melder sig i horisonten med sine markante lagdelinger i klipperne. Fra velfriserede vinmarker er I kommet til rå outback. 

Rawnsley Park Station 4*

I skal nu bo på Rawnsley Park Station, der er en arbejdende fårestation og en vidunderlig mulighed for at opleve formidabel natur Flinders Ranges med base i en stor villa. Tag på spektakulære vandreture og fald i søvn til synet af tusinder af stjerner, som I kan nyde fra jeres seng. 

3 nætter i One Bedroom Luxury Eco Villa inkl. morgenmad.

Dag 11-12
Outbacken i Flinders Ranges

Luftballon ved Rawnsley Park Station, Flinders Range i AustralienI Flinders Ranges inviterer forrevne bjerge og smukke kløfter jer til at udforske stier for både vandrestøvle- og sandalvandrere. Der er stier med imponerende udsigter og stier, der passerer aboriginernes klippemalerier. 

Udflugter fra Rawnsley Park Station

Fra Rawnsley Park Station kan I tage på ture med og uden guide. Til fods, i 4WD, i fly, luftballon, helikopter og på mountainbike. Målet for udflugterne kan være ruter i bushen, store kløfter som Bunyeroo og Brachina Gorges og udkigspunkter i bjergene som Rawnsley's Bluff. 

I kan også få indblik i fåreavlen hjemme på Rawnsley Park Station, besøge minebyer mm. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne og få flere tips, når I kommer frem.

Dyreliv i Flinders Ranges

Flinders Ranges har samtidig et spændende dyreliv. Emuflokke iler hen over stepperne, mens kænguruer og gulfodede klippewallabies er en smule mere imødekommende overfor fotografer. Historiske landsbyer som Hawker, Quorn og Parachilna grænser op til nationalparken og er også sjove at besøge.

Dag 13
I rejser til Sydney

Nyd morgenmaden i hotellets lille caféNu skifter jeres rejse til Australien totalt karakter fra øde outback til pulserende storby. I kører tilbage til Adelaide, hvor I afleverer bilen for så at flyve til Sydney, som I skal nyde de næste dage med dejlige udflugter og masser af tid på egen hånd. Når I er fremme i Sydney, tager I en taxi til hotellet. 

Spicers potts point 5*

Vi har udvalgt Spicers Potts Point, der er et lille luksuriøst boutiquehotel. Hotellet ligger i den skønne bydel Potts Point, en café oase midt i Sydney. I bor i gåafstand til Sydneys fantastiske seværdigheder, såsom Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House. 

Dag 14
Operahuset i Sydney

"The Sydney Opera House Tour" er en af de ting, man bare skal opleve når man besøger SydneyDenne dag er primært til at udforske Sydney, og det gøres bedst til fods. Især, når I bor så centralt, som I gør. 

I gåafstand fra hotellet ligger Sydney Opera House. Og det skal I selvfølgelig opleve.

Rundvisning i Sydney Opera House

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

Dag 15
Historisk byvandring i Sydney

Oplev The Rocks i SydneyMan kan udforske meget på egen hånd, men at følges med en engageret og vidende guide er nu altid en særlig oplevelse. Det skal I opleve i dag. 

I kommer på en guidet byvandring rundt i Sydney ad en rute, der baserer sig på en fortælling, de færreste hører. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering. Det bliver 2 timers gåtur i Sydney, hvor I møder og hører om både det gamle og det moderne Sydney.

Resten af dagen er på egen hånd. Sig til, hvis I f.eks. ønsker hjælp til at finde en god restaurant. Sydneys madscene er levende og spændende.

Dag 16
Oplev Sydney fra en helikopter

Se Sydney fra oven fra en helikopterNu når jeres rejse til Australien i bogstavelig forstand nye højder. I skal nemlig se Sydney fra luften. 

I helikopter over Sydney

At flyve i helikopter er en særlig oplevelse, som altid giver sommerfugle i maven! Når det så er en helikopter over Sydney, bliver det ikke meget bedre. 

I bliver hentet på hotellet og kørt til en lounge i Mascot-lufthavnen ved Sydney. Og herfra går det løs. I ser den rå kyst, fine strande og en af verdens smukkeste storbyer fra luften. Nyd udsigten gennem de store panoramavinduer i helikopteren. Flyveturen tager kun 20 minutter, men man kan komme vidt omkring i en helikopter på den tid.

Senere går turen tilbage til lufthavnen, hvorfra I bliver kørt til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 17
Luksuscamp i Jervis Bay

Restauranten på Paperbark Camp, New South WalesDet er tid at sige farvel til Sydney. I henter en bil og kører 2½ time sydpå langs den virkeligt smukke kyst, hvor I bl.a. kører på broer, der nærmest svæver ude over vandet. Ruten går gennem Australiens første nationalpark, Royal National Park, og der er flere steder at stoppe for at nyde udsigten og måske en bid mad. 

Paperbark Camp 4*

Målet for køreturen er Paperbark Camp, hvor I skal bo 3 nætter i et luksuriøs safaritelt omgivet af vidunderlig natur i Jervis Bay i New South Wales. Hvid sandstrand, bush, mangrove, dyreliv og skøn safaristemning venter.

Dag 18-19
Vandre, sejle, cykle, snorkle …

Kom tæt på den smukke natur i Jervis Bay i en kajakI har nu to dage til at nyde Paperbark Camp og de smukke omgivelser. I kan gå ture om dagen på udkig efter bushens kænguruer og igen om aftenen med en lommelygte på udkig efter opossum. 

Lån en cykel og kør lidt længere væk. Eller hop i en kajak eller en kano på floden. Sejler I ned ad floden, kan målet være en gang fish & chips i den lokale by Huskisson efterfulgt af en badetur ved den lange, hvide strand. 

I har 3 nationalparker I nærheden. Booderee med mange kilometer vandreruter, selve Jervis Bay og Jervis Bay Marine Park. I kan arrangere hvalsafari og tage på guidet tur i havkajak, på delfin cruise og på fisketur. Området er det mest populære til dykning efter Great Barrier Reef.

Dag 20-21
Jeres rejse til Australien er slut

Operahuset i Sydney set fra Royal Botanical Garden.Al ting har en ende. Også en rejse til Australien, desværre. I forlader Paperbark Camp og kører nordpå mod Sydney, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Tilbage er nu blot at stige om bord på flyet mod Danmark, hvor I lander dag 21 med kufferten fuld af fantastiske minder. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Luksuriøst Natureventyr i Australien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
04.06.20 - 16.10.2148.000-51.00070.000-74.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Brænstof og evt. parkering

Bemærk

  • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her