Xl Australia NSW Sydney Harbour Sunset Operahouse Bridge Foto Ethan Rollof

Luksuriøst natureventyr i Australien

Luksuriøst natureventyr i Australien

21 dage fra 66.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Fra dyreliv til
årgangsvine og helikoptertur

Oplev det sydlige Australien på en rejse med fokus på dyreliv og det gode liv krydret med forrygende udflugter. I flyver i helikopter, smager vidunderlige vine, oplever Kangaroo Island, spændende museer, vilde delfiner og meget mere. Og I bor steder, der fuldender eventyret på mageløs vis.

Glæd jer til

 • Kom tæt på dyrelivet på Kangaroo Island
 • Nyd kultur i Adelaide og australsk vin i Barossa Valley
 • Svøm med vilde delfiner og kør off road i 4WD
 • Se Sydney fra helikopter og på guidede ture
 • Lodges, luksuscamp og hoteller i særklasse

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Adelaide 3 nætter på Adelaide 3 Højdepunkter Adelaide er shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. En rigtig storby, hvor I også får mulighed for at svømme med vilde delfiner! Adelaide er shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. En rigtig storby, hvor I også får mulighed for at svømme med vilde delfiner!
Kangaroo Island 1 nat på Kangaroo Island 1 Højdepunkter Som navnet antyder skal I på øen opleve kænguruer i fri dressur. Men Kangaroo Island byder også på vingårde og whiskydestillerier - udbuddet er ganske mangfoldigt! Som navnet antyder skal I på øen opleve kænguruer i fri dressur. Men Kangaroo Island byder også på vingårde og whiskydestillerier - udbuddet er ganske mangfoldigt!
Barossa Valley 2 nætter på Barossa Valley 2 Højdepunkter Chardonnay, Riesling, Carbernet Sauvignon og Shiraz. Druerne og vinene er mange i dette fantastiske vinområde og I skal selvfølgelig dufte og smage Chardonnay, Riesling, Carbernet Sauvignon og Shiraz. Druerne og vinene er mange i dette fantastiske vinområde og I skal selvfølgelig dufte og smage
Flinders Range 3 nætter på Flinders Range 3 Højdepunkter Forrevne bjerge og stier med imponerende udsigter tegner den australske outback i Flinders Ranges Forrevne bjerge og stier med imponerende udsigter tegner den australske outback i Flinders Ranges
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter I skal selvfølgelig opleve en rundvisning i operahuset. Den historiske byvandring bliver suppleret med en sightseeing fra helikopter I skal selvfølgelig opleve en rundvisning i operahuset. Den historiske byvandring bliver suppleret med en sightseeing fra helikopter
Jervis Bay 3 nætter på Jervis Bay 3 Højdepunkter Naturen er mangfoldig og I kan bl.a. komme på hvalsafari og guidet tur i havkajak Naturen er mangfoldig og I kan bl.a. komme på hvalsafari og guidet tur i havkajak
Xl Australia Sea Lion, Seal Bay, Kangaroo Island, South Australia

Unik natur og kultur

Oplev den unikke natur og kultur i South Australia. Her møder I forrygende gastronomi, smukke vingårde og kunst, der spænder fra museernes værker i Adelaide til aboriginernes klippemalerier i Flinders Ranges. 

I kommer ud i gold outback og rå bjergkæder, og dyrelivet byder på delfiner, søløver, koalaer, pingviner, possums og kænguruer. Og en masse brægende får, når I overnatter på fårefarme – bl.a. en stor villa på en fårestation, hvor I falder I søvn med kig til millioner af stjerner.

Vi har indlagt utallige udflugter fra helikoptertur til vandreture og sejltur på denne rejse til Australien. Selv en transportdag bliver til en oplevelse i 4WD langt ud i den fantastiske natur. 

Gode biler - med og uden chauffør

I oplever at blive kørt i 4WD gennem enestående natur på Fleurieu Peninsula, og I sidder også selv bag rattet ad flere omgange. I har f.eks. en 4WD på Kangaroo Island, så I også kan komme ud i outbacken, og ellers får I rummelige biler med plads til både jer og bagagen, og alle forsikringer er selvfølgelig på plads.

Den bedste rejseperiode for denne rejse til Australien er i det danske vinterhalvår, hvor det er sommer Down Under.

Xl Australia NSW Sydney Helicopter Opera House Experience
Small Australia Kangaroo Island Exceptional Tour Kangaroos Field Animal
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour 4Wd Jeep
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I sætter jer i flyet for at rejse til Australien. Foran ligger et eventyr af en ferie.

XL Australia Adelaide City Skyline

I lander i Adelaide i South Australia og tager en taxi hen til jeres hotel. 

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury 4*

I starter med stil. I kan jo lige så godt komme ind i vanen. I skal bo i en rummelig lejlighed på Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury. Det er måske ikke det mest mundrette navn, men det har en historie. Hotellet er nemlig indrettet i den gamle guldbørs lige i hjertet af Adelaide, så I kan gå til det meste. 3 nætter i Premium Studio.

Xl Australia Adelaide Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury Exterior Evening
Xl Australia Adelaide Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury Studio Room
Xl Australia Adelaide Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury Pool Indoor

Adelaide er shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. Her er gratis bycykler og Wi-Fi til byens gæster. En glimrende velkomst på rejser til Australien. Byen er udgangspunkt for udflugter til vinområder, Kangaroo Island og outbacken, men det kommer vi tilbage til. Lige nu skal I nyde byen. 

Kulturtur i Adelaide

Det er netop Adelaides rolle som et kunst- og kulturcentrum i Australien, der er tema for jeres udflugt denne dag.  På 2 spændende timer skal I opleve Adelaides kulturelle boulevard North Terrace og små gyder. Sammen med en lille gruppe på maks. 8 personer og en engageret guide besøger I museer, gallerier og konservatorernes værksteder.

Resten af dagen og aftenen kan I udforske den dejlige by, der er en millionby med en stemning som en charmerende provinsby. Byen er bygget op omkring et fint gitter af brede gader og boulevarder med grønne områder. Floden Torrens, kysten og bakkerne i baggrunden danner en fornem ramme. Det er nemt at tage en tur til stranden.

XL Australia Adelaide City Skyline
Xl Australia Adelaide South Australian Museum
Xl Australia Adelaide Moseley Square, Glenelg

I skal forholdsvis tidligt op, for I skal ud på en fantastisk udflugt. I skal nemlig svømme med delfiner. Ikke delfiner i indhegninger, der er trænet til at hoppe efter en makrel, men vilde delfiner, der selv kommer til jer, fordi de gerne vil. Uden anden belønning end jeres selskab. 

Hæng ud med vilde delfiner

Jeres svømmetur med delfiner starter fra havnen i Glenelg. I bliver hentet på hotellet og kørt dertil. Fra havnen sejler I med en skøn katamaran. Ofte går der ikke mange minutter, før I har selskab af de små hvaler. Og så er det ellers i vandet for at nyde det betagende selskab. 

Bagefter kan I vælge at blive kørt tilbage til hotellet med det samme, men I kan også blive og nyde Glenelgs gamle kajpladser med alt, hvad dertil hører af restauranter, caféer, gallerier mm., før I tager tilbage til centrum f.eks. med sporvognen for egen regning.

Xl Australia Adelaide Temptation Dolphin Tour In Water With Dolphins SA
Xl Australia Adelaide Temptation Dolphin Tour Guest Watching Dolphins From Boat SA
Xl Australia Adelaide Temptation Dolphin Tour Calf And Mom Dolphins SA

Dagen i dag kunne godt have været bare en transportdag ad hovedvejen. I skal nemlig fra Adelaide til Kangaroo Island. Men så ville I gå glip af en masse på vejen. Derfor arrangerer vi en 8 timers udflugt med vin, smuk natur, dyreliv og fugleliv. 

Udflugt på Fleurieu Peninsula

I skal nyde en af South Australias kønneste kystruter og rundt på halvøen Fleurieu Peninsula. Turen går i 4WD ad små veje og til fantastiske udsigtspunkter gennem det bakkede McLaren Vale vinområde og langs havet med store oplevelser på vejen, hvor I også nyder lidt ost og smager på regionens vine og lokale øl.

Til sidst bliver I sat af ved færgen, der sejler jer fra Cape Jervis til Penneshaw på Kangaroo Island. Her henter I jeres bil, en 4WD, som I skal køre i de næste dage. Første stop er jeres hotel tæt på færgelejet. 

The Seafront 3*, Kangaroo Island

Det er et godt stykke ud på eftermiddagen, og I har kørt nok i dag. Derfor venter der en hyggelig bungalow på hotellet The Seafront, der ligger på en klippe med udsigt over havet ganske tæt på færgelejet. I skal være her en enkelt nat.

Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour Aldinga Beach
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Kangaroo Panorama
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour Kangaroo Jeep

Nu går det løs. I skal opleve fantastiske Kangaroo Island. I starter i den østlige del af øen, og dagens mål er helt nede i den vestlige ende, Flinders Chase. Det er 135 km væk, og der er så meget at se på vejen. 

Dyrelivet på Kangaroo Island

Kangaroo Island er en ZOO uden bure suppleret af spektakulære klippeformationer og støvet bushland. En del af øen er nationalpark, og resten benytter landmænd primært til fåreflokke. I kan møde bl.a. sæler, søløver, wallabies og kænguruer i massevis, pelikaner og som nævnt stadig pingviner, selv om sælerne har smag for dem. 

Også de kære koalaer stortrives på Kangaroo Island. I 1920 var de truet på fastlandet, og 18 koalaer kom i eksil på Kangaroo Island for at redde og øge bestanden. De blev til 27.000 koalaer, som i dag må reguleres i antal for at beskytte den øvrige natur. 

XL Australia Kangaroo Island Kangaroos Animals People Grass South Australia
Xl Australia Sea Lion, Seal Bay, Kangaroo Island, South Australia
Xl Australia Kangaroo Island Exceptional Tour Baby Koala Animal

Vejen til Flinders Chase

Vi anbefaler, at I kører primært ad kysten forbi Vivonne Bay og Seal Bay mod Flinders Chase National Park. Glæd jer til at se de uendelige strande og deres beboere, søløverne. I kan skal naturligvis på en guidet vandretur på stranden, da man kan ikke må færdes på egen hånd blandt søløverne.

Brug jeres 4WD

Det er ikke for sjov - jo, det er OGSÅ for sjov, men ikke kun - at I kører i en 4WD på Kangaroo Island. Der er ganske få hovedveje, og kører I ind ad de mindre veje mellem dem, er I hurtigt ude i naturen. Her føler I jer langt fra enhver civilisation. Læg vejen omkring og nyd følelsen og den smukke natur.

Inde på midten af øen finder I også vingårde og whiskydestillerier, så man må sige, at øens tilbud er mangfoldige.

Stranraer Homestead 4*

I skal bo 2 nætter på hyggelige Stranraer Homestead, der er en arbejdende fårefarm og øens bedste B&B med kun 3 værelser (bestil i god tid!). Værterne Lynn og Graham hygger om jer, og I føler jer straks hjemme i de dejlige rammer. Har I lyst, kan I give en hånd med i arbejdet. At Lynn nok er øens bedste kok, gør ikke oplevelsen mindre. Især, fordi morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour Kangaroo Jeep

Giv jer tid til at udforske området i og omkring Flinders Chase National Park, før I kører videre. Kør af sted om morgenen og vær her, før alle de andre, der bor længere væk, ankommer. Og læg i øvrigt mærke til træerne langs vejen. De bliver mindre og mindre på vej til kysten. 

Klippeformationer som Remarkable Rocks står som naturens egne kunstværker, og det samme gør Admiral Arch. Her har havet skåret sig gennem klippen og dannet en mellemting mellem en bro og en drypstenshule, der er beboet af newzealandske pelssæler. Bare gå efter duften af fisk. 

Senere kører I mod øst igen gennem de herlige landskaber. Tal med vores rejserådgivere om flere tips og deres personlige erfaringer fra rejser til Kangaroo Island. 

Small Australia Flinders Ranges Rawnsley Park Station Hiking Flinders Ranges
Xl Australia SA Flinders Ranges National Park River Red Gum Eucalyptus Tree
XL Australia Flinders Ranges Rawnsley Park Station Rawnsley Homestead

Så kom dagen, hvor I skal forlade Kangaroo Island, men der er stadig tid til at se nærmere på naturen. I skal flyve videre fra Kingscote, og tæt herpå ligger den smukke Emu Bay. Navnet er aldeles falsk varebetegnelse. Der er ikke en eneste vild emu på Kangaroo Island. 

I kan også snuse til byen Kingscote, der f.eks. har flere gallerier. Men ellers afleverer I jeres bil og sætter jer til rette i et fly mod Adelaide. Her får I en ny bil (SUV) og kører ind i vinlandet Barossa Valley. En tur på ca. 70 km bringer jer til jeres hotel.  

Vinlandet i Barossa Valley

Barossa Valley kan I udforske hyggelige landsbyer, nyde de smukke landskaber og smage på australsk vin. De lokale vingårde producerer Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. Og også skønne hedvine, vil I snart erfare!

The Louise 5*, Barossa Valley

I skal bo to nætter i 5* luksus på The Louise, som er vores absolut foretrukne overnatningssted blandt mange i denne skønne del af Australien. The Louise er romantik, hygge og gastronomi i verdensklasse omgivet af vinmarker og vingårde. I har en vinyard suite inkl. morgenmad.

XL Australia Barossa Valley Vineyard Winery Couple People Walking Sunset Wine South Australia
XL Australia Ripe Red Wine Grapes, Coonawarra Wine Region, South Australia
XL Australia Barossa Valley Vineyard Winery Woman Drinking Wine Field Grapes People South Australia

Nu venter en af de største oplevelser, I kan få i Barossa Valley, nemlig en rundvisning på historiske Seppeltsfield Winery. Vingården er et eldorado, hvis I sætter pris på gode årgangsvine, og et ikon for australsk vin. Seppeltfield Winery har en historisk tradition for hedvine, men har nu også en betydelig produktion af rødvine og hvidvine. 

I skal på rundvisning, hvor I kan smage på en australsk portvinstype fra jeres eget fødeår. Hvert år lancerer Seppeltsfield Winery en 100 år gammel vintage, så det er også muligt at få en ganske særlig souvenir med hjem. 

Rundvisningen tager et par timer, så I har god tid til at nyde mere af Barossa Valley og ikke mindst The Louise resten af dagen.

Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Tasing Wine Cellar SA
Xl Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Couple Winetasting SA
Xl Australia SA The Louise Barossa Valley Pool View Sunset

I forlader Barossa Valley og kører 4½ time nordpå. De bølgende landskaber skifter langsomt fra grønt til rødt, og Flinders Ranges melder sig i horisonten med sine markante lagdelinger i klipperne. Fra velfriserede vinmarker er I kommet til rå outback. 

Rawnsley Park Station 4*

I skal nu bo på Rawnsley Park Station, der er en arbejdende fårestation og en vidunderlig mulighed for at opleve formidabel natur Flinders Ranges med base i en stor villa. Tag på spektakulære vandreture og fald i søvn til synet af tusinder af stjerner, som I kan nyde fra jeres seng. 

3 nætter i One Bedroom Luxury Eco Villa inkl. morgenmad.

XL Australia Flinders Ranges Rawnsley Park Station Arial
Rawnsley Park, Flinders Ranges
XL Australia Flinders Ranges Rawnsley Park Station Living Room Eco Villa

I Flinders Ranges inviterer forrevne bjerge og smukke kløfter jer til at udforske stier for både vandrestøvle- og sandalvandrere. Der er stier med imponerende udsigter og stier, der passerer aboriginernes klippemalerier. 

Udflugter fra Rawnsley Park Station

Fra Rawnsley Park Station kan I tage på ture med og uden guide. Til fods, i 4WD, i fly, luftballon, helikopter og på mountainbike. Målet for udflugterne kan være ruter i bushen, store kløfter som Bunyeroo og Brachina Gorges og udkigspunkter i bjergene som Rawnsley's Bluff. 

I kan også få indblik i fåreavlen hjemme på Rawnsley Park Station, besøge minebyer mm. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne og få flere tips, når I kommer frem.

Dyreliv i Flinders Ranges

Flinders Ranges har samtidig et spændende dyreliv. Emuflokke iler hen over stepperne, mens kænguruer og gulfodede klippewallabies er en smule mere imødekommende overfor fotografer. Historiske landsbyer som Hawker, Quorn og Parachilna grænser op til nationalparken og er også sjove at besøge.

XL Australia Flinders Ranges Rawnsley Park Station Ballooning
Xl Australia SA Flinders Ranges Arkaba Homestead Emu
Xl Australia SA Flinders Ranges Arkaba Homestead Guided Jeep Trip

Nu skifter jeres rejse til Australien totalt karakter fra øde outback til pulserende storby. I kører tilbage til Adelaide, hvor I afleverer bilen for så at flyve til Sydney, som I skal nyde de næste dage med dejlige udflugter og masser af tid på egen hånd. Når I er fremme i Sydney, tager I en taxi til hotellet. 

Spicers Potts Point 5*

Vi har udvalgt Spicers Potts Point, der er et lille luksuriøst boutiquehotel. Hotellet ligger i den skønne bydel Potts Point, en café oase midt i Sydney. I bor i gåafstand til Sydneys fantastiske seværdigheder, såsom Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House. 

Xl Australia Sydney Spicers Potts Point Suite Terrace 2 (1)

Denne dag er primært til at udforske Sydney, og det gøres bedst til fods. Især, når I bor så centralt, som I gør. 

I gåafstand fra hotellet ligger Sydney Opera House. Og det skal I selvfølgelig opleve.

Rundvisning i Sydney Opera House

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3
XL Australia New South Wales Sydney Opera House Steps
Xl Australia NSW Sydney Opera House Utzon Room People Building Interior

Man kan udforske meget på egen hånd, men at følges med en engageret og vidende guide er nu altid en særlig oplevelse. Det skal I opleve i dag. 

I kommer på en guidet byvandring rundt i Sydney ad en rute, der baserer sig på en fortælling, de færreste hører. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering. Det bliver 2 timers gåtur i Sydney, hvor I møder og hører om både det gamle og det moderne Sydney.

Resten af dagen er på egen hånd. Sig til, hvis I f.eks. ønsker hjælp til at finde en god restaurant. Sydneys madscene er levende og spændende.

Xl Australia NSW Sydney Sydney Opera House Cafe Bar People
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

Nu når jeres rejse til Australien i bogstavelig forstand nye højder. I skal nemlig se Sydney fra luften. 

I helikopter over Sydney

At flyve i helikopter er en særlig oplevelse, som altid giver sommerfugle i maven! Når det så er en helikopter over Sydney, bliver det ikke meget bedre. 

I bliver hentet på hotellet og kørt til en lounge i Mascot-lufthavnen ved Sydney. Og herfra går det løs. I ser den rå kyst, fine strande og en af verdens smukkeste storbyer fra luften. Nyd udsigten gennem de store panoramavinduer i helikopteren. Flyveturen tager kun 20 minutter, men man kan komme vidt omkring i en helikopter på den tid.

Senere går turen tilbage til lufthavnen, hvorfra I bliver kørt til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd.

Xl Australia NSW Sydney Helicopter Opera House Experience

Det er tid at sige farvel til Sydney. I henter en bil og kører 2½ time sydpå langs den virkeligt smukke kyst, hvor I bl.a. kører på broer, der nærmest svæver ude over vandet. Ruten går gennem Australiens første nationalpark, Royal National Park, og der er flere steder at stoppe for at nyde udsigten og måske en bid mad. 

Paperbark Camp 4*

Målet for køreturen er Paperbark Camp, hvor I skal bo 3 nætter i et luksuriøs safaritelt omgivet af vidunderlig natur i Jervis Bay i New South Wales. Hvid sandstrand, bush, mangrove, dyreliv og skøn safaristemning venter.

Small Australia Paperbark Camp Deluxe Plus Safari Tent Deck
Small Australia Paperbark Camp PBC Restaurant 1
Xl Australia Paperbark Camp Orginal Safari Tent Exterior Photo Elise Hassey

I har nu to dage til at nyde Paperbark Camp og de smukke omgivelser. I kan gå ture om dagen på udkig efter bushens kænguruer og igen om aftenen med en lommelygte på udkig efter opossum. 

Lån en cykel og kør lidt længere væk. Eller hop i en kajak eller en kano på floden. Sejler I ned ad floden, kan målet være en gang fish & chips i den lokale by Huskisson efterfulgt af en badetur ved den lange, hvide strand. 

I har 3 nationalparker I nærheden. Booderee med mange kilometer vandreruter, selve Jervis Bay og Jervis Bay Marine Park. I kan arrangere hvalsafari og tage på guidet tur i havkajak, på delfin cruise og på fisketur. Området er det mest populære til dykning efter Great Barrier Reef.

Small Australia Paperbark Camp Jervis Bay NSW Kayak Canoe Beach
Xl Australia Paperbark Camp Jervis Bay NSW Bay Road
Australien Jervis Bay

Al ting har en ende. Også en rejse til Australien, desværre. I forlader Paperbark Camp og kører nordpå mod Sydney, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Tilbage er nu blot at stige om bord på flyet mod Danmark, hvor I lander dag 21 med kufferten fuld af fantastiske minder. Velkommen hjem.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Harbour Bridge Night
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Overnatningen er en del af oplevelsen

Vi har håndplukket hoteller og lodges med bedste stemning og beliggenhed. Undervejs overnatter I f.eks. på Kangaroo Island, der for mange er højdepunktet på deres rejse til Australien. Helt i tråd med resten af rejsen, bor I på øens bedste Bed & Breakfast og på en lodge ude i bushen. 

Barossa Valley bor I på The Louise, der er et ikon for hyggelig overnatning med super gastronomi. I Sydney, som I selvfølgelig også skal besøge, bor I på et luksuriøst boutiquehotel i det charmerende Potts Point. I Jervis Bay venter en luksuriøs camp. Og vi kunne blive ved. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Adelaide / Sydney-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury 4*, Adelaide. Premier Studio
 • Oplevelse: Kulturtur i Adelaide
 • Oplevelse: Hæng ud med vilde delfiner
 • Oplevelse: I 4WD gennem Fleurieu Peninsula
 • Færge fra Cape Jervis til Penneshaw.
 • Billeje: 4WD på Kangaroo Island, all Inclusive, fra havnen i Penneshaw til lufthavnen i Kingscote
 • 1 nat på The Seafront 3*, Kangaroo Island. Deluxe villa
 • 2 nætter på Stranraer Homestead 4*, Kangaroo Island. Inkl. morgenmad og middag
 • Indenrigsfly Kingscote-Adelaide
 • Billeje: SUV, all inclusive, fra/til Adelaide lufthavn
 • 2 nætter på The Louise 5*, Barossa Valley. Vineyard Suite inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Eventyrlig vinsmagning på Seppeltsfield Winery
 • 3 nætter på Rawnsley Park Station 4*, Flinders Range. One Bedroom Luxury Eco Villa, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Adelaide-Sydney
 • 4 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Helikopter over Sydney
 • Oplevelse: Historisk byvandring i Sydney
 • Billeje Full Size, all inclusive, fra Sydney down town til Sydney lufthavn
 • 3 nætter på Paperbark Camp 4*, Jervis Bay. Deluxe Safari Tent, inkl. morgenmad og middag
Pris per person ved 2 voksne
Luksuriøst Natureventyr i Australien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.24 ‑ 29.09.2566.000‑70.00092.000‑98.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brænstof og evt. parkering

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien

Vi har sammensat den for os luksuriøst natureventyr i Australien, men det er jeres eventyr. Derfor kan alt skræddersyes til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver og få sammensat netop den rejse, I drømmer om.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.