Xl Thailand Six Senses Yao Noi Snorkeling Local Islands

Travel Stories: Få eksperternes tips til din rejse

Vil du drømme dig væk til fantastiske rejsemål for en stund? I Travel Stories fortæller vores rejserådgivere om unikke rejseformer såsom øhop, glamping, generationsrejser og krydstogter. Se filmene og tal med os for at få en skræddersyet rejse, som rummer alt det, du drømmer om.

Hvor skal årets skiferie gå til?

Der er ofte mange spørgsmål, som melder sig, når årets skiferie skal arrangeres. Du har nok selv svaret på, hvem der skal med – men, hvor får I alle mest muligt ud af ferien på de hvide pister? Skal ferien også byde på andre oplevelser? Skal hotellet være luksuriøst og pisterne lige udenfor døren? Alt det og meget mere giver Kim dig svarene på i filmen herover.

Skiferie  - find mere inspiration her

Sådan vælger du det rette krydstogt.

Få Kenneths tips til krydstogtrejser

Hvad er forskellen på rederierne? Hvilken rute skal du vælge? Hvordan er livet om bord? Hør rejserådgiver Kenneth Christiansen fortælle om krydstogter med Nyhavn Rejser og bliv klædt på til at vælge det krydstogt, som er det helt rigtige for dig.

Krydstogt er for alle – få mere inspiration her >>

Stor guide til øhop i hele verden.

Afspil filmen og få Davids tips til øhop

Hvorfor nøjes med én ø, når du kan vælge flere? Hør David Rosborg-Larsen fortælle om de største oplevelser med øhop verden over og bliv klædt på til at sammensætte dit eget eventyr.

Se rejser med øhop her >>

Hvad er en generationsrejse?

Hør Maria fortælle om generationsrejser

Hør rejserådgiver Maria Andkaer Øien fortælle, hvad en generationsrejse med Nyhavn Rejser er. Vi har testet og håndplukket poolvillaer så store, at de er som et resort på resortet – så du kan bo sammen med familie og venner. Skal I også have privat kok og chauffør?

Læs mere om generationsrejser >>

Alt du skal vide om glamping

Afspil filmen og få Pers tips til glamping

Glamping er en unik rejseform, hvor du bor i luksustelt langt ude i naturen. Du har egen seng og ofte også eget bad og toilet, mens store natureventyr venter lige udenfor teltet. Hør rejserådgiver Per Storm fortælle om, hvad glamping er – og hvor du kan få oplevelserne!

Se også 21 bud på glamping rejser her >>

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.