• Tag ud og se den smukke strand i Morro de Sao Paulo i Brasilien
  • Tre fantastiske "banianas" kvinder i de traditionelle krinolinekjoler i Salvador
  • Iguazú-vandfaldene i Sydamerika, Brasilien
  • Capuchin abe ved Juma Amazon Lodge i Amazonas, Brasilien

Brasiliens livsglæde, jungle og paradisstrande

18 dage med alle højdepunkter og mange udflugter fra 32.500 kr.

Glæd jer til:

Rio de Janeiro med udflugter til markeder, jungle og Kristusfigur

Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske og argentinske side

4 dages eventyr på lodge i Amazonjunglen

Kolonitid og slavetid i Salvador med unikke udflugter

Afslutning på Morro do Sao Paulos strande

Læs mere

Oplev Brasiliens mangfoldighed på en rejse med eventyrlige byer, natureventyr og strande. I får et bombardement af indtryk i mødet med alt fra Rios markeder over Amazonjunglen til slavetidens kampdans. Og I bor på håndplukkede hoteller overalt.

Denne rejse til Brasilien er til jer, der vil opleve de største attraktioner og også på udflugter, der bringer jer helt ind til Brasiliens sjæl.

Livsglæde, natur og markeder i Rio

I oplever intense Rio de Janeiro, hvor I bor tæt på Copacabana-stranden og kommer på flere udflugter. I skal se, snuse og smage jer gennem byens farverige markeder, og I skal opleve de største seværdigheder i Rio med charmerende bydele, regnskoven Floresta da Tijuca og Kristusfiguren på Corcovado.

Naturens vidundere ved Iguazú og i Amazonjunglen

Jeres rejse til Brasilien bringer jer også til nogle af verdens største natureventyr. I ser de buldrende Iguazú-vandfald fra både den brasilianske og den argentinske side, og I sejler dybt ind i Amazonjunglen på 4 dages eventyr i regnskoven omgivet af fugleliv og dyreliv.

Kolonitid og slavetid i Salvador

I Brasiliens nok smukkeste by Salvador er I tilbage i kolonitidens rammer – på godt og ondt. Her møder I nemlig også slavetiden, et sort kapitel i historien, der dog også er årsag til en farverig og livsglad kultur. I møder Candomblé-religionen og kampsporten capoeira og besøger byens store marked. 

Strandene på Morro do Sao Paulo

Jeres ferie i Brasilien slutter med afslapning ved de lange strande på Morro do Sao Paulo. Nyd sol, sand og vand med tid til at fordøje rejsens mange indtryk.

Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed 

Overalt har vi håndplukket hoteller for deres stemning og beliggenhed. I Salvador bor I f.eks. i et renoveret byhus i de gamle brostensbelagte gader tæt på den gamle bydel Pelourinho. I Amazonjunglen venter en bungalow på pæle i regnskoven. Og på Morro do Sao Palo bor I ud til den mest fredfyldte strand. 

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Planlæg det hele sammen med jeres rejserådgiver.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Brasilien

Rio De Janeiro, BrasilienI starter jeres rejse til Brasilien og flyver mod Rio de Janeiro, hvor I lander dag 2. Sambaens by venter forude. Og et kæmpe eventyr!

Dag 2
Velkommen til Rio de Janeiro

Den fantastiske Copacabana Beach i Rio de JaneiroNår I lander i Rio de Janeiro, byder Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner jer velkommen og kører jer til hotellet. Transporten er kun for jer, så I kan køre direkte og få svar på evt. spørgsmål på vejen. 

Indgang til Copa Sul Hotel, Rio de Janeiro i Brasilien

Copa Sul Hotel 3*, Rio de Janeiro

I skal bo 3 nætter på Copa Sul Hotel, der ligger i anden række fra den ikoniske strand Copacabana. Rio de Janeiros anden store strand, Ipanema, er blot få gader væk. Inden for i hotellet kan I glæde jer over lyse, moderne værelser og venlig betjening.

Dag 3
Rios farverige markeder

Frisk tropisk frugt på marked i Rio de JaneiroRio er kendt for samba, fodbold, strande, karneval og livsglæde. Men Rio er meget mere end det. Blandt andet god mad og farverige markeder. Jeres rejse til Brasilien tager derfor nu for alvor fart med en masser sanseindtryk og et fantastisk indblik i den lokale kultur. 

Smag på Rio de Janeiro

I skal på en halvdagstur med guide til to af Rios mest spændende markeder. Resten af dagen kan I udforske Rio de Janeiro på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have lidt tips med på vejen om alt fra restauranter til sambaskoler.

Dag 4
På opdagelse i Rios mangfoldighed

Vandfald i Tijuca Forest National Park i Rio de Janeiro

De første dage i Rio de Janeiro har I nok skelet adskillige gange op mod den store Kristusfigur på Corcovado, der er et ikon for rejser til Brasilien. Hvordan vil det være at stå ved foden af den? Er udsigten virkelig så fænomenal, som man forestiller sig? I finder ud af det i dag på jeepsafari til Rios skønneste steder.

Den berømte Kristusfigur på toppen af Corcovado-bjerget i Rio de Janeiro, BrasilienJeepsafari i Rio de Janeiro

I skal opleve, hvor forunderligt mangfoldig Rio de Janeiro er. Det er en sitrende storby, ja, men også med små pittoreske kvarterer med fantastisk stemning, som I besøger. 

Og hvor mange storbyer kan prale af at have en 32 km2 stor regnskov fyldt med fugleliv og dyreliv? Rio kan. Den hedder Floresta da Tijuca, og I ser den selvfølgelig på vejen. Endelig skal I til Kristusfiguren på toppen af Corcovado-bjerget. Og ja, udsigten er præcis så fænomenal, som man forestiller sig.

Dag 5
Til storslåede Iguazú

Oplev de fantastiske Iguazu vandfald i BrasilienNu går jeres rejse til Brasilien mod nye eventyr. I siger farvel til Rio de Janeiro, mens I bliver kørt i lufthavnen for at tage formiddagsflyet til Iguazú. Eller Iguaçu, som man staver det på denne side af grænsen, mens z’et sniger sig ind på den argentinske side. 

Igen står en af Nyhavn Rejsers samarbejdspartnere klar til at sige velkommen og køre jer til hotellet. 

San Martin Hotel i Brasilien - lobbyenSan Martin Hotel & Resort 3+*, Iguazú, Brasilien

I skal bo 2 nætter på San Martin Hotel & Resort, der er et dejligt hotel kun 400 m fra indgangen til Iguazú nationalparken. I er omgivet af frodig natur og får rigtigt meget for pengene her. 

Iguazú-vandfaldene i Sydamerika, BrasilienIguazú-vandfaldene fra den brasilianske side

Allerede om eftermiddagen skal I opleve Iguazú-vandfaldene. De ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina og er et af naturens største vidundere. 

De 275 vandfald står som en 3 km bred mur af fossende og buldrende vand. Vanddamp stiger den modsatte vej og kan danne forunderlige regnbuer i solen. I hjertet af sceneriet samler 14 vandfald deres kræfter i storslåede Djævelens Gab. 

San Martin Hotel i Brasilien - poolenI ser Iguazú-vandfaldende fra den brasilianske side med privat guide, så I selv bestemmer tempoet. På den brasilianske side foregår det primært fra en udsigtsplatform, hvorfra I ser vandet forsvinde ned i dybet. 

Hjemme på hotellet, kan I tage en tur i poolen, hvis I ikke fik set vand nok ved Iguazú.

Dag 6
Iguazú fra den argentinske side

Iguazu vandfaldene i ArgentinaI dag skal i se … Iguazú-vandfaldene! Tro os, man kan ikke få nok. Især når det nu gælder den argentinske side, der i de flestes øjne Tag med båden og oplev vandfaldende helt tæt på i Iguazu i Argentinaer den mest spekulative. 

Iguazú oppefra og nedefra

den argentinske side af Iguazú kan I se vandfaldene i alle vinkler - oppefra og nedefra. Fra oven ligner de en hvid, skummende revne i floddeltaet. Der er samtidig skabt et netværk af stier, trapper og gangbroer, der væver sig ind mellem vandfaldene og regnskoven, så det bliver en totaloplevelse. 

Også her har I privat guide, så I kan høre om både vandfald og regnskovens mangfoldige fugle- og dyreliv. Der er glimrende udsigtspunkter på vejen. Hold udkig efter tukaner, papegøjer og aber.

Ekstra oplevelser i båd eller helikopter

Vil I opleve at sejle til Djævelens Gab eller at se Iguazú-vandfaldene fra en helikopter? Tal med jeres rejserådgiver og lad os arrangere det hjemmefra. Så er I sikre på, at der er plads.

Dag 7
Fra Iguazú til porten til Amazonjunglen

Udendørs pool på Hotel Saint Paul i ManausI siger farvel til Iguazú og bliver kørt i lufthavnen for at flyve til Manaus, storbyen inde i Amazonjunglen. Byen er oprindeligt blevet til for at bringe råvarer som olie ud fra junglen, men er i dag også et centrum for naturinteresserede, der skal den anden vej. 

Hotel Saint Paul 3*, Manaus

I skal videre næste morgen og har derfor blot en enkelt nat i Manaus. I bor på Hotel Saint Paul, der er byens bedste turistklassehotel med god komfort, god beliggenhed og pool på tagterrassen.

Dag 8-10
På eventyr i Amazonjunglen

Juma Amazon Lodge i Amazonas, BrasilienDe næste dage venter et natureventyr uden sidestykke. I sejler ad Amazonas-floden dybt ind i Amazonjunglen. Her skal I opleve et af verdens mest unikke øko-systemer omgivet af fugle- og dyreliv. 

Den sydamerikanske alligatorart kaiman i Amazonas, PeruJuma Amazon Lodge, Amazonjunglen

I skal bo 3 nætter på Juma Amazon Lodge, der ligger på pæle i junglen og smyger sig nænsomt og respektfuldt ind i naturen. 

I kommer på gåture og sejlture dag og aften for virkelig at mærke junglens rytme. I svømmer i floden – og tager på fisketur efter piratfisk!  Hold udkig efter aber, lyserøde delfiner, alligatorer, frøer, fugle, firben, papegøjer, dovendyr, storke og meget mere. 

Tag med ud og se de lokale forarbejde maniok mel, når I bor på Juma Amazon Lodge

I skal også på besøg hos de lokale Amazonindianere, så forbered jer på uendeligt mange indtryk.

Dag 11
Fra junglen til kolonitiden i Salvador

Udsigt fra Largo do Pelourinho i Salvador til historiske bygninger fra kolonitidenI vågner en sidste gang til lyden af junglen og spiser morgenmad på Juma Amazon Lodge. Herefter sejler I tilbage af Juma-floden og Amazonas. Efter et par timer dukker civilisationen op. I er tilbage i Manaus og flyver herfra til Salvador i Bahia-provinsen.

I Salvador bliver I budt velkommen til Brasiliens nok smukkeste by. En farverig historiebog, der også har sine sorte kapitler, er klar til at åbne sig for jer. Men først til hotellet. 

Pousada Do Pilar i Salvador i BrasilienPousada do Pilar 3*, Salvador

I skal bo 3 nætter på charmerende Pousada do Pilar, der er indrettet i en ejendom fra slutningen af 1800-tallet tæt på den gamle bydel, UNESCO-beskyttede Pelourinho. I har et godt værelse med balkon og er omgivet af farverig, autentisk stemning. Pak ud på værelset og snus lidt omkring i vidunderlige Salvador.

Dag 12
Slavetid og kolonitid i farverige rammer

Salvador Da Bahia, BrasilienDagen starter med morgenmad på Pousada do Pilars tagterrasse med fantastisk udsigt over bugten Baía de Todos os Santos. Senere bliver I hentet af en guide, der vil vise jer sin skønne og utroligt spændende by, Salvador. 

Elevador Lacerda-elevatoren og udsigt til All Saints Bay i SalvadorSightseeing i Salvador

I skal på sightseeing til alle de vigtigste steder i Salvador. Historiske monumenter, det gamle slavemarked, kirker, farverige gader, gallerier, kunsthåndværkere, restauranter og musiksteder kæmper om jeres opmærksomhed, men mest af alt er det stemningen og historien, der præger dagen.

Dag 13
På opdagelse i Salvadors afrikanske arv

São Joaquim markedet i SalvadorForbered jer på et autentisk stormvejr af indtryk på denne dag. I får et dybt fascinerende indblik i den afro-brasilianske kultur, der har sine rødder i slavetiden. En kultur, som forgæves har været forsøgt udryddet for at grundfæste den magtorden, slaverne blev tvunget ind i. 

Bonfim kirken i Salvador med Candomblé-religionens farverige ønskebånd. Kvinden står klar til at velsigne forbipasserende.Candomblé, capoeira og lokale markeder

udflugten møder I en af lederne af den lokale Candomblé-religion og hører om deres ritualer og danse, hvor religionen skaber forbindelse mellem den levende verden og åndernes verden. 

Capoeira dansere på gaden i Salvador

I ser også en opførelse af kampdansen capoeira, der har sine oprørske rødder i slavetiden og undvegne fangers kamp for frihed mod en overmagt med våben. Endelig besøger I det farverige marked San Joaquin. 

I følges med guide, der er klar til at fortælle og ikke mindst svare på alle spørgsmål. Turen tager en halv dag, så I har god tid til at udforske mere af Salvador på egen hånd senere.

Dag 14
til strandene på Morro do Sao Paulo

Tag ud og se den smukke strand i Morro de Sao Paulo i BrasilienJeres rejse til Brasilien går nu fra intens kultur i Salvador til afslapning ved de lange strande på Morro do Sao Paulo. I sejler dertil fra Salvador på ca. 2 timer. 

Fremme på Morro do Sao Paulo bliver I budt velkommen af … en mand med en trillebør! Han tilbyder at køre jeres kuffert op til turistkontoret foren skilling. Her venter en bil på at køre jer til hotellet. 

Dos Orixas i Morro De Sao Paulo i Brasilien - poolenVila dos Orixás Boutique Hotel & Spa 3+*, Morro do Sao Paulo

I Salvador hørte I om ånderne orixás i Candomblé-religionen. Nu skal I bo 4 nætter på Vila dos Orixás. I vil dog ikke møde ånder, men kun et utroligt venligt personale! I skal bo i en bungalow og nyde freden på områdets bedste hotel.

Dag 15-17
Afslapning på Morro do Sao Paulo

Vila Dos Orixas i Morro De Sao Paulo i Brasilien - strandenMorro do Sao Paulo er et paradis med en perlerække af strande. I har nu nogle dage til at nyde det og fordøje alle de oplevelser, I har fået på jeres ferie i Brasilien. 

I kan sole, bade og leje kanoer og paddleboards. Forkæl jer selv med en tur i Kairós Spa eller tag på snorkel- og dykkerture for at nyde livet under havoverfladen. Morro do Sao Paulo har også en lang historie med gamle forter og kirker fra 1600- og 1700-tallet.

Dag 18-19
Hjem fra rejse til Brasilien

Tre fantastiske "banianas" kvinder i de traditionelle krinolinekjoler i SalvadorI siger farvel til Morro do Sao Pualo og sejler tilbage til Salvador. Her bliver i kørt i lufthavnen, og så er det også et farvel til Brasilien. I lander i Danmark dag 19.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Brasiliens livsglæde, jungle og paradisstrande
RejseperiodeDobbeltEnkelt
17.10.20 - 17.12.2132.000-36.00045.000-49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforskiring, vi anbefaler Gouda
  • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Kontakt os for pris, hvis I ønsker indkvartering på 4-5* hoteller under rejsen

Extra info

Pantanal - en naturlig forlængelse

På grænsen til Bolivia ligger Pantanal, et vådområde på mere end fem gange Danmarks størrelse. Det er Sydamerikas største naturseværdighed sammen med Galapagos-øerne.

I modsætning til Amazonas er vegetationen forholdsvis åben med en blanding af skov og savanne, hvilket giver betydelig bedre mulighed for at se nærmere på den fascinerende fauna.

Flodsvin, myresluger og meget mere

Artsrigdommen er meget høj med sjældne og spændende dyr som kapivar (flodsvin), myresluger, caimanalligatorer i hundredvis.

Her er også utallige fuglearter som jabirustork og den fantastiske hyacint ara, en udrydningstruet blå papegøje, der næsten er én meter fra næb til spidsen af halefjerene. Tre-fire nætter i dette område på eksempelvis Refugio Ecologico Caiman beløber sig til fra kr. 12.000,-. Men det er en enestående naturoplevelse som for de fleste rejsende, står som værende en mere storslået naturoplevelse end Amazonas.