XL Brazil Morro De Sao Paulo Beach In Ilha Do Boipeda

Brasiliens livsglæde, jungle og paradisstrande

Brasiliens livsglæde, jungle og paradisstrande

18 dage fra 43.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Et uforglemmelig eventyr i alle regnbuens farver, 18 dage

Oplev Brasiliens mangfoldighed på en rejse med eventyrlige byer, natureventyr og strande. I får et bombardement af indtryk i mødet med alt fra Rios markeder over Amazonjunglen til slavetidens kampdans. Og I bor på håndplukkede hoteller overalt.

Denne rejse til Brasilien er til jer, der vil opleve de største attraktioner og også på udflugter, der bringer jer helt ind til Brasiliens sjæl.

Glæd jer til

 • Rio de Janeiro med udflugter til markeder, jungle og Kristusfigur
 • Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske og argentinske side
 • 4 dages eventyr på lodge i Amazonjunglen
 • Kolonitid og slavetid i Salvador med unikke udflugter
 • Afslutning på Morro do Sao Paulos strande
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Livsglæde, natur og markeder i Rio

I oplever intense Rio de Janeiro, hvor I bor tæt på Copacabana-stranden og kommer på flere udflugter. I skal se, snuse og smage jer gennem byens farverige markeder, og I skal opleve de største seværdigheder i Rio med charmerende bydele, regnskoven Floresta da Tijuca og Kristusfiguren på Corcovado.

Naturens vidundere ved Iguazú og i Amazonjunglen

Jeres rejse til Brasilien bringer jer også til nogle af verdens største natureventyr. I ser de buldrende Iguazú-vandfald fra både den brasilianske og den argentinske side, og I sejler dybt ind i Amazonjunglen på 4 dages eventyr i regnskoven omgivet af fugleliv og dyreliv.

Kolonitid og slavetid i Salvador

I Brasiliens nok smukkeste by Salvador er I tilbage i kolonitidens rammer – på godt og ondt. Her møder I nemlig også slavetiden, et sort kapitel i historien, der dog også er årsag til en farverig og livsglad kultur. I møder Candomblé-religionen og kampsporten capoeira og besøger byens store marked. 

Strandene på Morro do Sao Paulo

Jeres ferie i Brasilien slutter med afslapning ved de lange strande på Morro do Sao Paulo. Nyd sol, sand og vand med tid til at fordøje rejsens mange indtryk.

XL Argentina Iguazu Falls Clouds Jungle Waterfall Nature
XL Brazil Toco Toucan Bird Branch
Xl Brazil Salvador Pelourinho Women Of Baianas Dress
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Brazil Rio De Janeiro Rocinha Favela Houses

I starter jeres rejse til Brasilien og flyver mod Rio de Janeiro, hvor I lander dag 2. Sambaens by venter forude. Og et kæmpe eventyr!

Xl Brazil Rio De Janeiro Copacabana Beach Overview Angel

Når I lander i Rio de Janeiro, byder Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner jer velkommen og kører jer til hotellet. Transporten er kun for jer, så I kan køre direkte og få svar på evt. spørgsmål på vejen. 

Copa Sul Hotel 3*, Rio de Janeiro

I skal bo 3 nætter på Copa Sul Hotel, der ligger i anden række fra den ikoniske strand Copacabana. Rio de Janeiros anden store strand, Ipanema, er blot få gader væk. Inden for i hotellet kan I glæde jer over lyse, moderne værelser og venlig betjening.

XL Brazil Rio De Janeiro Copa Sul Hotel Entrance Exterior

Xl Brazil Rio De Janeiro Street Market Fresh Tropical Fruit

Rio er kendt for samba, fodbold, strande, karneval og livsglæde. Men Rio er meget mere end det. Blandt andet god mad og farverige markeder. Jeres rejse til Brasilien tager derfor nu for alvor fart med en masser sanseindtryk og et fantastisk indblik i den lokale kultur. 

Smag på Rio de Janeiro

I skal på en halvdagstur med guide til to af Rios mest spændende markeder. Resten af dagen kan I udforske Rio de Janeiro på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have lidt tips med på vejen om alt fra restauranter til sambaskoler.

Xl Brazil Rio De Janeiro Tijuca Forest National Park Atlantic Rainforest Waterfall

De første dage i Rio de Janeiro har I nok skelet adskillige gange op mod den store Kristusfigur på Corcovado, der er et ikon for rejser til Brasilien. Hvordan vil det være at stå ved foden af den? Er udsigten virkelig så fænomenal, som man forestiller sig? I finder ud af det i dag på jeepsafari til Rios skønneste steder.

Jeepsafari i Rio de Janeiro

I skal opleve, hvor forunderligt mangfoldig Rio de Janeiro er. Det er en sitrende storby, ja, men også med små pittoreske kvarterer med fantastisk stemning, som I besøger. 

Og hvor mange storbyer kan prale af at have en 32 km2 stor regnskov fyldt med fugleliv og dyreliv? Rio kan. Den hedder Floresta da Tijuca, og I ser den selvfølgelig på vejen. Endelig skal I til Kristusfiguren på toppen af Corcovado-bjerget. Og ja, udsigten er præcis så fænomenal, som man forestiller sig.

Xl Brazil Rio De Janeiro Aerial View Christ Redeemer Corcovado Mountain

Nu går jeres rejse til Brasilien mod nye eventyr. I siger farvel til Rio de Janeiro, mens I bliver kørt i lufthavnen for at tage formiddagsflyet til Iguazú. Eller Iguaçu, som man staver det på denne side af grænsen, mens z’et sniger sig ind på den argentinske side. 

Igen står en af Nyhavn Rejsers samarbejdspartnere klar til at sige velkommen og køre jer til hotellet. 

XL Brazil Iguazu Falls Bridge Viewpoint
XL Brazil Sanma Hotel, Foz Do Iguaçu Lobby Night
XL Brazil Sanma Hotel, Foz Do Iguaçu Pool

Sanma Hotel 3+*, Iguazú, Brasilien

I skal bo 2 nætter på Sanma Hotel, der er et dejligt hotel kun 400 m fra indgangen til Iguazú nationalparken. I er omgivet af frodig natur og får rigtigt meget for pengene her. 

XL Brazil Iguacu Falls

Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske side

Allerede om eftermiddagen skal I opleve Iguazú-vandfaldene. De ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina og er et af naturens største vidundere. 

De 275 vandfald står som en 3 km bred mur af fossende og buldrende vand. Vanddamp stiger den modsatte vej og kan danne forunderlige regnbuer i solen. I hjertet af sceneriet samler 14 vandfald deres kræfter i storslåede Djævelens Gab.

I ser Iguazú-vandfaldende fra den brasilianske side med privat guide, så I selv bestemmer tempoet. På den brasilianske side foregår det primært fra en udsigtsplatform, hvorfra I ser vandet forsvinde ned i dybet. 

Hjemme på hotellet, kan I tage en tur i poolen, hvis I ikke fik set vand nok ved Iguazú.

XL Argentina Iguazu Falls Tree Forest Waterfall Nature

I dag skal i se … Iguazú-vandfaldene! Tro os, man kan ikke få nok. Især når det nu gælder den argentinske side, der i de flestes øjne er den mest spektakulære.

Iguazú oppefra og nedefra

På den argentinske side af Iguazú kan I se vandfaldene i alle vinkler - oppefra og nedefra. Fra oven ligner de en hvid, skummende revne i floddeltaet. Der er samtidig skabt et netværk af stier, trapper og gangbroer, der væver sig ind mellem vandfaldene og regnskoven, så det bliver en totaloplevelse. 

Også her har I privat guide, så I kan høre om både vandfald og regnskovens mangfoldige fugle- og dyreliv. Der er glimrende udsigtspunkter på vejen. Hold udkig efter tukaner, papegøjer og aber.

Ekstra oplevelser i båd eller helikopter

Vil I opleve at sejle til Djævelens Gab eller at se Iguazú-vandfaldene fra en helikopter? Tal med jeres rejserådgiver og lad os arrangere det hjemmefra. Så er I sikre på, at der er plads.

XL Argentina Iguazu Falls Boat With People

Small Brazil Manaus Hotel Saint Paul Pool Evening

I siger farvel til Iguazú og bliver kørt i lufthavnen for at flyve til Manaus, storbyen inde i Amazonjunglen. Byen er oprindeligt blevet til for at bringe råvarer som olie ud fra junglen, men er i dag også et centrum for naturinteresserede, der skal den anden vej. 

Hotel Saint Paul 3*, Manaus

I skal videre næste morgen og har derfor blot en enkelt nat i Manaus. I bor på Hotel Saint Paul, der er byens bedste turistklassehotel med god komfort, god beliggenhed og pool på tagterrassen.

De næste dage venter et natureventyr uden sidestykke. I sejler ad Amazonas-floden dybt ind i Amazonjunglen. Her skal I opleve et af verdens mest unikke øko-systemer omgivet af fugle- og dyreliv. 

Xl Brazil Juma Lodge Amazon View
Xl Brazil Juma Amazon Lodge Jungle Tour
Xl Brazil Juma Amazon Lodge Piranha Fishing Fish Teeth

Juma Amazon Lodge, Amazonjunglen

I skal bo 3 nætter på Juma Amazon Lodge, der ligger på pæle i junglen og smyger sig nænsomt og respektfuldt ind i naturen. 

I kommer på gåture og sejlture dag og aften for virkelig at mærke junglens rytme. I svømmer i floden – og tager på fisketur efter piratfisk!  Hold udkig efter aber, lyserøde delfiner, alligatorer, frøer, fugle, firben, papegøjer, dovendyr, storke og meget mere. 

I skal også på besøg hos de lokale Amazonindianere, så forbered jer på uendeligt mange indtryk.

Xl Brazil Salvador View From Largo Do Pelourinho Colonial Architecture Old

I vågner en sidste gang til lyden af junglen og spiser morgenmad på Juma Amazon Lodge. Herefter sejler I tilbage af Juma-floden og Amazonas. Efter et par timer dukker civilisationen op. I er tilbage i Manaus og flyver herfra til Salvador i Bahia-provinsen.

I Salvador bliver I budt velkommen til Brasiliens nok smukkeste by. En farverig historiebog, der også har sine sorte kapitler, er klar til at åbne sig for jer. Men først til hotellet. 

XL Brazil Pousada Do Pilar Salvador Bay View With Balcony

Pousada do Pilar 3*, Salvador

I skal bo 3 nætter på charmerende Pousada do Pilar, der er indrettet i en ejendom fra slutningen af 1800-tallet tæt på den gamle bydel, UNESCO-beskyttede Pelourinho. I har et godt værelse med balkon og er omgivet af farverig, autentisk stemning. Pak ud på værelset og snus lidt omkring i vidunderlige Salvador.

XL Brazil Salvador Da Bahia Cruzeiro De Sao Francisco Anchieta Colonial Christian Cross In Pelourinho

Dagen starter med morgenmad på Pousada do Pilars tagterrasse med fantastisk udsigt over bugten Baía de Todos os Santos. Senere bliver I hentet af en guide, der vil vise jer sin skønne og utroligt spændende by, Salvador. 

Sightseeing i Salvador

I skal på sightseeing til alle de vigtigste steder i Salvador. Historiske monumenter, det gamle slavemarked, kirker, farverige gader, gallerier, kunsthåndværkere, restauranter og musiksteder kæmper om jeres opmærksomhed, men mest af alt er det stemningen og historien, der præger dagen.

Xl Brazil Salvador Lacerda Elevator All Saints Bay Baia De Todos Os Santos

Forbered jer på et autentisk stormvejr af indtryk på denne dag. I får et dybt fascinerende indblik i den afro-brasilianske kultur, der har sine rødder i slavetiden. En kultur, som forgæves har været forsøgt udryddet for at grundfæste den magtorden, slaverne blev tvunget ind i.

Candomblé, capoeira og lokale markeder

 udflugten møder I en af lederne af den lokale Candomblé-religion og hører om deres ritualer og danse, hvor religionen skaber forbindelse mellem den levende verden og åndernes verden. 

I ser også en opførelse af kampdansen capoeira, der har sine oprørske rødder i slavetiden og undvegne fangers kamp for frihed mod en overmagt med våben. Endelig besøger I det farverige marked San Joaquin. 

I følges med guide, der er klar til at fortælle og ikke mindst svare på alle spørgsmål. Turen tager en halv dag, så I har god tid til at udforske mere af Salvador på egen hånd senere.

Xl Brazil Salvador Bonfim Church Bahia Ribbons Candomble Religion Woman Blessing
Xl Brazil Salvador Sao Joaquim Market Green Chilies
Xl Brazil Salvador Group Dancers Capoeira

Xl Brazil Bahia Morro De Sao Paulo Fort Lighthouse Boat

Jeres rejse til Brasilien går nu fra intens kultur i Salvador til afslapning ved de lange strande på Morro do Sao Paulo. I sejler dertil fra Salvador på ca. 2 timer. 

Fremme på Morro do Sao Paulo bliver I budt velkommen af … en mand med en trillebør! Han tilbyder at køre jeres kuffert op til turistkontoret foren skilling. Her venter en bil på at køre jer til hotellet. 

Vila dos Orixás Boutique Hotel & Spa 3+*, Morro do Sao Paulo

I Salvador hørte I om ånderne orixás i Candomblé-religionen. Nu skal I bo 4 nætter på Vila dos Orixás. I vil dog ikke møde ånder, men kun et utroligt venligt personale! I skal bo i en bungalow og nyde freden på områdets bedste hotel.

XL Brazil Vila Dos Orixás, Morro De São Paulo Pool

XL Brazil Vila Dos Orixás, Morro De São Paulo Beach View

Morro do Sao Paulo er et paradis med en perlerække af strande. I har nu nogle dage til at nyde det og fordøje alle de oplevelser, I har fået på jeres ferie i Brasilien. 

I kan sole, bade og leje kanoer og paddleboards. Forkæl jer selv med en tur i Kairós Spa eller tag på snorkel- og dykkerture for at nyde livet under havoverfladen. Morro do Sao Paulo har også en lang historie med gamle forter og kirker fra 1600- og 1700-tallet.

XL Brazil Rio De Janeiro Sugar Loaf Mountain And Cable Car

I siger farvel til Morro do Sao Pualo og sejler tilbage til Salvador. Her bliver i kørt i lufthavnen, og så er det også et farvel til Brasilien. I lander i Danmark dag 19.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Overalt har vi håndplukket hoteller for deres stemning og beliggenhed. I Salvador bor I f.eks. i et renoveret byhus i de gamle brostensbelagte gader tæt på den gamle bydel Pelourinho. I Amazonjunglen venter en bungalow på pæle i regnskoven. Og på Morro do Sao Palo bor I ud til den mest fredfyldte strand.  Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Planlæg det hele sammen med jeres rejserådgiver.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Rio de Janeiro / Salvador-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • , Manaus - Salvador
 • 3 nætter på Copa Sul 3*, Rio de Janeiro. Standard Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Rio de Janeiro
 • Oplevelse: Rio fra regnskov til Kristus på Corcovado
 • Indenrigsfly Rio de Janeiro-Iguazu
 • 2 nætter på Sanma Hotel, 3+*, Iguazu. Superior Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Iguazu fra den brasilianske side
 • Oplevelse: Iguazu fra den argentinske side
 • Indenrigsfly Iguazu-Manaus
 • 1 nat på Hotel Saint Paul 3*, Manaus. Standard Room, inkl. morgenmad
 • 4 dages oplevelse: På eventyr i Amazonjunglen (Juma Lodge i et Forest View Room. Inkl. helpension og udflugter)
 • Indenrigsfly Manaus-Salvador
 • 3 nætter på Pousada do Pilar 3*, Salvador. Standard room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Slavetid og kolonitid i farverige rammer
 • Oplevelse: På opdagelse i Salvadors afrikanske arv
 • 4 nætter på Vila dos Orixas Boutique Hotel & Spa 3+*, Morro do Sao Paulo. Standard Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Brasiliens livsglæde, jungle og paradisstrande
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.24 ‑ 17.12.2443.000‑45.00061.000‑63.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforskiring, vi anbefaler Gouda
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Kontakt os for pris, hvis I ønsker indkvartering på 4-5* hoteller under rejsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Brasilien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Brasilien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.