XL Chile Santiago Vineyard Summer Landscape
Oplevelse i Chile

Privat sightseeing og vingårdsbesøg i Santiago

De største oplevelser i og omkring Chiles hovedstad

Oplev alt det bedste, som Santiago de Chile har at tilbyde, på en enkelt dag. Jeres private guide på heldagsturen tager jer med rundt til bl.a. regeringspaladset, Plaza de Armas og Santa Lucia-bakken, inden turen fortsætter uden for byen til en af Chiles mest berømte vingårde.

Storbyen mellem Andesbjergene

Chiles hovedstad, Santiago de Chile, er en livlig storby koncentreret i en gryde mellem Andesbjergene, hvis bjergtoppe titter frem mellem højhusene og bag byens grønne parker. Kun få bygninger fra Santiagos kolonitid er endnu bevaret, til gengæld er byen rig på neoklassicistisk og art deco-arkitektur, og I får alt det bedste at se på denne tur med privat guide rundt i byen.

Historie og hverdagsliv ved Plaza de Armas

I starter med en slentretur ad de hyggelige gågader i centrum, indtil I når den centrale plads, Plaza de Armas. Her vogter historiske bygninger såsom præsidentpaladset, katedralen og det chilenske nationalmuseum med stoisk ro over det pulserende hverdagsliv, og jeres guide fortæller om både fortid og nutid her i Santiagos hjerte.

Santa Lucia-bakken

Fra Plaza de Armas kører I videre til Santa Lucia-bakken, hvor Santiago blev grundlagt i 1541. Indtil da havde området været beboet af lokale indianske stammer, men ved den spanske invasion blev der udstukket en ny byplan efter europæisk forbillede med kirker, administrationsbygninger og almindelig beboelse for de spanske soldater og deres familier.

XL Chile Santiago Santa Lucia Park View
XL Chile Santiago Santa Lucia Downtown
XL Chile Santiago Vintage Cerro Santa Lucia Downtown Fountain

Mærk kolonitiden

Spanien fastholdt koloniherredømmet frem til starten af 1800-tallet, og ingen steder mærkes kolonitiden stærkere end ved Santa Lucia-bakken. Kvarteret huser fortsat Santiagos ældste bygninger med gamle fæstningsværker og den smukke Neptun-fontæne, der springer i øjnene som et af byens markante vartegn.

Blandt kunstnere og munke

På den anden side af Mapocho-floden, der flyder gennem byen, skal I opleve bydelen Bellavista, der huser Santiagos mest kreative og kulturelle miljøer. Her besøger I Pueblito Los Dominicos, et kunstnerkollektiv understøttet af de lokale dominikanermunke, hvis klostermure også danner rammen om kunstnernes store markedsplads. Der bliver god tid til at gå på opdagelse blandt de mere end 150 boder og værksteder med chilensk kunst og kunsthåndværk.

Videre til vinsmagning

I bliver kørt tilbage til hotellet, hvor I har tid til at spise frokost i nærområdet, inden I bliver hentet til dagens anden oplevelse. Nu går turen uden for byen. Santiagos beliggenhed mellem bjergene gør jordbundsforholdene særligt gunstige for vindyrkning, og dette får I selv at se, når I nu skal gæste vingården Concha Y Toro, der er landets største vineksportør.

XL Chile Santiago Modern Buildings Park City

Midt i Maipo-dalen

Concha Y Toro ligger i hjertet af Maipo-dalen, Chiles førende vindistrikt. Sirlige ranker med Cabernet Sauvignon, Carmenere og Merlot pryder bakkedragene, og på Concha Y Toro produceres vinen fortsat efter traditioner, der kan dateres helt tilbage til vingårdens grundlæggelse i 1883.

Chiles største vinemperium

Den beskedne start har i dag udviklet sig til et omfattende imperium, og i en mindre gruppe (maks. 15 personer) på turen rundt på gården og i markerne hører I om vingårdens mange forskellige typer af vine, og I får smagsprøver på de bedste. Vingårdens personale fører jer igennem hele produktionsfasen fra druerne på marken til de endeløse rækker af fade i kælderen, inden turen atter går retur mod jeres hotel i Santiago.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Chile San Pedro De Atacama Noi Casa Atacama Nature Animals
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Tango i fashionable Buenos Aires

Cykelture og vinsmagning i Mendoza

Gejsere, vulkaner og farverige laguner i Atacama-ørkenen

Kolonihistorie og Andeskultur i Salta

Iguazú – verdens største vandfald

Xl Argentina Uspallata Route 7 Main Road Through Andes From Argentina To Chile
Santiago de Chile, Chile, Sydamerika

Over Andesbjergene til Rio

16 dage fra

42.500 kr.

Glæd jer til

Santiago og Chiles vingårde

Spektakulær bustur over Andesbjergene

Cykeltur i Mendozas vinland

Iguazú-vandfaldene over to dage

Postkortstrande og livsglæde i Rio de Janeiro

Xl Chile Torres Del Paine Red Ice
Chile, Sydamerika

Natureventyr i Patagonien

12 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Santiago de Chile og vinlandet

Glamping i nationalparken Torres del Paine

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer

Fashionable Buenos Aires

Håndplukkede boutique-hoteller

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Chile

Alt på denne rejse til Chile kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Chile.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.