• Santa Lucia-bakken i Santiago, Chile
 • Udsigt ud over Santiago de Chile i Chile
 • Vingården Concha Y Toro uden for Santiago de Chile
 • Druer fra vingård i Maipo-dalen, Santiago i Chile

Privat sightseeing og vingårdsbesøg i Santiago

Begivenhedsrig heldagstur med de største oplevelser i og omkring Chiles hovedstad

Vinmarker i Santiago, Chile
Læs mere

Oplev alt det bedste, som Santiago de Chile har at tilbyde, på en enkelt dag. Jeres private guide tager jer med rundt til bl.a. regeringspaladset, Plaza de Armas og Santa Lucia-bakken, inden turen fortsætter uden for byen til en af Chiles mest berømte vingårde.

Santiago, ChileStorbyen mellem Andesbjergene

Chiles hovedstad, Santiago de Chile, er en livlig storby koncentreret i en gryde mellem Andesbjergene, hvis bjergtoppe titter frem mellem højhusene og bag byens grønne parker. Kun få bygninger fra Santiagos kolonitid er endnu bevaret, til gengæld er byen rig på neoklassicistisk og art deco-arkitektur, og I får alt det bedste at se på denne tur med privat guide rundt i byen.

Plaza de Armas i Santiago, ChileHistorie og hverdagsliv ved Plaza de Armas

I starter med en slentretur ad de hyggelige gågader i centrum, indtil I når den centrale plads, Plaza de Armas. Her vogter historiske bygninger såsom præsidentpaladset, katedralen og det chilenske nationalmuseum med stoisk ro over det pulserende hverdagsliv, og jeres guide fortæller om både fortid og nutid her i Santiagos hjerte.

Santa Lucia-bakken i Santiago, ChileSanta Lucia-bakken

Fra Plaza de Armas kører I videre til Santa Lucia-bakken, hvor Santiago blev grundlagt i 1541. Indtil da havde området været beboet af lokale indianske stammer, men ved den spanske invasion blev der udstukket en ny byplan efter europæisk forbillede med kirker, administrationsbygninger og almindelig beboelse for de spanske soldater og deres familier.

Statue ved indgangen til Santa Lucia-bakken i Santiago, ChileMærk kolonitiden

Spanien fastholdt koloniherredømmet frem til starten af 1800-tallet, og ingen steder mærkes kolonitiden stærkere end ved Santa Lucia-bakken. Kvarteret huser fortsat Santiagos ældste bygninger med gamle fæstningsværker og den smukke Neptun-fontæne, der springer i øjnene som et af byens markante vartegn.

Butikker med kunst i Santiago de ChileBlandt kunstnere og munke

På den anden side af Mapocho-floden, der flyder gennem byen, skal I opleve bydelen Bellavista, der huser Santiagos mest kreative og kulturelle miljøer. Her besøger I Pueblito Los Dominicos, et kunstnerkollektiv understøttet af de lokale dominikanermunke, hvis klostermure også danner rammen om kunstnernes store markedsplads. Der bliver god tid til at gå på opdagelse blandt de mere end 150 boder og værksteder med chilensk kunst og kunsthåndværk.

Vinmark på vingården Concha y Toro Winery ved Santiago i ChileVidere til vinsmagning

I bliver kørt tilbage til hotellet, hvor I har tid til at spise frokost i nærområdet, inden I bliver hentet til dagens anden oplevelse. Nu går turen uden for byen. Santiagos beliggenhed mellem bjergene gør jordbundsforholdene særligt gunstige for vindyrkning, og dette får I selv at se, når I nu skal gæste vingården Concha Y Toro, der er landets største vineksportør.

Vingården Concha Y Toro uden for Santiago de ChileMidt i Maipo-dalen

Concha Y Toro ligger i hjertet af Maipo-dalen, Chiles førende vindistrikt. Sirlige ranker med Cabernet Sauvignon, Carmenere og Merlot pryder bakkedragene, og på Concha Y Toro produceres vinen fortsat efter traditioner, der kan dateres helt tilbage til vingårdens grundlæggelse i 1883.

På tur til de smukke vinmarker i Maipo-dalen, Santiago i ChileChiles største vinimperium

Den beskedne start har i dag udviklet sig til et omfattende imperium, og i en mindre gruppe (maks. 15 personer) på turen rundt på gården og i markerne hører I om vingårdens mange forskellige typer af vine, og I får smagsprøver på de bedste. Vingårdens personale fører jer igennem hele produktionsfasen fra druerne på marken til de endeløse rækker af fade i kælderen, inden turen atter går retur mod jeres hotel i Santiago.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.