• Vær aktiv eller slap af, når skibene i Royal Caribbean Oasis-klassen ligger for anker.
 • Solsenge, palmer og kridhvid strand ved Akumal Bay Beach & Wellness Resort i Mexico
 • Børn leger i børnepoolen på Oasis of the Seas.
 • Snorkel eller dyk med havskildpadder i Akumal Bay i Mexico
 • Vandshow og underholdning om bord på Royal Caribbean Oasis-klassen
 • Fiskerbåd ved paradisisk strand på Jamaica, Caribien

Caribisk krydstogt og all inclusive i Mexico

16 dages overdådighed på havet og i Skildpaddebugten fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Sejl med et af verdens største krydstogtskibe i Caribien

2 nætter på 3* hotel i Orlando, Miami eller Fort Lauderdale

Caribisk sandstrand og azurblå hav

7 nætter i stor juniorsuite på førsteklasses all inclusive resort

Snorkling med skildpadder ved et fantastisk koralrev

Læs mere

Sejl med et af verdens største skibe gennem Caribiens azurblå hav og nyd helpension og det imponerende udbud af faciliteter om bord, inden I skal slappe af med all inclusive og kridhvide strande i Skildpaddebugten i Mexico.

Oasis of the Seas fra Royal Caribbean hører til blandt verdens største krydstogtskibe, og I kan glæde jer til et krydstogt fyldt med oplevelser, inden jeres ferie slutter ved den caribiske kyst i Mexico. En perfekt feriekombination for både par og familier. Eventyret starter med 2 nætter i enten Orlando, Miami eller Fort Lauderdale - alt efter, hvilken rute I vælger.

2 nætter i orlando, miami eller fort lauderdale

I Orlando ligger bl.a. Walt Disney World med fantastiske temaparker for både store som små. Gå heller ikke glip af Harry Potter temaparken eller Universal Studios. I den sydlige del af byen byder International Drive på shoppingcentre, restauranter, oplevelser og butikker.

Miami byder på livlige Ocean Drive, art deco området omkring South Beach, shopping i særklasse og det berømte Little Havana. Badning foregår fra lange og smukke strande. I Fort Lauderdale finder I outlet center, spændende restauranter, mondæne butikker, et væld af kanaler og nogle af Floridas bedste strande. 

udforsk skibets herligheder

Så starter krydstogtet, og I skal sejle med et skib på størrelse med en mindre landsby. Oasis of the Seas er vitterlig fyldt med faciliteter og aktiviteter af enhver art, og I finder masser af underholdning for både voksne og børn, indendørs- og udendørs teater, shoppinggader, tropisk park og bytorv.

Slaraffenland for børn

Gå heller ikke glip af vandparken for børn, pool områderne, skøjtebanen, ziplinen, den indendørs karrussel, surfsimulatorerne eller spa- og fitness afdelingen, for ikke at nævne det overvældende udbud af restauranter og aktivitetstilbud til voksne, børn og teenagere.

Caribiske perler

Efter en dag til søs når I frem til Labadee i Haiti - krydstogtets første stop. I har en stranddag i rederiets private del af øen, hvor der venter jer masser af strandaktiviteter og lækker BBQ.

Næste stop er Jamaica - en ægte caribisk ø med blå-grønne bjerge, hvide sandstrande og turkisblåt hav. Skibet lægger til i byen Falmouth, hvor smukke gamle bygninger fra kolonitiden pryder byens gader. I kan også vælge at tage på eventyr til vandfald, regnskov, delfiner eller river rafting.

Akumal og den Caribiske kyst

Efter Jamaica har I endnu en dag til søs. Det er sidste chance for at udnytte skibets utallige faciliteter inden krydstogtet efter en dag til søs slutter i Cozumel i Mexico på dag 8. Herfra går turen med bil og båd til Mexicos fastland og det nyrenoverede Akumal Bay Beach & Wellness Resort 4* ved den caribiske kyst mellem Playa del Carmen og Tulum, hvor I kan glæde jer til en ferie i en stor juniorsuite. 

Slap af  i en hængekøje under palmerne ved den smukke børnevenlige strand eller køl ned i en af de 6 forskellige pools. Der er 15 min. gang til flere små hyggelige butikker eller 15 min. kørsel til Maya-ruinerne i Tulum.

All Inclusive og 6 pools!

I skal nyde godt af resortets omfattende all inclusive, som bl.a. inkluderer alle måltider, drikkevarer, Kids Club, tennis, yogatimer og en minibar, der fyldes dagligt.

Glæd jer til opholdet på Akumal, som er det helt perfekte feriested for både voksne som børn.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

 

bemærk venligst: Krydstogtrejsen slutter i Cozumel, hvorefter ferien fortsætter i Akumal
 

Børnepris
Prisen pr. barn (maks. 2 børn) t.o.m. 11 år i samme kahyt som 2 fuldt betalende voksne er ofte helt op til 7.000-8.000 kr. mindre end voksenprisen. Kontakt os venligst for den nøjagtige børnepris.

DatoAfrejsehavnDageBalkonUdvendig
26.03.21 Vis rute1626.000-28.00025.000-27.000
DatoStedAnkomstAfgang
23.04.21 Vis rute1626.000-28.00025.000-27.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Orlando, Miami eller Fort Lauderdale // Cancun-København
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 2 nætter på 3* hotel i Orlando, Miami eller Fort Lauderdale
 • 5 nætters krydstogt med Oasis of the Seas i valgte kahytstype
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter om bord, ekskl. spa
 • Underholdning om bord (teater, shows, foredrag, kunstaktion m.m.)
 • 7 nætter i en Juniorsuite på Akumal Bay Beach & Wellness Resort 4* med all inclusive
 • Transport fra skib til hotellet i Akumal (privat transport hele vejen, dog offentlig båd fra Cozumel til Playa del Carmen)
 • Transport fra hotellet i Akumal til lufthavn i Cancun

Ikke inkluderet

 • Afbestililngs- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, måltider og transport, der ikke er nævnt under inkluderet. (Taxa fra hotel i Orlando til skibet i Port Canaveral koster ca. 150 USD)
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Drikkevarer (dog er vand, the og kaffe inkluderet om bord) 

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.