Xl Japan Fukuoka Futamigaura Torii Ocean Gate

Krydstogt til det japanske ørige

Krydstogt til det japanske ørige

17 dage

Sejl med Celebrity Solstice til vidunderlige Japan , inkl. helpension og drikkepakke om bord.

Et oplevelsesrigt krydstogt i det japanske ørige. Glæd jer til unikke seværdigheder, spændende kultur, millionbyer og fantastisk natur kombineret med afslappende dage om bord på førsteklasses Celebrity Solstice.

Glæd jer til

 • Tokyos neonbelyste gader og eklektiske kvarterer
 • Luksuriøst krydstogt med Celebrity Solstice
 • Havnebyen Kobe, sol og strand på Ishigaki og den koreanske vulkanø Jeju
 • Lavamarker og den aktive vulkan Sakurajima i Kagoshima
 • Inklusiv alle måltider samt classic drikkepakke om bord

På dette krydstogt sejler i med:

Rederi: Celebrity Cruises
Skib og skibsklasse: Celebrity Solstice, Solstice-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 2 nætter på Tokyo 2 Højdepunkter I starter rejsen i Japans pulserende hovedstad. Her står skyskrabere side om side med templer og pagoder, der har stået i mere end tusind år. Besøg Tsukiji Fish Market, oplev en traditionel teceremoni og spis mad i verdensklasse. I starter rejsen i Japans pulserende hovedstad. Her står skyskrabere side om side med templer og pagoder, der har stået i mere end tusind år. Besøg Tsukiji Fish Market, oplev en traditionel teceremoni og spis mad i verdensklasse.
Krydstogt 12 nætter på Krydstogt 12 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Solstice og sætter kursen mod fantastiske destinationer i det japanske ørige. I kan glæde jer til et stilfuldt interiør, elegante kahytter, højt serviceniveau, helpension, drikkepakke, forkælelse og en mangfoldighed af faciliteter og aktiviteter om bord. I stiger om bord på Celebrity Solstice og sætter kursen mod fantastiske destinationer i det japanske ørige. I kan glæde jer til et stilfuldt interiør, elegante kahytter, højt serviceniveau, helpension, drikkepakke, forkælelse og en mangfoldighed af faciliteter og aktiviteter om bord.
Xl Japan Kamakura Statue Buddha Kotokuin Temple
Xl Japan Woman Japanese Kimono Temple Garden Bridge Fall Autumn
XL_Japan_tea-ceremony (3)
Kultur, natur og storby

Det bedste af Japan

Historiske byer, stolt kultur og smuk natur

I starter i Tokyo, som byder på et enormt udvalg af museer og ældgamle templer, der oser af fred, ro og værdighed. Især et besøg i Asakusa Kannon templet og Meiji Shrine kan anbefales. Centrum domineres af det store kejserpalads, og ikke langt herfra ligger Ginza bydelen med eksklusive butikker, stormagasiner, gallerier og små caféer og restauranter. Vest for Kejserpaladset finder I bydelen Shibuya/Harajuku, med niche butikker, gågader, caféliv og piger, der er farverigt udklædt efter japanske mangategneserie figurer. I Tokyo har vi inkluderet to oplevelser: Smag på Tokyo by night, og spis sushi på det berømte Tsukiji Fish Market.

I kommer også forbi bl.a. Kobe, som er en af Japans største havnebyer. Kobe har lagt navn til verdens dyreste kød, men er også kendt for de berømte varme kilder, Arima Onsen. Oplev Chinatown, Ikuta templet, den smukke Nunobiki Herb Garden, nattelivet og de mange indkøbsgader.

Tæt på Kobe ligger også den gamle kejserby Kyoto. Op gennem historien er Kyoto blevet raseret af et utal af krige og naturkatastrofer, men slap næsten for ødelæggelser under 2. verdenskrig. Derfor står byens historiske kvarterer og mere end 1600 buddhistiske templer og 400 shinto-helligdomme uskadte den dag i dag. 

Dejlige dage til søs

I kan glæde jer til en række dage til søs om bord på Celebrity Solstice fra Celebrity Cruises. 

På Celebrity Solstice går komfort og god service op i en højere enhed. Om bord findes et væld af adspredelser, bl.a. lækre poolområder, teater, natklub, fitness, spa, casino og et stort udvalg af restauranter og barer. Kahytten er smagfuldt og elegant. Vi anbefaler balkonkahyt, så I kan nyde den friske havduft undervejs.

Forlæng rejsen

Vi har inkluderet to nætter i Tokyo før krydstogtet, men har I lyst til at udforske den fascinerende storby lidt mere, kan I forlænge med ekstra dage - enten før eller efter krydstogtet. Kontakt os og hør hvordan.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.