XL Celebrity Millennium Hubbard Glacier
Celebrity Cruises

Millennium-klassen

Krydstogtskibe med nyt og stilfuldt interiør

Celebrity Cruises's Millennium-klasse byder på krydstogtskibe med nyt og stilfuldt interiør. Glæd jer til et krydstogt, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor alle måltider og Classic drikkepakke er inkluderet!

4+-stjernede krydstogtskibe

Skibene er lidt mindre end Solstice-klassen. Her er plads til ca. 2.100 passagerer og hvert skib har 12 dæk med kahytter, suiter, klubber og aktiviteter.

Alle er for nyligt blevet "Solsticized". Det betyder, at kahytterne er opgraderet, AquaClass-kahytter er tilføjet, og nye restauranter og meget andet pryder nu skibene. De nærmer sig dermed den bedste skibsklasse hos Celebrity Cruises, Solstice-klassen.

Om bord er der én ansat til ca. hver anden gæst. Det betyder, at I kan se frem til yderst opmærksomme ansatte, som leverer en fantastisk service.

Og selvfølgelig er der 24-timers roomservice om bord på alle skibene.

Livet om bord

Krydstogtskibene i Millennium-klassen har aktiviteter for alle aldre. Lige fra afternoon tea og malerkursus til pyjamasparty og sportsarrangementer for børn og unge.

Ved saltvandspoolen kan yndlingsbogen og solen nydes i fulde drag. På samme dæk finder I café, fitness, poolbar og jacuzzier. Samt det mest luksuriøse spa til søs, AquaSpa.

Voksne kan nyde stilheden i Solarium, hvor der er udsigt til den flotte pool og det brusende vandfald fra de behagelige loungestole.

Om aftenen kan I danse i den moderne natklub, lytte til jazzmusik, kigge på stjernerne eller prøve lykken i kasinoet. Og i Celebrity Teatre kan I opleve forskellige former for live optræden som musikalske indslag, komedier og flotte shows i en komfortabel og intim atmosfære.

XL Celebrity Constellation Solarium

Kulinariske oplevelser

Om bord på Celebrity Cruises's Millennium-klasse er der et stort udbud af restauranter, cafeer og barer. Hovedrestauranten er stilfuldt udsmykket med imponerede lysekroner og serverer et bredt udvalg af internationale og europæiske retter. I QSine finder I en eksotisk fusion af traditionel og mere kreativ madlavning med inspiration fra det fjerne Østen. Er I mere til det franske køkken, må I ikke gå glip af Ocean Liners, en fransk-inspireret specialrestaurant, som serverer bl.a. kaviar, seafood og steaks.

På Millennium-klassen finder I også et bredt udvalg af vin- og cocktailbarer. Martini Bar byder på nytænkende varianter af den klassiske drink - fra James Bonds traditionelle til Chocolate Kiss. Celebrity Equinox Galleria tasting Cellar Masters er stedet for vinentusiaster - her kan I lære om og smage på mange forskellige vine fra det meste af verden. Nyd en lækker is, en kop friskbrygget kaffe eller en likør på Café al Bacio & Gelateria, eller hvad med en drink på Sunset Bar, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over havet fra toppen af skibet?

Bemærk venligst, ovenstående er et udpluk og kan variere fra skib til skib. Tillæg opkræves ved specialrestauranter m.m. Dress code er casual/smart casual.

XL Celebrity Eclipse Qsine Restaurant Vegetable On Glass
Xl Celebrity Millennium Class Summit Main Restaurant
XL Celebrity Reflection Martini Drink Martini Bar

Kahytter - jeres bolig om bord

Yderst smagfuldt og elegant indrettede kahytter. Alle kahytter har som minimum:  24 timers roomservice, linned i egyptisk bomuld, badeværelse accessories og badehåndklæde service, TV, morgenkåbe, shoppingtaske m.m.

I en suite medfølger desuden en butler, eftermiddags kanapé og te, Bulgari accessories i badeværelset, dagligt frugt, 1-2 middage i specialrestauranterne, separat check-in og ud m.m.

Når I bestiller en AquaClass kahyt får I bl.a. en personlig Spa Concierge, eksklusiv adgang til Blu - en restaurant med sunde retter og adgang til Persian Garden.

Se alle Millennium-klassens kahytter her

Indvendige kahytter

Kahytter med havudsigt

Kahytter med balkon og havudsigt

Concierge- og AquaClass kahytter med balkon og havudsigt

Suiter med balkon og havudsigt

Kahytterne på Celebrity Millennium samt Celebrity Summit er netop opgraderet, Men frem til 2023 renoveres alle skibe i Celebrity-flåden for ialt 500.000.000 dollars.

Millennium-klassen hos Celebrity Cruises består af følgende skibe:

Celebrity Millennium (renovering februar 2019): 960 ansatte / 2138 gæster

Celebrity Infinity (renovering november 2020): 960 ansatte / 2170 gæster

Celebrity Summit (renovering marts 2020): 960 ansatte / 2218 gæster

Celebrity Constellation (renovering maj 2020): 999 ansatte / 2170 gæster

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.