XL Argentina Patagonia Cormorants

Krydstogt med Celebrity i Sydamerika

Krydstogt med Celebrity i Sydamerika

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Sydamerikansk krydstogt med Celebrity på forskellige ruter, 20-21 dage

Fantastiske krydstogtrejser i Sydamerika. Fra oplevelser i det livlige Buenos Aires og barske Kap Horn til isbjerge, hvaler, pingviner og nationalparker på Valdés-halvøen i Patagonien.

Glæd jer til

  • Tre nætter i Buenos Aires og spændende udflugter og tre nætter i Santiago de Chile
  • Nyd livet om bord på nogle af Celebritys bedste skibe
  • Dyrelivet i Argentinas nationalparker
  • Rundt om Kap Horn
  • Alle måltider og drikkepakke om bord
XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park
XL Argentina Patagonia Magellanic Penguin
XL Argentina Buenos Aires La Recoleta Cemetery

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Santiago de Chile 3 nætter på Santiago de Chile 3 Højdepunkter I bor på Hotel Fundador, hvorfra I nemt kan tage på opdagelse i en af Sydamerikas mest moderne, energiske og sofistikerede metropoler. Oplev bohemeliv i bydelen Bellavista og betagende udsigter fra San Cristobal-højen. I bor på Hotel Fundador, hvorfra I nemt kan tage på opdagelse i en af Sydamerikas mest moderne, energiske og sofistikerede metropoler. Oplev bohemeliv i bydelen Bellavista og betagende udsigter fra San Cristobal-højen.
Krydstogt 12-14 nætter på Krydstogt 12-14 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Infinity og sætter kursen syd langs den sydamerikanske kyst mod Patagonien og Antarktis. Skibene hører til den elegante Solstice-klasse hos Celebrity Cruises, og om bord kan I nyde lækre faciliteter og topservice. I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Infinity og sætter kursen syd langs den sydamerikanske kyst mod Patagonien og Antarktis. Skibene hører til den elegante Solstice-klasse hos Celebrity Cruises, og om bord kan I nyde lækre faciliteter og topservice.
Buenos Aires, Argentina 3 nætter på Buenos Aires, Argentina 3 Højdepunkter I tjekker ind på Patos de San Telmo. I millionbyen er der brede boulevarder, grønne parker og et moderniseret havneområde, Puerto Madero, hvor gamle lagerhuse er blevet til hippe barer og natklubber. I tjekker ind på Patos de San Telmo. I millionbyen er der brede boulevarder, grønne parker og et moderniseret havneområde, Puerto Madero, hvor gamle lagerhuse er blevet til hippe barer og natklubber.
Chile og Argentina

Sydamerikanske perler

Pulserende sydamerikaneske storbyer

I starter eller slutter i Chiles hovedstad eller i Buenos Aires i Argentina, hvor I har tre nætter i hver.

Få hovedstæder kan prale af så smukke omgivelser som Santiago de Chile. Klemt inde på et smalt stykke land mellem Stillehavet og de sneklædte Andesbjerge, er byen en af Sydamerikas mest moderne, energiske og sofistikerede metropoler - og så er den omgivet af nogle af de bedste vinregioner i Chile.

Buenos Aires byder på tango, storbypuls og store bøffer. Byen lokker med sin charmerende blanding af sydeuropæisk elegance og sydamerikansk temperament.

Skønne destinationer i Sydamerika

Alt efter hvilkem rute I vælger, sejler I bl.a. til argentinske Ushuaia, rundt om Kap Horn, til Punta Arenas ved Magallanstrædet, verdens sydligste by og til pingvinerne i Puerto Madryn. I Uruguay kan I nyde den livlige hovedstad Montevideo og feriebyen Punta Del Este.

Luksuskrydstogt med Celebrity Eclipse eller Infinity

Udover utæmmet natur, fascinerende dyreliv, ægte latinamerikansk charme og sanselig kultur kan I glæde jer til et førsteklasses krydstogt med Celebrity Eclipse eller Infinity. Glæd jer også til at lade andre om opvartningen og nyd gastronomien og faciliteterne om bord. 

Oplevelser på land

I Buenos Aires har vi inkluderet tre spændende udflugter. I besøger en autentisk tangosalon (milonga), hvor I kan danse tango med de lokale. I skal på en privat byrundtur og på udflugt til kolonibyen Colonia.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve

Udvid jeres horisont med oplevelser, som er lidt ud over det sædvanlige. Vores rejseeksperter har gjort sig umage for at udvælge præcis de oplevelser og udflugter, som på bedste vis indkapsler destinationen og vækker eventyret til live.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Priser og datoer

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedrørende priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.