Xl Mexico Chichen Itza Sky

Natureventyr og paradisø i Mexico

Natureventyr og paradisø i Mexico

14 dage fra 32.000 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Mayapyramider, bungalows på stranden og smuk natur

Bo på bungalowhotel ud til en af verdens smukkeste strande, Tulum i Mexico, og på afslappede Isla Holbox. Oplev naturreservatet Sian Ka'an og mayaernes storslåede pyramider. Og nyd at slentre rundt i maleriske Valladolid. 

Denne rejse til Mexico byder på en vidunderlig balance af natur, kultur og afslapning. 

Glæd jer til

 • Bungalows på stranden i Tulum og på Isla Holbox
 • Svømmetur i underjordisk grotte
 • Flyd ad mayaernes handelskanaler gennem mangroven
 • Kolonitidens stemningsfulde Valladolid
 • Mayaernes pyramider: Chichén Itzá og Cobá

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tulum 5 nætter på Tulum 5 Højdepunkter Svøm i underjordiske grotter, besøg det UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an og nyd solen på bounty strande. Svøm i underjordiske grotter, besøg det UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an og nyd solen på bounty strande.
Valladolid 2 nætter på Valladolid 2 Højdepunkter Udforsk det historiske centrum fyldt med farver og oplev en mayabyen med den berømte Kulkulcan-pyramide. Udforsk det historiske centrum fyldt med farver og oplev en mayabyen med den berømte Kulkulcan-pyramide.
Isla Holbox 5 nætter på Isla Holbox 5 Højdepunkter Oplev øen hvor gaderne er af sand og snorkel med djævlerokker, skildpadder, delfiner og hvalhajer (fra juni til september) Oplev øen hvor gaderne er af sand og snorkel med djævlerokker, skildpadder, delfiner og hvalhajer (fra juni til september)
Xl Mexico Yucatan Valladolid San Gervasio Church
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

En af verdens bedste strande i Tulum

I starter ved en af verdens bedste strande, Tulum, der er 10 km strand med sand fint som mel ud til Det Caribiske Hav. Her er ægte bountystemning krydret med hyggelige restauranter og små bungalowhoteller. Vi har udvalgt Hip Hotel Tulum 3* med bungalows lige ud til stranden. Glæd jer. 

Natureventyr på Yucatán

Fra Tulum skal I på tur til UNESCO-beskyttede Sia Ka'an, hvor mayaernes gamle handelskanaler flyder gennem mangroven. I sejler gennem naturparadisten og flyder ad kanalerne tilbage. Her er et rigt fugleliv og spændende levn fra de indianske kulturer. 

Senere på jeres rejse vil I se flere sider af Yucatáns forunderlige natur og svømme i en underjordisk grotte, en cenote.

Mayatempler i Chichen Itza

Selvfølgelig skal I også stifte et spændende bekendtskab med mayaernes fascinerende tempelkomplekser: Cobá i junglen og et af verdens syv nye vidundere, Chichén Itzá med den berømte Kulkulcan-pyramide. 

Lidt byliv af mest charmerende slags bliver der også tid til, når I udforsker stemningsfulde Valladolid. Som base i Valladolid har vi valgt El Mesón del Marqués 3* i en smuk bygning fra 1700-tallet. 

Afslappede Isla Holbox

Jeres rejse til Mexico slutter på Isla Holbox. Transport sker med golfbil eller på cykel, og livet går primært med sol, sand og snorkling. Her har vi fundet smukke Hotel Villas Flamingos 3* opkaldt efter øens mange flamingoer. Hotellet ligger ud til stranden og er fyldt med Mexicos caribiske sjæl fra palmebladstage til farverige hængekøjer. 

Alt i denne rejse til Mexico kan naturligvis tilpasses jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I drømmer om at opleve i Mexico.

Xl Mexico Sian Kaan Adventures Dolphins Mexico Kan Tours
XL Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Beach Hammock
Xl Mexico Yucatan Tulum Bike
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Mexico Hip Hotel Tulum Sunbeds Beach

I rejser til Mexico om formiddagen. Efter flyskifte undervejs lander I ved Cancún, den største by på Yucatán-halvøen. Nyhavn Rejsers lokale repræsentant byder jer velkommen, og sammen kører I 1½ time sydpå til Tulum. Nu er det blevet aften lokal tid. Det er et godt tidspunkt at ankomme, da I er naturligt trætte efter rejsen, så det er nemt at komme ind i den lokale rytme trods jetlag. Men mon ikke I lige skal have tæerne i det fine sand en gang og nyde det første møde med det mexicanske køkken, før sengen kalder?

Hip Hotel Tulum 3*, Tulum

I skal bo 5 nætter på bungalowhotellet Hip Hotel Tulum, der har en vidunderlig stemning og afslappet atmosfære. Hip Hotel ligger i den sydlige del af Tulum, hvor der er relativt få andre bungalows og dermed meget få mennesker på den lange, brede strand. Der er masser af små hyggelige restauranter i området, både på stranden og langs vejen.

XL Mexico Hip Hotel Tulum Room Balcony Hammock

At vågne op den første morgen i Tulum er vidunderligt. I ser jer lidt om i det dejlige værelse. Og går så ud for at se solen, det hvide sand fint som mel, de elegante fregatfugle på patrulje over jer og de spøjse pelikaner, der slår ned i det turkisblå vand. 

En god morgenmad. Og så bare dase og nyde livet. Bade. Snorkle. Gå en tur langs den 10 km lange strand. Udforske nogle af de mange små restauranter. Og måske tænke lidt over, hvad dagene ellers skal bringe. Der er mange udflugtsmuligheder, hvis I kan løsrive jer fra strandlivet. En er dog planlagt på forhånd …

Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven

I skal opleve det store UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an. Se mayaernes arkæologiske levn, sejle i mangroven og flyde ad mayaernes gamle handelskanaler omgivet af enestående fugleliv.

XL Mexico Sian Kaan Floating In Canal

Det er altid svært at sige farvel til paradisstranden ved Tulum, så lad det være et på gensyn, når I bliver hentet om morgenen. I skal videre til den charmerende og smukke by Valladolid inde i land på Yucatán, og I skal opleve en masse på vejen. 

Oplev Cobá-pyramiden og svøm i underjordisk flod

Yucatán-halvøen i Mexico er meget mere end vidunderlige strande. I kører af sted med en privat guide på en spændende udflugt med kultur og natur på Yucatán. Oplevelserne går både i højden og under jorden. 

Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Restaurant Yard Fountain
Small Mexico Tulum Cenote Expedition Mexico Kan Tours
XL Mexico Coba Nohoch Mul Pyramid Ruin Maya (1)

I skal opleve Yucatáns højeste pyramide, Nohoch Mul, i det store tempelkompleks Cobá. I går eller cykler gennem junglen for til sidst at se pyramiden. 

Nu skal I videre til en af Yucatáns mange cenoter. Det er en grotte dannet af en af Yucatáns mange underjordiske floder. I kan svømme i cenotens klare vand. En helt speciel naturoplevelse.

El Meson del Marques 3*, Valladolid

I er fremme i Valladolid midt på dagen, hvor I bliver kørt til jeres hotel, El Meson del Marques. Her skal bo 2 nætter. Hotellet, der ligger i en bygning fra 1700-tallet tæt på det historiske centrum i Valladolid, er fyldt med autentisk charme. Her er samtidig en af byens bedste restauranter. I spiser i den smukke og stemningsfulde gårdhave med søjlegange og rislende fontæne. Om eftermiddagen vil I kunne tage en svalende dukkert i hotellets pool.

Xl Mexico Yucatan Street In Valladolid Yucatan Mexico

Dagen er afsat til at udforske Valladolid. I kan slentre eller cykle rundt og nyde smuk og farverig arkitektur fra den spanske kolonitid. Oplev det gamle kloster San Bernardino de Siena og katedralen San Gervacio på zocaloen, og se også nærmere på den lokale shopping. 

Vil I gerne se flere fugle, er der kun 1½ times kørsel stik nord fra Valladolid til fiskerbyen Rìa Lagartos i Reserva de la Biosfera Ría Lagartos. Her kan I opleve store flokke af flamingoer og også alligatorer. På vej dertil ligger endnu et af Yucatáns mange store tempelkomplekser fra Mayariget, EK Balam.

Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Pool Area

I bliver hentet tidligt af jeres private guide for at køre ca. 45 min. til det store tempelkompleks Chichén Itzá, der er på listen over verdens 7 nye vidundere. Når I ikke får lov til at snue længe, er det for at kunne være ved Chichén Itzá fra morgenstunden før alle busserne fra Cancún og Playa del Carmen.

Kulkulcan-pyramiden i Chichen Itzá

Chichén Itzá er en stor mayaby med templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og ikke mindst den berømte Kulkulcan-pyramide. Man kan kun forundres over, at det har været muligt at skabe dette sted, der havde sin storhedstid i år 900-1.200. Efter et par timers rundvisning er der lidt tid på egen hånd, hvis I ønsker det. 

Derefter fortsætter I ca. 2½ timer til Chiquila. Og nej, der skal ikke være fest. Det staves Tequila. Chiquila er en havneby i det nordlige Yucatan, hvorfra I sejler et kvarters tid over til Isla Holbox. Når I er på øen, tager hotellets personale imod jer i havnen og kører jer til hotellet. 

Villas Flamingos 3*, Isla Holbox

I skal slappe af under den mexicanske sol på Villas Flamingos. Hotellet byder på ægte mexicansk charme direkte til stranden. Her er også en stor pool, og de mange hængekøjer inviterer til en velfortjent siesta ude over vandet eller i palmernes skygge.

XL Mexico Yucatan Chichen Itza Kukulkan Pyramid Maya (2)
XL Mexico Chichen Itza Chac Mool
Xl Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Hammock

Xl Mexico Isla Holbox Isla Holbox Villas Flamingo Birdsxl Mexico Isla Holbox Isla Holbox Villas Flamingo Birds

Hotel Villas Flamingos Holbox har sit navn efter de mange flamingoer, der lever ved Isla Holbox. Øen er en del af naturreservatet Yum-Balam, der har været underlagt streng naturbeskyttelse siden 1994. Inde på land er kun en håndfuld varebiler til det mest nødvendige, ellers foregår transport med cykel eller golfbil. Alle veje er af sand eller grus. Ude i havet kan I møde delfiner, djævlerokker og skildpadder. Er I her i perioden fra juni til primo september, kan I svømme med hvalhajer

Men nok vigtigst af alt: Her er de mest vidunderlige strande, en afslappet stemning og masser af mexicansk sol. Her er mange flere muligheder for at nyde den smukke natur:

 • Tag på kanotur
 • Tag med på sejltur omkring øen og til nærliggende mindre øer
 • Tag på fisketur – både de store fisk og de mindre
 • Rid en tur langs stranden
 • Lej en golfbil og kør på eventyr på Isla Holbox
 • Nyd en massage i hotellets spa

Se guide til Isla Holbox

Xl Mexico Whale Shark Snorkeling Close Up

I har oplevet mayaernes store pyramider, Yucatán-halvøens underjordiske grotter og tætte jungle, fugleparadiset Isla Contoy, charmerende Isla Mujeres, smukke Valladolid, 10 km paradisstrand i Tulum … og meget mere. Nu er det tid at vende hjem fra jeres rejse til Mexico.

I tager en golfvogn til båden, der sejler jer til Chiquila. Her står Nyhavn Rejsers samarbejdspartner klar til at køre jer i lufthavnen. I lander i Danmark dag 14. Og her er mange klar til nye rejser til Mexico. Der er så meget at se i det store land.

Xl Mexico Isla Mujeres Island Dock Port Harbor
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Transport fra Cancun lufthavn til hotel i Tulum
 • 5 nætter på Hip Hotel Tulum 3*, Tulum. Ocean View room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven
 • Oplevelse: Mayakultur og natur på Yucatán
 • Transport med privatchauffør fra Tulum til Valladolid
 • 2 nætter på El Meson del Marques 3*, Valladolid. Standard room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Verdensunderet Chichen Itza
 • Transport med privatchauffør fra Valladolid til Chiquilla
 • Bådoverfart fra Chiquilla til Isla Holbox t/r
 • 5 nætter på Villas Flamingos 3*, Isla Holbox. Ocean View room, inkl. morgenmad
 • Transport fra Chiquila til Cancun lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Natureventyr og paradisøer i Mexico
RejseperiodeDobbeltEnkelt
02.12.23 ‑ 17.12.2335.000‑38.00054.000‑56.000
18.12.23 ‑ 20.12.2341.000‑44.00052.000‑60.000
21.12.23 ‑ 06.01.2442.000‑49.00055.000‑62.000
07.01.24 ‑ 01.04.2435.000‑37.00049.000‑51.000
02.04.24 ‑ 24.04.2444.000‑49.00057.000‑61.000
25.04.24 ‑ 19.06.2431.000‑35.00044.000‑50.000
20.06.24 ‑ 31.07.2441.000‑45.00051.000‑57.000
01.08.24 ‑ 31.10.2434.000‑39.00045.000‑50.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.