• Udsigt over Plaza de Armas i Cuzco, Peru
 • Kvinde i traditionelt tøj i Cuzco i Peru
 • Sacsyahuaman, Peru
 • Urubamba Valley i Den Hellige Dal, Peru

Rejser til Cuzco og Den Hellige Dal

Historiske hoteller og landsbyliv omgivet af Inkarigets enestående arkitektur

Inkaernes imponerende ruinbyer

Livligt landsbyliv langt fra alfarvej

Andesbjergenes smukke, rå natur

Kolonitidsstemning og indianerkultur

Håndplukkede, historiske hoteller

Læs mere

For inkaerne var Cuzco er verdens centrum, da byen blev skabt for mere end 500 år siden. I dag er Cuzco og Den Hellige Dal levende monumenter krydret med arkitektoniske kolonitidstilføjelser masser af lokal kolorit.

CUZCOS FANTASTISKE ARKITEKTUR

Der er bjergsider alle vegne, I ser hen. Der er sten alle vegne, I går. Brosten, kampesten, sten i rødbrune toner; sat sammen uden mørtel men med klinisk præcision. Inkaernes solide bygningsværker er for længst blevet udråbt til bevaringsværdig verdensarv af UNESCO, og på vores rejser til Cuzco kommer I på en uovertruffen rejse tilbage til Inkarigets guldalder.

PÅ RUNDTUR I CUZCO

Cuzco er også nutiden, som serveres med et farverigt mylder af handlende og indianere i deres traditionelle egnsdragter. Cuzco er enorme katolske kirker bygget i klassisk kolonistil, solide fæstninger og Coricancha, et tidligere tempel, der i fortiden var dækket af guld. I får det hele serveret med kyndig lokal indsigt af vores udvalgte guider.

CUZCOS HISTORISKE HOTELLER

Selv hotellerne i den gamle inkahovedstad er en arkitektonisk berigelse ud over det sædvanlige. For eksempel er Belmond Hotel Monasterio et gammelt kloster skabt på resterne af et inkapalads. Og Casa Andina Koricancha er sat sammen af to ældre herskabsboliger fra kolonitiden. Nyhavn Rejsers hoteller i Cuzco er en oplevelse i sig selv.

DEN HELLIGE DAL

Vores rejser til Cuzco giver jer rig mulighed for at stifte bekendtskab med de lokale folkeslag og kulturer i omegnen. 30 km nord for Cuzco forputter inkaernes hellige dal sig mellem bjergene, og inkaernes ruiner ligger side om side med rustikke landsbyer, hvor tiden står stille.

LOKALE LANDSBYER

Besøg eksempelvis Pisac, og lad jer rive med af den livlige atmosfære omkring markedet, hvor lokalt kunsthåndværk som keramik, sølvsmykker og alpacauld i udtryksfulde farver sælges til forhandlingspriser. Og gå ikke glip af den lille hyggelige by Ollantaytambo med sin imponerende inkafæstning, der var royal residens under Inkarigets storhedstid.

Håndplukkede rejser til Cuzco og Den Hellige Dal

Flere rejser til Cuzco/Den Hellige Dal

Charmerende hoteller i Cuzco og Den Hellige Dal

Udvalgte oplevelser i Cuzco og Den Hellige Dal

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Cuzco og Den Hellige Dal

Få hjælp til at planlægge rejsen til Peru med oplevelser i Cuzco og Den Hellige Dal. Oplev bl.a. inkaernes ruinbyer, Andesbjergenes rå natur og lokale markeder og landsbyliv. Hør Nyhavn Rejsers Peru-eksperter om de bedste udflugter og ruter samt om udvalgte hoteller tæt på oplevelserne. Ring og få skræddersyet en rejse til Cuzco og Den Hellige Dal i Peru. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.