• Udsigten til Machu Picchu i Paru er intet mindre end magisk
 • Machu Picchu i Peru. Inkaernes glemte by
 • Udforsk Macchu Picchu, Peru
 • Machu Picchu viser inkaernes enestående ingeniørkunst, Peru
 • Inca forladt by i Peru

Rejser til Machu Picchu

Bo lige ved Inkarigets ikoniske bjergby

Oplev et af verdens syv nye vidundere

Trek ad Inkastien gennem Solporten

Kom helt tæt på inkaernes dagligdag

Tropisk natur i 2.430 m højde

Hyggelige hoteller et stenkast fra ruinbyen

Læs mere

For enden af Inkastien ligger Machu Picchu i en puppe af grønne bjergskråninger og høj himmel. Oplev inkabyen på skræddersyede rejser, hvor I bor midt i Machu Picchu by.

Det gamle bjerg

Navnet Machu Picchu betyder ikke for ingenting "det gamle bjerg". Stedets sjæl er næsten til at tage og føle på. Millioner af års geologisk aktivitet og Inkarigets sagnomspundne kultur smelter sammen til en symbiotisk organisme, der efterlader et uudsletteligt indtryk. Når I rejser til Machu Picchu med Nyhavn Rejser, får I alle de største øjeblikke med.

Inkaernes glemte by

Machu Picchu lå gemt og glemt mellem de flaskegrønne Andesbjerge, indtil en amerikansk historiker fandt frem til ruinbyen i 1911. På mirakuløs vis var inkabyen gået helt fri af de ødelæggelser, der ellers fulgte i kølvandet på den spanske invasion i slutningen af 1400-tallet, og i dag får I i Machu Picchu et enestående indblik i inkaernes ingeniørkunst og dagligliv.

En spektakulær rejse

Machu Picchu består af 150 stenbygninger spredt ud over grønne bjergskråninger. Turen hertil er en oplevelse i sig selv med tog, bus og ikke mindst vandresko ad den legendariske Inkasti. Her bliver I mødt af den ene postkortudsigt efter den anden, og historiens vinger basker om kap med Andeskondorernes.

Rig tropisk natur 

Under inkaerne var turen ad Inkastien sandsynligvis en slags pilgrimsfærd, og selv i dag hersker der en vis andægtighed over stedet. Stien udmunder i selve Machu Picchu 2.430 meter over havoverfladen, midt i naturreservatet Santuario de Machu Picchu, der gemmer på mere end 400 orkidéarter og et tilsvarende antal fuglearter. Når I vander på Inkastien med Nyhavn Rejser, sørger vi selvfølgelig for, at I ankommer direkte til Solporten på ægte inka-manér.

Håndplukkede oplevelser og hoteller

Vores rejser til Machu Picchu byder på spektakulære oplevelser, der eksempelvis kan få lov at bundfælde sig på det stilfulde hotel Belmond Sanctuary Lodge Machu. Herfra har I en skøn udsigt til den glemte by og kan gå hertil på få minutter.

Udvalgte rejser til Machu Picchu

Se alle rejser til Machu Picchu

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Machu Picchu

Få hjælp til at planlægge rejsen til Peru og oplev et af verdens syv vidundere i Machu Picchu. Hør Nyhavn Rejsers Peru-eksperter om de bedste udflugter og ruter samt om udvalgte hoteller tæt på Machu Picchu. Ring og få skræddersyet en rejse til Machu Picchu i Peru. Ring 33 18 88 54

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.