Xl Sri Lanka Ella Mountains Round Ella Cap Nature

Familieeventyr på Sri Lanka

Familieeventyr på Sri Lanka

15 dage fra 30.500 kr. | BØRN fra 17.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

En rejse i perfekt balance mellem ro og store oplevelser

Oplev en unik rejse til Sri Lanka tilpasset familier med børn. Nyd masser af oplevelser fra tehøjland og templer til elefanter. Og masser af tid til at slappe af bl.a. på luksusresort ved stranden. Egen bil med privatchauffør i 5 dage!

Denne rejse til Sri Lanka er skabt med en familievenlig balance mellem store oplevelser som togtur og tid til at slappe af sammen ved pools og strand.

Glæd jer til

 • Privatchauffør og bil til jeres rådighed i 5 dage
 • Mageløs togtur til tehøjlandet
 • Vandretur i guddommelig natur
 • Elefantsafari
 • En hel uges strandluksus med lækker halvpension

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kalurata 2 nætter på Kalurata 2 Højdepunkter Afslapning efter en lang rejse Afslapning efter en lang rejse
Kandy 1 nat på Kandy 1 Højdepunkter Sri Dalada Maligawa-templet og den hektiske storby Kandy Sri Dalada Maligawa-templet og den hektiske storby Kandy
Ella 2 nætter på Ella 2 Højdepunkter Mageløs togtur til Ella gennem teplantager, kløfter og floder Mageløs togtur til Ella gennem teplantager, kløfter og floder
Tangalle 7 nætter på Tangalle 7 Højdepunkter Sol og badeferie i ren luksus Sol og badeferie i ren luksus
Xl Sri Lanka Udawalawe Elephants Jeepsafari
Tehøjland, templer, elefanter og luksus på stranden

Oplevelserne står i kø

Tehøjland, templer og togtur

De næste dage venter kæmpe oplevelser i guddommelig natur. I kører til den gamle kongeby Kandy, hvorfra en mageløs togtur bringer jer til Ella i tehøjlandet. Her nyder I lækre omgivelser med den mest utrolige udsigt. Snør vandreskoene og kom ud i naturen på familievenlige ture til bjerge, vandfald og templer.

Elefrantsafari i Udawalawe

I kommer på elefantsafari i Udawalawe nationalparken, og besøger et børnehjem for elefanter.
Udawalawe er perfekt til jeepsafari af flere grunde. Dels er her et rigt dyreliv med den største koncentration af elefanter på Sri Lanka, dels er landskabet meget åbent, så I har et godt udsyn til dyrene. Husk kikkert og kamera! 

Privatchauffør i fem dage

Alt på denne rejse sker i jeres tempo. I har en bil med privatchauffør til rådighed i 5 dage, når I kører fra Kalutara. Privatchaufføren er samtidig jeres guide. I kan stoppe, hvor I vil. Bede om særlige oplevelser, I har hørt om. Og få tips til endnu flere.  

Er I på et hotel og har lyst til at blive kørt et sted hen, siger I bare til, og vil I have chaufføren med på en gåtur for ikke at fare vild, gør han det med glæde.

Sæson for denne rejse

Vejret på Sri Lanka er optimalt for denne rejse fra januar til april, men I kan tage turen fra december til september. Fra maj til september skal I regne med mere vind, bølger og nogen byger på kysten. Fra oktober til november må I regne med noget nedbør. 

Xl Sri Lanka Pinnawala Elephant Orphanage Baby Elephants Animals
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Main Pool Palms
Xl Sri Lanka Tea Plantation Hills
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sri Lanka, hvor I lander dag 2. I lufthavnen står Nyhavn Rejsers samarbejdspartner på Sri Lanka klar til at byde jer hjertelig velkommen. Sammen kører I 1½ time sydpå til jeres hotel, og vi kan godt love her, at det bliver en fantastisk start på jeres ferie på Sri Lanka.

Anantara Kalutara Resort 5*, Kalutara

I rejser jo med børn, og flyrejsen er relativt lang. Derfor starter ferien med dejlig afslapning, så hele familien kan ryste pelsen og komme ind i rytmen. I skal bo Anantara Kalutar Resort 5*, der blandt andet byder på to store poolområder, gastronomiske oplevelser og Sri Lankas største spa.

Xl Asia Sri Lanka Kalutara Anant Kalutara Aerial

Dagen er sat af til bare at hygge, sole og slappe. Luft badetøjet ved poolen og gå en tur langs stranden – eller i fitness centret, hvis I har brug for at være endnu mere aktive. I kan jo altid tage en massage i spaen bagefter. Nyd også den gode mad på hotellet, der har noget for alle aldre.

Xl Asia Sri Lanka Kalutara Anant Kalutara Lagoon Swing
Xl Asia Sri Lanka Kalutara Anant Kalutara Ayurveda Spa
Xl Anantara Kalutara Resort Kalutara Kids Club

I dag skal I møde jeres privatchauffør for de næste 5 dage. Han henter jer på hotellet, og herfra står han og bilen til jeres rådighed. Chaufføren er samtidig jeres guide, og han kan komme med masser af forslag, hvis I har særlige ting, I gerne vil se på vejen. Eller hvis I bare vil kende jeres muligheder. 

På samme måde kan I altid bede om at stoppe, hvis I trænger til en pause et godt sted. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til lidt oplevelser på vejen. 

Den gamle kongeby Kandy

Dagens mål er Kandy, der primært er et perfekt stop for jeres videre færd. Det er nemlig herfra, I skal køre i tog til højlandet. Kandy er måske mere hektisk end charmerende, men I kan gå hyggelige ture på det lokale marked og rundt om søen. Chaufføren går gerne med, så I kan høre lidt historie og finde vej. 

Er I historisk og kulturelt interesserede, kan I besøge det buddhistiske Sri Dalada Maligawa-tempel, der ligger ud til søen ved det tidligere kongepalads. Templet gemmer på en meget vigtig relikvie, en af Buddhas tænder. Den har haft stor politisk betydning, da den, der havde tanden, også havde magten.

Om tanden virkelig er der? Som en af de lokale sagde til os: Det tror vi på, så derfor er den. Der kan være kø og mange mennesker ved templet. 

Ozo Kandy 3+*

I skal bo 1 nat på Ozo Kandy, der ligger med udsigt over byen og søen med Sri Dalada Maligawa-templet. Nyd de lyse og moderne værelser og den skønne pool på tagterrassen, hvor udsigten når nye højder.

Xl Sri Lanka Kandy Pera Hera Festival To Celebrate The Tooth Of Buddha
Xl Sri Lanka Hotel OZO Kandy Pool
Xl Sri Lanka Hotel OZO Kandy Building Exterior

Om morgenen kører jeres privatchauffør jer til togstationen i Kandy, hvorfra der venter endnu en stor oplevelse. I skal opleve en togtur gennem smukke teplantager, over kløfter og floder mod højlandet og Ella. Som meget andet, I oplever på rejser til Sri Lanka, har jernbanen rod i kolonitiden, hvor banen blev anlagt for at kunne transportere te og krydderier.

Læn jer tilbage, hvil benene, nyd de fantastiske udsigter og få indblik i det lokale liv fra første række. Vi reserverer "luksuspladser", og fremme i Ella om eftermiddagen venter jeres chauffør, for han er hurtigere end toget! Det betyder også, at I bare kan lade jeres kufferter blive i bilen om morgenen. 

Hvis man har tendens til køresyge er togturen også en rigtig fordel. 

98 Acres Resort and Spa 4*, Ella

På 98 Acres Resort and Spa, hvor I nu skal bo 2 nætter, forkæles I med udsigter i særklasse fra morgen til aften. Øverst på bakkedraget ved poolen holder man vejret i betagelse, første gang man kigger ud herfra. 

Resortet selv lever fuldt ud op til omgivelserne i sin skønhed. Det smyger sig ind i den smukke natur med store, stilfulde bungalows.

Xl Sri Lanka Train From Nuwara Eliya To Kandy Highland Tea Plantations
Xl Sri Lanka Hotel 98 Acres Deluxe Room
Xl Sri Lanka Hotel 98 Acres Overall View

Dagen starter med en overkommelig gåtur gennem de smukke teplantager ad stier og trapper til toppen af Little Adam’s Peak, et bjerg på ca. 1.100 m med en betagende udsigt over Sri Lankas grønne natur og bølgende bjergtoppe. 

I kan gå lige fra hotellet til toppen af bjerget i et roligt tempo på 1-1½ time, og der er relativt fladt hele vejen på nær de sidste 350 trin opad. Jeres chauffør går med, og alt sker i jeres eget tempo.

Klippetemplet Dowa

Om eftermiddagen besøger I Dowa Rock Temple, et lille tempel et kvarters tid uden for Ella. Det er en mindre og mere ydmyg version af det meget besøgte Dambulla-tempel nordpå. Det er en meget intens oplevelse at sidde blandt de smukke vægmalerier og store buddha-statuer, nyde stilheden og se de lokale bede, tænde lys og ofre blomster.

Vandretur til verdens ende?

Har I større børn, kan I alternativt vælge en 9 km vandretur (ca. 3 timer) gennem natur med bjerge, teplantager, vandfald og enestående udsigter. Målet er World's End, hvor bjergplateauet Horton Plains falder lodret ned i dybet. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

Xl Sri Lanka Adam's Peak Sunset Mountain Lake Nature
Xl Sri Lanka Dowa Rock Temple Buddhas Temple
Xl Sri Lanka Dowa Rock Temple Stupa

En rejse til Sri Lanka er også muligheden for fantastiske dyreoplevelser. Det skal I opleve i dag. I siger farvel til Ella og sætter kurs mod nationalparken Udawalawe, hvor I skal på jeepsafari. Turen til nationalparken tager ca. 2½ time.  

Udawalawe har Sri Lankas største koncentration af elefanter. Her er samtidig mange andre dyr som hjorte, bøfler, læbebjørne, mangustre, sjakaler, leguaner og mange krokodiller, og da landskabet er meget åbent, er der gode chancer for store oplevelser for både børn og voksne. 

På vejen besøger I også et elefantbørnehjem, hvor mødet med elefanterne er en sjov og rørende oplevelse.

 Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*

Efter elefanterne er det tid til en velfortjent badeferie på et af Sri Lankas bedste og mest luksuriøse resorts, Anantara Peace Haven. 

Køreturen dertil tager ca. 2 timer, og hele vejen kan I se frem til en uges forkælelse ud til en smuk sandstrand. Anantara Peace Haven byder bl.a. på en lækker infinity-pool med skøn udsigt, fire forskellige gourmetrestauranter, stor og professionel spa og et væld af udflugtsmuligheder.

I har lækker halvpension under jeres ophold og kan tillige nyde en spabehandling på 60 minutter. Når I er ankommet til hotellet, siger I farvel til jeres privatchauffør. 

Xl Sri Lanka Minneriya National Park Tourist Jeepsafari Elephants
Xl Sri Lanka Udawalawe National Park Baby Elephants At Elephant Transit Home Animal
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Aerial View Beach

I kan nu lave så meget eller lidt, I har lyst til fra afslapning i en solseng til byggeri af nye sandslotte. 

I har samtidig masser af muligheder for spændende udflugter til fascinerende natur og kultur. Leoparder i Yala, flamingoer i Bundala og skildpadder i Rekawa er bare eksempler. Kun en time væk ligger den hyggelige UNESCO-beskyttede by Galle med det gamle fort og mulighed for f.eks. en spændende cykeltur ude på landet, hvis I har større børn. 

Nogle udflugter bør arrangeres hjemmefra. Tal med jeres rejserådgiver om dette. 

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Hammock Relax Beach
Xl Sri Lanka Flamingo Animal
Xl Sri Lanka Yala National Park Leopard Walking In Grass Animal

I har yderlige to dage til at nyde livet ved stranden. Skal I en ekstra tur i spaen? Gå tur langs stranden? Tage en tuk tuk ind til Tangalle? I gør, præcis, hvad I har lyst til.

Vil I hellere have færre dage ved stranden og flere dage med oplevelser inden, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Alt fastlægges af jer sammen med jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser.

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Teppenyaki Restaurant
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Beach With Children
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Picnic Couple Beach

Det er tid at vende næsen hjemad. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen for at lande i Danmark dag 15. Velkommen hjem!

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Beach
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Få en blid start på jeres ferie på Sri Lanka

Når I ankommer efter flyrejsen, bliver I ikke sendt ud på hektiske eventyr, men bliver kørt til luksusresortet Anantara Kalutara Resort 5* ved stranden med bl.a. store pools og lækker halvpension inkluderet. Efter 2 nætter er hele familien klar til at rykke videre.

Strandluksus i Tangalle

Efter tehøjlandet venter en hel uges badeferie på det lækre Anantara Peace Haven Tangalle 5*, et af Sri Lankas mest eksklusive hoteller. I kan bl.a. nyde lækker halvpension og også en spabehandling. Der er masser af tid til pool, bølger og sandslotte og også mange udflugtsmuligheder fra leoparder i Yala til charmerende Galle Fort.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Colombo, Sri Lanka
 • Lufthavnsskatter
 • Assistance og transport til og fra hotel ved ankomst og afrejse
 • 2 nætter på Anantara Kalutara 5*, Kalutara. Deluxe Lagoon View værelse, inkl. halvpension 
 • 1 nat på Radisson Hotel Kandy 3+*, Kandy. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Mageløs togtur til Ella
 • 2 nætter på 98 Acres 4*, højlandet. Superior værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Til tops på Little Adam's Peak
 • Oplevelse: Med de lokale i Dowa Rock Temple
 • Oplevelse: Elefantsafari i Udawalawe
 • 7 nætter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*, Tangalle. Premier Beach Access værelse, inkl. halvpension 
 • 1 spa behandling på 60 minutter på Anantara Tangalle (kun voksne over 18 år) 
 • Transporter og alle udflugter jf. program i privatbil med aircondition og privat chauffør/guide dag 3-7 og dag 11
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr på Sri Lanka, Voksen
RejseperiodeDobbelt
27.04.24 ‑ 30.04.2437.000‑39.000
01.09.24 ‑ 30.10.2430.000‑35.000
31.10.24 ‑ 09.12.2435.000‑37.000
10.12.24 ‑ 17.12.2443.000‑45.000
18.12.24 ‑ 06.01.2560.000‑66.000
07.01.25 ‑ 15.01.2543.000‑48.000
16.01.25 ‑ 14.03.2537.000‑41.000
15.03.25 ‑ 31.03.2543.000‑45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr på Sri Lanka, Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
27.04.24 ‑ 30.04.2422.000‑24.00022.000‑24.000
01.09.24 ‑ 31.10.2416.000‑18.00016.000‑18.000
01.11.24 ‑ 09.12.2418.000‑20.00018.000‑20.000
10.12.24 ‑ 29.12.2423.000‑27.00023.000‑27.000
30.12.24 ‑ 10.01.2524.000‑28.00024.000‑28.000
11.01.25 ‑ 14.03.2518.000‑21.00018.000‑21.000
15.03.25 ‑ 31.03.2523.000‑25.00023.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter m.v., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Under rundrejsen fra dag 4-7 er prisen baseret på, at ét barn sover i forældreseng og at det andet barn sover i en ekstra seng. Ring og hør om pris hvis I ønsker en alternativ løsning.
 • Under opholdet på Anantara Kalutara og Anantara Peace Haven sover begge børn i egen seng på forældrenes soveværelser. Ved flere/større børn anbefaler vi 2 værelser beliggende ved siden af hinanden med connecting doors. Få en attraktiv rabat på værelset til børnene (op til 11 år).
Tal med en ekspert

Få skræddersyet jeres rejse til Sri Lanka

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Måske er jeres børn klar til flere oplevelser på Sri Lanka fra leopardsafari til Løveklippe. Måske til færre. Måske ønsker I at bo på andre hoteller med en anden komfort eller størrelse. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til netop jeres rejse.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.