XL Australia Jervis Bay, New South Wales

Sommer i Australien

Sommer i Australien

18 dage fra 58.500 kr. | BØRN fra 37.500 kr.

Børnevenligt eventyr med campsafari, hvaler og tropeøer

Oplev regnskov og outback på 3 dages forrygende campsafari og Sydney med bl.a. hvalsafari og operahus. Nyd Queensland på den smukke tropeø Fitzroy Island og ved Port Douglas med Four Mile Beach og snorkeludflugt i katamaran til koralø.

Glæd jer til

 • Håndplukkede udflugter og hoteller til familier
 • 3 dages forrygende campsafari
 • Hvalsafari og operahuset i Sydney
 • Tropeøen Fitzroy Island og hyggelige Port Douglas
 • Snorkling ved koralø ved Great Barrier Reef

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Darwin 2 nætter på Darwin 2 Højdepunkter Hovedstaden i Northern Territory er tropisk og tilbagelænet livsstil Hovedstaden i Northern Territory er tropisk og tilbagelænet livsstil
Litchfield og Kakadu National Park 2 nætter på Litchfield og Kakadu National Park 2 Højdepunkter Campsafari i Litchfield og Kakadu National Park, hvor I sejler blandt krokodiller, går i regnskoven og bader ved vandfald Campsafari i Litchfield og Kakadu National Park, hvor I sejler blandt krokodiller, går i regnskoven og bader ved vandfald
Sydney 3 nætter på Sydney 3 Højdepunkter Rundvisning i Operahuset og hvalsafari med Pukkelhvaler Rundvisning i Operahuset og hvalsafari med Pukkelhvaler
Fitzroy Island 3 nætter på Fitzroy Island 3 Højdepunkter Med snorkel og maske undersøger I Great Barrier Reef Med snorkel og maske undersøger I Great Barrier Reef
Port Douglas 5 nætter på Port Douglas 5 Højdepunkter Sol, strand og afslapning runder ferien af Sol, strand og afslapning runder ferien af

Australien-rejse skabt til vores sommerhalvår

Denne rejse til Australien er skabt til familier med børn med en rute, der passer perfekt til rejser i det danske sommerhalvår. Det er vinter i Australien, så den største del af ruten går i det nordlige Australien inkl. tropiske Queensland. 

Børnevenligt eventyr fra campsafari til koralrev

Alle oplevelser er håndplukket til familier. I skal på 3 dages campsafari til nationalparkerne Litchfield og Kakadu, hvor I skal vandre i regnskoven, bade i vandfald, se hulemalerier og meget mere. En sommerferie i Australien fyldt med indtryk!

Hvaler i Sydney

I kommer også omkring Sydney. Dels er det en helt igennem vidunderlig by, dels rejser I netop, når de store pukkelhvaler migrerer tættest på kysten. Det må I ikke gå glip af! Derfor skal I på et spændende cruise med hvalsafari fra Sydney Harbour. I kommer også på rundvisning i Jørn Utzons operahus. 

Strand og snorkling i det tropiske Queensland

Så går turen igen nordpå mod varmen i Queensland, hvor I skal bo på tropeøen Fitzroy Island og i hyggelige Port Douglas ved Four Mile Beach. Glæd jer til udflugt til krokodillepark og ikke mindst til en heldagsudflugt med katamaran, hvor I skal snorkle med skildpadder og koralfisk ved Low Isles.

I koraløens lagune er vandet roligere end ude på det åbne hav ved selve Great Barrier Reef, og det vil både børn og voksne sætte pris på. 

Xl Australia NT Darwin City Aerial View
Xl Australia Oaks Elan Darwin Pool Dusk
Xl Australia Oaks Elan Darwin 1 Bedroom Flat Balcony Sunset
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I Rejser til Australien via Singapore og lander i Darwin i Northern Territory dag 2. Jeres rejserådgiver kan godt lægge et egentligt stop ind i Singapore, men på den anden side er der under 5 timers flyvning fra Singapore til Darwin, så de fleste foretrækker at tage turen i ét stræk. Så er I klar til sommerferie i Australien.

Xl Australia Darwin City

I lander i Darwin og tager en taxi til jeres hotel. Darwin er hovedstad i Northern Territory og kendt for tropisk og tilbagelænet livsstil. I lægger ganske givet mærke til de lokale lufthavnsarbejdere, der oftest er klædt i korte bukser og den ikoniske australske "kvægdriver" hat akubra .

Hotel Oaks Elan Darwin 3+*

Jeres hotel i Darwin er Oaks Elan Darwin. Det er et stilrent og moderne hotel med både værelser og lejligheder. I har en 2-værelses lejlighed og bor i gåafstand til Darwin City Waterfront Precinct og Mitchell Street med restauranter, butikker og barer. 

I har en enkelt overnatning på Oaks Elan Darwin, men kommer tilbage om nogle dage, så I kan tage det vigtigste med på de kommende dages campsafari og få resten opbevaret på hotellet.

Xl Australia Oaks Elan Darwin 1 Bedroom Flat Balcony Sunset

De næste 3 dage skal I på en forrygende campsafari i Litchfield og Kakadu National Park i Australiens Northern Territory. 

I skal sejle blandt krokodiller, udforske kløfter, gå i regnskoven, bade ved vandfald, se hulemalerier og magnetiske termitboer. Og I skal sove under millioner af stjerner. Det er en skøn måde at være sammen på, når man rejser til Australien med børn. Aktivt, intenst og forunderligt.  

I har engagerede guider på hele turen, og de lokale aboriginere glæder sig til at vise jer deres land og fortælle om deres historie og traditioner. Alle måltider under safarien er inkluderet. Om eftermiddagen dag 3 kører I gennem smukke landskaber tilbage til Darwin og jeres hotel Oaks Elan Darwin, hvor I bor en enkel nat.

XL-Australia-Kakadu-National-Park-mountains-lake
XL Australia Sunset Kakadu National Park Ubirr Rock
Xl Australia NT Kakadu National Park Waterfall

I tager en taxi til lufthavnen og flyver til Sydney, der ligger på Australiens østkyst i staten New South Wales. I tager også en taxi til jeres hotel i Sydney. 

Velkommen til Sydney

Sydney er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et behageligt klima. Her er et væld af spændende steder og en god og afslappet stemning. De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum, og færger forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Vibe Hotel 4*, Sydney

Det fine og godt beliggende Vibe Hotel ligger i gåafstand til Sydney Opera House, smukke Hyde Park og Darling Harbour. Vi har reserveret et værelse til jer, hvor der er god plads til alle. Fik vi nævnt, at Vibe Hotel har en dejlig pool på taget?

XL Australia New South Wales Sydney Seaplanes Skyline Opera House
XL Australia New South Wales Sydney Opera House Harbour Bridge Night
Xl Australia New South Wales Sydney Vibe Hotel Rooftop Pool

I har hele dagen til at udforske Sydney. Vi har dog på forhånd bestilt billetter til en rundvisning i operahuset. I kommer rundt i Jørn Utzons imponerende bygningsværk, til de store sale og små kroge. I ser filmklip og hører fortællinger fra de første planer til selve byggeriet og op til nu. 

Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt. 

Oplevelser for børn i Sydney

At futte rundt på må og få og se, hvad der gemmer sig bag næste hjørne, er en oplevelse for alle aldre. Især i en afslappet by som Sydney med masser af liv langs og på vandet. 

Men vil I lægge særlige oplevelser ind, fordi I rejser med børn, er der flere muligheder. Forlystelsesparken Luna Park tæt på den nordlige ende af Sydney Harbour Bridge er en fest med alt fra vilde rutsjebaner til det gamle pariserhjul Ferris Wheel fra 1935. I kan tage en tur i Taronga ZOO, hvor de mange lokale dyr fra krokodiller til koalaer sikkert vil tiltrække sig mest opmærksomhed. Og i Darling Harbour kan I besøge det store akvarium, hvor man næsten føler sig suget ind i de store vandtunneller. 

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 2
XL Australia Koalas Koala Branches Animals
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

En sejltur i havnen er en kæmpe oplevelse, når I er i Sydney, for byen er jo bygget rundt i bugterne, så I får udsigt til alle de store attraktioner. Det skal I denne dag, og I fortsætter ud på havet, hvor der venter flere store oplevelser. I skal nemlig på et særligt 4 timer langt havnerundfart med hvalsafari!

Hvalsafari med pukkelhvaler ved Sydney

Det er sæson for hvaler ved Sydney fra april til november. Da I er i Australien i den danske sommerferie, er I her på det absolut bedste tidspunkt. 

Fra april til august svømmer de store pukkelhvaler nordpå mod ynglestederne. De følger havstrømmene, så det er her, de er tættest på kysten, og de kommer oftere op til overfladen. Der er udkigsposter i land, men I kommer meget tættere på med skibet. Husk kikkert og kamera.

Xl Australia Sydney Oz Whale Watching Humpback Whale Jump Near Sydney Heads
Xl Australia Sydney Oz Whale Watching Boat Operahouse
Xl Australia Sydney Oz Whale Watching Humpback Whale Sydney Skyline

Nu går jeres rejse mod solskinsstaten Queensland. I tager en taxi til lufthavnen i Sydney og flyver herfra til den livlige ferieby Cairns, men kun for med det samme at stå på jeres transfer til havnen, hvor en katamaran venter på at sejle jer til den skønne tropeø Fitzroy Island. Sejlturen tager 45 minutter.  

Fitzroy Island Resort 3*, Great Barrier Reef

I skal bo 3 nætter på Fitzroy Island Resort på Great Barrier Reef i Queensland. Men det er ikke bare et hotel. Det er en tropisk klippeø, der for næsten hele øens vedkommende er udlagt som nationalpark. 

Fitzroy Island er en del af Great Barrier Reef, så selvfølgelig skal I have maske og snorkel på meget af tiden. Men tag også på vandretur i øens skovklædte og kuperede indre, sejl i glasbundsbåd, besøg det lokale skildpaddeprojekt og slap af på stranden og ved poolen. I bor i en Beach-side Cabin med 2 soveværelser og flot udsigt fra balkonen. 

Alle måltider under opholdet på Fitroy Island Resort er inkluderet.

Xl Australia Fitzroy Island Resort Barrier Reef Resort Aerial
Xl Australia Fitzroy Island Resort Barrier Reef Family Beach
Xl Australia Fitzroy Island Resort Barrier Reef Snorkeling

I sejler tilbage til Cairns fra Fitzroy Island, men pak endelig ikke badetøjet for langt væk. I skal nemlig med den lokale shuttlebus videre til Port Douglas ved Four Mile Beach 60 km nord for Cairns. Nogle familierejser til Australien bliver i Cairns, men det vil I helt ærligt fortryde. Stemningen, strandene … ja, alt er efter vores mening bedre længere nordpå, når I skal slappe af sammen.

Port Douglas - feriestemning på australsk

Rejser til Port Douglas er rejser til Hornbæk og Skagen på australsk. En dejlig feriestemning breder sig overalt i skøn kombination med masser af aktiviteter lige fra at vandre i regnskoven til at nyde et gourmetmåltid på en eksklusiv restaurant. Glæd jer. 

Oaks Resort Port Douglas 4*

Jeres hotel i Port Douglas er dejlige Oaks Resort Port Douglas 4*. Det er et flot designresort midt i en stor tropisk have, der igen er omkranset af en golfbane. Indretning og design er holdt meget i hvidt og rene linjer med et farverigt strejf af retro. I skal bo 5 nætter i en lejlighed med et soveværelse.

I kan gå til Four Mile Beach på få minutter, og meget mere tager det heller ikke at komme til centrum af Port Douglas med hotellets shuttlebus eller på cykel, som I kan leje på hotellet. Jeres.

Xl Australia Queensland Port Douglas Beach
Small Australia Oaks Resort Port Douglas Pool
Xl Australia Oaks Resort Port Douglas 1B Pool View Balcony

De næste dage står på afslapning krydret med flere spændende udflugter. Inkluderet i prisen er en udflugt til Hartleys Crocodile Adventure, der er en stor krokodillefarm og dyrepark en lille halv time syd for Port Douglas. I kommer rundt ad stier og boardwalks og med både, og hovedattraktionen er de store krokodiller. Her er dog meget mere end det med særlig fokus på det lokale dyreliv i Queensland.  

Heldags snorkeltur til Low Isles

I skal også opleve en heldagstur med snorkling. Der bliver sat sejl på en katamaran med kurs mod en smuk lagune på koraløen Low Isles ikke langt fra Port Douglas. Her venter snorkling med havskildpadder og koralfisk.

Tal med os om flere udflugter

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere flere udflugter på jeres sommerferie i Australien f.eks. til verdens ældste regnskov Daintree Rainforest. Tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys, så I får netop den Australien-rejse, I drømmer om.

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Aerial Shot
Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Back Vessel Snorkelers
XL Australia Queensland Great Barrier Reef Fish Colours Corals

Jeres rejse til Australien er nået til sidste dag. I tager shuttlebussen sydpå til Cairns, hvorfra flyveturen hjemad begynder. I lander i Danmark dag 18.

Australia Aborigin People Two Male Smile
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Familievenlige hoteller

Vores rejserådgivere har håndplukket hotellerne med særligt øje for familiernes behov både med hensyn til stemning, beliggenhed og plads. I bor flere steder med et eller to separate soveværelser, og i Port Douglas spiser børnene gratis sammen med de voksne. 

Tal med vores rejserådgivere, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerferie i Australien. Alt kan skræddersys efter jeres drømme.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund/Aalborg-Darwin / Cairns-København/Billund/Aalborg
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på Oaks Elan Darwin 3+*, Darwin. 2 værelses lejlighed
 • 3 dages oplevelse: Campsafari i Litchfield og Kakadu National Park
 • 3 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Family Room
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Havnerundfart med pukkelhvaler i Sydney
 • Indenrigsfly Sydney-Cairns
 • Transport med båd fra Cairns til Fitzroy Island t/r
 • 3 nætter på Fitzroy Island Resort 3*, Fritzroy Island. 2-værelses Beach Cabin, inkl. helpension
 • Transport fra Cairns til Port Douglas t/r
 • 5 nætter på Oaks Resort Port Douglas 4*, Port Douglas. 1 værelses lejlighed med garden view
 • Entré til Hartley's Crocodile Adventures Park, inkl. transport t/r
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles
Pris per person ved 2 voksne
Sommer i Australien
RejseperiodeDobbelt
01.09.24 ‑ 31.12.2458.000‑60.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Sommer i Australien, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
01.09.24 ‑ 31.12.2437.000‑39.00037.000‑39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistvisum Australien
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.