• Med Sailaway til Low Isles, Australien
  • Pukkelhval i spring ud for Sydney Heads
  • Familie på stranden ved Fitzroy Island Resort, Great Barrier Reef i Queensland
  • Krokodillefri badning ved Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
  • På snorkling i det krystalklare vand på Fitzroy Island
  • Den lokale turleder Tess Artie viser og fortæller i Litchfield National Park, Australien

Sommer i Australien

18 dages børnevenligt eventyr med campsafari, hvaler og tropeøer, fra 39.000 kr., børn fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Håndplukkede udflugter og hoteller til familier

3 dages forrygende campsafari

Hvalsafari og operahuset i Sydney

Tropeøen Fitzroy Island og hyggelige Port Douglas

Snorkling ved koralø ved Great Barrier Reef

Læs mere

Oplev regnskov og outback på 3 dages forrygende campsafari og Sydney med bl.a. hvalsafari og operahus. Nyd Queensland på den smukke tropeø Fitzroy Island og ved Port Douglas med Four Mile Beach og snorkeludflugt i katamaran til koralø.

Australien-rejse skabt til vores sommerhalvår

Denne rejse til Australien er skabt til familier med børn med en rute, der passer perfekt til rejser i det danske sommerhalvår. Det er vinter i Australien, så den største del af ruten går i det nordlige Australien inkl. tropiske Queensland. 

Børnevenligt eventyr fra campsafari til koralrev

Alle oplevelser er håndplukket til familier. I skal på 3 dages campsafari til nationalparkerne Litchfield og Kakadu, hvor I skal vandre i regnskoven, bade i vandfald, se hulemalerier og meget mere. En sommerferie i Australien fyldt med indtryk!

Hvaler i Sydney

I kommer også omkring Sydney. Dels er det en helt igennem vidunderlig by, dels rejser I netop, når de store pukkelhvaler migrerer tættest på kysten. Det må I ikke gå glip af! Derfor skal I på et spændende cruise med hvalsafari fra Sydney Harbour. I kommer også på rundvisning i Jørn Utzons operahus. 

Strand og snorkling i det tropiske Queensland

Så går turen igen nordpå mod varmen i Queensland, hvor I skal bo på tropeøen Fitzroy Island og i hyggelige Port Douglas ved Four Mile Beach. Glæd jer til udflugt til krokodillepark og ikke mindst til en heldagsudflugt med katamaran, hvor I skal snorkle med skildpadder og koralfisk ved Low Isles. I koraløens lagune er vandet roligere end ude på det åbne hav ved selve Great Barrier Reef, og det vil både børn og voksne sætte pris på. 

Familievenlige hoteller

Vores rejserådgivere har håndplukket hotellerne med særligt øje for familiernes behov både med hensyn til stemning, beliggenhed og plads. I bor flere steder med et eller to separate soveværelser, og i Port Douglas spiser børnene gratis sammen med de voksne. 

Tal med vores rejserådgivere, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerferie i Australien. Alt kan skræddersys efter jeres drømme.

Program

Dag 1
I Rejser til Australien

Darwin - en by i Australiens Northern TerritoryI Rejser til Australien via Singapore og lander i Darwin i Northern Territory dag 2. Jeres rejserådgiver kan godt lægge et egentligt stop ind I Singapore, men på den anden side er der under 5 timers flyvning fra Singapore til Darwin, så de fleste foretrækker at tage turen i ét stræk. Så er I klar til sommerferie i Australien.

Dag 2
Velkommen til Australien

Poolen på Oaks Elan i DarwinI lander i Darwin og tager en taxi til jeres hotel. Darwin er hovedstad i Northern Territory og kendt for tropisk og tilbagelænet livsstil. I lægger ganske givet mærke til de lokale lufthavnsarbejdere, der ofte er klædt i korte bukser og med hvide knæstrømper.

Hotel Oaks Elan Darwin 3+*

Jeres hotel i Darwin er Oaks Elan Darwin. Det er et stilrent og moderne hotel med både værelser og lejligheder. I har en 2-værelses lejlighed og bor i gåafstand til Darwin City Waterfront Precinct og Mitchell Street med restauranter, butikker og barer. 

I har en enkelt overnatning på Oaks Elan Darwin, men kommer tilbage om nogle dage, så I kan tage det vigtigste med på de kommende dages campsafari og få resten opbevaret på hotellet.

Dag 3-5
Campsafari i Litchfield og Kakadu National Park

Krokodillefri badning ved Wangi Falls i Litchfield National Park, AustralienDe næste 3 dage skal I på en forrygende campsafari i Litchfield og Kakadu National Park i Australiens Northern Territory. 

I skal sejle blandt krokodiller, udforske kløfter, gå i regnskoven, bade ved vandfald, se hulemalerier og magnetiske termitboer. Og I skal sove under millioner af stjerner. Det er en skøn måde at være sammen på, når man rejser til Australien med børn. Aktivt, intenst og forunderligt.  

I har engagerede guider på hele turen, og de lokale aboriginere glæder sig til at vise jer deres land og fortælle om deres historie og traditioner. Alle måltider under safarien er inkluderet. Om eftermiddagen dag 3 kører I gennem smukke landskaber tilbage til Darwin og jeres hotel Oaks Elan Darwin, hvor I bor en enkel nat.

Dag 6
I rejser til Sydney

Sydney havnI tager en taxi til lufthavnen og flyver til Sydney, der ligger på Australiens østkyst i staten New South Wales. I tager også en taxi til jeres hotel i Sydney. 

Velkommen til Sydney

Sydney er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et behageligt klima. Her er et væld af spændende steder og en god og afslappet stemning. De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum, og færger forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Rooftop pool på Vibe Hotel i Sydney, AustralienVibe Hotel 4*, Sydney

Det skønne, nyrenoverede Vibe Hotel ligger i gåafstand til Sydney Opera House, smukke Hyde Park og Darling Harbour. Vi har reserveret et værelse til jer, hvor der er god plads til alle. Fik vi nævnt, at Vibe Hotel har en dejlig pool på taget?

Dag 7
Rundvisning i Sydney Opera House

Oplev Operahuset i Sydney indefraI har hele dagen til at udforske Sydney. Vi har dog på forhånd bestilt billetter til en rundvisning i operahuset. I kommer rundt i Jørn Utzons imponerende bygningsværk, til de store sale og små kroge. I ser filmklip og hører fortællinger fra de første planer til selve byggeriet og op til nu. 

I får en "Open voucher" med, så I kan besøge Sydney Opera House, når det passer ind i jeres planer. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt. 

Oplevelser for børn i Sydney

At futte rundt på må og få og se, hvad der gemmer sig bag næste hjørne, er en oplevelse for alle aldre. Især i en afslappet by som Sydney med masser af liv langs og på vandet. 

Men vil I lægge særlige oplevelser ind, fordi I rejser med børn, er der flere muligheder. Forlystelsesparken Luna Park tæt på den nordlige ende af Sydney Harbour Brigde er en fest med alt fra vilde rutsjebaner til det gamle pariserhjul Ferris Wheel fra 1935. I kan tage en tur i Taronga ZOO, hvor de mange lokale dyr fra krokodiller til koalaer sikkert vil tiltrække sig mest opmærksomhed. Og i Darling Harbour kan I besøge det store akvarium.

Dag 8
Havnecruise med pukkelhvaler

Pukkelhval i spring ud for Sydney HeadsEn sejltur i havnen er en kæmpe oplevelse, når I er i Sydney, for byen er jo bygget ned mod vandet, så I får udsigt til alle de store attraktioner. Det skal I denne dag, og I fortsætter ud på havet, hvor der venter flere store oplevelser. I skal nemlig på et særligt 4 timer langt havnerundfart med hvalsafari!

Hvalsafari med pukkelhvaler ved Sydney

Det er sæson for hvaler ved Sydney fra april til november. Da I er i Australien i den danske sommerferie, er I her på det absolut bedste tidspunkt. 

Fra april til august svømmer de store pukkelhvaler nordpå mod ynglestederne. De følger havstrømmene, så det er her, de er tættest på kysten, og de kommer oftere op til overfladen. Der er udkigsposter i land, men I kommer meget tættere på med skibet. Husk kikkert og kamera.

Dag 9-11
Fitzroy Island ved Great Barrier Reef

Poolen på Fitzroy Island ResortNu går jeres rejse til Australien mod Queensland. I tager en taxi til lufthavnen i Sydney og flyver herfra til den livlige ferieby Cairns, men kun for med det samme at tage en taxi til havnen, hvor en katamaran venter på at sejle jer til den skønne tropeø Fitzroy Island. Sejlturen tager 45 minutter.  

Fitzroy Island Resort 3*, Great Barrier Reef

I skal bo 3 nætter på Fitzroy Island Resort på Great Barrier Reef i Queensland. Men det er ikke bare et hotel. Det er en tropisk klippeø, der for næsten hele øens vedkommende er udlagt som nationalpark. 

Fitzroy Island er en del af Great Barrier Reef, så selvfølgelig skal I have maske og snorkel på meget af tiden. Men tag også på vandretur i øens skovklædte og kuperede indre, sejl i glasbundsbåd, besøg det lokale skildpaddeprojekt og slap af på stranden og ved poolen. I bor i en Beach-side Cabin med 2 soveværelser og flot udsigt fra balkonen. 

Alle måltider under opholdet på Fitroy Island Resort er inkluderet.

Dag 12
Til strandliv i Port Douglas

Stranden i Port Douglas, QueenslandI sejler tilbage til Cairns fra Fitzroy Island, men pak endelig ikke badetøjet for langt væk. I skal nemlig med den lokale shuttlebus videre til Port Douglas ved Four Mile Beach 60 km nord for Cairns. Nogle familierejser til Australien bliver i Cairns, men det vil I helt ærligt fortryde. Stemningen, strandene … ja, alt er efter vores mening bedre længere nordpå, når I skal slappe af sammen.

Balkon på jeres 2 Bedroom Pool View på Oaks Resort Port Douglas i AustralienPort Douglas – feriestemning på Australsk

Rejser til Port Douglas er rejser til Hornbæk og Skagen på australsk. En dejlig feriestemning breder sig overalt i skøn kombination med masser af aktiviteter lige fra at vandre i regnskoven til at nyde et gourmetmåltid på en eksklusiv restaurant. Glæd jer. 

oaks resort port douglas 4*

Jeres hotel i Port Douglas er dejlige Oaks Resort Port Douglas 4*. Det er et flot designresort midt i en stor tropisk have, der igen er omkranset af en golfbane. Indretning og design er holdt meget i hvidt og rene linjer med et farverigt strejf af retro. I skal bo 5 nætter i en lejlighed med et soveværelse.

I kan gå til Four Mile Beach på få minutter, og meget mere tager det heller ikke at komme til centrum af Port Douglas med hotellets shuttlebus eller på cykel, som I kan leje på hotellet. Jeres.

Dag 13-16
Port Douglas med udflugt til Great Barrier Reef

Luftfoto af Low Isles, QueenslandDe næste dage står på afslapning krydret med flere spændende udflugter. Inkluderet i prisen er en udflugt til Hartleys Crocodile Adventure, der er en stor krokodillefarm og dyrepark en lille halv time syd for Port Douglas. I kommer rundt ad stier og boardwalks og med både, og hovedattraktionen er de store krokodiller. Her er dog meget mere end det med særlig fokus på det lokale dyreliv i Queensland.  

Heldags snorkeltur til Low Isles

I skal også opleve en heldagstur med snorkling. Der bliver sat sejl på en katamaran med kurs mod en smuk lagune på koraløen Low Isles ikke langt fra Port Douglas. Her venter snorkling med havskildpadder og koralfisk.

Tal med os om flere udflugter

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere flere udflugter på jeres sommerferie i Australien f.eks. til verdens ældste regnskov Daintree Rainforest. Tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys, så I får netop den Australien-rejse, I drømmer om.

Dag 17
Hjem fra rejse til Australien

Nyd Port Douglas strand på en solskinsdagJeres rejse til Australien er nået til sidste dag. I tager shuttlebussen sydpå til Cairns, hvorfra flyveturen hjemad begynder. I lander i Danmark dag 18.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris:

Sommer i Australien
RejseperiodeDobbelt
26.09.20 - 31.03.2138.000-41.000
01.06.21 - 01.01.2240.000-43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år):

Sommer i Australien, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
26.09.20 - 31.03.2121.000-24.00021.000-24.000
01.06.21 - 09.12.2121.000-23.00021.000-23.000
10.12.21 - 01.01.2222.000-25.00022.000-25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her