XL Bali Buddha Statues Temple Indonesia

Interview

En rejse til Indonesien kan føre til alt!

Indonesien er mangfoldighed, spændende kulturer og smukke landskaber. Her kan du sejle og snorkle i et enestående hav. Møde flyvende hunde og varaner. Og opleve alt fra store vulkaner til grønne risterrasser til små landsbyer med farverige markeder og smukke tempeludsmykninger. Men bedst af alt, så omfavnes du overalt af en unik og gennemtrængende gæstfrihed. Det hele starter her.

Vi har mødt Margit til en uformel snak om duften, lydene, følelsen og alt det andet, der gør, at du ikke skal planlægge alt hjemmefra i Indonesien. Men i stedet lade livet og menneskene omfavne dig.

Til Indonesien hvert år

Det hele startede i 1989. Margit kom forbi med sin rygsæk og forelskede sig totalt i Indonesien. Senere fulgte et studie i indonesisk kultur og sprog på universitetet med et års studieophold på Java.

En balineser, et bryllup med 1.200 gæster og utallige traditionelle ritualer for både Margit og børnene er også en del af historien og baggrunden for, at hun er tilbage hvert år for at besøge familien. Ofte flere gange. Hvis nogen kender de små detaljer, gode restauranter og særlige steder, så er det Margit.

Margit

Hvad er den største oplevelse?

– Bali har mit hjerte, siger Margit, der dog straks fortsætter til cruiset til Komodo og Flores. Ikke kun på grund af varanerne, men også for det at sejle rundt i et guddommeligt øhav.

Margit elskede at være ombord og overnatte på en skonnert. At snorkle med djævlerokker og at gå i land på lige så guddommelige strande. “Vi havde vores egen, private båd med besætning, og kastede anker de skønneste steder, mens personalet gjorde alt for at skabe en uforglemmelig oplevelse.”

Java med templer og vulkaner og Sulawesis natur og småøer med snorkling følger lige efter på Margits top 5, som lynhurtigt nærmer sig en top 100, hvis man ikke skifter emne.

XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple View
“For mig er mødet med de lokale essensen af rejser til Indonesien. Mit bedste råd er at søge det autentiske.”
Margit Jørgensen, Rejserådgiver

Mødet med højlandet

Tag til det centrale og østlige Java. Tag væk fra de mest befolkede strande mod syd på Bali og kom selvfølgelig op til Ubud, bo lidt udenfor centrum, og kom også gerne videre til højlandet i nordvest.

Højlandet på Bali er frodighed, kaffe, krydderier, frugt, grønt og blomster. I øens nordvestlige hjørne er Taman-nationalparken, snorkling ved Menjangan og strande, hvor du kan bo i en bungalow, så du ikke kan undgå at blive smittet af begejstringen.

XL Boats Clouds Clear Water Gili Indonesia
“Skal du til hvide sandstrande, anbefaler Margit de skønne Gili-øer og Lombok, hvor du også finder ungdommens kilde. Jo, det er sandt!”
Margit Jørgensen, Rejserådgiver

Mangfoldigheden

En ting, Margit også vender tilbage til, er mangfoldigheden i kultur, religion, natur, ja, det hele. Der er jo 13.000 øer. Tag nu sproget. De har godt nok bahasa, men hver landsdel har også sit eget. Ikke bare fynsk over for jysk, nej, det ER forskellige sprog.

XL Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Three Bedroom Villa Swimming Pool
“Også på hotelsiden nyder jeg mangfoldigheden. Det er altid muligt at finde noget unikt, der passer den enkelte kunde.”
Margit Jørgensen, Rejserådgiver

Der er dejlige villaerskønne resorts og små guesthouses endnu tættere på det lokale liv, fortæller hun.
Margit tjekker nye muligheder og kvaliteten af de eksisterende hver gang, hun er af sted. Og det er hun som tidligere nævnt ofte: Hun er forelsket i Indonesien. Simpelthen.

 

Margit (1)

Rejserådgiver

Margit Jørgensen

Margit (1)

Margit er i Indonesien flere gange om året. Hun har boet på Bali, taler sproget og kender hver eneste krog. Hvis nogen har styr på de små detaljer og unikke oplevelser, så er det Margit.

Udover nærmest at blive betragtet som en lokal, er Margit ekspert i at søge det autentiske, og fange essensen af rejser til Indonesien. Margit tjekker nye muligheder og kvaliteten af de eksisterende hver gang, hun er afsted. Særligt naturoplevelser og afslapning er i højsædet, når Margit rejser. Og nye oplevelser – altid. Hendes egne favoritdestinationer er Komodo og Indonesien. Rismarkerne på Bali. Og gastronomiske oplevelser og lokal mad ser hun som et must.

Margit er engageret, hjælpsom og passioneret, og når hun planlægger rejser for jer, forsøger hun altid først at afdække ønsker og behov. Derefter kommer hun med egne input og forslag til, hvad der kunne gøre ferien perfekt for netop jer.

Destination:‌‌ Bali,‌ Indonesien,‌ Thailand,‌ Malaysia,‌ Singapore,‌ Grækenland,‌ Asien,‌ Europa

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.