Xl USA Alaska Stellar Sea Lions On Rock Kenai Fjords National Park Animal

Krydstogt fra Canada med oplevelser i Alaska

Krydstogt fra Canada med oplevelser i Alaska

20 dage

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Smag på Vancouver, bliv forkælet til søs og kom tæt på naturen i Sydalaska, 20 dage

Oplev Vancouver fra luften og på kulinarisk vandring. Nyd så 8 dage til søs med gourmet, forkælelse og flot natur. Og afslut med oplevelsesrige dage i Sydalaska, der bringer jer langt fra alfarvej – men tæt på natur og dyreliv.

Glæd jer til

 • Postflyver og foodietur i Vancouver
 • Otte dages krydstogt med Celebrity Cruises
 • Gletsjere og hvaler i Kenai Fjords National Park
 • Denali National Park med bus og fra luften
 • Alaska Railroad på Goldstar Class

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Celebrity Cruises
Skib og skibsklasse: Celebrity Millennium, Millennium-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Vancouver, Canada 3 nætter på Vancouver, Canada 3 Højdepunkter Start eventyret i Vancouver og besøg eksempelvis Stanley Park og Granville Island med sit berømte marked, eller oplev den enestående stemning i Chinatown og Gastown. I har base på det 5-stjernede Rosewood Hotel Georgia. Start eventyret i Vancouver og besøg eksempelvis Stanley Park og Granville Island med sit berømte marked, eller oplev den enestående stemning i Chinatown og Gastown. I har base på det 5-stjernede Rosewood Hotel Georgia.
Krydstogt 7 nætter på Krydstogt 7 Højdepunkter I kan se frem til et luksuskrydstogt om bord på Celebrity Millennium i jeres valgte kahytstype. Glæd jer til et krydstogt, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor alle måltider og Classic drikkepakke er inkluderet. Undervejs besøger I nogle af de smukkeste steder i Alaska. I kan se frem til et luksuskrydstogt om bord på Celebrity Millennium i jeres valgte kahytstype. Glæd jer til et krydstogt, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor alle måltider og Classic drikkepakke er inkluderet. Undervejs besøger I nogle af de smukkeste steder i Alaska.
Seward, Alaska 2 nætter på Seward, Alaska 2 Højdepunkter Seward ligger på kanten af Kenai Fjords National Park, hvor I bl.a. kan se gjetsjere og hvaler. Seward ligger på kanten af Kenai Fjords National Park, hvor I bl.a. kan se gjetsjere og hvaler.
Denali, Alaska 2 nætter på Denali, Alaska 2 Højdepunkter I bor på det charmerende Grande Denali Lodge, hvorfra I kan opleve det højeste bjerg i Nordamerika. I bor på det charmerende Grande Denali Lodge, hvorfra I kan opleve det højeste bjerg i Nordamerika.
Talkeetna, Alaska 2 nætter på Talkeetna, Alaska 2 Højdepunkter I skal bo på Talkeetna Alaskan Lodge i noget af det smukkeste natur på rejsen I skal bo på Talkeetna Alaskan Lodge i noget af det smukkeste natur på rejsen
Anchorage, Alaska 2 nætter på Anchorage, Alaska 2 Højdepunkter Tag på opdagelse i Anchorage fra jeres base på Hotel Captain Cook. Tag på opdagelse i Anchorage fra jeres base på Hotel Captain Cook.
XL Celebrity Millennium Hubbard Glacier
XL Alaska Kenai River
Xl Canada Elk Or Wapiti
Krydstogt med store oplevelser

Den ultimative Canada-rejse

Start rejsen med stil i Vancouver

I starter rejsen i en af verdens smukkeste byer, Vancouver i Canada. Her skal I bo på det 5-stjernede Rosewood Hotel Georgia, der huser en anerkendt gourmetrestaurant, eksklusiv spa og en ligeså eksklusiv 1920’er-stil. Selvom hotellet lokker, skal I også opleve området, og hvilken bedre måde at gøre det på end med postfly til Salt Spring Island. Og senere på foodie-tur med lokal guide, der viser jer vej til de bedste specialiteter på Granville Market!

Otte dages krydstogt med Celebrity Cruises

I går nu om bord på Celebrity Cruises's krydstogtskib Millennium, der sejler jer fra Vancouver til Seward på Kenai-halvøen i Sydalaska. Om bord på skibet er dagene og tiden helt jeres egen, og der er masser af mulighed for forkælelse med spa og gourmet såvel som aktiviteter og underholdning. 

I bor i en balkonkahyt, og kan glæde jer til at få de første glimt af Alaskas storslåede natur direkte fra skibet. Dramatiske kyster med fjorde, gletsjere og mulighed for at se pukkelhvaler er blot noget af det, der venter jer.

Alaska til lands og fra luften

Vel fremme i Alaska venter de helt store natureventyr, og vi garanterer, at I kommer tættere på naturen end forventet. I skal eksempelvis på et seks-timers cruise i Kenai Fjords National Park med en mellemstor båd, der kan tage jer helt tæt på de knagende og kælvende gletsjere. Så tæt, at I mærker vanddråberne i ansigtet, når isstykker knækker af og brager ned i det isblå hav. 

Senere oplever I Denali National Park, der er et syn for guder med tundra, bjerge og skove, og hjem for bjørne, elge m.m. Der må kun køre shuttlebusser i nationalparken, så I har god tid til at læne jer tilbage, tage oplevelsen ind og glæde jer til at flyve retur med udsigt til sneklædte bjergtoppe og kridhvide gletsjere. Wow!

Oplev Alaska med tog

I Alaska kommer I let rundt med Alaska Railroads Denali Star Train, og I skal naturligvis køre på første klasse (Goldstar Class). Vognen har panoramavinduer, så I er sikret en udsigt, der gør jeres transport til en oplevelse mellem oplevelserne. Og så har I all-inclusive om bord.

Skræddersyet rejse til Alaska

Alle rejser til Alaska kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis rejsen med flere dage i Canada, hvor I tager Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver og kommer endnu tættere på den storslåede natur her. 

Tal med vores Alaska-eksperter om en skræddersyet rejse.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Transport mellem hotel/skib. Vi anbefaler at tage en taxa
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.