XL Peru Peruvian Woman

Inkaernes Peru

Inkaernes Peru

13 dage fra 38.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Klassisk rundrejse til Machu Picchu, Cuzco og Titicaca-søen

I udforsker Cuzcos bevaringsværdige bykerne og Den Hvide By, Arequipa, med udsigt til de mægtige vulkaner. I oplever solopgangen over storslåede Machu Picchu. Sejler til sivøerne på Titicaca-søen. Krydser Andesbjergene og ser kondorerne svæve over Colca Canyon. Besøger små landsbyer. Og fortsætter til Amazonas, hvis det hele skal være fuldendt.

Glæd jer til

 • Oplev Machu Picchu ved solopgang
 • Cuzcos kolonitidskirker og inkaruiner
 • Arequipa og kondorerne i Colca-kløften
 • Besøg hos indianerne på Titicaca-søen
 • Forlæng med eventyr i Amazonasjunglen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lima 1 nat på Lima 1 Højdepunkter Bo i hjertet af den kulinariske bydel Miraflores og udforsk de gode shopping muligheder. Bo i hjertet af den kulinariske bydel Miraflores og udforsk de gode shopping muligheder.
Cuzco 3 nætter på Cuzco 3 Højdepunkter Privat byvandring i inkaernes gamle hovedstad og besøg fæstningen i Den Hellige Dal. Privat byvandring i inkaernes gamle hovedstad og besøg fæstningen i Den Hellige Dal.
Machu Picchu 1 nat på Machu Picchu 1 Højdepunkter Se solopgangen over et af verdens syv vidundere i naturskønne omgivelser. Se solopgangen over et af verdens syv vidundere i naturskønne omgivelser.
Titicaca-søen 3 nætter på Titicaca-søen 3 Højdepunkter Kom helt tæt på lokalbefolkningen og deres hjem på menneskeskabte sivøer. Kom helt tæt på lokalbefolkningen og deres hjem på menneskeskabte sivøer.
Arequipa 2 nætter på Arequipa 2 Højdepunkter Glæd jer til det pragtfulde Santa Catalina-kloster og karakteristiske bygningsværker. Glæd jer til det pragtfulde Santa Catalina-kloster og karakteristiske bygningsværker.
Colca-kløften 1 nat på Colca-kløften 1 Højdepunkter Udforsk Sydamerikas Grand Canyon med udsigt til vulkaner og lamaer. Udforsk Sydamerikas Grand Canyon med udsigt til vulkaner og lamaer.
XL Peru Titicaca Lake Traditional Boats Uros Island
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

En komplet rundrejse

Inkaernes Peru er for jer, der vil have alle Perus store seværdigheder med Glæd jer til verdenskendte destinationer som Machu Pichhu og lokale overraskelser som Arequipa og Den Hellige Dal. Og hvis I har tiden til det, så kan vi anbefale jer at forlænge opholdet med Perus helt store naturscene, Amazonas.

Perus oplevelsesrige omgivelser

Vi har sammensat rundrejsen, så I hele tiden vil opleve dagene som afvekslende, udflugterne som intense og hotellerne som et charmerende pusterum. Inkaernes Peru er en tur, der den ene dag foregår i historiske omgivelser med gamle, monumentale kirker og den næste dag besøger et landsbymarked, hvor udbuddet af varer vidner om tilstedeværelsen af Perus lokale indianske folk.

Natur, kultur og lokale folkeslag

Inkaernes Peru er en rundrejse tæt på lokalsamfund, dybt i historiebøgerne og vidt i naturen. Fra Limas pulserende Miraflores-kvarter, hvor mangfoldigheden især viser sig i det varierede udbud af restauranter med alt godt fra verden, til Titicaca-søens oprindelige folk, der lever livet efter 1.000 år gamle principper i et afsidesliggende hjørne af verden.

XL Peru Colca Canyon River Mountains Nature
XL Peru Aguas Calientes El Mapi Hotel Machu Picchu Hotel Exterior
XL Peru Sacsayhuaman Peruvian Girls And Alpacas People
Det skal I opleve

Dagsprogram

Glæd jer til en rejse for livet gennem det fantastiske Inkarige, der byder på kulturoplevelser i verdensklasse og fin afveksling med utrolige naturoplevelser. 

Rejsen giver frihed og fleksibilitet til at reservere flere udflugter undervejs via vores erfarne, lokale samarbejdspartner.

XL Peru Lima Main Square With Cathedral Church

Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima samme dag. Her møder I jeres chauffør, der bringer jer til Casa Andina Centro Miraflores 3*, der ligger centralt i Miraflores - en hyggelig bydel med parker, restauranter og gode shoppingmuligheder.

Benyt evt. lejligheden til at komme ned til promenaden ved Stillehavet, hvor de lokale kigger på surfere, og andre spadserer rundt i Larcomar indkøbscenter, der er bygget på kanten af klipperne ned mod havet.

Cuzco eller Amazonas?

I overnatter i Lima en enkelt nat, hvorefter rejsen fortsætter til Cuzco – eller I kan vælge en helt anden løsning og forlænge rejsen med tre dages afstikker til Perus Amazonas, hvorefter nedenstående program genoptages.

Amazonas-regnskoven er et enestående naturligt skatkammer, som I ikke må snyde jer selv for, når nu I befinder jer lige rundt om hjørnet. Opholdet på Refugio Amazonas 3* er inkl. alle måltider og et væld af udflugter blandt krokodiller, piratfisk og indianere.

Se hele programmet for natureventyret i Perus Amazonas her.

XL Ecuador Amazon Jungle Yasuni Rainforest Nature

Efter morgenmaden afhentes I af Nyhavn Rejsers lokale partner, der sørger for, at I kommer til lufthavnen og siden med indenrigsfly på tværs af landet. I lander en time senere i Cuzco inkaernes gamle hovedstad i 3.300 meters højde. En by, hvis historiske bykerne der regnes blandt Sydamerikas største kulturelle seværdigheder.

I bliver kørt til hotel Casa Andina Cuzco Koricancha 3*, der er indrettet i et af byens gamle palæer fra kolonitiden. Her overnatter I to nætter.

Byrundtur i Cuzco

I Cuzco skal I først på en privat byrundtur, hvor I præsenteres for de største highlights i inkaernes oprindelige hovedstad. Særligt inkafæstningen Saksaywaman er et smukt eksempel på inkaernes byggekunst med præcise stensætninger, mens soltemplet Koricancha oprindeligt blev brugt til måneobservationer af inkaerne og siden måtte vige pladsen for en spanskinspireret kolonikirke.

Den Hellige Dal

Uden for Cuzco venter Den Hellige Dal, som I oplever på en dagstur med privat guide. Mens Cuzco var hovedstaden i Inkariget, blev oplandet dyrket og udviklet som fæstning mod fjender. Her besøger I landsbyen Pisac, der er kendt for sin gamle kirke og sit livlige marked, og Ollantaytambo med sin imponerende inkafæstning, der er endnu et vidnesbyrd om inkaernes imponerende evner udi byplanlægning og ingeniørarbejde. Her led spanierne et af deres få nederlag, inden de koloniserede Inkariget.

XL Peru Cuzco Morning Sun Plaza De Armas City View
XL Peru Sacsayhuaman Inca Ruins In Cusco
XL Peru Ollantaytambo

XL Peru Cuzco Sacred Valley Mountains View Nature

Denne morgen har I en verdensattraktion i kikkerten, når I skal på todagestur til Machu Picchu. I begynder med en smuk togrejse gennem Den Hellige Dal. Togets panoramavinduer tilbyder jer udsigt til landbrugsland med grønne rækker af majs, forrevne bjergsider og små landsbysamfund.

I kører langs med den hellige flod Urubamba, og bevoksningen bliver tættere og bjergene større. Godt fire timer senere ankommer I til den lille by Aguas Caliente neden for Machu Picchu, hvor I skal overnatte på El Mapi Machu Picchu 3*.

Morgenbesøg i Machu Picchu

I står tidligt op i dag, for I kan få Machu Picchus storslåede ruinkomplekser næsten helt for jer selv. Inden dagsgæsterne ankommer, er her stort set stille, og kun de få, der har overnattet i Aguas Caliente, kan nyde en morgenstund i et af verdens syv nye vidundere. Solopgangen over Machu Picchu foregår i selskab med jeres private guide, der fortæller om inkahistorien, mens I bevæger jer rundt i ruinbyen.

Senere på dagen tager I toget tilbage til Cuzco, hvor I igen checker ind på Casa Andina Cuzco Koricancha for natten.

XL Peru Machu Picchu View Blue Skies

Xl Peru Altiplano High Plains Andes Mountains Between Puno And Cusco Summer

Dagen byder på en fantastisk rejse med en god, offentlig bus over Altiplano, Andeshøjsletterne, til Titicaca-søen. Frokost undervejs er inkluderet.

Det er en lang, men særdeles spændende dag med udsigt til smukke bjerglandskaber, små flækker, ørkenlignende sletter, snedækkede bjergtinder, lerklinede hytter og grønne marker plettet af søer og lamaflokke.

Undervejs kan I strække benene i små landsbyer, hvor de lokale indianere kommer forbi med alskens varer, frugt og vand, der kan handles om. Flere af stederne får kun sjældent besøg af udlændinge.

Sidst på dagen ankommer bussen til Puno ved Titicaca-søen, hvor I overnatter på det centralt beliggende hotel Casa Andina Puno Tikarani 3*.

Xl Peru Altiplano Lillte Local Indian Girl

Dag 8 skal I på endagstur på Titicaca-søen. Turen, som er med privat guide, begynder med sejlads til Uros, som er flydende øer lavet af tortora-siv, der vokser i søens lavbundede områder. Når sivene tættest på vandet begynder at rådne, erstattes de af nye siv for oven, så øerne med deres huse og indbyggere konstant holder sig flydende.

Frokost på Taquile

Senere er der ankomst til Taquile, hvor der spises frokost på en lille restaurant. Øen med 1.700 beboere er grøn og kuperet med smukke udsigter over søen til Andesbjergene, men det er øens kultur og stolte folk, som er i fokus på rundturen om eftermiddagen.

Spredte inkaruiner vidner om stedets historie, og folkene ved Titicaca-søen var nogle af sidste, der underkastede sig de spanske invaderere. Stoltheden mærkes den dag i dag og komme til udtryk og farverige, smukt forarbejdede klædedragter. Håndarbejdet her regnes som noget af det bedste i Peru.

XL Peru Titicaca Lake Uros Floating Islands View Mountain
Small Peru Lake Titicaca Local Men Traditional Clothing
XL Peru Lamas In The Andes Near Arequipa And Colca Canyon

På egen hånd i Puno

Den næste formiddag er til fri disposition i Puno. Benyt lejligheden til at spadsere lidt rundt i de små gader. Byen er forblevet meget autentisk trods de mange besøgende, der efterhånden finder vej til Titicaca-søen.

Over Andesbjergene til Arequipa

Efter middag bliver I kørt til busstationen, hvorfra den offentlige bus bringer jer over Andesbjergene til Arequipa. Det er endnu en scenisk køretur forbi vulkaner og majestætiske bjergtoppe, før turen ender midt på aftenen i Arequipa.

Her I ved busstationen og transporteres til hotellet, La Hosteria Arequipa 3*. Slut aftenen af med en drink i hotellets gårdhave med udsigt til snedækket på El Misti-vulkanen. I har to nætter i Arequipa.

Arequipa oser af atmosfære med sin kolonitidsstil og imponerende vulkaner på rad og række, der danner et spektakulært baggrundstapet. Arequipa ligger "kun" i 2.325 meters højde og er dermed en behagelig afveksling fra højderne ved Titicaca.

Det pragtfulde Santa Catalina-kloster

Eftermiddagen byder på en privat byrundtur til nogle af Arequipas store seværdigheder, hvoraf det prægtige Santa Catalina-kloster, grundlagt 1579, er turens højdepunkt. Som en by i byen ligger en enklave af kapeller og religiøse rum, som engang var beboet af op mod 400 nonner. En del af klostret er stadig i funktion, mens resten af det enorme kompleks af smukke gårdhaver, små gader og tyste korridorer er åbent for gæster. 

I kommer naturligvis også forbi den centrale plads, Plaza De Armas, med palmer, en grøn have med fontæne, mange caféer og en imponerende katedral.

XL Peru Arequipa Santa Catalina Monastery Fountain Historic Building

XL Peru Chivay Colca Canyon Incan Ruins Chivay Town Aerial View Nature

Nu venter der jer et af rejsens helt store naturmæssige højdepunkter. Sammen med en lille gruppe skal I på todagestur til Colca-kløften, en af Perus største naturattraktioner, som mange rejsende desværre udelader på deres rejse til Inkariget.

Det er en spændende køretur på ca. 5 timer ad små veje over højsletter, der er flankeret af høje vulkaner, ruiner og landbrugsterrasser fra inkatiden og før.

Charmerende Chivay

I skal overnatte på den meget indbydende Casa Andina Colca Lodge 3* nær landsbyen Chivay. Her kan I nyde hotellets termiske bade, besøge den lokale alpacafarm eller vandre ud blandt bjergbøndernes marker, hvor små kanaler fra oldtiden endnu benyttes til at overrisle afgrøderne.

Xl Peru Maca Church In Colca Canyon Area. Chivay, Caylloma
XL Peru Arequipa Colca Canyon Incas Farming Terraces
XL Peru Colca Canyon Flying Condor In Canyon

Kondorer og Colca-kløften

Om morgenen dag 11 sætter I kurs mod bjergpasset Cruz del Condor, der er et af de bedste steder at observere Andeskondorerne. Det er mageløst at se de enorme rovfugle svæve lydløst op mod den blå himmel båret af de varme opvinde langs de stejle klippesider. Det er intet under, at inkaerne tillagde kondorerne hellig status. I får god tid til at fordybe jer i udsigten over kløften, der her er 1.200 m dyb.

Picnic hos bjergbønderne

På vej tilbage mod Chivay stopper I ved små landsbyer, hvor bjergskråningerne er inddelt i terrasser og tjener som landbrugsjord for de lokale bønder nøjagtig som i inkatiden. Undervejs bliver der også tid til at nyde en picnic i det fri. 

Først på aftenen flyver I fra Arequipa til Lima, hvor I afhentes og bringes tilbage til Casa Andina Miraflores.

XL Peru Lima Miraflores Town Landscapes

Der er masser af muligheder for oplevelser på jeres sidste dag i Peru. Lima er en stor og lidt uoverskuelig by, så vi anbefaler, at I arrangerer en udflugt med jeres lokale guide.

Start f.eks. den kulturelle rundtur i Lima med den gamle bydel omkring Plaza de Armas. Kongernes By byder på flot arkitektur fra den spanske epoke. I bør også se regeringspaladset, rådhuset, katedralen og San Francisco-klosteret fra 1600-tallet med sine katakomber.

Larco Herrera-museet er også et besøg værd, da det rummer en af landets bedste udstillinger af skatte fra før inkaerne og den spanske æra.

Om aftenen rejser I hjemover mod Danmark, hvortil I ankommer på dag 13 - eller alternativt på dag 17, hvis I har valgt at forlænge rejsen med et ophold i Perus Amazonas-regnskov.

Xl Peru Lima Larco Herrera Museum Gold Earrings Decoration Inca
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Lima t/r.
 • Indenrigsfly Lima-Cuzco
 • Indenrigsfly Arequipa-Lima
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og togstationer
 • 2 nætter ialt på Casa Andina Centro Miraflores 3*, Lima. Inkl. morgenmad
 • 3 nætter ialt på Casa Andina Cuzco Koricancha 3*, Cuzco. Inkl. morgenmad
 • Udflugt: Privat byrundtur i Cuzco
 • Udflugt: Den Hellige Dal
 • Udflugt: Privat todagestur til Machu Picchu
 • 1 nat på El Mapi Machu Picchu 3+*, Machu Picchu. Inkl. morgenmad
 • Udflugt: Med bus over Andeshøjsletterne
 • 2 nætter på Casa Andina Puno Tikarani 3*, Titicaca-søen. Inkl. morgenmad
 • Udflugt: Bådtur på Titicaca-søen
 • 2 nætter på La Hosteria 3*, Arequipa. Inkl. morgenmad
 • Udflugt: Privat byrundtur i Arequipa
 • 1 nat på Casa Andina Colca Lodge 3*, Colca-kløften. Inkl. morgenmad og frokost
 • Udflugt: Todagestur til Colca-kløften
 • Alle p.t. kendte skatter og afgifter

Voksenpris

Pris per person ved 2 voksne
Inkaernes Peru, 12 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 31.12.2437.000‑41.00037.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksenpris + 3 dages forlængelse

Pris per person ved 2 voksne
Amazonas forlængelse, 3 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 31.12.247.000‑9.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Århus, Ålborg, Rønne og Billund mod et tillæg på fra kr. 700,-
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.