Tid til forkælelse

Wellness for krop og sjæl

Xl Laos Pakse Wat Phou Temple Buddha
Shutterstock 269801189
Xl Dubai The Ritz Carlton, Dubai Spa Corridor
Paje Victoria Ohheop05h4g Unsplash
Alex Perri Bmm Idld1sa Unsplash
Xl Japan Spa Hot Spring Onsen

Længe leve det gode liv

Nogle gange fortjener livet og velværen at få en hjælpende hånd. Måske er der noget, der trykker? Måske vil du gøre noget ekstra for dig selv. Løsne op. Leve sundt. Mærke forkælelsen. Livet. Sæt fokus på dig selv og dit velbefindende med en wellness-rejse.

Der er muligheder overalt. Og du vælger helt selv, om spa og wellness skal være omdrejningspunktet på din rejse – eller bare et krydderi. Træk stikket, lad batterierne op og forkæl dig selv. Mærk, hvordan roen og fordybelsen får tag i dig og skærper dine sanser. Med wellness for krop og sjæl henter du sjælen hjem og får energien tilbage. Så er du rustet til hverdagen, når du igen er hjemme

Oplevelse med wellness for krop og sjæl

I spahimlen - hver dag

Wellness handler om mange ting. Men først og fremmest om at gøre noget godt for sig selv – lige fra hudpleje og mental afslapning til sund mad og fysisk træning. Wellness er (selv)forkælelse i lange baner og bringer krop og sind i balance.

Forkælelse er subjektivt, men ét er sikkert: Hos Nyhavn Rejser finder du masser af inspiration til rejser og oplevelser, hvor netop wellness for krop og sjæl er i fokus.

Oplev The Banjaran Hotsprings Retreat, hvor spa ikke bare spa. Træd ind i en verden af massage- og spabehandlinger samt varme kilder og termiske bade. Den ultimative spaoplevelse venter på jer, når I fra morgen til aften har fri adgang til alle de naturlige spabade.

Kom med på retreat
Xl Malaysia The Banjaran Hotspring Spa Treatment Massage
XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Wellness Kit
Forslag til Wellness for krop og sjæl

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet masser af inspiration til wellness for krop og sjæl. Det kan både være i form af rejseforslag, hvori wellness og lækre spaoplevelser indgår, hoteller og selvfølgelig også andre oplevelser, der er ren forkælelse for krop og sjæl.

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til Wellness for krop og sjæl, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.