• Lake of Two Rivers i provinsen Ontario, Canada
 • Niagara Falls i Canada
 • CN Tower er Torontos ikoniske vartegn.

Rejser til Ontario, Canada

Canada provinsen Ontario med Toronto og Niagara Falls

Fra hippe storbyer til vild natur

De brusende vandfald ved Niagara Falls

Shopping og gastronomi i metropolen Toronto

Kom forrest i køen til de største oplevelser

Skræddersyede rundrejser med håndplukkede hoteller

Læs mere

Canadas strørste provins, Ontario, byder på vilde og overvældende naturoplevelser og nogle af Nordamerikas mest trendy storbyer. Oplev det på en skræddersyet rejse til Toronto og Niagara Falls med Nyhavn Rejser.

Toronto - Canadas multietniske metropol

Med sine 2,7 mio. indbyggere er Toronto Canadas største og Nordamerikas fjerdestørste by, og intet mindre end 80 forskellige nationaliteter har sat deres præg på gadebilledet fra de irske byhuse i Cabbagetown til de farvestrålende gadeskilte i Chinatown. Torontos multietniske puls afspejler sig ikke mindst i byens fænomenale restaurantscene, hvor I vil opleve fusionscuisine som aldrig før. Nyd den fantastiske udsigt over Downtow og Lake Ontario fra toppen af CN Tower, og fortsæt under jorden i det kilometerlange shoppinganlæg PATH.

Niagara Falls - på smukkeste vis

Ingen vandfald er mere ikoniske end Niagara Falls, og fra den canadiske side får I det allersmukekste udsyn over Horseshoe Falls, det største af de tre Niagara-vandfald. Når I rejser til Niagara Falls med Nyhavn Rejser, sørger vi for, at I kommer helt tæt på og først til de største oplevelser. Bl.a. inkluderer vi altid et NIagara Falls Adventure Pass, så I får en lang række fordele og kan benytte jer af fast lane-indgangene til de mange aktiviteter. Overnat på hotel med udsigt til vandfaldene, eller besøg Niagara Falls på dagstur fra Toronto.

OPLEV Ontario-PROVINSEN MED NYHAVN REJSER

Nyhavn Rejser er ekspert i skræddersyede rejser i Canada. På rejse til Ontario-provinsen sørger vi får, at I indkvarteres på hoteller med den bedste charme og beliggenhed, og vi skræddersyer jeres program, så I kommer rundt til de største seværdigheder og får en perlerække af unikke indtryk - hvad enten I ønsker at køre selv eller vi skal arrangere transport for jer. Tal med jeres rejserådgiver om, hvad I drømmer om at opleve på jeres rejse til Ontario.

Håndplukkede hoteller i Ontario

Oplevelser i Ontario

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Ontario

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ontario i Canada. Hør om de største naturoplevelser, Niagara Falls og storbyen Toronto. Og hør ikke mindst om eksperternes mange personlige erfaringer fra deres egne rejser til Canada. Vi giver jer de bedste ruter og valget mellem de bedste hoteller i Ontario. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.