Xl Hawaii Molokini Aerial View

Luksuskrydstogt til paradis i Stillehavet

Luksuskrydstogt til paradis i Stillehavet

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Storbyferie, balkonkahyt og alle måltider om bord,
25-27 dage

Tag på et enestående krydstogt med Celebrity Eclipse, og oplev bl.a. Hawaii, Australien og paradisøerne Bora Bora, Moorea og Tahiti. Nyd komfort, gastronomi, smuk natur og spændende kultur.

Glæd jer til

 • Luksuskrydstogt med stilfulde Celebrity Eclipse
 • Oplev både Hawaii, New Zealand og Australien
 • Paradisøer i Fransk Polynesien og Tahiti
 • Vælg mellem to forskellige ruter - start fra Hawaii eller start fra Sydney
 • Inklusiv alle måltider samt classic drikkepakke om bord
XL Mt Sefton Lupins Flowers Mountains Nature Landscape New Zealand
XL Hawaii Lava Flow Kilauea Volcano Ocean
Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 3 nætter på Sydney, Australien 3 Højdepunkter Med base på det luksuriøse Four Seasons Hotel kan I nemt tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. Oplev Sydney Opera House, besøg fantastiske museer, og forkæl sanserne på byens mange udsøgte restauranter. Med base på det luksuriøse Four Seasons Hotel kan I nemt tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. Oplev Sydney Opera House, besøg fantastiske museer, og forkæl sanserne på byens mange udsøgte restauranter.
Krydstogt 17-19 nætter på Krydstogt 17-19 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Eclipse og kan se frem til et krydstogt, hvor der er kælet for detaljerne. Her er masser af aktiviteter for alle aldre, og et stort udvalg af lækre restauranter. I stiger om bord på Celebrity Eclipse og kan se frem til et krydstogt, hvor der er kælet for detaljerne. Her er masser af aktiviteter for alle aldre, og et stort udvalg af lækre restauranter.
Honolulu, Hawaii 3 nætter på Honolulu, Hawaii 3 Højdepunkter I bor på The Surfjack Hotel & Swim Club, som har stor fokus på stil, sjæl, intimitet og personlighed. I har tre nætter og masser af tid til at komme ned i tempo på bedste Hawaii-manér. I bor på The Surfjack Hotel & Swim Club, som har stor fokus på stil, sjæl, intimitet og personlighed. I har tre nætter og masser af tid til at komme ned i tempo på bedste Hawaii-manér.
Australien, New Zealand, Hawaii

øhop i Stillehavet

Med start i Sydney eller Honolulu

I starter denne drømmetur med at rejse til Honolulu på Oahu, Hawaii eller til Sydney i Australien. Uanset hvilken rute i vælger, har i tre nætter på luksushotel inden afsejling med Celebrity Eclipse.

Se den konkrete sejlrute med antal nætter under priser og datoer. Kontakt gerne vores krydstogteksperter og få hjælp til rejsen.

Australien og New Zealand

Vælger I ruten med afgang fra Sydney, starter I med tre nætter på Four Seasons Hotel. I har således god tid til at gå på opdagelse i og omkring Sydney, hvor operahuset, den hyggelige havn og Bondi Beach blot er nogle af de mange tilbud. Vi har inkluderet en city sightseeing.

Auckland byder på maritim stemning, shopping og victorianske bygninger. Den største seværdighed er det 328 meter høje Sky Tower, hvorfra I kan skue ud over New Zealands største by. I Bay of Islands kan I sejle ud for at svømme med vilde delfiner, sejle i kano, snorkle eller blot nyde de smukke strande.

Bora Bora, Tahiti og Moorea

Bora Bora er den smukkeste ø i Fransk Polynesien med vulkanerne Pahia og Otemanu, der rejser sig dramatiske fra det turkisblå hav mod den dybblå himmel. Her er pragtfulde koralrev, laguner og små ubeboede paradisøer. Øen er berømt for dens skønhed og eksklusivitet.

Livlige markeder, museer, restauranter og kulturelle begivenheder finder I i hovedstaden Papeete på Tahiti, som er polynesiens største ø. Tahiti har flere vulkaner, smukke sandstrande, fanatastisk surfing og imponerende vandfald.

Mooreas otte voluminøse bjerge med spidse tinder, smaragdgrønne dale og krystalklare laguner indbyder til afslapning i naturskønne omgivelser. 

Honolulu og Maui på Hawaii

Med tre overnatninger i Honolulu har I tid til at nyde den unikke kombination af afslappet byliv og den berømte strand Waikiki Beach. Besøg bl.a. Chinatown, Pearl Harbor, den udslukte vulkan eller se en opvisning i hula-dans. 

På Maui ligger skibet til ved den gamle hvalfangerby Lahaina. Selv om det er fristende at blive ved de dejlige strande, så kan I også udforske Maui's frodige bjergsider med vandfald, den fantastiske snorkling, de smukke cykelruter og verdens største sovende vulkan, Haleakala.

Luksus til søs med alle måltider og drikkepakke inkluderet

Skibet i sig selv er en vigtig del af rejseoplevelsen, og undervejs på krydstogtet vil der være en række dage til søs. Heldigvis. For I har en dejlig balkonkahyt på Celebrity Eclipse, der repræsenterer en ny generation af skibe i en klasse helt for sig. Et team af topdesignere har formået at genskabe stemningen fra de bedste designhoteller med masser af lys og stilfuld indretning.

Her er plads til 2.850 passagerer, og skibet består af 13 dæk med kahytter, suiter, klubber og aktiviteter. Om bord er der flere caféer, restauranter, internetcaféer, spa, swimmingpool, fitness samt teater med Broadway- og Las Vegas-produktioner. Og selvfølgelig er der 24-timers roomservice.

Gentagne gange har Celebrity Cruises' skibe været på den årlige Top 10 ”Best Cruise Ships in the world” fra det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve

Udvid jeres horisont med oplevelser, som er lidt ud over det sædvanlige. Vores rejseeksperter har gjort sig umage for at udvælge præcis de oplevelser og udflugter, som på bedste vis indkapsler destinationen og vækker eventyret til live.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Priser og datoer

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedrørende priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Honolulu / Sydney-København
 • Fly ved omvendt rute: København-Sydney / Honolulu-København
 • 23 kg bagage per person
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 3 nætter på The Surfjack Hotel & Swim Club 4*, Honolulu
 • 3 nætter på Four Seasons Hotel Sydney 5*, Sydney
 • Oplevelse: Sydney sightseeing i mindre grupper (ca. 4 timer)
 • 17-19 nætters krydstogt med Celebrity Eclipse i balkonkahyt
 • Alle måltider om bord
 • Classic drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord på skibet
 • Alle faciliteter og aktiviteter om bord (ekskl. f.eks. spa, kokkeskole, vinsmagning m.m.)
 • Underholdning om bord (f.eks. shows, musik, film m.m.)
 • Visum til Australien for danske statsborgere

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport, udflugter, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Flytillæg fra Billund, Ålborg, Århus

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.