MSC Cruises

Moderne skibe med et væld af aktiviteter

MSC Cruises er et familieejet italiensk rederi med flotte, nyere skibe. Variationen af ruter er stor - lige fra jordomsejling til mini-krydstogt. Overdådigt udvalg af sjove, interessante og spændende aktiviteter om bord for både par og familier.

MSC Cruises flåde består af mere end 18 moderne krydstogtskibe. Og endnu otte er planlagt til at blive søsat i perioden 2020-2026. De nyeste skibe er indrettet med topmoderne teknologi, imponerende forlystelsesområde, panoramaområder og et fremragende restaurantudbud.

Xl MSC Magnifica View Mountains

3+* krydstogtskibe

MSC Meraviglia og MSC Bellisima er søsterskibe, som hører til blandt de nyeste skibe hos MSC Cruises. Om bord kan I bl.a. glæde jer til imponerende shows fra Cirque du Soleil, restauranter, der serverer smagfulde retter fra alverdens hjørner, og en Aquapark med ørkentema, der garanterer underholdninger for hele familien.

MSC Magnifica lever helt og aldeles op til sit navn. Skibet leverer alt det bedste fra MSC Cruises skibe i Musica- og Fantasia-klassen. Det er afslappet og stilfuldt - tilsat den klassiske italienske overdådighed.

Xl MSC Meraviglia Bellissima Polar Aquapark Tubes Pool
Xl MSC Magnifica Aula
Xl MSC Magnifica Stateroom Balcony
Aktiviteter og restauranter

Noget for enhver smag

Masser af aktiviteter - for alle

Skal I deltage i sportsturnering, kokkeskole, pilates, poolspil eller en quiz? Måske lyder gallaaften, dansekonkurrence eller temaaften med "flower power" mere tiltalende? Børn og unge kan også glæde sig til at slå sig løs i klubberne om bord, hvor de kan skabe nye venskaber, deltage i sjove, underholdende aktiviteter, sport, film, leg og særlige begivenheder. Der findes også aktiviteter på programmet, der appelerer til hele familien.

Udbuddet er så stort, at der findes noget for enhver smag. 

Vandland, shows, spa og musik

Alle tre skibe byder på et væld af faciliteter. For jer, der elsker sport findes der bl.a. sportscenter med fitness, løbebane, tennis-, volleyball- og basketballbane, minigolf, pilates, spinning og motionscenter.

I kan blive forkælet i spaen, dase ved en af de mange pools, teste vandrutsjebanen, bowlingbanen eller rouletten i kasinoet. Teatret byder på flere forskellige shows, og overalt på skibet er der levende musik om aftenen - lige fra pianobar og strygekvartetter til latinamerikanske bands og danseorkestre. Natklubben inviterer til fest og farver og biblioteket til fred og fordybelse.

Hvad står på menuen?

Gastronomi, middelhavskøkken, pizza eller en saftig bøf? Mulighederne er mange om bord, hvadenten I vælger at spise på de restauranter, der er inkluderet i prisen eller giver den gas på en af gourmetrestauranterne. Børnene skal ikke fortvivle - der findes fremragende børnemenuer i alle restauranter. Bestil roomservice eller få leveret en pizza, hvis I trænger til en stille aften i kahytten.

I de forskellige barer og lounges om bord kan I nyde et bredt udvalg af cocktails, specialkaffe, lækre kager, is, drinks, vine og øl.

Om bord på Bellissima og Meraviglia finder I desuden lækre fristelser fra den prisbelønnede konditor Jean-Philippe. Et slaraffenland for chokoladeelskere.

Drikkevarepakker om bord - minimum eller ubegrænset?

I kan tilkøbe forskellige drikkevarepakker om bord, hvor I har frihed til at slukke tørsten når som helst. I kan vælge mellem Easy Package, Premium Package og Premium Plus Package. Desuden kan der tilkøbes drikkevarepakke med ubegrænset mængde af ikke-alkoholiske drikke (gælder ikke i specialrestauranterne).

MSC Yacht Club - den eksklusive oase om bord

MSC Yacht Club er en eksklusiv og separat del om bord på Meraviglia og Bellissima. Her kan I nyde 24-timers butlerservice i luksuriøse omgivelser i MSC Yacht Clubs helt eget område.

Overdådigt indrettede suiter, prioriteret check-in og check-ud, kulinariske måltider, concierge, ubegrænset drikkevarer om bord og i kahyttens minibar, gratis roomservice, adgang til eksklusive områder, direkte elevator til MSC Aurea Spa m.m. er blot nogle af de ting, I kan glæde jer til.

Xl MSC Meraviglia Bellissima Eataly Italian Restaurant
Jeres bolig om bord

Kahyt, suite eller ekstra luksus?

Bestil ekstra luksus om bord

På de fleste skibe er det muligt at tilknytte ekstra forkælelse/oplevelser til forskellige kahyt typer og suiter.

Bella Experience

Bl.a. fuldt program med daglige aktiviteter, buffet med 13 afdelinger, fri adgang til 5 forskellige klubber for børn og teenagere, aftenaftæpning m.m.

Fantastica Experience

Luksuskahyt på øvre dæk, fri seating om bord på MSC Meraviglia og prioriteret valg af middagstidspunkt på øvrige skibe, gratis roomservice m.m.

Wellness Experience

Velkomstkit i kahytten, særligt wellness-program om bord, vaskeservice til træningstøj, analyser og test med personlig Technogym-uddannet Master Trainer m.m.

Aurea Experience

Spa-pakke med bl.a. velkomstdrink, én valgfri massage og gratis adgang til Thermal Area (kun for voksne), privat wellness-konsultation, middage i reserveret område, prioritetsboarding m.m.

Miljøvenlige krydstogtskibe

De miljøvenlige krydstogtskibe fra MSC Cruises bruger energivenlige systemer, affaldshåndtering og genindvinding. Rederiet har modtaget en pris for højeste miljøstandard.

Tre særligt udvalgte MSC krydstogtskibe

  • MSC Magnifica (2010)
  • MSC Meraviglia (2017)
  • MSC Bellissima (2019)

Bemærk venligst, at udvalget af aktiviteter, facilitet, kahytt yper m.m. kan variere fra skib til skib. Enkelte aktiviteter/faciliteter/oplevelser m.m. kan være mod betaling.

Xl MSC Meraviglia Bellissima Yacht Club Royal Suite Bedroom
Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
med MSC Cruises

Xl Chile Antofagasta La Portada Natural Monument Coastline
Krydstogt, Asien

Glæd jer til

117 dages krydstogt om bord på MSC Magnifica

15 udflugter på land til nogle af verdens mest berømte seværdigheder

Alle måltider og drikkepakke inkluderet

Fire kontinenter, 24 lande og 43 unikke destinationer

Balkonkahyt og underholdning i verdenklasse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.