• Atmosphere Bar på MSC Bellissima og MSC Meraviglia
 • Vandrutsjebane i Polar Aquapark på MSC Bellissima og MSC Meraviglia
 • MSC Magnifica i de norske fjorde
 • Promenaden Galleria på MSC Bellissima og MSC Meraviglia
 • Den italienske restaurant Eataly på MSC Bellissima og MSC Meraviglia

MSC Cruises

Moderne, nyere skibe med en skøn atmosfære og et væld af aktiviteter

MSC Cruises er et familieejet italiensk rederi med flotte, nyere skibe. Variationen af ruter er stor - lige fra jordomsejling til mini-krydstogt. Overdådigt udvalg af sjove, interessante og spændende aktiviteter om bord for både par og familier.

MSC Meraviglia set fra luftenMSC Cruises flåde består af mere end 18 moderne krydstogtskibe. Og endnu otte er planlagt til at blive søsat i perioden 2020-2026. De nyeste skibe er indrettet med topmoderne teknologi, imponerende forlystelsesområde, panoramaområder og et fremragende restaurantudbud.

Atmosphere Pool på MSC Bellissima og MSC Meravigliatre særligt udvalgte MSC krydstogtskibe

 • MSC Magnifica (2010)
 • MSC Meraviglia (2017)
 • MSC Bellissima (2019)

Indendørsdæk på MSC Bellissima og MSC Meraviglia3+* krydstogtskibe fra msc cruises

MSC Meraviglia og MSC Bellisima er søsterskibe, og hører til blandt de nyeste skibe hos MSC Cruises. Om bord kan I bl.a. glæde jer til imponerende shows fra Cirque du Soleil. Restauranter, der serverer smagfulde retter fra alverdens hjørner og en Aquapark med ørkentema, der garanterer underholdninger for hele familien.

MSC Magnifica lever helt og aldeles op til sit navn. Skibet leverer alt det bedste fra MSC Cruises skibe i Musica- og Fantasia-klassen. Det er afslappet og stilfuldt - tilsat den klassiske italienske overdådighed.

Forestilling i teatersalen på MSC Bellissima og MSC MeravigliaMASSER AF AKTIVITETER - for alle

Skal I deltage i sportsturnering, kokkeskole, pilates, poolspil eller en quiz? Måske lyder gallaaften, dansekonkurrence eller temaaften med "flower power" mere tiltalende? Børn og unge kan også glæde sig til at slå sig løs i klubberne om bord, hvor de kan skabe nye venskaber, deltage i sjove, underholdende aktiviteter, sport, film, leg og særlige begivenheder. Der findes også aktiviteter på programmet, der appelerer til hele familien.

Udbuddet er så stort, at der findes noget for enhver smag. 

MSC Aurea Spa Whirlpool Bath på krydstogtskibet MSC Magnificavandland, shows, spa og musik

Alle tre skibe byder på et væld af faciliteter. For jer, der elsker sport findes der bl.a.: Sportscenter med fitness, løbebane, tennis-, volleyball- og basketballbane. Minigolf, pilates, spinning og motionscenter.

I kan blive forkælet i spaen, dase ved en af de mange pools, teste vandrutsjebanen, bowlingbanen eller rouletten i casinoet. Teatret byder på flere forskellige shows, og overalt på skibet er der levende musik om aftenen - lige fra pianobar og strygekvartetter til latinamerikanske bands og danseorkestre. Natklubben inviterer til fest og farver og biblioteket til fred og fordybelse.

Hovedrestauranten på MSC Bellissima og MSC MeravigliaHvad står på menuen?

Gastronomi, middelhavskøkken, pizza eller en saftig bøf? Muligheder er mange om bord, hvadenten I vælger at spise på de restauranter, der er inkluderet i prisen eller giver den gas på en af gourmetrestauranterne. Børnene skal ikke fortvivle - der findes fremragende børnemenuer i alle restauranter. Bestil roomservice eller få leveret en pizza, hvis I trænger til en stille aften i kahytten.

Chokoladeriet Jean Philippe Maury ombord på MSC Bellissima og MSC MeravigliaI de forskellige barer og lounges om bord kan I nyde et bredt udvalg af cocktails, specialkaffe, lækre kager, is, drinks, vine og øl.

Om bord på Bellissima og Meraviglia finder I desuden lækre fristelser fra den prisbelønnede konditor Jean-Philippe. Et slaraffenland for chokolade-elskere.

Bestil en drikkevarepakke om bord på MSC cruisesdrikkevarepakker om bord - minimum eller ubegrænset?

I kan tilkøbe forskellige drikkevarepakker om bord, hvor I har frihed til at slukke tørsten når som helst. I kan vælge mellem Easy Package, Premium Package og Premium Plus Package. Desuden kan der tilkøbes drikkevarepakke med ubegrænset mængde af ikke-alkoholiske drikke (gælder ikke i specialrestauranterne).

Pool i Yacht Club på MSC Bellissima og MSC Meraviglia

MSC YACHT CLUB - DEN EKSKLUSIVE OASE om bord

MSC Yacht Club er en eksklusiv og separat del om bord på Meraviglia og Bellissima. Her kan I nyde 24-timers butlerservice i luksuriøse omgivelser i MSC Yacht Club's helt eget område.

Overdådigt indrettede suiter, prioriteret check-in og check-ud, kulinariske måltider, concierge, ubegrænset drikkevarer om bord og i kahyttens minibar, gratis roomservice, adgang til eksklusive områder, direkte elevator til MSC Aurea Spa m.m. er blot nogle af de ting, I kan glæde jer til.

Family Stateroom på MSC Bellissima og MSC MeravigliaKahyt, suite eller ekstra luksus?

Både kahytter og suiter kan variere i indretning og størrelse - fra de mindste indvendige kahytter på ca. 13 m2 til de største eksklusive MSC Yach Club Suiter (på MSC Meraviglia og MSC Bellisima) på ca. 65 m2.

Kahytten Suite Stateroom med balkon på krydstogtskibet MSC MagnificaBestil ekstra forkælelse om bord

På de fleste skibe er det muligt at tilknytte ekstra forkælelse/oplevelser til forskellige kahyt typer og suiter.

Stateroom på MSC Bellissima og MSC MeravigliaBella Experience

Bl.a. fuldt program med daglige aktiviteter, buffet med 13 afdelinger, fri adgang til 5 forskellige klubber for børn og teenagere, aftenaftæpning m.m.

Balkonkahyt på MSC BellissimaFantastica Experience

Luksuskahyt på øvre dæk, fri seating om bord på MSC Meraviglia og prioriteret valg af middagstidspunkt på øvrige skibe, gratis roomservice m.m.

En Yacht Club Deluxe Suite - wellness kahyt - om bord på MSC Meraviglia og MSC BellissimaWellness Experience

Velkomstkit i kahytten, særligt wellness-program om bord, vaskeservice til træningstøj, analyser og test med personlig Technogym-uddannet Master Trainer m.m.

Dagligstuen i jeres Duplex Suite på MSC Bellissima og MSC MeravigliaAurea Experience

Spa-pakke med bl.a. velkomstdrink, én valgfri massage og gratis adgang til Thermal Area (kun for voksne), privat wellness-konsultation, middage i reserveret område, prioritetsboarding m.m.

Soveværelset i jeres Yacht Club Royal Suite på MSC Bellissima og MSC Meraviglia

MSC Yacht Club

Suiter i eksklusivt område om bord på MSC Meraviglia og MSC Bellissima. All inclusive frokost og middag i MSC Yacht Club-restaurant. Ubegrænset drikkevarer i alle barer og restauranter om bord, concierge, 24-timers butlerservice, gratis roomservice, prioriteret check-in og check-ud m.m.

Udsigt i Yacht Club Restaurant på MSC Bellissima og MSC MeravigliaMiljøvenlige krydstogtskibe

De miljøvenlige krydstogtskibe fra MSC Cruises bruger energivenlige systemer, affaldshåndtering og genindvinding. Rederiet har modtaget en pris for højeste miljøstandard.

Bemærk venligst, at udvalget af aktiviteter, facilitet, kahytt yper m.m. kan variere fra skib til skib. Enkelte aktiviteter/faciliteter/oplevelser m.m. kan være mod betaling.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.