Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Garden Beach

Bucket List

8 uforglemmelige ferier ved stranden

Der er intet som en god ferie ved stranden. Bølgebrus, palmesus og blødt sand under fødderne er som lise for sjælen. Endelig har du tid til at læse bogen, du fik i julegave sidste år. Tid til bare at være, slappe af og nyde lidt forkælelse.

Jeg guider dig her til 8 hot spots, hvor du er garanteret sol, sand og vand i særklasse.

Xl Australia Beach Club Hamilton Island Beach Club Pool
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Restaurant Mariners Seafood Drink
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Hill Inlet

#1: Tropisk øliv ved Great Barrier Reef

Verdens største koralrev er en uforglemmelig oplevelse i Australien, især hvis du kan lide at snorkle eller dykke. Mellem Great Barrier Reef og kysten af tropiske Queensland ligger Hamilton Island. Her kan du nyde øliv kun for voksne på Beach Club Hamilton Island 4* og fylde dine feriedage med sejlture i The Whitsunday Islands, afslapning på billedskønne Whitehaven Beach, snorkling og måske en runde golf på Dent Island.

Sæson: Hamilton Island er en helårsdestination med 23-30 grader om dagen og badevand på 20-28 grader afhængigt af sæson.

Xl Thailand Phuket The Surin Resort Aerial Image
Xl Thailand Phuket The Surin Resort Beach Deluxe Suite Private Verandah
Xl Thailand Phuket The Surin Resort Spa Massage

#2: Phukets fredfyldte strandperle

Phuket er med god grund et meget populært mål for strandferier. Men der findes heldigvis stadig fredfyldte strande, hvor du er væk fra alle de andre – men alligevel tæt på attraktioner og det kulørte liv, hvis det også trækker. The Surin 5* er sådan en oase. Her får du luksuriøse bungalows på et frodigt bakkedrag lige ud til en suveræn sandstrand. Og om aftenen kan du spise middag med sand mellem tæerne i skæret fra levende lys.

Sæson: Du kan rejse til Phuket hele året, men højsæsonen er fra november til marts, hvor der 30-34 grader om dagen, og badevandet er 28-30 grader.

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Aqua Retreat
Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Teppanyaki Restaurant
Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Family 9

#3: Paradisstrand på Maldiverne

Maldivernes atoller er guddommeligt smukke, men der er alligevel stor forskel fra ø til ø. Og Sun Siyam Iru Fushis 5* strande og den turkise lagune er simpelthen af en anden verden. Resortet er både paradis for par og børnefamilier, der har lækre separate poolområder. De fleste par foretrækker luksusvillaer på pæle i lagunen, mens mange familier er til en villa på stranden. Hotellets spa er kåret til intet mindre end Maldivernes bedste, og samtidig er der mange virkelig fine tilbud til de mindste.

Sæson: Maldiverne er en helårsdestination med højsæson fra januar til april, hvor der er 29-31 grader om dagen, og badevandet er 28-30 grader.

Xl Dubai The Ritz Carlton Cana By Tamoka Sunset
Xl Dubai The Ritz Carlton, Dubai Spa Entrance
Xl Dubai The Ritz Carlton Dromedar Camels Kids Sunset

#4: Dubai er sol og strand – og en masse andet

Rejser du til Dubai for at nyde mere end stranden og den blå himmel, er Jumeirah Beach stedet. Her er nemlig også masser af gode butikker, restauranter og caféer, og der er kort vej til en masse seværdigheder. The Ritz Carlton 5* ligger lige ved stranden og byder indenfor til en luksuriøs verden, som I både kan nyde som familie og par.

“Store værelser, dejlige restauranter og masser af faciliteter – blandt andet en eksklusiv spa og en skøn børnepool.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Sæson: Du kan rejse til Dubai hele året, men sommeren er utrolig varm. Den bedste sæson er forår og efterår, hvor temperaturen er 25-35 grader om dagen, og badevandet er 22-28 grader.

XL Portugal Algarve Pine Cliffs Falesia Beach Sunset
XL Portugal Algarve Pine Cliffs Mirador Bar
XL Portugal Algarve Pine Cliffs Chef Cooking

#5: I pinjetræernes skygge på Algarve-kysten

Algarve-kystens dramatiske landskaber byder på de absolut bedste strande i Portugal. Her ligger Pine Cliffs 5* – A Luxury Collection Resort højt over stranden omgivet af pinjelunde og en golfbane. Portugal har et dejligt, mildt klima. Nyd de dramatiske klipper, hyggelige byer og søfarernes spændende historie, hvis du kan løsrive dig fra stranden. Rejser du med børn, kan I indlogere jer i en familiesuite med køkken og separat soveværelse.

Sæson: Den bedste sæson for rejser til Algarve-kysten er fra maj til oktober, hvor temperaturen er 22-28 grader om dagen, og badevandet er 17-21 grader.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Manor House Sunset Pool
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Le Morne Beach Sunbeds
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Afternoon Tea

#6: Forkælelse på Mauritius

På den sydvestlige del af Mauritius rejser det UNESCO-beskyttede Le Morne-bjerg sig som en majestætisk vogter over den frodige natur og den kilometerlange strand. Vestkysten har de smukkeste solnedgange og øens bedste vejr. Mellem palmerne inviterer JW Marriott Mauritius, Le Morne, Mauritius 5* til ægte forkælelse og store suiter. Hvis du er til ekstraordinær service, der dyrkes ned til mindste detalje, så er det her, du skal bo. Og rejser du med børn, vil de virkelig have en fest i en af Mauritius’ største pools.

Sæson: Mauritius er en helårsdestination, men højsæson er forår og efterår. Her er temperaturen 24-29 om dagen, og er badevandet 24-28 grader.

Small Usa Miami Eden Roc Nobu Hotel Garden Pool Beach
Xl Usa Miami Eden Roc Junior Suite Ocean View Balcony
Placeholder Image

#7: Tag hele familien med til solskinsstaten Florida

Florida har virkelig gode strande, og staten byder på masser af eventyr for dem, der gerne vil krydre badeferie med oplevelser. Art Deco-byen Miami er jo nærmest et must at besøge, men find et hotel, der ligger ud til stranden, men væk fra mylderet ved South Beach. På Eden Roc 4*, som er det absolut bedste familiehotel, kommer du hjem efter en lang dag til fred, skøn udsigt, tre pools, stor spa, glimrende mad og et dejligt stort værelse.

Sæson: Højsæsonen for en rejse til Miami Beach er fra marts til maj, hvor temperaturen er 22-26 grader om dagen med badevand på 24-27 grader.

Xl Mexico Riviera Maya UNICO 20N 87W Alcoba Ocean Front King Bed
Xl Mexico Riviera Maya UNICO 20N 87W Beach Walkway
Xl Mexico Riviera Maya UNICO 20N 87W Cafe Inez

#8: Pyramider og palmer på Riviera Maya

Mexicos caribiske kyst, Riviera Maya, er en perlerække af vidunderlige strande. Her finder du både gigantiske resorts med mange faciliteter og små bungalowhoteller mellem palmerne. Hvis du vil opleve en dejlig strand og eksklusive omgivelser på din ferie, skal du bo på UNICO 20°87° Hotel Riviera Maya 5*, der tilbyder all inclusive i særklasse – kun for voksne!

Selv daglige spa-behandlinger er inkluderet, og du får også store rabatter på udflugter til de spændende attraktioner som for eksempel mayapyramiderne.

Sæson: Rivera Maya i Mexico er en helårsdestination, men højsæsonen er fra november til april. Her er temperaturen 28-32 grader om dagen, og badevandet er 26-29 grader.

Læs også vores guide til 5 paradisiske sandstrande, og hvordan du kommer derhen her.

Maria Oiden

Rejserådgiver

Maria Andkær Øien

Maria Oiden

Maria har over 20 års erfaring i rejsebranchen og har udforsket hendes ekspertområder mange gange – både med og uden børn. Marias lokalkendskab på hendes mange ekspertområder er stort, og hun er ekspert i at tænke i spændende og nye kombinationer.

Hun ved derfor præcis, hvordan hun skal bruge sin tid og passion på at finde frem til netop den destination og de udflugter, der bedst opfylder jeres behov og ønsker.

Når Maria selv rejser, er luksus og naturoplevelser vigtige for hende, lige som hun også holder af at opleve det lokale liv og autenticiteten der, hvor hun rejser. Hun er glad for at besøge bl.a. Hawaii og Seychellerne og tager gerne både på generationsrejser og rejser med veninderne. Det er vigtigt for hende, at der er noget for alle på rejsen, og det går igen, når hun planlægger rejser. Her skinner hendes positivitet og kreativitet også altid igennem.

Destination:‌‌ Det Indiske Ocean,‌ Maldiverne,‌ Seychellerne,‌ Mauritius,‌ Thailand,‌ Hawaii,‌ Europa,‌ Grønland,‌ Grækenland,‌ Portugal,‌ Tyrkiet,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.