XL Seychelles Grand Anse Beach

Bucket List

5 paradisiske sandstrande – og hvordan du kommer derhen

Tilsammen har vi på Nyhavns Verden badet fra strande i det meste af verden. Der skal derfor efterhånden en del til at imponere os – og vi anbefaler ikke en hvilken som helst strand til vores læsere.

For selv om hvidt sand og blåt vand er godt og fint, skal der også både charme og sjæl til, før en strand får os helt op at ringe. Og her er disse 5 strande virkelig i en klasse for sig!

 

“Bonus! Skal rejsetiden være så kort som muligt? Så se vores 3 europæiske favoritter længere nede.”
Small Fiji Matamanoa Island Resort North Beach

#1 Matamanoa Island, Fiji

Kun ét eneste resort bebor Matamanoa Island i Fiji, og så er det oven i købet forbeholdt voksne. Det bliver ikke meget mere idyllisk eller romantisk end her på Matamanoa Island Resort – og spa i trætoppene, snorkling ved uberørte koralrev og middag på en flydende restaurant sætter prikken over i’et.

Sådan kommer du derhen: Rejsetiden er lang, så vi anbefaler et stopover i Australien. Se et konkret rejseforslag her – der også inkluderer et intimt krydstogt til Mamanuca- og Yasawa-øerne.

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Landscapes 6
Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Fish Shark
Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Overview

#2 Iru Fushi, Maldiverne

Sun Siyam Iru Fushi 5* ligger som en atolformet dråbe af paradis midt i Det Indiske Ocean. Prisbelønnede faciliteter, gourmetrestauranter og actionfyldte vandsportsaktiviteter kæmper om din opmærksomhed – og taber stort til stranden med dens næsten unaturligt blå og hvide farver, der følger dig overalt.

Sådan kommer du derhen: Med fly til hovedøen Male og videre med vandfly, en tur på ca. 40 min. Se prisforslag på kærestetur eller familieferie her!

Xl Malaysia Redang Island Hotel The Taaras Beach

#3 Redang Island, Malaysia

De malaysiske paradisøer i Det Sydkinesiske Hav er en af Asiens bedst bevarede hemmeligheder. Redang Island er den smukkeste af dem alle med pudderblødt sand, bløde højdedrag dækket af tæt tropeskov og farverige koralrev, der myldrer med fisk, skildpadder og revhajer.

Sådan kommer du derhen: Med fly til Kuala Terengganu og videre med speedbåd. Vi anbefaler The Taaras 3+*, der ligger ud til en privat bountystrand, komplet afskærmet fra øens øvrige resorts. Se et rejseforslag inkl. stopover i Kuala Lumpur her.

Small Mexico Nomade Seaview Room Terrace Tulum Hotel

#4 Tulum, Mexico

Glem alt om fest og ballade i Cancún og Playa del Carmen. Tulum ud til Mexicos caribiske kyst er ægte bountystemning med langt mellem solsengene og små bungalows tæt på vandet. Strandens nordlige ende flankeres af en gammel mayapyramide, og du kan besøge endnu flere inde i landet – inkl. det enorme Chichén Itzá-kompleks ca. 2 timer herfra.

Sådan kommer du derhen: Med fly til Cancún og videre med bil til Tulum, ca. 2 timer. Tulum byder på adskillige bungalowhoteller – både gode og dårlige! Få et overblik her.

Xl Thailand Six Senses Yao Noi 5 Main Pool At Six Senses Yao Noi5

#5 Koh Yao Noi, Thailand

Den nordlige del af den lille ø Koh Yao Noi er et fredfyldt naturreservat, hvor hvide bugter titter frem som brede smil mellem grønklædte bakker og fladt, turkisblåt vand. Det er autentisk, lokalt og ufriseret, og udsigten til de hvide kalkstensklipper i Phang Nga-bugten er overjordisk smuk.

Sådan kommer du derhen: Med fly til Phuket og speedbåd videre til Koh Yao Noi. For at få adgang til naturreservatet i nord skal du bo på Paradise Koh Yao 3+*.

Xl Greece Halkidiki Hotel Eagles Palace View Beach Sea
XL Spain Tenerife Abama Beach Sunbeds Beach Couple People
Xl Portugal Pine Cliffs Beach Sun Ocean

Bonus!

3 næsten lige så paradisiske sandstrande, som du kan nå på under 5 timer

Foretrækker du en kortere rejsetid? Så fortvivl ikke. Også inden for Europas grænser finder du vidunderlige badestrande – og de 3 bedste af dem kan du se lige her!

1. Pine Cliffs – A Luxury Collection Resort, Algarve, Portugal

2. The Ritz-Carlton Abama, Tenerife, Spanien

3. Eagles Palace, Halkidiki, Grækenland

Mette (1)

Rejserådgiver

Mette Sikla Nielsen

Mette (1)

Mette har stor erfaring på Østens mange "skæve" rejsemål. Hun har rejst i Cambodja, Thailand, Vietnam, Malaysia, Maldiverne og Indonesien adskillige gange gennem årene. Hun er specialist i det sydøstlige Asien, og kender alt til kulturen, kunsten, naturen, dyrelivet og maden.

Mette har været i rejsebranchen i 15 år, og vender og drejer hver eneste detalje, indtil rejsen er skræddersyet til den enkelte kunde. Uanset om man foretrækker glamping i Laos, luksus på Maldiverne, en spændende familierejse eller autentisk og smuk natur, kan Mette hjælpe. Hun har nemlig prøvet det hele.

Når Mette selv rejser, foretrækker hun en god blanding af det luksusprægede og det mere autentiske. Hun har bl.a. oplevet elefanter, der vandrer på sletten i Sri Lanka, snorklet med djævlerokker på Maldiverne, nydt livet på Thailands strande og oplevet historien i og om Cambodja, bl.a. gennem cykelture i rismarkerne.

Destination:‌‌ Asien,‌ Bhutan,‌ Thailand,‌ Cambodja,‌ Laos,‌ Vietnam,‌ Det Indiske Ocean,‌ Maldiverne,‌ Svalbard,‌ Finland,‌ Spanien,‌ Indien,‌ Norge,‌ Sri Lanka,‌ Arktiske områder,‌ Nepal

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus,‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.