XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Pooldeck

Bucket List

Vilde villaer

Der er nogle steder, der rækker ud over det fysiske. Øer, der er mere end jord. Bølger, der er mere end vand. Og villaer, der er mere end et sted at bo. Villaer, der rører dig. Hvor hjem er en følelse, ikke et spørgsmål om tilhørsforhold eller ejerskab. Villaer, der for en stund lader dig udleve den vildeste drømmetilværelse og giver den former, du aldrig kunne forestille dig.

Læs om nogle af dem her.

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Rear
Xl French Polynesia Tetiaroa The Brando Couple Snorkling Copyr Tim Mc Kenna
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Swimmingpool Beach

#1 The Brando, Fransk Polynesien

Tetiaroa-atollen lyser dig i møde, svævende et udefinerbart sted mellem himmel og hav. Hævet over alt, hvad du før måtte have oplevet. Og så skrøbeligt smuk, at Marlon Brando efter optagelserne af Mytteriet på Bounty vagte at købe atollen for at sikre, at den blev bevaret, præcis som den var.

Marlon Brando er her ikke længere, men hans vision lever videre. I atollens uforstyrrede privatliv. I villaernes smagfulde design og køkkenets forførende kreationer. I den smittende ydmyghed og respekt, der er umulig at forblive uberørt af, mens du langsomt forelsker dig. Forelsker dig i The Brandos lille hjørne af paradis.

Xl Maldives Soneva Fushi Resort Beach Couple
Xl Generationsrejser Maldives Soneva Fushi 9 Bdr Villa 11 Aerial
Xl Maldives Soneva Fushi Free Diving With Whale Shark By Peter Marshall

#2 Soneva Fushi, Maldiverne

Træk stikket. Sluk telefonen. Spark skoene af, og glem, hvor du har efterladt dem.

“Slå dørene op, luk lyset ind, træk vejret dybt, dybt, dybt. Mærk sjælen komme til live. Hvornår har den sidst fået lov at sætte tempoet?”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

På Soneva Fushi er sjælens det eneste tempo, der tæller. No news. No shoes. Fortab dig i stedet i fiskenes leg på koralrevet, og lad butleren arrangere en gourmetmiddag under stjernerne på en øde ø eller hjemme ved jeres private pool. Og lad resten af tiden gå med absolut ingenting, den ene bare fod foran den anden i sandet, indtil bølgernes skvulp er selve hjertets slag.

Xl Thailand Soneva Kiri Beach Woman Walking To Villa Suite
Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri North Beach Lunch
XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Bay View Pool Bath Tub

#3 Soneva Kiri, Thailand

I skumringstimen smelter farverne sammen mellem den hendøende varme fra sandet og det tiltagende måneskin på Soneva Kiri. Junglens træer rasler stille i mørket, og stjernerne lytter med. Andet hører du ikke her milevidt fra chartergæsternes strandfester. Villaens ro er din. Samtlige 450 m2.

Bag træerne er en af Thailands bedste strande ved at slumre ind. I ses igen i morgen. Men nu har poolens diskrete skær kaldt dig hjem. Ja. Den er god nok. Men knib dig alligevel i armen. Lige nu er dette dit hjem. Midt i junglens og nattens lyde.

Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Villa Marangga 1 Bedroom Villas
Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Nihi Oka View
Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Turtle Release

#4 Nihiwatu, Indonesien

Den isolerede, lille ø Sumba er en perfekt symbiose mellem natur og mennesker. Havskildpadderne yngler på stranden, mens børn fra den nærliggende landsby sopper i vandkanten. Bag brændingen går junglens tætte dække over i saftiggrønne rismarker uden at ænse de stråtækte villaer, der diskret har slået rod mellem træerne. Overskuddet fra resortet går direkte til lokalsamfundet. Nihiwatu er Sumba, og Sumba er Nihiwatu.

Nihiwatu er et af de mest nyskabende resorts i Østen. Ikke på grund af dets innovative design eller den hjertevarme betjening. Men på grund af følelsen.

“Følelsen af på en gang at være langt, langt væk og samtidig være en del af noget meget, meget større.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Activitet Snorkling Woman
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Beach Area
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Family Suite

#5 &Beyond Mnemba Island, Tanzania

Tæt, eksotisk vegetation omkranset af fint, hvidt sand og vand så turkisblåt, som det kun findes i Det Indiske Ocean. På Mnemba Island ud for Zanzibars kyst er isolationen total og naturen så autentisk utæmmet, at du næsten forventer at se Robinson Crusoe komme gående rundt om pynten – iført snorkel og svømmefødder.

I vildnisset gemmer sig luksuriøse bungalows, hvis uprætentiøse byggematerialer og tilsyneladende simple design camouflerer, hvor moderne komfort og stilren elegance smelter sammen med den lokale kulturarv. At skylle i land på en øde ø er ikke det værste, der kan ske, når luksuskæden &Beyond er involveret.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Aerial View
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Dining At The Beach
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Food

#6 Gili Lankanfushi, Maldiverne

Du suser af sted med speedbåden fra lufthavnen. Farten sagtnes. Du glider stille ind i en af Maldivernes største laguner.

“Foran dig ligger Gili Lankanfushi. Så smukt, at hjertet springer over en gang eller to.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Din villa står på pæle i lagunen med farverige fisk under dig. På Gili Lankanfushi kan du glæde dig til butlerservice, fantastisk snorkling på lagunens koralrev, masser af faciliteter og verdenklasse spa. Og så har jeg slet ikke nævnt maden endnu. Et gastronomisk eventyr fra du står op, til du går i seng. Simpelthen!

XL Maldives Soneva Jani Birdeye View
XL Maldives Soneva Jani Bedroom With Retractable Roof
XL Maldives Soneva Jani Poolside

#7 Soneva Jani, Maldiverne

Nu er det, du nok begynder at knibe dig i armen. For nu kommer vi helt derud, hvor drømme og fantasi har svært ved at følge med. Soneva Jani i Noonu-atollen på Maldiverne.

“Verdens første laguneresort. Alt er bygget på pæle i den uendelige lagune.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Det eneste, der omgiver dig, er idyllisk skønhed og fem paradisiske småøer, som du kan besøge, hvis du indimellem trænger til at få fast grund under fødderne. Alle øerne er ubeboede, og kun den ene ø, Medhufuru, vil blive bebygget senere.

Villaen? Alt, hvad du er i stand til at forestille dig og mere til. Taget kan skydes til side ved et tryk på en knap, hvis du vil se stjerne fra sengen!! Gourmetmad og personlig service er en selvfølge.

XL Mauritius Hotel Shangri La Le Touessrok One Bedroom Suite Living Area
XL Mauritius Hotel Shangrilas Le Touessrok Turtoise
XL Mauritius Hotel Shangri La Le Touessrok Frangipani Beach Restaurant

#8 Shangri-La Le Touessrok, Mauritius

Shangri-La Le Touessrok ligger i den smukke bugt Trou d'Eau Douce, det stille vands bugt, på østkysten af Mauritius. Bugten har lagt sine beskyttende vinger omkring resortet og man har bare lyst til at være her og lade sig omfavne af alt den skønhed. De hvidskurede og enkle bygninger. Den turkise lagune. Og de vajende palmer, der rasler i brisen. Der er noget vægtløst og ophøjet over dette sted.

Ud for kysten ligger de to private øer, Ilot Mangénie og Ile aux Cerfs, som du kan sejle til fra resortet. Der er bar og restaurant på begge øer, men det kræver selvfølgelig, at du kan forlade din private adresse direkte på stranden - 423 m2 rendyrket luksus få skridt fra vandkanten, med egen pool, butler og adgang til en privat kok. Er det tid til at stå op eller skal du lige nyde udsigten lidt endnu?

XL Seychelles Villa Deckenia Beach MG
XL Seychelles Villa Deckenia RM4 Bedroom MG
XL Seychelles Villa Deckenia CA Pool MG

#9 Deckenia Praslin, Seychellerne

Hvis man kunne tegne et portræt af det reneste paradis, ville øen Praslin på Seychellerne være et rigtig godt bud. Man kunne sidde ude på terrassen ved poolen, der på den ene side er skærmet af Seychellerne eventyrlige kampesten, og på den anden side ser ud til at løbe ud over kanten – med udsigt over din egen kridhvide strand og en turkis bugt, hvor din speedbåd ligger klar. Måske er det i dag, at du kommer hjem med dagens fangst – uanset hvad, skal din private kok nok sørge for en skøn middag.

Og villaen? Ja, der er faktisk tre på sammenlagt 5300 glamourøse m2. Jeg lader billederne tale for sig selv. Butler, vinkælder og adgang til golfbaner følger naturligvis med.

XL Maldives Sirru Fen Fushi, Private Lagoon Resort Beach Aerial
XL Maldives Sirru Fen Fushi, Private Lagoon Resort Grand Water Sunset Villa Deck
Placeholder Image

#10 Sirru Fen Fushi, Maldiverne

Shaviyani-atollen er Maldiverne, når det er bedst. Perfekte strande og uberørt jungle, omringet af en enorm, lysende lagune med hele ni kilometer koralrev. Øen er samtidig stor nok til at man virkelig kan være sig selv – og så har resortet Sirru Fen Fushi skabt nogle helt vilde villaer i den skønneste bohemestil, der ligger fredfyldt midt ude på lagunen. De største villaer er over 500, 700 og 1000 m2 store! Her kan man tale om at have sit helt egen fristed – et svævende, magisk tæppe over det turkise hav - med kæmpe pool og eventyrlige terrasser, hvor du kan slynge dig i alt fra sofaer og daybeds til hængekøjer.

Jeg er også nødt til at nævne resortets Tented Jungle Villas, hvor du bor i luksustelt med ægte safaristemning og egen pool midt inde i øens jungle. Det er out of this world.

XL Maldives Finolhu Baa Atoll Aerial
XL Madives Finolhu Baa Atoll Two Bedroom Rockstar Villa Sundeck Pool
XL Maldives Finolhu Baa Atoll Ocean Pool Villa Bedroom

#11 Finolhu Baa Atoll Maldives

Hver eneste ø på Maldivernes føles som verdens smukkeste, men nogle atoller hæver sig alligevel over andre. Baa-atollen er en af dem. Finolhu Baa Atoll Maldives ligger lige midt i al skønheden, omringet af et rigt dyreliv, som få steder kan måle sig med. Faktisk er hele området et UNESCO Biosfæreområde, der bl.a. rummer et af verdens vigtigste mødesteder for djævlerokker. Det betyder naturligvis snorkling og dykning i absolut verdensklasse, men det er kun begyndelsen. For Finolhu Baa Atoll Maldives er et af de mest originale, opløftende og skønne luksusresorts, jeg nogensinde har oplevet. Det er kærlighed ved første blik. Og så har jeg ikke nævnt resortets villaer på stranden og ude i lagunen – de er alle pragtfulde. Lyse, legesyge og luksuriøse i den helt rette kombination. Og nogle er så store, at det føles som at være på en kæmpe yacht – med den fordel, at det aldrig gynger!

Maria Oiden

Rejserådgiver

Maria Andkær Øien

Maria Oiden

Maria har over 20 års erfaring i rejsebranchen og har udforsket hendes ekspertområder mange gange – både med og uden børn. Marias lokalkendskab på hendes mange ekspertområder er stort, og hun er ekspert i at tænke i spændende og nye kombinationer.

Hun ved derfor præcis, hvordan hun skal bruge sin tid og passion på at finde frem til netop den destination og de udflugter, der bedst opfylder jeres behov og ønsker.

Når Maria selv rejser, er luksus og naturoplevelser vigtige for hende, lige som hun også holder af at opleve det lokale liv og autenticiteten der, hvor hun rejser. Hun er glad for at besøge bl.a. Hawaii og Seychellerne og tager gerne både på generationsrejser og rejser med veninderne. Det er vigtigt for hende, at der er noget for alle på rejsen, og det går igen, når hun planlægger rejser. Her skinner hendes positivitet og kreativitet også altid igennem.

Destination:‌‌ Det Indiske Ocean,‌ Maldiverne,‌ Seychellerne,‌ Mauritius,‌ Thailand,‌ Hawaii,‌ Europa,‌ Grønland,‌ Grækenland,‌ Portugal,‌ Tyrkiet,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.