XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Pooldeck

Bucket List

Vilde villaer

Der er nogle steder, der rækker ud over det fysiske. Øer, der er mere end jord. Bølger, der er mere end vand. Og villaer, der er mere end et sted at bo. Villaer, der rører dig. Hvor hjem er en følelse, ikke et spørgsmål om tilhørsforhold eller ejerskab. Villaer, der for en stund lader dig udleve den vildeste drømmetilværelse og giver den former, du aldrig kunne forestille dig.

Læs om nogle af dem her.

#1 The Brando, Fransk Polynesien

Tetiaroa-atollen lyser dig i møde, svævende et udefinerbart sted mellem himmel og hav. Hævet over alt, hvad du før måtte have oplevet. Og så skrøbeligt smuk, at Marlon Brando efter optagelserne af Mytteriet på Bounty vagte at købe atollen for at sikre, at den blev bevaret, præcis som den var.

Marlon Brando er her ikke længere, men hans vision lever videre. I atollens uforstyrrede privatliv. I villaernes smagfulde design og køkkenets forførende kreationer. I den smittende ydmyghed og respekt, der er umulig at forblive uberørt af, mens du langsomt forelsker dig. Forelsker dig i The Brandos lille hjørne af paradis.

#2 Soneva Fushi, Maldiverne

Træk stikket. Sluk telefonen. Spark skoene af, og glem, hvor du har efterladt dem.

“Slå dørene op, luk lyset ind, træk vejret dybt, dybt, dybt. Mærk sjælen komme til live. Hvornår har den sidst fået lov at sætte tempoet?”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

På Soneva Fushi er sjælens det eneste tempo, der tæller. No news. No shoes. Fortab dig i stedet i fiskenes leg på koralrevet, og lad butleren arrangere en gourmetmiddag under stjernerne på en øde ø eller hjemme ved jeres private pool. Og lad resten af tiden gå med absolut ingenting, den ene bare fod foran den anden i sandet, indtil bølgernes skvulp er selve hjertets slag.

#3 Soneva Kiri, Thailand

I skumringstimen smelter farverne sammen mellem den hendøende varme fra sandet og det tiltagende måneskin på Soneva Kiri. Junglens træer rasler stille i mørket, og stjernerne lytter med. Andet hører du ikke her milevidt fra chartergæsternes strandfester. Villaens ro er din. Samtlige 450 m2.

Bag træerne er en af Thailands bedste strande ved at slumre ind. I ses igen i morgen. Men nu har poolens diskrete skær kaldt dig hjem. Ja. Den er god nok. Men knib dig alligevel i armen. Lige nu er dette dit hjem. Midt i junglens og nattens lyde.

#4 Nihiwatu, Indonesien

Den isolerede, lille ø Sumba er en perfekt symbiose mellem natur og mennesker. Havskildpadderne yngler på stranden, mens børn fra den nærliggende landsby sopper i vandkanten. Bag brændingen går junglens tætte dække over i saftiggrønne rismarker uden at ænse de stråtækte villaer, der diskret har slået rod mellem træerne. Overskuddet fra resortet går direkte til lokalsamfundet. Nihiwatu er Sumba, og Sumba er Nihiwatu.

Nihiwatu er et af de mest nyskabende resorts i Østen. Ikke på grund af dets innovative design eller den hjertevarme betjening. Men på grund af følelsen.

“Følelsen af på en gang at være langt, langt væk og samtidig være en del af noget meget, meget større.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

#5 &Beyond Minemba Island, Tanzania

Tæt, eksotisk vegetation omkranset af fint, hvidt sand og vand så turkisblåt, som det kun findes i Det Indiske Ocean. På Mnemba Island ud for Zanzibars kyst er isolationen total og naturen så autentisk utæmmet, at du næsten forventer at se Robinson Crusoe komme gående rundt om pynten – iført snorkel og svømmefødder.

I vildnisset gemmer sig luksuriøse bungalows, hvis uprætentiøse byggematerialer og tilsyneladende simple design camouflerer, hvor moderne komfort og stilren elegance smelter sammen med den lokale kulturarv. At skylle i land på en øde ø er ikke det værste, der kan ske, når luksuskæden &Beyond er involveret.

#6 Gili Lankanfushi, Maldiverne

Du suser af sted med speedbåden fra lufthavnen. Farten sagtnes. Du glider stille ind i en af Maldivernes største laguner.

“Foran dig ligger Gili Lankanfushi. Så smukt, at hjertet springer over en gang eller to.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Din villa står på pæle i lagunen med farverige fisk under dig. Glæd dig butlerservice, fantastisk snorkling på lagunens koralrev, masser af faciliteter og verdenklasse spa. Og så har jeg slet ikke nævnt maden endnu. Et gastronomisk eventyr fra du står op, til du går i seng. Simpelthen!

#7 Soneva Jani, Maldiverne

Nu er det, du nok begynder at knibe dig i armen. For nu kommer vi helt derud, hvor drømme og fantasi har svært ved at følge med. Soneva Jani i Noonu-atollen på Maldiverne.

“Verdens første laguneresort. Alt er bygget på pæle i den uendelige lagune.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Det eneste, der omgiver dig, er idyllisk skønhed og fem paradisiske småøer, som du kan besøge, hvis du indimellem trænger til at få fast grund under fødderne. Alle øerne er ubeboede, og kun den ene ø, Medhufuru, vil blive bebygget senere.

Villaen? Alt, hvad du er i stand til at forestille dig og mere til. Taget kan skydes til side ved et tryk på en knap, hvis du vil se stjerne fra sengen!! Gourmetmad og personlig service er en selvfølge.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.