XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Charlotte Amalie Sunset View Cruiseships Evening
Oplevelse i Dansk Vestindien

Historisk byvandring i Charlotte Amalie på St. Thomas

Den danske historie med guide

Nyd den caribiske stemning i skøn forening med minder fra den danske kolonitid på en guidet byvandring i Charlotte Amalie på St. Thomas, Dansk Vestindien. Halvdagsudflugt.

Rejser til Dansk Vestindien er mødet med caribiens sol og stemning krydret med fortællinger om den danske kolonitid, der skaber både fascination og eftertænksomhed. Fascination bl.a. fordi så mange minder stadig er lige for vores øjne, når vi færdes på f.eks. St. Thomas, og eftertænksomhed, fordi kolonitiden jo også er fortællingen om slavetiden og Danmarks rolle i den.

Det vil I opleve på denne byvandring til alle de bedste steder i Charlotte Amalie.

Fort Christian og Frederikskirken i Charlotte Amalie

Efter morgenmaden bevæger I jer ud i Charlottes Amalies gader og stræder med en guide. Det er ikke unormalt, at der ligger 5-6 store krydstogtskibe i havnen, og handelsgaderne er populære blandt skibenes gæster. I har ikke byen for jer selv, men de mange besøgende med til at give liv og udbud.

Byen byder på mange interessante danske bygningsværker f.eks. Fort Christian, Frederikskirken i Nørregade og Senatsbygningen, hvor øerne blev overdraget til USA i 1917.

Desuden skal nævnes den Hollandsk-Reformerte Kirke, synagogen og Crown House, hvor Peter von Scholten boede, inden han blev udnævnt til generalguvernør. Senere skal I se Skytsborg Tårn, de 99 trin og meget mere.

XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island The 99 Steps In Charlotte Amalie Stairways
XL US Virgin Islands St. Thomas Pirate's Castle In Charlotte Amalie Town With Flags On Top
XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Shopping In Charlotte Amalie

Dansk konge og engelsk sørøver

Christians Fort, der er opkaldt efter Christian d. 5., ligger i niveau med havets overflade, hvilket var ideelt når kanonerne skulle ramme fjendens skibe, men det var svært at få øje på fjendens skibe derfra!  

Danskerne byggede derfor i 1679 et udkigstårn, Skytsborg Tårn, der ligger på det højeste punkt på Government Hill. Herfra kunne soldaterne holde udkig efter fjendens skibe. Nu er det jeres tur til at nyde udsigten.  

I dag hedder tårnet Blackbeard´s Castle efter den engelske sørøver Edward Teach, der sejlede rundt i Det Caribiske Hav i 1700-tallet. Mon Christian d. 5. havde regnet med at blive beskyttet af en sørøver?

Med lokal guide

Udflugten foregår mandag eller fredag i mindre gruppe med andre danskere fra Nyhavn Rejser. Fra kl. 9-12. Guiden er engelsktalende og ekspert i dansk historie på øerne.

XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Aerial View Of Charlotte Amalie With Cruise Bay
Team Dansk Vestindien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.