XL Peru Machu Picchu Ancient Inca Lost City

Familieeventyr i Peru

Familieeventyr i Peru

16 dage fra 55.500 kr. | BØRN fra 32.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Børnevenlig rundrejse til Machu Picchu, Amazonas og Paracas-bugten

Sejl i kano ind i Amazonas-junglen, fang piratfisk i floden, oplev et mennesketomt Machu Picchu, bo på familievenlige hoteller og slut af med badeferie ved kysten. Denne rundrejse i Peru er nøje tilrettelagt familier. Selv akklimatiseringen til de smukke bjerge Peru har vi udtænkt en børnevenlig løsning på.

I børnehøjde gennem Peru

Peru er fantastisk natur, kultur og historie, der her er sat sammen på børnevenlig vis, så rundrejsen bliver et ægte familieeventyr i Peru. Fra storby og over regnskov til ørkenens sanddyner er fokus på oplevelser, der kan glæde hele familien.

Glæd jer til

 • Ægte jungleoplevelse i Amazonas
 • Svøm med søløver ved Islas Palomino
 • Mytiske Machu Picchu ved solopgang
 • River rafting på Urubamba-floden
 • Mini-Galápagos og ørkensurfing

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lima 2 nætter på Lima 2 Højdepunkter Svøm med søløver og tag på kulinarisk byvandring. Svøm med søløver og tag på kulinarisk byvandring.
Amazonas 2 nætter på Amazonas 2 Højdepunkter Glæd jer til et jungleeventyr med bla. kanosejlads, piratfisk og gangbroer i trætoppene. Glæd jer til et jungleeventyr med bla. kanosejlads, piratfisk og gangbroer i trætoppene.
Den Hellige Dal 3 nætter på Den Hellige Dal 3 Højdepunkter Udforsk inkaruiner og River Raft på Urubamba-floden. Udforsk inkaruiner og River Raft på Urubamba-floden.
Machu Picchu 1 nat på Machu Picchu 1 Højdepunkter Oplev ikonisk verdensarv fra inkaernes tid og se solopgang over junglelandskabet. Oplev ikonisk verdensarv fra inkaernes tid og se solopgang over junglelandskabet.
Cuzco 3 nætter på Cuzco 3 Højdepunkter Gå på opdagelse i byens arkæologiske fortid og se indianere i deres traditionelle egnsdragter. Gå på opdagelse i byens arkæologiske fortid og se indianere i deres traditionelle egnsdragter.
Paracas 3 nætter på Paracas 3 Højdepunkter Nyd poolen, sandsurf i ørken og tag på bådtur til sæler, pingviner og delfiner. Nyd poolen, sandsurf i ørken og tag på bådtur til sæler, pingviner og delfiner.
Xl Peru Sacred Valley Urubamba Riverrafting Wild Water
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Inkarigets mystik

I besøger en af verdens største attraktioner, Machu Picchu, hele to gange, dels om eftermiddagen, hvor I får det overvældende førstegangsindtryk serveret og så næste morgen, når I får Machu Picchu serveret ved solopgang, og kan nyde en helt speciel oplevelse uden mange andre besøgende. I kører også med tog gennem frodige højlandsområder og langs foden af Andesbjergene. I indlogeres midt i De Hellige Dal på La Casona de Yucay, hvor I skal udforske en række af Inkarigets fascinerende bygningsværker.

Tid til at lege

Rundrejsen byder typisk på ophold af flere dages varighed, så I kan nå at udforske omgivelserne, og lade oplevelserne synke ind. Det giver også bedre mulighed for at arrangere nogle utraditionelle, men sjove udflugter, hvor I fx surfer på ørkensandet, svømmer med søløver og besøger pingviner på små klippeøer i Stillehavet.

Til lands, til vands og på cykel

I kommer vidt omkring i Peru på dette familieeventyr, og det skorter ikke på transportmidler. Bil og båd flere steder. Fly og tog på tværs af landet. Og kanoer i Amazonas, buggyer i ørkensandet og gummibåde på Urumbamba-floden. Det er Peru præsenteret fra alle synsvinkler, og vi har også gjort plads til, at I kan supplere med ekstra udflugter på cykel og til fods eller sågar i fly hen over mystiske fortidstegninger i Nazca-ørkenen.

XL Peru Palomino Island Sea Lions Ocean
XL Peru Cusco Peruvian Lady In Authentic Dress With Two Lamas People
XL Peru Amazon Wooden Bridge Rain Forest Near Iquitos
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra Danmark til Perus hovedstad, Lima. Her venter jeres private chauffør for at køre jer til hotel El Tambo 2 3*, der er placeret midt i et af Limas mest fascinerende kvarterer med legepladserne i Parque Kennedy lige rundt om hjørnet, så I kan få brændt lidt krudt af oven på den lange rejse. Her bor I to nætter.

Svøm med søløver

Formiddagen dag 2 foregår uden for Lima, nemlig ved øgruppen Islas Palomino, der er hjemsted for omfattende kolonier af søløver. Og dem skal I sige goddag til på en hyggelig bådtur. Undervejs bliver I iført våddragt og får mulighed for at svømme med søløverne. En fantastisk oplevelse for store og små.

Mad på peruviansk

Samme eftermiddag kan I bruge på at opsøge noget af Perus fantastiske mad. I gåafstand fra jeres hotel findes hyggelige caféer langs promenaden mod Stillehavet, så benyt lejligheden til at stifte bekendtskab med Limas gourmetkøkken. Det peruvianske spisekammer har i de senere år gjort eftertrykkeligt indtog på den kulinariske verdensscene, og det serveres mest kreativt i netop Lima. 

Kunne I tænke jer både at smage og få historien om, hvordan Lima blev Sydamerikas gourmethovedstad? Kontakt os, hvis vi skal arrangere en gastronomiske byvandring med privat guide for jer.

Small Peru Lima Coastline Beach
XL Peru Palomino Island People Tourists Sea Lions Ocean
Xl Peru Seafood Shellfish Ceviche Cold Soup Traditional Dish Food

XL Peru Amazon Refugio Amazonas Nature Animals Birds

I dag begynder jeres private jungleeventyr. Om morgenen flyver I mod øst til Puerto Maldonado, hvor I omstiger til motoriseret kano for at sejle af floden til Refugio Amazonas 3*, en ægte junglelodge dybt inde i regnskoven. Ophold i to nætter i hytter, der har plads til hele familien og fantastisk udsigt til naturen.

Vilde oplevelser i regnskoven

Alle måltider og udflugter er inkluderet på Refugio Amazonas, og i løbet af jeres ophold når I at stifte bekendtskab med regnskoven og dens beboere på mangfoldig vis: I skal fiske efter piratfisk, gå ad gangbroer til udsigtspunkter i trætoppene, spotte tukaner og papegøjer og sejle kano på indianervis.

Efter morgenmaden begynder I rejsen videre mod Den Hellige Dal. I sejler tilbage til Puerto Maldonado, og herfra flyver I til Cuzco. I indkvarteres i familievenlige værelser på det charmerende landsted La Casona de Yucay 3* ved Den Hellige Dal, en times tid fra Cuzco.

River rafting i den hellige dal

Under jeres ophold i Den Hellige Dal skal I på privat udflugt med guide og gummibåd ned af Urubamba-floden. Til at begynde med er foden doven og let at navigere, så I kan nyde udsigten over Den Hellige Dal, der langsomt glider forbi. Senere på ruten tager strømmen til, og I sejler gennem vilde strømhvirvler, der giver anledning til høje hvin og store grin.

Xl Peru Sacred Valley Urubamba Riverrafting Calm Water
XL Peru Sacred Valley Locals Peruvian Woman Child Traditional Clothing
XL Peru Ollantaytambo

Blandt inkaruiner og bjergbønder

Jeres hotel ligger i en af de for området så traditionelle landsbyer, hvor små huse og lokale markeder ligger fotogent mellem bjergsiderne. Dag 7 til at udforske området.

Men vi kan også anbefale jer at tilkøbe en halvdagstur på cykel i lokalområdet, hvor I kommer helt tæt på den omgivende, smukke natur og landsbyerne mellem majsmarkerne.

Tilkøb guidet dagstur

I kan også vælge at tilkøbe en heldagstur rundt i Den Hellige Dal, som er skøn blanding af inkaernes arv og nutidens landsbyer. En privat tur med guide bringer jer til lokale markedspladser, smukke bjergsider og imponerende inkaruiner.

XL Peru Machu Picchu Sunrise

Denne morgen har I en verdensattraktion i kikkerten, når I skal på todagestur til Machu Picchu. I begynder med en smuk togrejse gennem Den Hellige Dal. Togets panoramavinduer tilbyder jer udsigt til landbrugsland med grønne rækker af majs, forrevne bjergsider og små landsbysamfund. I kører langs med den hellige flod Urubamba, og bevoksningen bliver tættere og bjergene større. Godt fire timer senere ankommer I til Aguas Caliente neden for Machu Picchu.

Under hele turen følges I af jeres private, engelsktalende guide, der er en stor hjælp i Machu Picchus enorme ruinkompleks, som I får præsenteret i børnehøjde.

Aftenen og natten tilbringer I på El Mapi Machu Picchu 3* i byen Aguas Caliente lidt neden for Machu Picchu.

XL Peru Machu Picchu Ancient Ruins Man Looking At View People

Solopgang ved Machu Picchu

Tidligt om morgenen dag 9 besøger I Machu Picchu endnu en gang. Denne gang tidligt om morgenen, hvor ruinbyen er næsten mennesketom, og I kan se solopgangen over inkaterrasserne. Det er et magisk syn med de velbevarede inkabygninger i tonstunge sten, der langsomt ændrer farve i takt med, at solen står op.

Panoramatog til Cuzco

Senere på dagen følger jeres guide jer til toget, som kører ad en smuk rute gennem Den Hellige Dal til Cuzco, den oprindelige hovedstad i Inkariget. I får rig lejlighed til at nyde udsigten, fordi toget er udstyret med panoramavinduer og desuden tilbagelægger den 160 km lange tur i adstadigt tempo.

Ved ankomsten til Cuzco indkvarteres I på det charmerende 1600-tals palæ Costa del Sol Ramada 4* i et af hotellets fine familieværelser. I bor tre nætter i Cuzco.

Mens I er I Cuzco, skal I på en privat rundtur i Cuzcos historiske centrum. Her bevæger I jer i selskab med jeres lokale guide til fods ad brostensbelagte gader, forbi kirker og klostre og til af byens livligste steder, Mercado Central, Cuzcos centrale marked. 

Oplevelser på egen hånd

Cuzco er i det hele taget et skatkammer af oplevelser for hele familien. Vi kan fx lokke med Chokolademuseet, hvor I kan riste, skrælle og kværne kakaobønner til en kakaomasse, som I naturligvis kan skabe jeres egen lille chokoladebar ud af.

Eller tag på en betagende cykeltur ud i Cuzcos opland med stop i små landsbyer og ved udsigtspunker med kig til Inkastien og det frodige grønne landskab imellem bjergene.

Begge ture kan tilkøbes med privat guide hjemmefra.

XL Peru Cuzco Sacsayhuaman Incas Ruins Andes

XL Peru Paracas La Hacienda Bahia Paracas Pool Area View Ocean

I flyver fra Cuzco til Lima om morgenen og køres til La Hacienda Bahia Paracas 4* ved Stillehavskysten. Nyd poolen på hotellet og udsigten med uhindret havblik og små spredte øer ude i bugten. Her overnatter I tre nætter.

Sjove naturoplevelser

Området omkring Paracas gemmer på nogle uovertrufne naturoplevelser. I får selv syn for sagen, når I på dag 13 skal på bådtur til Islas Ballestas, Perus miniatureudgave af Galápagos-øerne. Det er et fascinerende møde med pingviner, søløver og delfiner samt et utal af fuglearter, der i blandt albatrosser og terner.

Mini Peru Paracas Desert Buggies Buggy Sandboarding
Xl Peru Paracas Desert Buggy Sandboarding Woman
XL Peru Nazca Desert Aerial

Ræs i ørkenen

Samme eftermiddag skal I på ørkeneventyr blandt de meterhøje sanddyner uden for Paracas. Det rustrøde ørkenlandskab skal forceres i en buggy, der er lige dele sæbekassebil og firehjulstrækker. Bagefter får I lov til at prøve kræfter med sandboarding, inden I bliver kørt tilbage til hotellet.

Opvarmet pool

La Hacienda Bahia Paracas er et skønt hotel at fordøje ferieminder. God mad, god udsigt og pools, der er varmere end havet og derfor inviterer til leg i timevis, er passende baggrund til de sidste dage i Perus fantastiske ferieland.

Flyv over Nazca-linjerne

I kan også tilbringe den sidste dag i et fly over Nazca-linjerne. Turen kan arrangeres som et tilkøb hjemmefra, og synet af de mystiske, præhistoriske i ørkensandet vil fascinere store som små.

Hjemrejsen begynder med en privat transport tilbage til lufthavnen i Lima, hvorfra I flyver med mellemlanding tilbage til Danmark. Ankomst til Danmark på dag 16.

XL Peru Andes Peruvian Woman Walking With Child On Her Back Mountains
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Hotellerne er særligt udvalgte for deres beliggenhed, og overalt hvor det er muligt, indkvarteres I i familieværelser, så I alle kan sove sammen. Under hele rundrejsen bliver I ledsaget af en privat guide, som tilpasser tempoet og oplevelserne til hele familien.

På lodge i junglen

I skal bo midt ude i Perus lavlandsregnskov, hvor dyr, planter og natur vil gøre stort indtryk på voksen som barn. Den charmerende junglelodge Refugio Amazonas tilbyder fx at børnene kan nærstudere insekter og regnskovens planter gennem mikroskop sammen med stedets faste stab af naturvejledere. Og så kan I fiske efter piratfisk, gå på hængebroer igennem regnskoven, sejle i kano og besøge en lokal familie, der lever af at høste paranødder i junglen.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Lima t/r
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og togstationer
 • 2 nætter på El Tambo 2, 3*, Lima, inkl. morgenmad
 • Udflugt: Svøm med søløver ved Isla Palomino
 • Indenrigsfly Lima-Puerto Maldonado
 • 2 nætter på Refugio Amazonas 3*, Amazonas, inkl. helpension
 • Indenrigsfly Puerto Maldonado- Cuzco
 • 3 nætter på La Casona de Yucay 3*, Den Hellige Dal, inkl. morgenmad
 • Udflugt: River rafting i Den Hellige Dal
 • Udflugt: Privat todagestur til Machu Picchu
 • 1 nat på El Mapi Machu Picchu 3+*, Machu Picchu, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Costa del Sol Ramada 4*, Cuzco, inkl. morgenmad
 • Udflugt: Privat byrundtur i Cuzco
 • Indenrigsfly Cuzco-Lima
 • 3 nætter på La Hacienda Bahia Paracas 4*, Paracas-bugten, inkl. morgenmad
 • Udflugt: Bådtur til Islas Ballestas
 • Udflugt: Ørkeneventyr i Peru
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr i Peru, Voksen
RejseperiodeDobbelt
21.06.24 ‑ 31.12.2453.000‑57.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr i Peru, Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
21.06.24 ‑ 31.12.2431.000‑34.00031.000‑34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings - og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.