• Vær aktiv i Perus ørken
  • Svøm med de nysgerrige og legesyge søløver ved Isla Palomino, Peru
  • Inca forladt by i Peru
  • Rigt dyreliv og uberørt regnskov ved Refugio Amazonas, Peru

Familieeventyr i Peru

Børnevenlig rundrejse til Machu Picchu, Amazonas og Paracas-bugten, 16 dage fra 42.500 kr., børn fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Ægte jungleoplevelse i Amazonas

Svøm med søløver ved Islas Palomino

Mytiske Machu Picchu ved solopgang

River rafting på Urubamba-floden

Mini-Galápagos og ørkensurfing

Læs mere

Sejl i kano ind i Amazonas-junglen, fang piratfisk i floden, oplev et mennesketomt Machu Picchu, bo på familievenlige hoteller og slut af med badeferie ved kysten. Denne rundrejse i Peru er nøje tilrettelagt familier. Selv akklimatiseringen til de smukke bjerge Peru har vi udtænkt en børnevenlig løsning på.

I børnehøjde gennem Peru

Peru er fantastisk natur, kultur og historie, der her er sat sammen på børnevenlig vis, så rundrejsen bliver et ægte familieeventyr i Peru. Fra storby og over regnskov til ørkenens sanddyner er fokus på oplevelser, der kan glæde hele familien. Hotellerne er særligt udvalgte for deres beliggenhed, og overalt hvor det er muligt, indkvarteres I i familieværelser, så I alle kan sove sammen. Under hele rundrejsen bliver I ledsaget af en privat guide, som tilpasser tempoet og oplevelserne til hele familien.

På lodge i junglen

I skal bo midt ude i Perus lavlandsregnskov, hvor dyr, planter og natur vil gøre stort indtryk på voksen som barn. Den charmerende junglelodge Refugio Amazonas tilbyder fx at børnene kan nærstudere insekter og regnskovens planter gennem mikroskop sammen med stedets faste stab af naturvejledere. Og så kan I fiske efter piratfisk, gå på hængebroer igennem regnskoven, sejle i kano og besøge en lokal familie, der lever af at høste paranødder i junglen.

Inkarigets mystik

I besøger en af verdens største attraktioner, Machu Picchu, hele to gange, dels om eftermiddagen, hvor I får det overvældende førstegangsindtryk serveret og så næste morgen, når I får Machu Picchu serveret ved solopgang, og kan nyde en helt speciel oplevelse uden mange andre besøgende. I kører også med tog gennem frodige højlandsområder og langs foden af Andesbjergene. I indlogeres midt i De Hellige Dal på La Casona de Yucay, hvor I skal udforske en række af Inkarigets fascinerende bygningsværker.

Tid til at lege

Rundrejsen byder typisk på ophold af flere dages varighed, så I kan nå at udforske omgivelserne, og lade oplevelserne synke ind. Det giver også bedre mulighed for at arrangere nogle utraditionelle, men sjove udflugter, hvor I fx surfer på ørkensandet, svømmer med søløver og besøger pingviner på små klippeøer i Stillehavet.

Til lands, til vands og på cykel

I kommer vidt omkring i Peru på dette familieeventyr, og det skorter ikke på transportmidler. Bil og båd flere steder. Fly og tog på tværs af landet. Og kanoer i Amazonas, buggyer i ørkensandet og gummibåde på Urumbamba-floden. Det er Peru præsenteret fra alle synsvinkler, og vi har også gjort plads til, at I kan supplere med ekstra udflugter på cykel og til fods eller sågar i fly hen over mystiske fortidstegninger i Nazca-ørkenen.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
Lima og omegn

Kystlinjen i Lima, PeruI flyver fra Danmark til Perus hovedstad, Lima. Her venter jeres private chauffør for at køre jer til hotel El Tambo 2 3*, der er placeret midt i et af Limas mest fascinerende kvarterer med legepladserne i Parque Kennedy lige rundt om hjørnet, så I kan få brændt lidt krudt af oven på den lange rejse. Her bor I to nætter.

Svøm med de nysgerrige og legesyge søløver ved Isla Palomino, Peru Svøm med søløver

Formiddagen dag 2 foregår uden for Lima, nemlig ved øgruppen Islas Palomino, der er hjemsted for omfattende kolonier af søløver. Og dem skal I sige goddag til på en hyggelig bådtur. Undervejs bliver I iført våddragt og får mulighed for at svømme med søløverne. En fantastisk oplevelse for store og små.

Traditionel pevuriansk ret - kold ceviche suppe med forskellige fisk og skaldyrMad på peruviansk

Samme eftermiddag kan I bruge på at opsøge noget af Perus fantastiske mad. I gåafstand fra jeres hotel findes hyggelige caféer langs promenaden mod Stillehavet, så benyt lejligheden til at stifte bekendtskab med Limas gourmetkøkken. Det peruvianske spisekammer har i de senere år gjort eftertrykkeligt indtog på den kulinariske verdensscene, og det serveres mest kreativt i netop Lima. 

Kunne I tænke jer både at smage og få historien om, hvordan Lima blev Sydamerikas gourmethovedstad? Kontakt os, hvis vi skal arrangere en gastronomiske byvandring med privat guide for jer.

Dag 3-4
Amazonas

Hyggeligt loungeområde på Refugio Amazonas, PeruI dag begynder jeres private jungleeventyr. Om morgenen flyver I mod øst til Puerto Maldonado, hvor I omstiger til motoriseret kano for at sejle af floden til Refugio Amazonas 3*, en ægte junglelodge dybt inde i regnskoven. Ophold i to nætter i hytter, der har plads til hele familien og fantastisk udsigt til naturen.

Rigt dyreliv og uberørt regnskov ved Refugio Amazonas, PeruVilde oplevelser i regnskoven

Alle måltider og udflugter er inkluderet på Refugio Amazonas, og i løbet af jeres ophold når I at stifte bekendtskab med regnskoven og dens beboere på mangfoldig vis: I skal fiske efter piratfisk, gå ad gangbroer til udsigtspunkter i trætoppene, spotte tukaner og papegøjer og sejle kano på indianervis.

Dag 5
Den Hellige Dal

La Casona de Yucay er et fint renoveret landsted placeret mellem bjergskråninger og vilde blomster i Den Hellige Dal, PeruEfter morgenmaden begynder I rejsen videre mod Den Hellige Dal. I sejler tilbage til Puerto Maldonado, og herfra flyver I til Cuzco. I indkvarteres i familievenlige værelser på det charmerende landsted La Casona de Yucay 3* ved Den Hellige Dal, en times tid fra Cuzco.

River rafting på Urubama-floden i Den Hellige Dal i PeruRiver rafting i Den Hellige Dal

Under jeres ophold i Den Hellige Dal skal I på privat udflugt med guide og gummibåd ned af Urubamba-floden. Til at begynde med er foden doven og let at navigere, så I kan nyde udsigten over Den Hellige Dal, der langsomt glider forbi. Senere på ruten tager strømmen til, og I sejler gennem vilde strømhvirvler, der giver anledning til høje hvin og store grin.

Indbyggere går klædt i egnsdragter i Ollantaytambo, Den Hellige Dal i PeruBlandt inkaruiner og bjergbønder

Jeres hotel ligger i en af de for området så traditionelle landsbyer, hvor små huse og lokale markeder ligger fotogent mellem bjergsiderne. Dag 7 til at udforske området.

Men vi kan også anbefale jer at tilkøbe en halvdagstur på cykel i lokalområdet, hvor I kommer helt tæt på den omgivende, smukke natur og landsbyerne mellem majsmarkerne.

Inkafæstningen i Ollantaytambo, PeruTilkøb guidet dagstur

I kan også vælge at tilkøbe en heldagstur rundt i Den Hellige Dal, som er skøn blanding af inkaernes arv og nutidens landsbyer. En privat tur med guide bringer jer til lokale markedspladser, smukke bjergsider og imponerende inkaruiner.

Dag 8-9
Machu Picchu

Inca forladt by i PeruDenne morgen har I en verdensattraktion i kikkerten, når I skal på todagestur til Machu Picchu. I begynder med en smuk togrejse gennem Den Hellige Dal. Togets panoramavinduer tilbyder jer udsigt til landbrugsland med grønne rækker af majs, forrevne bjergsider og små landsbysamfund. I kører langs med den hellige flod Urubamba, og bevoksningen bliver tættere og bjergene større. Godt fire timer senere ankommer I til Aguas Caliente neden for Machu Picchu.

Under hele turen følges I af jeres private, engelsktalende guide, der er en stor hjælp i Machu Picchus enorme ruinkompleks, som I får præsenteret i børnehøjde.

Aftenen og natten tilbringer I på El Mapi Machu Picchu 3* i byen Aguas Caliente lidt neden for Machu Picchu.

Machu Picchu i Peru. Inkaernes glemte bySolopgang ved Machu Picchu

Tidligt om morgenen dag 9 besøger I Machu Picchu endnu en gang. Denne gang tidligt om morgenen, hvor ruinbyen er næsten mennesketom, og I kan se solopgangen over inkaterrasserne. Det er et magisk syn med de velbevarede inkabygninger i tonstunge sten, der langsomt ændrer farve i takt med, at solen står op.

Udsigt over byen Cuzco i PeruPanoramatog til Cuzco

Senere på dagen følger jeres guide jer til toget, som kører ad en smuk rute gennem Den Hellige Dal til Cuzco, den oprindelige hovedstad i Inkariget. I får rig lejlighed til at nyde udsigten, fordi toget er udstyret med panoramavinduer og desuden tilbagelægger den 160 km lange tur i adstadigt tempo.

Ved ankomsten til Cuzco indkvarteres I på det charmerende 1600-tals palæ Costa del Sol Ramada 4* i et af hotellets fine familieværelser. I bor tre nætter i Cuzco.

Dag 10-11
Cuzco

Marked i Cuzco, PeruMens I er I Cuzco, skal I på en privat rundtur i Cuzcos historiske centrum. Her bevæger I jer i selskab med jeres lokale guide til fods ad brostensbelagte gader, forbi kirker og klostre og til af byens livligste steder, Mercado Central, Cuzcos centrale marked. 

Plaza Del Armas i Cusco i PeruOplevelser på egen hånd

Cuzco er i det hele taget et skatkammer af oplevelser for hele familien. Vi kan fx lokke med Chokolademuseet, hvor I kan riste, skrælle og kværne kakaobønner til en kakaomasse, som I naturligvis kan skabe jeres egen lille chokoladebar ud af.

Eller tag på en betagende cykeltur ud i Cuzcos opland med stop i små landsbyer og ved udsigtspunker med kig til Inkastien og det frodige grønne landskab imellem bjergene.

Begge ture kan tilkøbes med privat guide hjemmefra.

Dag 12-14
Badeferie i Paracas

Poolområde med fantastisk udsigt til havet på La Hacienda Bahia Paracas, PeruI flyver fra Cuzco til Lima om morgenen og køres til La Hacienda Bahia Paracas 4* ved Stillehavskysten. Nyd poolen på hotellet og udsigten med uhindret havblik og små spredte øer ude i bugten. Her overnatter I tre nætter.

Søløve på Ballestas øen i PeruSjove naturoplevelser

Området omkring Paracas gemmer på nogle uovertrufne naturoplevelser. I får selv syn for sagen, når I på dag 13 skal på bådtur til Islas Ballestas, Perus miniatureudgave af Galápagos-øerne. Det er et fascinerende møde med pingviner, søløver og delfiner samt et utal af fuglearter, der i blandt albatrosser og terner.

Lær at sandboarde i Perus ørkenRæs i ørkenen

Samme eftermiddag skal I på ørkeneventyr blandt de meterhøje sanddyner uden for Paracas. Det rustrøde ørkenlandskab skal forceres i en buggy, der er lige dele sæbekassebil og firehjulstrækker. Bagefter får I lov til at prøve kræfter med sandboarding, inden I bliver kørt tilbage til hotellet.

Nyd aftenen med afslapning og god udsigt på La Hacienda Bahia Paracas, PeruOpvarmet pool

La Hacienda Bahia Paracas er et skønt hotel at fordøje ferieminder. God mad, god udsigt og pools, der er varmere end havet og derfor inviterer til leg i timevis, er passende baggrund til de sidste dage i Perus fantastiske ferieland.

Udforsk de mystiske linjer i Nazca-ørkenen fra luften, PeruFlyv over Nazca-linjerne

I kan også tilbringe den sidste dag i et fly over Nazca-linjerne. Turen kan arrangeres som et tilkøb hjemmefra, og synet af de mystiske, præhistoriske i ørkensandet vil fascinere store som små.

Dag 15-16
Hjemrejse til Danmark

Udforsk de mange sommerfuglearter i Amazonas, PeruHjemrejsen begynder med en privat transport tilbage til lufthavnen i Lima, hvorfra I flyver med mellemlanding tilbage til Danmark. Ankomst til Danmark på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr i Peru, Voksen
RejseperiodeDobbelt
21.10.20 - 31.12.2142.000-46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Familieeventyr i Peru, Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
21.10.20 - 31.12.2125.000-28.00025.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings - og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet