XL Peru Titicaca Lake Uros Floating Islands View Mountain

Kompromisløst eventyr i Peru

Kompromisløst eventyr i Peru

16 dage fra 52.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Peru

Oplevelsesrig rundrejse til det kendte Peru og landets oversete perler

Betræd inkastien, oplev Sydamerikas svar på Grand Canyon, smag på verdenshædret peruviansk mad, bo hos lokale på Titicaca-søen, og kom tæt på Perus dyreliv. På denne kompromisløse rundrejse i Peru får I både serveret de verdenskendte seværdigheder og de oversete attraktioner.

Rundrejse gennem Perus landskaber

Fra ørken til tågeskov, fra højsletter til Stillehavets brise. Det kompromisløse eventyr kommer vidt omkring i Perus landskaber. Og naturen er i særklasse flere steder, ikke mindst i området omkring Sydamerikas svar på Grand Canyon, Colca-kløften, der er et af Perus oversete områder. Det bjergrige land med den utrolige forhistorie er natur- og kulturoplevelser i fornem indpakning.

Glæd jer til

 • Unik trekking på inkastien med ankomst til Solporten
 • Seværdigheder i Arequipa og todagestur til Colca-kløften
 • Mennesketomt Machu Picchu ved solopgang
 • Inkaruiner, landsbyer og lokalt marked i Den Hellige Dal
 • Titicaca-søen og homestay hos indianerfamilie

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lima 2 nætter på Lima 2 Højdepunkter Tag på kulinarisk byvandring og svøm med søløver ved Islas Palomino. Tag på kulinarisk byvandring og svøm med søløver ved Islas Palomino.
Arequipa 2 nætter på Arequipa 2 Højdepunkter Besøg det enorme Santa Catalina-kloster og oplev de hvide bygningsværker fra 1500-tallet. Besøg det enorme Santa Catalina-kloster og oplev de hvide bygningsværker fra 1500-tallet.
Colca-kløften 1 nat på Colca-kløften 1 Højdepunkter Glæd jer til Sydamerikas Grand Canyon, se rovfugle og spis picnic hos bjergbønderne. Glæd jer til Sydamerikas Grand Canyon, se rovfugle og spis picnic hos bjergbønderne.
Titicaca-søen 2 nætter på Titicaca-søen 2 Højdepunkter Sejl ud til de menneskeskabte sivøer og overnat hos en indianerfamilie. Sejl ud til de menneskeskabte sivøer og overnat hos en indianerfamilie.
Cuzco 2 nætter på Cuzco 2 Højdepunkter Udforsk inkaernes gamle hovedstad med en privat byrundtur. Udforsk inkaernes gamle hovedstad med en privat byrundtur.
Den Hellige Dal 1 nat på Den Hellige Dal 1 Højdepunkter Oplev inkaruiner, hyggelige landsbyer og farverige markeder. Oplev inkaruiner, hyggelige landsbyer og farverige markeder.
Machu Picchu 1 nat på Machu Picchu 1 Højdepunkter Mageløse udsigter fra vandreruten til Solporten og se solopgangen over et af verdens syv vidundere. Mageløse udsigter fra vandreruten til Solporten og se solopgangen over et af verdens syv vidundere.
Paracas 2 nætter på Paracas 2 Højdepunkter Flyv over Nazca-linjerne og tag på bådtur til sæler, delfiner og pingviner. Flyv over Nazca-linjerne og tag på bådtur til sæler, delfiner og pingviner.
XL Peru Sacred Valley Peruvian Ladies Inca Wall
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Pilgrimsfærd på Inkastien

Et af turens absolutte højdepunkter er vandreturen på inkastien. Det er et møde med bjerge, frodige dale og stensatte ruiner midt i junglen. Vandreturen er en del af den verdenskendte pilgrimsfærd, der normalt tager dagevis og kræver erfaring at gennemføre. I denne udgave er turen afkortet, så I kan koncentrere jer om turens fascinerende afslutning, der kulminerer med udsigten ved Solporten.

Inkarige og kolonikirker

Machu Picchu og de øvrige inkaruiner er selvfølgelig højdepunkter på en Peru-rundrejse. Overalt, hvor I kommer frem, vil I støde på arven fra Sydamerikas mægtige civilisation. Og i Perus charmerende byer møder I tilmed pragtfulde kirker, palæer og klostre fra kolonitiden. Glæd jer eksempelvis til at opleve Santa Catalina-klosteret i Arequipa, der er blandt de smukkeste religiøse bygninger på kontinentet.

Et møde med det autentiske Peru

Det kompromisløse eventyr i Peru er også et møde med lokale indianerkulturer, bjergbønder og lokale guider, der taler højlandsfolkenes forunderlige dialekter. På Titicaca-søen kommer det til udtryk, mens I overnatter hos en lokal familie, og i Lima møder I lokale peruvianere, der har været med til at gøre landets køkken kendt i hele verden.

Utallige udflugter inkluderet

Rundrejsen er sat sammen som en varieret buffet af oplevelser, der sender jer rundt i det meste af Peru. I rejser sågar ud i Stillehavet til nogle af Perus små, ubeboede øer. Der bliver mulighed for at svømme med søløver og se Humboldt-pingviner, den mægtige kondor og de adrætte alpacaer. Og hvis ikke det er nok, har I gode muligheder for at tilsætte buffeten ekstra krydderi med flyvning over Nazca-ørkenen, cykeltur i Den Hellige Dal og overnatning 400 m over jorden. Alle udflugter er selvfølgelig i selskab med private, engelsktalende guider.

XL Peru Ballestas Islands Paracas National Park Three Penguins
XL Peru Colca Canyon Cave View Road
Xl Peru Inca Trail Trekking Hiking Hikers Down Hill
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra Danmark til Lima, Peru. Her venter jeres private chauffør for at køre jer til Casa Andina Centro Miraflores 3*, der er placeret midt i et af Limas mest fascinerende kvarterer, Miraflores. Her ligger Stillehavet og promenaden med udsigten mod horisonten og solnedgangen bare 10-15 minutters gang fra hotellet. I har to nætter i Lima.

Svømmetur med søløver

Formiddagen dag 2 venter der jer allerede den første, enestående oplevelse. I sejler ud til Islas Palomino, hvor I skal svømme sammen med den store koloni af legesyge søløver, der holder til ved de små klippeøer.

Verdensberømt køkken

Tilbage i Lima står den på mad og markeder. Lima er på få år blevet en gourmethovedstad, peruviansk mad er kommet på alle kokkes læber, og listen over verdens bedste restauranter rummer adskillige af Limas køkkener.

På eftermiddagens gastronomiske byvandring, som foregår med privat guide, får I lejlighed til at smage og få historien om, hvordan Lima blev Sydamerikas gourmethovedstad.

XL Peru Lima Casa Andina Centro Lobby Reception
XL Peru Palomino Island People Tourists Sea Lions Ocean
XL Peru Lima Food Market Purple Corn

Om morgenen flyver I sydpå til Perus næststørste by, hvor I skal tilbringe de næste to nætter. I afhentes i lufthavnen af jeres private chauffør og køres til La Hosteria Arequipa 3* i den gamle bydel, som er registreret som verdensarv af UNESCO.

Det pragtfulde Santa Catalina-kloster

Eftermiddagen byder på en privat byrundtur til nogle af Arequipas store seværdigheder, hvoraf det prægtige Santa Catalina-kloster, grundlagt 1579, er turens højdepunkt. Som en by i byen ligger en enklave af kapeller og religiøse rum, som engang var beboet af op mod 400 nonner. En del af klostret er stadig i funktion, mens resten af det enorme kompleks af smukke gårdhaver, små gader og tyste korridorer er åbent for gæster. 

Arequipa på egen hånd

Dag 4 er I fri til selv at udforske Den Hvide By, som Arequipa også kaldes på grund af de hvide bygningssten, der skinner jer i møde overalt, I går. Jeres hotel ligger i gåafstand til byens livlige centrum, Plaza de Armas, der er et skønt sted at observere folkelivet omkring det store springvand og ved indgangen til byens imponerende katedral. Det er også i den gamle bydel, at I finder byens bedste udbud af restauranter og caféer, så der er nok at give sig i kast med.

XL Peru Arequipa With Plaza De Las Armas
XL Peru Arequipa Monastery Of Saint Catherine
XL Peru Arequipa Portrait Of Quechua Old Woman Dressed In Traditional Clothing

I dag bevæger I jer første gang ud i Perus smukke natur. Colca-kløften nord for Arequipa er det endelige mål for denne todagestur, og I kører hertil sammen med en lille gruppe og jeres egen guide. Turen til Cola-kløften går forbi Arequipas majestætiske vulkaner ad små veje over højsletter og nær ruinerne af landbrugsterrasser fra inkatiden.

Charmerende Chivay

I skal overnatte på den meget indbydende Colca Lodge 3* nær landsbyen Chivay. Her kan I nyde hotellets termiske bade, besøge den lokale alpacafarm eller vandre ud blandt bjergbøndernes marker, hvor små kanaler fra oldtiden endnu benyttes til at overrisle afgrøderne.

XL Peru Colca Canyon Colca Lodge Hot Springs Nature
XL Peru Colca Canyon Flying Condor In Canyon
Xl Peru Titicaca Eco Inn Puno View To Hotel Lake

Kondorer og Colca-kløften

Om morgenen dag 6 sætter I kurs mod bjergpasset Cruz del Condor, der er et af de bedste steder at observere Andeskondorerne. Det er mageløst at se de enorme rovfugle svæve lydløst op mod den blå himmel båret af de varme opvinde langs de stejle klippesider. Det er intet under, at inkaerne tillagde kondorerne hellig status. I får god tid til at fordybe jer i udsigten over kløften, der her er 1.200 m dyb.

Picnic hos bjergbønderne

På vej tilbage mod Chivay stopper I ved små landsbyer, hvor bjergskråningerne er inddelt i terrasser og tjener som landbrugsjord for de lokale bønder nøjagtig som i inkatiden. Undervejs bliver der også tid til at nyde en picnic i det fri.

Videre til Titicaca-søen

Når I kommer tilbage til Chivay, fortsætter I med bus til Puno ved Titicaca-søens bred. Ved ankomsten til Puno busstation afhentes I og køres til Eco Inn Puno 3*, hvor I tilbringer en enkelt nat med panoramaudsigt over søen.

XL Peru Titicaca Lake Uros Island Aerial View Boat

Efter morgenmaden  går turen ud på Titicaca-søen, hvor I skal på øhop til nogle enkelte af øerne på den mere end 5.000 km2 store sø.

Øhop tilbage i tiden

Todagesturen på Titicaca-søen foregår med privat guide og foregår som øhop til øerne Uros og Taquile.

På den kunstigt skabte ø Uros, et flydende virvar af sammenflettede siv og rødder, som er fastgjort til søens bund med flere, store ankre, lever de lokale som de har gjort i 1.000 år.

På Taquile skal I opleve gamle inkaruiner, inden I bliver budt velkommen hos en indiansk familie, der er jeres værter denne aften og nat. Deres stenhus rummer en gæsteafdeling, der er spartansk, men også charmerende, og med guiden som tolk får I mulighed for at lære familien godt at kende.

Puno på egen hånd

Efter morgenmaden dag 8 siger I farvel til jeres værtsfamilie og sejler tilbage mod fastlandet, hvor I har endnu en overnatning på Eco Inn Puno. Hotellet ligger blot ti minutters gang fra Puno By, så I kan fint begive jer på opdagelse i de lokale rammer, hvor den moderne verden i store træk kun i glimt har sat sit præg.

XL Peru Uros Floating Island On Lake Titicaca Woman People

Efter morgenmaden bliver I kørt til Punos busstation, hvor I går ombord i en førsteklasses bus, der skal fragte jer over højsletterne i det sydøstlige Peru. Busturen over Altiplano går gennem landskaber med rustrøde marker og udsigt, så langt øjet rækker. Undervejs besøger I landsbyer, markeder og inkaruinerne i Racqui, der blandt andet rummer tempelmure, som menes at være de højeste skabt under Inkariget.

Ved ankomst til Cuzco køres I til Casa Andina Cuzco Koricancha 3*. Hotellet er et historisk palæ, der ligger midt i Cuzcos spændende, gamle bydel. Her har I to nætter.

Xl Peru Small Settlement Near Puno Village Altiplano
XL Peru Cuzco Plaza De Armas Main Square View
XL Peru Cuzco Sacred Valley Incas Urubamba Valley Mountains View

Byrundtur i Cuzco

Efter morgenmaden dag 10 venter der en privat byrundtur i Cuzco, hvor I præsenteres for de største højdepunkter i inkaernes oprindelige hovedstad. Særligt inkafæstningen Saksaywaman er et smukt eksempel på inkaernes byggekunst med præcise stensætninger, mens soltemplet Koricancha oprindeligt blev brugt til måneobservationer af inkaerne og siden måtte vige pladsen for en spanskinspireret kolonikirke.

Mulighed for cykeltur

I har mulighed for at tilkøbe en cykeltur gennem Cuzcos grønne opland, der finder sted om eftermiddagen dag 10. Turen foregår med privat guide og sammen med en mindre gruppe.

Overnat i frithængende kapsel på bjergsiden

Fra Cuzco er det også muligt at forlænge programmet med en afstikker til Skylodge Adventure Suites, en frithængende lodge, der er fastspændt til bjergvæggen 400 m over Den Hellige Dal. Turen til og fra lodgen foregår via zipline og rapelling, og I overnatter i en komfortabel kapsel i klart polykarbonat med 360 graders frit udsyn over bjerglandskabet.

XL Peru Cuzco Pisac Inca Ruins Sacred Valley Andes Nature Mountains

Nu har I for alvor bevæget jer ind i inkaterritorium. Mens Cuzco var hovedstaden i Inkariget, blev oplandet dyrket og udviklet som fæstning mod fjender. Oplandet fik navnet Den Hellige Dal, og på dagstur til Den Hellige Dal fra Cuzco møder I både inkaruiner og charmerende landsbyer, hvor lokale i traditionelle klædedragter ofte ses på de livlige markedspladser i blandt andet Pisac og Ollantaytambo. 

Overnatning i klostret

Efter besøget i Den Hellige Dal overnatter I på Sonesta Posada del Inca Yucay 3*, et gammelt kloster lidt uden for hyggelige by Ollantaytambo. Vælg evt. at forlænge opholdet med et par ekstra dage, for der er ufatteligt meget at se og opleve blandt Den Hellige Dals smukke natur og fascinerende arkæologiske levn. Dagene kan I eksempelvis bruge på cykelture, hesteridning eller let trekking i landskabet.

XL Peru Sonesta Posada Del Inca Yucay Hotel Evening

Når morgenmaden i Den Hellige Dal er fordøjet, begynder rundrejsens største højdepunkter at nærme sig: Den berømte inkasti og den lige så berømte inkaby Machu Picchu højt oppe i Andesbjergene.

Trekking på Inkastien

Vandreturen på Inkastien er normalt en strabadserende oplevelse strakt over 3-4 dage. For at alle kan være med, har vi i stedet tilrettelagt turen, så I kun vandrer en enkelt dag det sidste stykke op til Machu Picchu og oplever den magiske strækning op til Solporten nøjagtig som inkaerne gjorde for flere hundrede år siden.

I nærmer jer Machu Picchu med tog langs Urubamba-floden og fortsætter herefter til fods. Eventyrhjertet slår en ekstra gang, når I første gang får øje på de smukke inkatempler, stejle terrasser og skyer, der smyger sig om bjergtoppene.

Overnatningen foregår på El Mapi Machu Picchu 3*, der er centralt beliggende i den lille by Agua Caliente tæt på Machu Picchu.

XL Peru Machu Picchu View With Clouds
Xl Peru Inca Trail Trekking Hikers Steps
Xl Peru Machu Picchu Steps Up To The Sungate

Morgenbesøg i Machu Picchu

I står tidligt op i dag, for I kan få Machu Picchus storslåede ruinkomplekser næsten helt for jer selv. Inden dagsgæsterne ankommer, er her stort set stille, og kun de få, der har overnattet i Aguas Caliente, kan nyde en morgenstund i et af verdens syv nye vidundere. Solopgangen over Machu Picchu foregår i selskab med jeres private guide, der fortæller om inkahistorien, mens I bevæger jer rundt i ruinbyen.

Senere på dagen tager I toget tilbage til Cuzco, hvor I igen checker ind på Casa Andina Cuzco Koricancha for natten.

XL Peru Ballestas Islands Paracas National Park Sea Lions Animal

I bliver afhentet på hotellet i Cuzco og kørt til den lokale lufthavn. For nu går turen ud til Lima ved kysten. Flyrejsen henover Andesbjergene tager godt halvanden time, og ved ankomst til Lima bliver I kørt til busstationen. Her går I ombord i en førsteklasses bus, der kører langs kysten sydover mod Paracas, godt fire timer væk.

Ved ankomsten til Paracas bliver I afhentet og kørt til jeres hotel de næste to nætter, La Hacienda Bahia Paracas 4*.

Bådtur til mini-Galapagos

I er kommet til Stillehavet, og udsigten fra hotellet er dragende. Bag den blå horisont venter klippeøerne Islas Ballestas, Perus miniature-svar på Galapagos. I skal på bådtur til Islas Ballestas og opleve de ubeboede øers rige dyreliv, der bl.a. tæller søløver, sæler, delfiner, Humboldt-pingviner og endda hvaler, hvis I er heldige.

Flyvning over Nazca-linjerne

Har I mod på flere eventyr, kan i om eftermiddagen tage på flyvetur over Nazca-linjerne. Turen skal tilkøbes hjemmefra og giver et fantastisk perspektiv over de mystiske, enorme aftegninger i ørkensandet, som arkæologer endnu ikke har fundet forklaringen på.

Xl Peru Altiplano High Plains Andes Mountains Between Puno And Cusco Summer
XL Peru Ballestas Islands Paracas National Park Bird Colony Animal
XL Peru Nazca Lines Desert Airplane Aerial View

Den gode udsigt fra La Hacienda Bahia Paracas kan I nyde hele formiddagen, inden I over middag begynder hjemrejsen mod Danmark. Jeres kompromisløse eventyr i Peru er slut, og I ankommer til Danmark dag 17.

XL Peru Paracas La Hacienda Bahia Paracas Pool Area View Ocean
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Lima t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og togstationer
 • 2 nætter på Casa Andina Centro Miraflores 3*, Lima, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Svøm med søløver ved Isla Palomino
 • Oplevelse: Foodie-tur i Lima
 • Indenrigsfly Lima-Arequipa
 • 2 nætter på La Hosteria Arequipa 3*, Arequipa inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Arequipa
 • 2-dages oplevelse: Todagestur til Colca-kløften
 • 1 nat på Colca Lodge 3*, Colca-kløften inkl. morgenmad og frokost
 • 2 nætter på Eco Inn Puno 3*, Titicaca-søen, inkl. morgenmad
 • 2-dages oplevelse: Homestay på Titicaca-søen
 • Bus over Altiplano og Andeshøjsletterne fra Puno til Cuzco
 • 3 nætter på Casa Andina Cuzco Koricancha 3*, Cuzco, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Cuzco
 • Oplevelse: Den Hellige Dal
 • 1 nat på Sonesta Posada del Inca Yucay 3*, Den Hellige Dal, inkl. morgenmad
 • 2-dages oplevelse: Todages trekkingtur på Inkastien
 • 1 nat på El Mapi Machu Picchu 3+*, Machu Picchu, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Cusco-Lima
 • 2 nætter på La Hacienda Bahia Paracas 4*, Paracas-bugten, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bådtur til Isla Ballestas
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr i Peru
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.06.24 ‑ 31.12.2451.000‑53.00060.000‑62.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.