Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Northern Beaches

Nyd det ultimative Australien

Nyd det ultimative Australien

26 dage fra 173.000 kr.

Kontakt Martin

Tlf. 33 320 320

Et eventyr uden sidestykke fra udflugter til luksuslodges

Oplev en rejse til Australien, hvor alt er håndplukket for at give jer den ultimative oplevelse. De bedste udflugter. De bedste hoteller og lodges. Og en kompromisløs rute, der giver jer en mangfoldighed af indtryk fra dyreliv til kultur.

En rute med stor mangfoldighed

Ruten er lagt, så I ser så mange sider af det store lands fantastiske sider som muligt. Fra storbyoplevelser i Sydney og Melbourne til store naturoplevelser fra den tørre ørken til den våde regnskov og også nationalparker, de færreste kommer forbi. 

I skal også tæt på dyrelivet på Kangaroo Island og selvfølgelig opleve Great Barrier Reef. Ikke på en dagstur, men 4 dage på en tropeø ude på revet! Og sådan kan vi blive ved.

Glæd jer til

 • De bedste udflugter fra luksusyacht til vinsmagning
 • Hoteller og lodges af en anden verden inkl. vinlandet
 • Tæt på Australiens dyreliv på Kangaroo Island
 • 4 dage på tropeø på Great Barrier Reef
 • Skønne metropoler med Sydney og Melbourne

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Sydney set fra vandet på en luksuriøs yacht Sydney set fra vandet på en luksuriøs yacht
Kangaroo Island 4 nætter på Kangaroo Island 4 Højdepunkter Koalaer i eukalyptusskoven, kængururuer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens natur Koalaer i eukalyptusskoven, kængururuer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens natur
Barossa Valley 2 nætter på Barossa Valley 2 Højdepunkter Vinlandet Barossa Valley byder på store smage og dufte som I selvfølgelig skal smage på Vinlandet Barossa Valley byder på store smage og dufte som I selvfølgelig skal smage på
Adelaide 2 nætter på Adelaide 2 Højdepunkter Guidet kulturtur i Adelaide, hvor I udforsker de ukendte sider af metropolen Guidet kulturtur i Adelaide, hvor I udforsker de ukendte sider af metropolen
Uluru (Ayers Rock) 3 nætter på Uluru (Ayers Rock) 3 Højdepunkter Udforsk aboriginernes land og kultur i den australske outback Udforsk aboriginernes land og kultur i den australske outback
Daintree Rainforest 3 nætter på Daintree Rainforest 3 Højdepunkter Bo midt i regnskoven, hvor dyrelivet og oplevelserne er lige for fødderne af Jer Bo midt i regnskoven, hvor dyrelivet og oplevelserne er lige for fødderne af Jer
Lizard Island 5 nætter på Lizard Island 5 Højdepunkter Snorkling og dykning ved Great Barrier Reef Snorkling og dykning ved Great Barrier Reef
Xl Australia NSW Sydney Helicopter Opera House Experience
XL Australia Kangaroos Victoria Grass Nature Animals People
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Secret Beach
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Australien, hvor I lander i Sydney dag 2. I lufthavnen bliver I budt velkommen til Australien og til et eventyr uden sidestykke. Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner kører jer til hotellet.

The Langham 5*, Sydney

Allerede første nat nyder I 5-stjernet luksus i Sydney. En dejlig forsmag på, hvad der venter på den videre ferie i Australien. I skal bo 4 nætter på The Langham 5*, et prisbelønnet hotel, der ligger tæt på Sydneys attraktioner, men alligevel et skridt væk fra den store turistrummel. Ikke for stort. Ikke for tæt på. Ikke for langt væk. Bare præcis, som det skal være. Vi har udvalgt et værelse med udsigt over Sydney Harbour.

Xl Australia Sydney The Langham Sydney NSW Signature Terrace Suite

Første hele dag down under. I er klar til at opleve en masse. Men I er også klar til at slappe lidt af, for det var en lang flyvetur. Dagens udflugt er derfor aldeles perfekt. 

Sightseeing i Sydney Harbour på 40 fods yacht

I skal ud på havet med vind i sejlene på en 40 fods luksusyacht. Den skærer sig blidt gennem vandet i Sydney Harbour. Hvidvinen køler, solen varmer og luften dufter af saltvand. The Opera House stiller sig an til det perfekte foto fra vandet. Sådan skulle livet være altid.

 

Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Boat Opera House

På opdagelse i Sydney

Resten af dagen kan I udforske Sydney på egen hånd. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. At her samtidigt er et væld af spændende steder og en ualmindelig god og afslappet stemning, gør ikke oplevelsen mindre. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Xl Australia NSW Sydney Sydney Opera House Cafe Bar People

I skal på en forrygende udflugt i vandflyver til en udsøgt frokost. Først ser I Sydney og de smukke strande fra luften, og så nyder I frokost på en af regionens bedste restauranter, Jonah's, med formidabel udsigt over havet. Turen slutter med endnu en tur i vandflyver med udsigt til bl.a. Sydney Opera House. 

Der findes billigere restauranter i Sydney end Jonah's. Og selvfølgelig kunne I gå til et sted, når sulten melder sig. Men I er på en rejse, hvor I nyder det ultimative Australien. Derfor finder vi det bedste til jer.

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Harbour Operahouse
Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Catalina Restaurant Salmon Food
Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Couple View From Plane

Dagen er til at I udforsker Sydney på egen hånd. Oplev bydelen The Rocks, der er Sydneys og det moderne Australiens vugge. Går I langs vandet fra Darling Harbour og videre langs Cookle Bay Wharf og King Street Wharf, kommer I forbi det store Sydney Aquarium og et væld af caféer og restauranter. Skal I shoppe, er der muligheder overalt i Sydney. Besøg f.eks. Queen Victoria Building på George Street i centrum. 

Rundvisning i Sydney Operat House

Som dansker knytter der sig en særlig stolthed over rejser til Sydney. Nemlig Jørn Utzons enestående operahus. Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en tidlig backstage-tur i operahuset enten som alternativ eller en ekstra oplevelse.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3
Xl Australia Sydney Opera House VL Backstage Tour Group Prudence Upton
XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 2

I forlader Sydney for at flyve mod enestående naturoplevelser i South Australia. Om morgen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra turen går til Adelaide. Dagens mål er Kangaroo Island, Australiens svar på Galápagos. 

Fra Adelaide kunne I køre nogle timer i bil og så sejle til Kangaroo Island, men vi arrangerer et fly, da båden kan vippe lidt. Fremme på Kangaroo Island står lodgets chauffør klar til at køre jer det sidste stykke. 

Xl Australia Vivonne Bay, Kangaroo Island, South Australia

Southern Ocean Lodge 5+*, Kangaroo Island

Nu skal I prøve noget af det ypperste blandt luksushoteller og lodges i Australien. I skal bo 4 nætter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island, der er intet mindre end sublim, hvad angår stemning, beliggenhed, service og gastronomi. 

Southern Ocean Lodge smyger sig ind i naturen på toppen af de rå klipper. Fra de store glaspartier og den udendørs terrasse er uhindret udsigt til Sydhavet og fortryllende fred og ro.

XL Australia Southern Ocean Lodge Kangaroo Island Sunset Over The Lodge

I har nu nogle dage til at nyde naturen på Kangaroo Island. De dramatiske kystlinjer veksler mellem sandstrande og klipper, der ved Remarkable Rocks bliver til rene kunstværker. På Kangaroo Island kan I møde bl.a. søløver, sæler, koalaer, kænguruer, wallabies og pelikaner. Er I heldige, lister en hval sig forbi neden for lodget.

Udflugter på Kangaroo Island

Hver dag kan I tage ud i naturen med lodgens naturguider på ture, der er inkluderet i prisen. I kan også mod betaling arrangere en heldagstur med privat guide. Tilbage på Southern Ocean Lodge venter formidabel service og gastronomi - og måske en dejlig spabehandling oveni?

XL Australia Kangaroo Island Kangaroos Animals People Grass South Australia

Nu går turen fra Australiens dyreliv til de australske vine i Barossa Valley. I bliver kørt i lufthavnen af chaufføren på Southern Ocean Lodge og flyver til Adelaide. I henter jeres bil hos Avis, og nu er der en god times kørsel til jeres hotel i Barossa Valley. 

Australsk vin og smukke landskaber i Barossa Valley

I Barossa Valley kan I udforske hyggelige landsbyer, nyde de smukke landskaber og smage på australsk vin. Besøg lokale vingårde, der producerer Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. I både arkitektur og brød bagt efter gode, rustikke opskrifter genkender man de tyske rødder.

The Louise 5*, Barossa Valley

I Barossa Valley vil I endnu en gang mærke, hvad det vil sige at nyde det ultimative Australien. The Louise byder på store suiter, gastronomi i verdensklasse og smuk udsigt over vinmarkerne. Vi kan kun anbefale en middag i Restaurant Appellation. Vi booker i givet fald bord samtidigt med, vi booker jeres suite.

XL Australia Barossa Valley Wineyards
Xl Australia SA The Louise Barossa Valley Terrace Restaurant Appellation Sunset
XL Australia South Australia The Louise Barossa Valley Vineyards

I er midt i det skønne vinland i South Australia, så selvfølgelig skal I smage de lokale dråber. I skal på rundvisning på Seppeltsfield Winery, der ganske praktisk ligger blot et kvarter på cykel fra The Louise, hvis I ønsker at lade bilen stå. 

Seppeltsfield Winery er et eldorado, hvis I sætter pris på gode årgangsvine, og det er samtidig et ikon for australsk vin. En historisk tradition for hedvine er nu udvidet til også at omfatte rødvine og hvidvine, og I kan smage på den australske portvinstype fra jeres eget fødeår!

Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Tasing Wine Cellar SA
Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Winecellar SA
Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Winetasting SA

I landede i Adelaide  for få dage siden, og nu går jeres rejse til Australien tilbage til den dejlige by. Denne gang mod centrum for at opleve selve byen. I afleverer jeres bil hos Avis i centrum og tager herfra til hotellet. 

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide

I skal bo på Mayfair Hotel i hjertet af Adelaide. Mayfair Hotel er et både charmerende og elegant hotel i en historisk bygning, der ligger i gåafstand til alt. Hotellets restaurant serverer klassisk gourmet lige fra morgenmaden over weekendens Afternoon Tea til aftensmadens fristende dessertvogne. Om aftenen anbefaler vi at reservere bord i god tid, og vi hjælper naturligvis gerne med det hjemmefra.

XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Suites

Xl Australia Adelaide South Australian Museum

Adelaide er en dejlig by kendt for sin shopping og kultur med mange glimrende museer og utallige festivaler inden for musik, kunst og gastronomi. Her er gratis bycykler og Wi-Fi i byen, og så har Adelaide næsten flere cafeer og restauranter end beboere.

Xl Australia Adelaide Moseley Square, Glenelg

Guidet smagsprøve på Adelaide

I skal opleve Adelaide på en guidet kulturtur, hvor I går ad den kulturelle boulevard North Terrace og også ad små gyder for at udforske de ukendte sider af byen. Undervejs besøger I museer, gallerier og konservatorernes værksteder, og der er ganske givet steder, I har lyst til at vende tilbage til, når de 2 timers smagsprøve på Adelaide er slut. Resten af dagen er derfor på egen hånd.

Nu går jeres rejse til Australien fra kysten i South Australia dybt ind i Northern Territory mod Uluru (Ayers Rock) og den røde outback. I bliver kørt til lufthavnen i Adelaide og flyver til Uluru (Ayers Rock) via Alice Springs. Man kan også køre fra Alice Springs, men hellere komme direkte til de store oplevelser i stedet for at bruge en dag på det. I lufthavnen ved Uluru (Ayers Rock) bliver I hentet og kørt til hotellet.

Longitude 131°, Uluru (Ayers Rock)

Ved Uluru (Ayers Rock) venter endnu et ikon for luksuslodges i Australien, Longitude 131°. Det er ikke bare et luksusresort med overdådige bungalow. Det er en totaloplevelse, hvor gastronomi, udflugter, naturscenerier og service skaber en oplevelse for livet. Og alt er inkluderet!

I har uhindret udsigt til Uluru (Ayers Rock) og kan fra jeres værelse og terrasse se det forunderlige naturfænomen skifte farve med solens gang for senere at lade sig indhylle i millioner af stjerner. Når I har set det én gang, vil I se det igen. Blandet andet derfor har I 3 overnatninger her.

Xl Australia Longitude 131 Ayers Rock Luxury Terrace

Intet mangler på Longitude 131° - ud over tv på værelset, for I kan alligevel ikke lade være med at se på naturen. Der er planlagt en række udflugter i Outbacken, hvor I vil opleve imponerende Ayers Rock (Uluru) med bl.a. gåtur i solopgangen. I kommer ind i kløfterne mellem de 36 runde klipper ved The Olgas (Kata Tjuta) med champagne i solnedgangen, og I kan komme tæt på aboriginernes kultur på flere spændende udflugter. Tal med Longitude 131° om jeres ønsker. Servicen er tårnhøj.

XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Longitude3
Xl Australia Longitude 131 Ayers Rock Experiences Woman
Xl Australia Longitude 131 Ayers Rock Kata Tjuta Sunrise People

Australien er et kæmpe land. Naturen er derfor næsten uforståeligt mangfoldig. Da infrastrukturen samtidig er upåklagelig, kan I denne dag stå op med udsigt til den røde ørken og gå i seng midt i tæt regnskov i Queensland. 

Helikopter over Uluru (Ayers Rock)

Jeres kufferter bliver kørt i lufthavnen, mens I stiger ind i en helikopter. I spænder sikkerhedsbælterne. Rotoren begynder at køre. Og så letter I. Op over outbacken og ud omkring Uluru (Ayers Rock). I ser det hele fra luften som et fantastisk farvel til Australiens røde outback. Senere lander I i lufthavnen, hvor I bliver genforenet med bagagen og flyver til Cairns. Her står Nyhavn Rejsers repræsentant klr til at byde velkommen og køre jer til hotellet, der ligger i Daintree Rainforest nord for Cairns. 

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Helicopter Stewart's Creek

Silky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest

Silky Oaks Lodge er luksus i nærkontakt med naturen. I bor inde i regnskoven på kanten af Mossman Gorge. Regnskoven omfavner lodgen, mens I forkæles med uforlignelig stemning, spa og gastronomi. En flaske Moet & Chandon og kanapéer står klar ved ankomsten, og vi inkluderer tre retters a la carte middag hver aften i Treehouse Restaurant.

Den ultimative oplevelse i regnskoven

Selvfølgelig kunne I nøjes med at tage på dagsudflugt til Daintree Rainforest f.eks. fra Port Douglas, men at bo her, følge regnskovens rytme, høre lydene om natten, stå op med fuglene og tage morgenbad i floden er uden sidestykke den ultimative oplevelse. I bor på Silky Oaks Lodge 3 nætter.

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Pools

Det er ikke tilfældigt, at I har 3 nætter på Silky Oaks Lodge. I skal nemlig have tid til at nyde både regnskoven og lodgen selv. Der er flere vandreture af forskellig sværhedsgrad direkte fra lodgen, og I kan låne mountainbikes og cykle på udflugt. Floden inviterer til både kanoture og svømmeture. Vandet er for ferskt til krokodiller, så nyd det bare. 

Oven i alle naturoplevelserne kan I dyrke yoga, gå i spaen, nyde gastronomi i særklasse med udsigt til floden. Nyhavn Rejser inkluderer en times spa behandling pr. person, to timers guidet vandretur til Cooya Beach og 1½ times guidet vandretur gennem Mossman Gorge.

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Room Hammock Couple
Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Riverview Dining
Small Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Spear Group

Nu skal I opleve Queenslands uforlignelige strande. Ikke inde på land, men ude på den skønne tropeø Lizard Island på Great Barrier Reef. I flyver hertil fra Cairns.

Lizard Island Resort 5*, Great Barrier Reef

På Lizard Island Resort venter fire nætters ophold i gennemført luksus. Lizard Island er ubetinget juvelen blandt øerne på Great Barrier Reef. Med 24 strande med det hvideste sand og kun 40 suiter med blændende udsigt bliver det ikke bedre.

I har all inclusive med fokus på lokale produkter, australske vine, mousserende vine, spiritus mm. Og spaen hører til Australiens bedste. Vi reserverer en Ocean View Villa, så I kan nyde den smukke udsigt over strand og vand.

XL Australia Lizard Island Resort, Queensland Lizard Island Aerial View

I har oplevet så utroligt meget på denne rejse til Australien. Nu er det fristende at sige, at det er tid til at fordøje de mange indtryk. Men indtrykkene fortsætter – her kan I bare krydre dem med unik afslapning. 

Snorkling og dykning i verdensklasse

Nyd livet i en hængekøje, efterlad jeres fodspor i sandet og oplev den fantastiske verden på og under vandet ved Great Barrier Reef. Dykningen ved Lizard Island er i verdensklasse. Alle, der holder af vand, sand, sol og et godt måltid mad eller en god massage, vil nyde hvert et sekund på Lizard Island. 

XL Australia Lizard Island Resort, Queensland Great Barrier Reef Snorkelling

Vandreture inde på øen

Inde på land rejser øen sig 359 m op ved Cooks Look, hvor kaptajn Cook spejdede efter en vej ud, da hans skib The Endeavour stødte på grund. I kan selv gå herop, men øen har også nemmere vandrestier.

Xl Australia Lizard Island Resort Queensland Private Beach Boat

Jeres ultimative rejse til Australien er slut. I flyver retur til Cairns, hvorfra I begynder rejsen hjemad. I lander i Danmark dag 26.

XL Australia Outback Kangaroo Herd Animals Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Der er mange elementer på denne rejse til Australien, der kunne være gjort billigere. Mindre komfort. Færre og ringere udflugter i store grupper. Mere besværlige ruter. Hoteller med lidt dårligere beliggenhed. Og så videre. Men det har ikke været målet. 

Vi inkluderer en lang række udflugter fra luksusyacht og vandflyver i Sydney til eventyrlig vinsmagning i Barossa Valley og spændende sightseeings. Flere af de udvalgte lodges har inkluderet et stort udflugtsprogram, hvor I bare kan tage med på det, I har lyst til.

Undervejs vil I også nyde noget af den bedste gastronomi, der kan finde vej til en tallerken i Australien. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Hoteller og lodges af en anden verden - Når I ser ned gennem programmet, vil I vide, hvad vi mener. I kommer til at opleve nogle af Australiens bedste hoteller og lodges, der ikke bare forkæler jer med luksus, men er eventyr i sig selv. Helt inde i regnskoven på kanten af en kløft. Ude på de yderste klipper på Kangaroo Island. Midt i vinmarkerne i Barossa Valley. Og så videre.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund-Sydney / Cairns-København/Billund, economy class
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Sydney t/r
 • 4 nætter på The Langham 5*, Sydney. Deluxe Harbour Terrace, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Sydney set fra en luksuriøs yacht
 • Oplevelse: I vandflyver til udsøgt frokost i Sydney
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Indenrigsfly Sydney-Adelaide / Adelaide-Kangaroo Island
 • Transport fra lufthavn til hotel på Kangaroo Island t/r
 • 4 nætter på Southern Ocean Lodge 5+*,  Kangaroo Island. Ocean Retreat, inkl. helpension, udvalgte vine og ikke alkoholiske drikkevarer
 • Indenrigsfly Kangaroo Island-Adelaide
 • Billeje fra Adelaide lufthavn og retur til Adelaide centrum, full size, all inclusive
 • 2 nætter på The Louise 5*, Barossa Valley. Vinyard Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Eventyrlig rundvisning på Seppeltsfield Winery
 • 2 nætter på Mayfair Hotel 4+* Adelaide, Mayfair King Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kulturtur I Adelaide
 • Transport fra hotel til lufthavn i Adelaide
 • Indenrigsfly Adelaide-Ayers Rock
 • Transport fra lufthavn til hotel i Ayers Rock
 • 3 nætter på Longitude 131° 5*, Uluru (Ayers Rock). Luksusværelse inkl. alle måltider og udvalgte drikkevarer
 • Guidede udflugter inkluderet i ophold på Longitude
 • Transport i helikopter fra hotel til Ayers Rock lufthavn
 • Indenrigsfly Ayers Rock-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til Silky Oaks Lodge t/r
 • 3 nætter på Silky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest. Deluxe Treehouse, inkl. halvpension, udflugter og 1 times spa behandling
 • Indenrigsfly Cairns-Lizard Island t/r
 • Tranport fra lufthavn til hotel på Lizard Island t/r
 • 5 nætter på Lizard Island Resort 5* , Lizard Island. Ocean View Villa med all inclusive og minibar

Rejsens pris per person ved delt dobbeltværelse, Fly turistklasse

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Nyd det ultimative Australien, 22 dage økonomiklasse fra pris
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.24 ‑ 03.12.24172.000‑192.000248.000‑298.000
04.12.24 ‑ 06.01.25203.000‑216.000325.000‑339.000
25.01.25 ‑ 31.03.25184.000‑189.000284.000‑293.000
20.07.25 ‑ 01.12.25181.000‑201.000260.000‑313.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejsens pris per person ved delt dobbeltværelse, Fly Business class

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Nyd det ultimative Australien, 22 dage businessklasse fra pris
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.24 ‑ 10.12.24216.000‑248.000291.000‑383.000
11.12.24 ‑ 06.01.25255.000‑260.000369.000‑372.000
25.01.25 ‑ 31.03.25227.000‑232.000327.000‑336.000
20.07.25 ‑ 01.12.25226.000‑246.000306.000‑358.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

 • Benzinforbrug
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien

Vi har sammensat den for os ultimative rejse til Australien, men det er jeres eventyr. Derfor kan alt skræddersyes til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver og få sammensat netop den rejse, I drømmer om.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.