• Oplev naturen omkring Longitude 131, Ayers Rock
 • Vandflyver over de nordlige strande ved Sydney
 • På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, Australien
 • Udsigt over Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia
 • Sejl i kano ved Silky Oaks Lodge, Daintree Rainforest

Nyd det ultimative Australien

26 dages eventyr uden sidestykke fra udflugter til luksuslodges fra 141.500 kr.

Glæd jer til:

De bedste udflugter fra luksusyacht til vinsmagning

Hoteller og lodges af en anden verden inkl. vinlandet

Tæt på Australiens dyreliv på Kangaroo Island

4 dage på tropeø på Great Barrier Reef

Skønne metropoler med Sydney og Melbourne

Læs mere

Oplev en rejse til Australien, hvor alt er håndplukket for at give jer den ultimative oplevelse. De bedste udflugter. De bedste hoteller og lodges. Og en kompromisløs rute, der giver jer en mangfoldighed af indtryk fra dyreliv til kultur.

Der er mange elementer på denne rejse til Australien, der kunne være gjort billigere. Mindre komfort. Færre og ringere udflugter i store grupper. Mere besværlige ruter. Hoteller med lidt dårligere beliggenhed. Og så videre. Men det har ikke været målet. 

Utallige udflugter - og de bedste

Vi inkluderer en lang række udflugter fra luksusyacht og vandflyver i Sydney til eventyrlig vinsmagning i Barossa Valley og spændende sightseeings. Flere af de udvalgte lodges har inkluderet et stort udflugtsprogram, hvor I bare kan tage med på det, I har lyst til.

Hoteller og lodges af en anden verden

Når I ser ned gennem programmet, vil I vide, hvad vi mener. I kommer til at opleve nogle af Australiens bedste hoteller og lodges, der ikke bare forkæler jer med luksus, men er eventyr i sig selv. Helt inde i regnskoven på kanten af en kløft. Ude på de yderste klipper på Kangaroo Island. Midt i vinmarkerne i Barossa Valley. Og så videre.

Undervejs vil I også nyde noget af den bedste gastronomi, der kan finde vej til en tallerken i Australien. 

En rute med stor mangfoldighed

Ruten er lagt, så I ser så mange sider af det store lands fantastiske sider som muligt. Fra storbyoplevelser i Sydney og Melbourne til store naturoplevelser fra den tørre ørken til den våde regnskov og også nationalparker, de færreste kommer forbi. 

I skal også tæt på dyrelivet på Kangaroo Island og selvfølgelig opleve Great Barrier Reef. Ikke på en dagstur, men 4 dage på en tropeø ude på revet! Og sådan kan vi blive ved.

Skræddersyet rejse til Australien 

Vi har sammensat den for os ultimative rejse til Australien, men det er jeres eventyr. Derfor kan alt skræddersyes til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver og få sammensat netop den rejse, I drømmer om.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

The Drawing Room på The Langham Sydney - hygge, læsning eller afternoon tea?I rejser til Australien, hvor I lander i Sydney dag 2. I lufthavnen bliver I budt velkommen til Australien og til et eventyr uden sidestykke. Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner kører jer til hotellet.

The Langham 5*, Sydney

Allerede første nat nyder I 5-stjernet luksus i Sydney. En dejlig forsmag på, hvad der venter på den videre ferie i Australien. I skal bo 4 nætter på The Langham 5*, et prisbelønnet hotel, der ligger tæt på Sydneys attraktioner, men alligevel et skridt væk fra den store turistrummel. Ikke for stort. Ikke for tæt på. Ikke for langt væk. Bare præcis, som det skal være. Vi har udvalgt et værelse med udsigt over Sydney Harbour.

Dag 3
Sydney set fra vandet

Oplev en fantastisk dag om bord på en yacht i Sydney HarbourFørste hele dag down under. I er klar til at opleve en masse. Men I er også klar til at slappe lidt af, for det var en lang flyvetur. Dagens udflugt er derfor aldeles perfekt. 

Sightseeing i Sydney Harbour på 40 fods yacht

I skal ud på havet med vind i sejlene på en 40 fods luksusyacht. Den skærer sig blidt gennem vandet i Sydney Harbour. Hvidvinen køler, solen varmer og luften dufter af saltvand. The Opera House stiller sig an til det perfekte foto fra vandet. Sådan skulle livet være altid.

Bondi Beach ved SydneyPå opdagelse i Sydney

Resten af dagen kan I udforske Sydney på egen hånd. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. At her samtidigt er et væld af spændende steder og en ualmindelig god og afslappet stemning, gør ikke oplevelsen mindre. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Dag 4
Vandflyver og gastronomi i Sydney

I vandflyver over SydneyI skal på en forrygende udflugt i vandflyver til en udsøgt frokost. Først ser I Sydney og de smukke strande fra luften, og så nyder I frokost på en af regionens bedste restauranter, Jonah's, med formidabel udsigt over havet. Turen slutter med endnu en tur i vandflyver med udsigt til bl.a. Sydney Opera House. 

Der findes billigere restauranter i Sydney end Jonah's. Og selvfølgelig kunne I gå til et sted, når sulten melder sig. Men I er på en rejse, hvor I nyder det ultimative Australien. Derfor finder vi det bedste til jer.

Dag 5
Operahuset i Sydney

Oplev The Rocks i SydneyDagen er til at I udforsker Sydney på egen hånd. Oplev bydelen The Rocks, der er Sydneys og det moderne Australiens vugge. Går I langs vandet fra Darling Harbour og videre langs Cookle Bay Wharf og King Street Wharf, kommer I forbi det store Sydney Aquarium og et væld af caféer og restauranter. Skal I shoppe, er der muligheder overalt i Sydney. Besøg f.eks. Queen Victoria Building på George Street i centrum. 

"The Sydney Opera House Tour" er en af de ting, man bare skal opleve når man besøger SydneyRundvisning i Sydney Opera House

Som dansker knytter der sig en særlig stolthed over rejser til Sydney. Nemlig Jørn Utzons enestående operahus. Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en tidlig backstage-tur i operahuset enten som alternativ eller en ekstra oplevelse.

Dag 6
I rejser til dyrelivet på Kangaroo Island

Udsigt over Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South AustraliaI forlader Sydney for at flyve mod enestående naturoplevelser i South Australia. Om morgen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra turen går til Adelaide. Dagens mål er Kangaroo Island, Australiens svar på Galápagos. 

Fra Adelaide kunne I køre nogle timer i bil og så sejle til Kangaroo Island, men vi arrangerer et fly, da båden kan vippe lidt. Fremme på Kangaroo Island står lodgets chauffør klar til at køre jer det sidste stykke. 

Southern Ocean Lodge 5+*, Kangaroo Island

Nu skal I prøve noget af det ypperste blandt luksushoteller og lodges i Australien. I skal bo 4 nætter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island, der er intet mindre end sublim, hvad angår stemning, beliggenhed, service og gastronomi. 

Southern Ocean Lodge smyger sig ind i naturen på toppen af de rå klipper. Fra de store glaspartier og den udendørs terrasse er uhindret udsigt til Sydhavet og fortryllende fred og ro.

Dag 6-9
Eventyrlige Kangaroo Island

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i AustralienI har nu nogle dage til at nyde naturen på Kangaroo Island. De dramatiske kystlinjer veksler mellem sandstrande og klipper, der ved Remarkable Rocks bliver til rene kunstværker. På Kangaroo Island kan I møde bl.a. søløver, sæler, koalaer, kænguruer, wallabies og pelikaner. Er I heldige, lister en hval sig forbi neden for lodget.

Udflugter på Kangaroo Island

Hver dag kan I tage ud i naturen med lodgens naturguider på ture, der er inkluderet i prisen. I kan også mod betaling arrangere en heldagstur med privat guide. Tilbage på Southern Ocean Lodge venter formidabel service og gastronomi - og måske en dejlig spabehandling oveni?

Dag 10
Til de skønne vine i Barossa Valley

Barossa Valley er lange rækker af vinranker, elegante eukalyptustræer og små hyggelige landsbyer Nu går turen fra Australiens dyreliv til de australske vine i Barossa Valley. I bliver kørt i lufthavnen af chaufføren på Southern Ocean Lodge og flyver til Adelaide. I henter jeres bil hos Avis, og nu er der en god times kørsel til jeres hotel i Barossa Valley. 

Australsk vin og smukke landskaber i Barossa Valley

I Barossa Valley kan I udforske hyggelige landsbyer, nyde de smukke landskaber og smage på australsk vin. Besøg lokale vingårde, der producerer Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. I både arkitektur og brød bagt efter gode, rustikke opskrifter genkender man de tyske rødder.

Udsigen fra Restaurant Appellations terrasse på The LouiseThe Louise 5*, Barossa Valley

I Barossa Valley vil I endnu en gang mærke, hvad det vil sige at nyde det ultimative Australien. The Louise byder på store suiter, gastronomi i verdensklasse og smuk udsigt over vinmarkerne. Vi kan kun anbefale en middag i Restaurant Appellation. Vi booker i givet fald bord samtidigt med, vi booker jeres suite.

Dag 11
Eventyrlig vinsmagning på Seppeltsfield Winery

Vinsmagning på Seppeltsfield Winery i Barossa Valley i det sydlige AustralienI er midt i det skønne vinland i South Australia, så selvfølgelig skal I smage de lokale dråber. I skal på rundvisning på Seppeltsfield Winery, der ganske praktisk ligger blot et kvarter på cykel fra The Louise, hvis I ønsker at lade bilen stå. 

Seppeltsfield Winery er et eldorado, hvis I sætter pris på gode årgangsvine, og det er samtidig et ikon for australsk vin. En historisk tradition for hedvine er nu udvidet til også at omfatte rødvine og hvidvine, og I kan smage på den australske portvinstype fra jeres eget fødeår!

Dag 12
Til dejlige Adelaide

Superior værelse, Mayfair Hotel, AdelaideI landede i Adelaide  for få dage siden, og nu går jeres rejse til Australien tilbage til den dejlige by. Denne gang mod centrum for at opleve selve byen. I afleverer jeres bil hos Avis i centrum og tager herfra til hotellet. 

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide  

I skal bo på Mayfair Hotel i hjertet af Adelaide. Mayfair Hotel er et både charmerende og elegant hotel i en historisk bygning, der ligger i gåafstand til alt. Hotellets restaurant serverer klassisk gourmet lige fra morgenmaden over weekendens Afternoon Tea til aftensmadens fristende dessertvogne. Om aftenen anbefaler vi at reservere bord i god tid, og vi hjælper naturligvis gerne med det hjemmefra.

Dag 13
Kulturtur i Adelaide

Art Gallery of South Australia i AdelaideAdelaide er en dejlig by kendt for sin shopping og kultur med mange glimrende museer og utallige festivaler inden for musik, kunst og gastronomi. Her er gratis bycykler og Wi-Fi i byen, og så har Adelaide næsten flere cafeer og restauranter end beboere.

Guidet smagsprøve på Adelaide

I skal opleve Adelaide på en guidet kulturtur, hvor I går ad den kulturelle boulevard North Terrace og også ad små gyder for at udforske de ukendte sider af byen. Undervejs besøger I museer, gallerier og konservatorernes værksteder, og der er ganske givet steder, I har lyst til at vende tilbage til, når de 2 timers smagsprøve på Adelaide er slut. Resten af dagen er derfor på egen hånd.

Dag 14
I rejser til Australiens røde outback

Udsigten fra et luksus telt på Longitude 131, Ayers RockNu går jeres rejse til Australien fra kysten i South Australia dybt ind i Northern Territory mod Ayers Rock og den røde outback. I bliver kørt til lufthavnen i Adelaide og flyver til Ayers Rock via Alice Springs. Man kan også køre fra Alice Springs, men hellere komme direkte til de store oplevelser i stedet for at bruge en dag på det. I lufthavnen ved Ayers Rock bliver I hentet og kørt til hotellet.

Longitude 131°, Ayers Rock

Ved Ayers Rock (Uluru) venter endnu et ikon for luksuslodges i Australien, Longitude 131°. Det er ikke bare et luksusresort med overdådige bungalow. Det er en totaloplevelse, hvor gastronomi, udflugter, naturscenerier og service skaber en oplevelse for livet. Og alt er inkluderet!

I har uhindret udsigt til Ayers Rock og kan fra jeres værelse og terrasse se det forunderlige naturfænomen skifte farve med solens gang for senere at lade sig indhylle i millioner af stjerner. Når I har set det én gang, vil I se det igen. Blandet andet derfor har I 3 overnatninger her.

Dag 15-16
Udflugter og forkælelse i den røde outback

Ayers Rock i AustralienIntet mangler på Longitude 131° - ud over tv på værelset, for I kan alligevel ikke lade være med at se på naturen. Der er planlagt en række udflugter i Outbacken, hvor I vil opleve imponerende Ayers Rock (Uluru) med bl.a. gåtur i solopgangen. I kommer ind i kløfterne mellem de 36 runde klipper ved The Olgas (Kata Tjuta) med champagne i solnedgangen, og I kan komme tæt på aboriginernes kultur på flere spændende udflugter. Tal med Longitude 131° om jeres ønsker. Servicen er tårnhøj.

Dag 17
Helikopter over Ayers Rock og til Daintree Rainforest

Mount Demi og regnskoven omkring Silky Oaks Lodge, Daintree RainforestAustralien er et kæmpe land. Naturen er derfor næsten uforståeligt mangfoldig. Da infrastrukturen samtidig er upåklagelig, kan I denne dag stå op med udsigt til den røde ørken og gå i seng midt i tæt regnskov i Queensland

Helikopter over Ayers Rock

Jeres kufferter bliver kørt i lufthavnen, mens I stiger ind i en helikopter. I spænder sikkerhedsbælterne. Rotoren begynder at køre. Og så letter I. Op over outbacken og ud omkring Ayers Rock. I ser det hele fra luften som et fantastisk farvel til Australiens røde outback. Senere lander I i lufthavnen, hvor I bliver genforenet med bagagen og flyver til Cairns. Her står Nyhavn Rejsers repræsentant klr til at byde velkommen og køre jer til hotellet, der ligger i Daintree Rainforest nord for Cairns. 

Total afslapning på Silky Oaks Lodge, Daintree RainforestSilky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest

Silky Oaks Lodge er luksus i nærkontakt med naturen. I bor inde i regnskoven på kanten af Mossman Gorge. Regnskoven omfavner lodgen, mens I forkæles med uforlignelig stemning, spa og gastronomi. En flaske Moet & Chandon og kanapéer står klar ved ankomsten, og vi inkluderer tre retters a la carte middag hver aften i Treehouse Restaurant.

Den ultimative oplevelse i regnskoven

Selvfølgelig kunne I nøjes med at tage på dagsudflugt til Daintree Rainforest f.eks. fra Port Douglas, men at bo her, følge regnskovens rytme, høre lydene om natten, stå op med fuglene og tage morgenbad i floden er uden sidestykke den ultimative oplevelse. I bor på Silky Oaks Lodge 3 nætter.

Dag 18-19
På eventyr i regnskoven

Sejl i kano ved Silky Oaks Lodge, Daintree RainforestDet er ikke tilfældigt, at I har 3 nætter på Silky Oaks Lodge. I skal nemlig have tid til at nyde både regnskoven og lodgen selv. Der er flere vandreture af forskellig sværhedsgrad direkte fra lodgen, og I kan låne mountainbikes og cykle på udflugt. Floden inviterer til både kanoture og svømmeture. Vandet er for ferskt til krokodiller, så nyd det bare. 

Oven i alle naturoplevelserne kan I dyrke yoga, gå i spaen, nyde gastronomi i særklasse med udsigt til floden. Nyhavn Rejser inkluderer en times spa behandling pr. person, to timers guidet vandretur til Cooya Beach og 1½ times guidet vandretur gennem Mossman Gorge.

Dag 20
Lizard Island på Great Barrier Reef

Lizard Island Resort, Great Barrier ReefNu skal I opleve Queenslands uforlignelige strande. Ikke inde på land, men ude på den skønne tropeø Lizard Island på Great Barrier Reef. I flyver hertil fra Cairns.

Lizard Island Resort 5*, Great Barrier Reef

På Lizard Island Resort venter fire nætters ophold i gennemført luksus. Lizard Island er ubetinget juvelen blandt øerne på Great Barrier Reef. Med 24 strande med det hvideste sand og kun 40 suiter med blændende udsigt bliver det ikke bedre.

I har all inclusive med fokus på lokale produkter, australske vine, mousserende vine, spiritus mm. Og spaen hører til Australiens bedste. Vi reserverer en Ocean View Villa, så I kan nyde den smukke udsigt over strand og vand.

Dag 21-24
Afslapning og snorkling på Great Barrier Reef

Dyk ned i verdens største koralrev, Great Barrier Reef, Lizard Island, AustralienI har oplevet så utroligt meget på denne rejse til Australien. Nu er det fristende at sige, at det er tid til at fordøje de mange indtryk. Men indtrykkene fortsætter – her kan I bare krydre dem med unik afslapning. 

Snorkling og dykning i verdensklasse

Nyd livet i en hængekøje, efterlad jeres fodspor i sandet og oplev den fantastiske verden på og under vandet ved Great Barrier Reef. Dykningen ved Lizard Island er i verdensklasse. Alle, der holder af vand, sand, sol og et godt måltid mad eller en god massage, vil nyde hvert et sekund på Lizard Island. 

Vandreture inde på øen

Inde på land rejser øen sig 359 m op ved Cooks Look, hvor kaptajn Cook spejdede efter en vej ud, da hans skib The Endeavour stødte på grund. I kan selv gå herop, men øen har også nemmere vandrestier.

Dag 25-26
Hjem fra rejse til Australien

Der er en masse aktiviteter til lands og til vands på Lizard Island Resort.Jeres ultimative rejse til Australien er slut. I flyver retur til Cairns, hvorfra I begynder rejsen hjemad. I lander i Danmark dag 26.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

økonomiklasse

Nyd det ultimative Australien, 22 dage økonomiklasse fra pris
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.21 - 03.12.21141.000-157.000205.000-248.000
04.12.21 - 01.01.22167.000-178.000271.000-283.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

businessklasse

Nyd det ultimative Australien, 22 dage businessklasse fra pris
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.21 - 10.12.21175.000-202.000239.000-316.000
11.12.21 - 01.01.22208.000-212.000304.000-307.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund-Sydney / Cairns-København/Billund, economy class
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Sydney t/r
 • 4 nætter på The Langham 5*, Sydney. Deluxe Harbour Terrace, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Sydney set fra en luksuriøs yacht
 • Oplevelse: I vandflyver til udsøgt frokost i Sydney
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Indenrigsfly Sydney-Adelaide / Adelaide-Kangaroo Island
 • Transport fra lufthavn til hotel på Kangaroo Island t/r
 • 4 nætter på Southern Ocean Lodge 5+*,  Kangaroo Island. Ocean Retreat, inkl. helpension, udvalgte vine og ikke alkoholiske drikkevarer
 • Indenrigsfly Kangaroo Island-Adelaide
 • Billeje fra Adelaide lufthavn og retur til Adelaide centrum, full size, all inclusive
 • 2 nætter på The Louise 5*, Barossa Valley. Vinyard Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Eventyrlig rundvisning på Seppeltsfield Winery
 • 2 nætter på Mayfair Hotel 4+* Adelaide, Mayfair King Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kulturtur I Adelaide
 • Transport fra hotel til lufthavn i Adelaide
 • Indenrigsfly Adelaide-Ayers Rock
 • Transport fra lufthavn til hotel i Ayers Rock
 • 3 nætter på Longitude 131° 5*, Ayers Rock. Luksusværelse inkl. alle måltider og udvalgte drikkevarer
 • Guidede udflugter inkluderet i ophold på Longitude
 • Transport i helikopter fra hotel til Ayers Rock lufthavn
 • Indenrigsfly Ayers Rock-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til Silky Oaks Lodge t/r
 • 3 nætter på Silky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest. Deluxe Treehouse, inkl. halvpension, udflugter og 1 times spa behandling
 • Indenrigsfly Cairns-Lizard Island t/r
 • Tranport fra lufthavn til hotel på Lizard Island t/r
 • 5 nætter på Lizard Island Resort 5* , Lizard Island. Ocean View Villa med all inclusive og minibar
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

 • Benzinforbrug