XL Greece Euphoria Retreat Outdoor Relaxing Pool

Bucket List

Wellbeing: 5 magiske retreats, du skal opleve mindst én gang

Meditation i Balis højland. Detox i Thailand. Yoga i Indien. Vægttab. Forebyggelse af stress. Juicekure. Mobilfrie dage. Eller et energiboost, inden det igen er tid til at peake. Stadig flere danskere bruger rejser til at passe bedre på sig selv. Vi guider til fem enestående retreats, hvor sved, tårer, indre ro, fornyet energi og eventyrlige omgivelser går op i en højere enhed.

XL Maldives Joali Being Lifestyle

Ayurveda

#1 Heritance Ayurveda, Sri Lanka

Ayurveda er en 5000 år gammel indisk sundhedsfilosofi, der med sin omfattede tilgang til kropsbehandlinger, mental balance, ernæring, yoga, vejrtrækning, meditation og urtemedicin virkelig kan skabe positive forandringer for krop, sind og sjæl.

Du finder nogle af verdens bedste ayurveda-retreats i Indien og Sri Lanka – og det er netop i Sri Lanka, I finder at Heritance Ayurveda 4*. Glæd dig til et autentisk, traditionelt og elegant retreat med erfarne ayurvediske læger, dygtige terapeuter, et fantastisk køkken, skønne haver og en smuk sandstrand lige uden for døren.

Se også rejsen Ayurveda med sjæl og gyldne strande i Sri Lanka

Detox og vægttab

#2 Kamalaya Koh Samui, Thailand

Detox er en udrensningsmetode, hvor du via supper, juicer eller vandfaste hjælper kroppen til at udskille giftstoffer og affaldsstoffer. Når du faster, nulstilles dit system, og du vil opleve, at både krop og sind påvirkes positivt – både under og efter din detox-rejse.

Med andre ord kan et detox-retreat også være en god kickstart mod en sundere livsstil og holdbart vægttab. Og det kan ikke gøres bedre - eller i et smukkere sted - end på fortryllende Kamalaya Koh Samui 5* i Thailand. 

Se også rejsen Detox og vægttab på Kamalaya Koh Samui 5*

Destress & Mental Wellbeing

#3 Euphoria Retreat 5*, Grækenland

Fordybelse, nærvær og mindfulness er nogle af nøgleordene på de såkaldte Destress-retreats, der gerne kombinerer en god portion afslapning med fokuseret stressforebyggelse og stressreduktion. Den røde tråd er ofte digital detox, meditationsteknikker og samtaler med afsæt i alt fra buddhistisk teori til den nyeste videnskab om hjernen.

På eventyrlige Euphoria Retreat 5* kan du glæde dig til fredfyldte dage i det græske højland og et prisvindende, holistisk destress-program, der kombinerer moderne videnskab med traditionel kinesisk medicin og hellenistiske traditioner fra Grækenlands antikke lægekunst.

Se også rejsen Destress på Euphoria Retreat i Grækenland

Relax & Renew

#4 SHA Wellness Clinic, Spanien

Nulstil. Genoplad. Og genstart. De såkaldte Relax and Renew-rejser er for dig, som bare trænger til at slappe helt af, oplade batterierne og genfinde balancen – både mentalt og fysisk, hvorfor programmet ofte vil have stor vægt på holistiske massagebehandlinger, kostplaner, kropsterapier og foryngelseskure.

Ingen gør dette bedre, end fabelagtige SHA Wellness Clinic 5*, der hører til blandt verdens mest avancerede og eksklusive klinikker. Glæd dig til rendyrket forkælelse, gastronomi, fantastiske spafaciliteter og state-of-the-art, holistiske programmer, der er individuelt skræddersyet til dine behov.

Se også rejsen Indre balance, forkælelse og fornyet energi på SHA Wellness Clinic

Yoga

#5 REVĪVŌ Wellness Resort, Bali

Fysisk velvære, god form, indre ro, mental styrke, mindre stress, smidighed og bedre mobilitet. Det er blot nogle af de gavnlige virkninger ved yoga, der for længst har taget verden med storm.

Når det kommer til yoga-retreats, hører REVĪVŌ Wellness Resort 5* til vores absolutte favoritter. Stilen. Stemningen. Og ikke mindst de forrygende yoga-faciliteter med dygtige trænere og individuelt tilrettelagte yoga-forløb, der favner alle niveauer. Og så har vi ikke nævnt placeringen – i hjertet af skønne Nusa Dua på Bali, hvor I bor tæt på rismarker, landsbyer, gyldne strande, tempelruiner og charmerende lokale markeder.

En wellbeing-rejse kan være mange ting

Nogle af vores gæster vælger wellbeing-rejser for at komme fysiske skavanker til livs eller for at tabe sig. Andre for at dyrke yoga, rense ud i systemet, finde indre balance, nulstille hverdagen eller blot træde tilbage og nyde nærværet med kæresten eller familien. Det kan også være en spontan rejse for at komme snigende stress i forkøbet - eller en rejse, du planlægger i god tid, fordi du allerede nu ved, hvornår du får brug for den bedste udgave af dig selv.

Det kan også være, at du føler et behov for at kigge indad, det kunne være for at udforske din kreativitet eller løfte blikket over dine egne tanker, adfærdsmønstre og vaner. Eller måske vil du bare slappe af, sove ud hver dag og nyde et par ekstra massager i spaen på din ferie.

Wellbeing handler om mange ting. Men først og sidst handler det om at gøre noget godt for dig selv – der, hvor du er i dit liv.  

XL Maldives Footstep Foot Beach

Vi finder det retreat, som passer til netop dig

Nyhavn Rejser skræddersyer wellbeing-rejser til hele verden. Vores rejserådgivere har rejst, prøvet, smagt og lagt krop til mange af tidens største behandlingsformer, så vi kan tilbyde dig det retreat, som netop du har brug for.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.