XL Canada Rocky Mountains Banff National Park Cowboy Experience Wagon Ride

Bucket List

Hvordan underholder du børnene i ferien?

Her får du 9 gode forslag

Underholdning til familieferien

Familieferie. Det lugter lidt af børneklub og vandland. All inclusive med pasta og pomfritter. Og børnedisko om aftenen.

Men sådan behøver det ikke at være. Familieferie handler først og fremmest om at opleve – sammen. Om at skabe minder, som både du og dine børn – eller børnebørn – vil tænke tilbage på med det der særlige glimt i øjnene. Og om at have overskud til at nyde selv de mest usædvanlige omgivelser, fordi der er styr på det hele.

#1 Kæmpeskildpadder på Seychellerne

Seychellerne er kendt for sine enorme landskildpadder, der kan blive flere hundrede år gamle og veje op til 250 kg. Skildpadderne er meget godmodige og lader sig gerne fodre. Oplev dem på dagstur med båd fra Praslin, eller book et resort med kæmpeskildpadder i baghaven.

Aldersgruppe: Fra 0 år

#2 Ocean Center, Maui

Også på Hawaii kan I møde skildpadder – men dog af en lidt anden slags. Havet ud for Hawaii-øerne myldrer nemlig med havskildpadder, og i Ocean Center på Maui kan I opleve dem og alverdens farvestrålende fisk fra små klovnfisk til store hajer i trygge akvariemiljøer. Perfekt for mindre børn, der endnu ikke er helt klar til at springe i vandet med snorklemasken på.

Aldersgruppe: Fra ca. 1 år

#3 Safari

Safari er ikke kun for voksne. Tværtimod er det en kæmpe oplevelse for børn at se Afrikas vilde dyr i deres naturlige omgivelser langt fra Zoologisk Have. Og så er det helt eventyrligt at køre af sted i jeep gennem de uberørte savannelandskaber, som man ellers kun ser på film.

Aldersgruppe: Børn over 6 år er velkomne på de fleste lodges. I Tanzania og Sydafrika kan vi arrangere private game drives, hvor selv helt små børn kan være med.

#4 Cowboys og nybyggere for en dag

Lad cowboy-drømmen blive til virkelighed! I Banff Nationalpark i Canada kan I ride på hesteryg langs den smukke Bow River med Rocky Mountains i baggrunden. Målet er en lille ranch i skoven, hvor børnene bliver oplært i lasso- og hesteskokast, mens der tilberedes steaks og baked beans over åben ild.

Aldersgruppe: Fra ca. 4 år. Børn under 7 år kører med i pionervogn på ægte nybyggervis.

#5 Svøm med en søko

I snorkler i Crystal River i Florida med øjnene på stilke. Jeres guide ved, præcis hvor søkøerne holder til. Pludselig ser I dem. Flodens nuttede kæmper. Store og bløde med strittende overskæg og alt for små luffer. At svømme med søkøer er en fredfyldt oplevelse, der gør enormt indtryk.

Aldersgruppe: Fra ca. 6 år

#6 Bestig en pyramide

Mayaernes enorme pyramider på Yucatán-halvøen i Mexico er i sig selv et imponerende syn, men oplevelsen bliver endnu vildere, når I står på toppen af pyramiden i Cobá og skuer ud over junglen og mayaernes velbevarede templer. Det er et ægte Indiana Jones-eventyr.

Aldersgruppe: Fra ca. 5 år

#7 River rafting i inka-dalen

Det suser i maven, når strømhvirvlerne i Urubamba-floden i Peru kommer nærmere og nærmere. Både du og ungerne hviner og griner, når flodvandet slår ind over jer. Fra gummibåden har I den smukkeste udsigt til inkalandsbyer og grønne bjergsider beklædt med hundredårige landbrugsterrasser. Den Hellige Dal er et magisk sted.

Aldersgruppe: Fra ca. 7 år

#8 Jeeptur i kannibalernes baghave

Helt frem til slutningen af 1800-tallet blev der praktiseret kannibalisme på Fiji, og det er en gysende oplevelse at se de gamle kannibalovne hugget ud i klipperne på hovedøen Viti Levu. På jeepsafari ved Sigatoka-floden kan I også sejle fijiansk tømmerflåde og udforske de dybe Naihehe-grotter.

Aldersgruppe: Fra ca. 6 år

#9 Gå i bad med en elefant

Green Hill Valley-lejren i Burma (Myanmar) arbejder dedikeret på at bevare regnskoven og dens beboere, elefanterne. Elefantridning er derfor også strengt forbudt. I stedet inviteres I til at tage en dukkert med elefanterne i den nærliggende flod – og til at plante et træ som tak for besøget.

Aldersgruppe: Fra ca. 12 år

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.