XL Laos Luang Prabang Kham River Sunset

Tendenser – sådan rejser vi i 2024

Mod nye horisonter

Vi skriver nu 2024, og mens året endnu er dugfrisk, drømmer mange om en ny begyndelse. Om at folde vingerne ud og for alvor opleve eventyret. Med rejsebriller med præcis den styrke, der passer til dig. Eventyret venter på dig derude. Uanset hvor du rejser hen.

At rejse er som bekendt at leve – og i 2024 er det også at genopdage og forkæle sig selv, overgive sig til det ukendte, udfordre sine smagsløg, dykke ned i kulturen og styrke relationerne til familien, vennerne og sig selv. Kort sagt vil vi i år omfavne alt, hvad verden har at tilbyde. Med åbne øjne, åbent sind og en næsten uudslukkelig rejsetørst.

Xl Bali Como Uma Meditation

Vi udforsker og udfordrer

I 2024 udforsker vi ikke blot verden, men udfordrer også vores egne forventninger. Vi bevæger os geografisk, men vi bevæger os også ind i nye aspekter af os selv og verden omkring os. Er du nysgerrig? Så pak kufferten, og tag med, når vi udforsker rejsetrends for 2024 og lader dem forme det dugfriske års rejseoplevelser på en helt ny måde.

XL Finland Lapland Floating Sauna Raft Erkin Arkki
XL Finland Floating Sauna Raft Erkin Arkki In Rovaniemi Lapland Finland
XL Finland Lake Forrest Aerial

Vi søger mod vandet

I 2024 peger tendensen på, at vi i stigende grad søger mod vandkanten for at kunne få en forfriskende dukkert. Er du ikke til strandferier, tyder meget på, at wellness-rejser med fokus på vand bliver stadig mere populært. Koldtvandsbade, vandyoga og vandlydsbade er noget af det, flere og flere drages imod. Og kombineret med den klassiske retreat-oplevelse er her tale om en himmelsk match.

Lad dig omslutte af vandet

Kom helt ned i gear ombord på en flydende sauna i en krystalklar sø midt i smukke, finske Lapland. Tag en forfriskende dukkert i søen, og nyd den storslåede udsigt, mens pulsen falder.

Xl Cruise Silversea Silver Cloud Expedition Humback Tail Antartica
XL Ecuador Galapagos Sea Lion Animals Beach Evening
Xl Cruise Silversea Silver Explorer Artic Iceberg Aerial View

Vi overgiver os til det ukendte

Farvel til dengang, hvor alting skulle være planlagt ned til mindste detalje. Og goddag til nutiden, hvor vi i stigende grad ønsker at blive overrasket, udforske det ukendte og vove os dybere ind på uopdaget grund. Nej tak til masseturisme, ja tak til specialiserede rejser, vild natur, autentiske oplevelser og destinationer, hvor ikke mange har været før os.

Det at slippe kontrollen, lade tilfældet råde og gribe de muligheder, der byder sig, er ikke kutyme, når vi rejser. Men i 2024 er det dét, vi i stigende grad ønsker. Vi frygter ikke længere at fare vild – for måske finder vi os selv på vejen.

På vej mod ukendt land

Ombord på et ekspeditionskrydstogt bliver det hele lige pludselig lidt mere spændende. Drømmer du om at udforske Galapagos' fjerne kyster eller komme tæt på Grønlands imponerende natur? Med Silverseas ekspeditionsskibe kan du sejle på opdagelse i hele verden. 

Xl Laos Luang Prabang Food Market
Xl Laos Luang Prabang Home Cooking Mrs Noy Market
Xl Laos Luang Prabang Mrs Noy cooking

Vi spiser os gennem verden

Madentusiaster har i årevis rejst verden rundt for at introducere deres smagsløg for nye, spændende kombinationer af lokale ingredienser. Det fortsætter vi med i 2024, men vi dykker samtidig dybere ned i historien bag forskellige lokale retter og smager på de lokale køkkener.

Årets madtrends ignoreres til fordel for håndværket bag traditionelle og knap så ’trendy’ retter – i 2024 bruges gastro-turismen til at udforske de unikke historier, områder og produkter, der har været medvirkende til at skabe de skønne og særegne madkulturer, verden har at byde på.

Fascinationen af de traditionelle retter bunder primært i en nysgerrighed på historien og en udforskning af kulinariske hemmeligheder, der enten er blevet glemt eller er i fare for at gå tabt. Det er sanseligt. Det er sjæleligt. Og det er superlækkert.

Skærp smagsløgene

Kombinér uforglemmelige oplevelser i Indokina og dejlig strandferie i Thailand med en kulinarisk opdagelsesrejse i Laos, hvor du laver mad med Mrs. Ny – en mester i det laotiske landkøkken. Råvarerne købes på det lokale marked og tilberedes i autentiske rammer.

Xl Vietnam Pu Bin Hills Nature Driving
Xl Vietnam Pu Bin Hills Cow
Xl Vietnam Pu Bin Hills

Vi lader kulturen drive beslutningerne

Mens kulturen altid i større eller mindre grad har været et parameter på rejsefronten, er den i 2024 det absolut udslagsgivende. Vi vil have store, nye, spændende og autentiske oplevelser. Gå spadestikket dybere i den lokale kultur. Uanset om den findes på det lille landbrug i Vietnam, i Perus bjerge eller i Bhutans bagland.

I verden bag facaden møder vi mennesker på deres præmisser. Ser, hvordan de bor og lever – bliver en del af deres hverdag og oplever en helt anden måde at være til stede i verden på. Det giver os kvalitet frem for kvantitet og tapper ind i vores ønske om at opprioritere autenticiteten af vores oplevelser frem for oplevelserne alene.

På jagt efter det autentiske

Oplev det ægte landsbyliv i det nordlige Vietnam, omgivet af grønne marker, risterasser og bjerge i Pu Luong. Og sejl mellem rismarker i Ninh Binh og kalkstensklipper i Halong-bugten.

XL Seychelles Praslin Raffles Seychelles Spa Massage
Xl Thailand Hotel Kamalaya Koh Samui Chi Nei Tsang Abdominal Massage
Xl Greece Kos OKU Kos Yoga Photo Georg Roske

Vi styrker vores relationer

’New year, new me’ – formentlig en frase, de fleste er bekendt med. Og aldrig har det været mere sandt end i 2024. Efter et langt 2023 trænger de fleste til at finde hjem og blive den bedst mulige version af sig selv. Det er naturligvis individuelt, hvordan det bedst lader sig gøre. Men dybere forbindelser er et af nøgleordene, når det gælder rejser anno 2024. Til den store kærlighed. Til familien. Til os selv.

Uanset tid, sted og antallet af deltagere, giver en rejse os tid til at opleve sammen og til at være stille sammen. Til at lære flere facetter af hinanden at kende. Og til at blive klogere på os selv.

Dyk ned i relationerne

Sæt hele familien stævne under fjerne himmelstrøg, og glem hverdagen for en stund. På en generationsrejse kan alle få den ferie, de drømmer om – samtidig med, at I skaber nye minder. Sammen. På et krydstogt får I både value for money, masser af oplevelser og god tid til at være til stede sammen.

Find hjem til dig selv

Med en unik blanding af wellness, spa og holistiske behandlinger, der genopretter balancen i krop, sind og sjæl, giver Kamalaya Resort på Koh Samui en unik mulighed for at forkæle og genopdage dig selv. 

Per (1)

Rejserådgiver

Per Storm

Per (1)

Per er rejseekspert og produktchef for Nyhavns rejser til Bhutan, Skotland, Stillehavet, Polar-destinationer og skirejser i Europa. Derudover kender han hver en krog af New Zealand som han har besøgt ni gange (indtil videre).

Per har været i rejsebranchen siden 2008, bl.a. som rejseleder. Han har bestyret et hotel i de franske alper, krydset USA og Australien med tog og smagt sig igennem verden – lige fra gadekøkkener til gastronomiske vidundere. Per nyder at vandre i vildnisset, både på egen hånd og med familien. Overnatningen skal helst ske på det lille hemmelige boutiquehotel eller i en lodge, hvor man inviteres indenfor og for en stund bliver en del af den lokale kultur og hverdag.

En af Pers spidskompetencer er at koble jeres forventninger og behov sammen med oplevelser, I husker for altid. Han finder den lokale guide, der forlader alfarvej, tager jer med ind bag facaden og ud blandt de lokale. Det er ofte den oplevelse, man ikke forventede, der bliver den oplevelse, man husker!

Destination:‌‌ Australien og New Zealand,‌ New Zealand,‌ Finland,‌ Schweiz,‌ Skotland,‌ Indien,‌ Nepal,‌ Bhutan,‌ Sverige,‌ Færøerne,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Skiferie,‌ Togrejser,‌ Retreat og wellbeing

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.