Xl Maldives Laamu Ocean Beach Villa With Pool Red

Guide

Maldiverne, Mauritius eller Seychellerne. Hvad er Paradis for dig?

På en ø i Det Indiske Ocean nyder du udsigten fra terrassen, mens solen står langsomt op over det azurblå hav. Langs stranden rejser majestætiske palmer sig. Og ud over lyden fra en kokosnød, der i ny og næ beslutter sig for at dratte ned akkompagneret af havets skvulpende bølger, er her totalt stille.

Tankerne ledes straks hen på Maldiverne!

Eller Mauritius.

Eller Seychellerne?

Hvad er egentlig forskellen? Bliv klogere her – og find det paradis, der passer bedst til dig.

Xl Maldives Soneva Fushi Free Diving With Whale Shark By Peter Marshall
Xl Maldives Gili Lankanfushi Aerial View
Xl Maldives COMO Maalifushi Water Villa Exterior

Maldiverne

Det giver et sug i maven, når du flyver ind over Maldivernes mange små atoller. Tænk at, der findes noget så naturligt og så smukt, som må betrædes. Men det må det. Og i det øjeblik du mærker det bløde sand mellem tæerne, kan du ikke forestille dig at skulle forlade øen frivilligt igen.

XL Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool
Six Senses Laamu på Maldiverne

Romantik på pæle i lagunen eller på stranden

Mange af Maldivernes resorts ligger på uberørte paradisøer, hvor du enten bor i smukke villaer på pæle i blå laguner eller i skønne bungalows i fredfyldte omgivelser ud til stranden. Men uanset, hvilken villatype du vælger, er ét sikkert: Der er dømt ren afslapning og oplevelser. Når du ikke læser en god bog eller daser ved poolen, kan du svømme og snorkle mellem farverige fisk og smukke koralrev. Måske dyrker du yoga i strandkanten eller forkæler dig selv med et besøg i spaen.

Det gør du fra morgen til aften. I de smukkeste omgivelser. Lader dig forføre af naturen, slapper af og nyder, at du bare er til.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Hotel Aerial View Island Beach
Xl Mauritius Pamplemousses Botanical Garden Bridge Walkway Man
Placeholder Image

Mauritius

I modsætning til Maldivernes flade blå tager vulkanøen Mauritius imod dig med et orgie af grønne sukkerrørsplantager og små bjergtoppe. Det gibber i dig af spænding ved tanken om alle de eventyr, der venter forude. Tropiske skove med langhalede makak-aber og smukke vandfald. Og længere mod syd nationalparken Vallée des Couleurs’ lavalandskaber i alle regnbuens farver.

XL Mauritius La Pirogue Hotel Pool Aerialview
La Pirogue på Mauritius

Luksusliv og naturoplevelser

Men du er selvfølgelig ikke på eventyr hele tiden. Slæng dig i en solseng under en kokosparasol på den endeløse sandstrand. Nyd de lune bølger. Og nyd det luksuriøse resortliv med alt, hvad det indebærer af gennemført forkælelse. Gastronomi i topklasse og en hjertevarm service, der afspejler øens imødekommende befolkning.

Når mørket trænger sig på, synker du ned i de bløde loungemøbler på jeres terrasse, lytter til cikadernes sang og lader dagens oplevelser forankre sig.

XL Seychelles Coco Beach La Digue
XL Seychelles Bird Island Turtle Hatchlings Beach Sand Sea
Xl Seychelles Female Coco De Mer Nut

Seychellerne

Palmer så høje som Rundetårn skygger for den ufatteligt blå og skyfri himmel. Som du går gennem Vallée de Mai er det let at forstå, hvorfor de første opdagelsesrejsende troede, at dette sted var Edens Have.

XL Seychelles Fourseasons Bay View From Ocean View Suite
Four Seasons Resort på Mahé, Seychellerne

Eventyr i Paradis

Hver gang du kommer til en ny ø på Seychellerne, er det som at træde ind i et nyt kapitel i fortællingen om Paradis. Strandenes karakteristiske bløde granitklipper.

“Koralrevene med utallige stimer af farverige fisk. Sjældne, eksotiske fugle, kæmpeskildpadder, der trækker tunge spor i sandet, og deres søvnige unger, der titter frem af deres sandskjul for at kæmpe sig ned mod vandkanten. Seychellerne er en vifte af enestående indtryk og eventyr.”
Maria Andkær Øien, Rejserådgiver

Seychellerne er også små, lokale pensionater og nogle af verdens mest unikke luksusresorts. Og uanset hvor, du vælger at bo, kan du møde den spændende kreolske kultur på markeder, plantager og lokale restauranter.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Koko Island Kayaking
Maria Oiden

Rejserådgiver

Maria Andkær Øien

Maria Oiden

Maria har over 20 års erfaring i rejsebranchen og har udforsket hendes ekspertområder mange gange – både med og uden børn. Marias lokalkendskab på hendes mange ekspertområder er stort, og hun er ekspert i at tænke i spændende og nye kombinationer.

Hun ved derfor præcis, hvordan hun skal bruge sin tid og passion på at finde frem til netop den destination og de udflugter, der bedst opfylder jeres behov og ønsker.

Når Maria selv rejser, er luksus og naturoplevelser vigtige for hende, lige som hun også holder af at opleve det lokale liv og autenticiteten der, hvor hun rejser. Hun er glad for at besøge bl.a. Hawaii og Seychellerne og tager gerne både på generationsrejser og rejser med veninderne. Det er vigtigt for hende, at der er noget for alle på rejsen, og det går igen, når hun planlægger rejser. Her skinner hendes positivitet og kreativitet også altid igennem.

Destination:‌‌ Portugal,‌ Spanien,‌ Hawaii,‌ Seychellerne,‌ Mauritius,‌ Thailand,‌ Tyrkiet,‌ Abu Dhabi,‌ Dubai,‌ Oman,‌ Grønland,‌ Mellemøsten,‌ Det Indiske Ocean,‌ Maldiverne

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.