XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park

Den ultimative luksusrejse til Argentina

Den ultimative luksusrejse til Argentina

15 dage fra 106.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Ophøjet luksus med det bedste af Argentina og Patagonien

Tag på adventurerejse til Patagoniens fantastiske landskaber. Masser af aktive oplevelser i nærkontakt med storslået natur.

På denne luksusrejse, oplever I ikke alene stilfulde Buenos Aires, Mendozas skønne vinland og Patagoniens sublime natur på første klasse. I oplever det hele i ophøjet ro på de mest unikke og eksklusive hoteller, der findes. Det hele rundes af i udsøgt stil på kanten af Iguazú-vandfaldet.

Glæd jer til

 • Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine
 • Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires
 • Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur
 • Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza
 • Iguazú-vandfaldet på forreste række
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Ophøjet luksus og uforglemmelige oplevelser

Fra Buenos Aires´ tangosaloner og Mendozas solrige vinmarker, til Patagoniens isblå gletsjere og Iguazú-vandfaldets brusende vande, byder denne rundrejse på det absolut bedste af Argentina og Patagonien. Det hele foregår i smagfuld luksus, og med luksus mener vi mere end ultimativ komfort og selvforkælelse.

Vi har omhyggeligt udvalgt eksklusive lodges og hoteller med sublime beliggenheder, som ikke mindst giver jer ro og plads til at komme helt tæt på stederne. Og så vi har også lagt vægt på, at I får tid til at udforske på egen hånd og med kyndige private guides. 

Buenos Aires, vinlandet og magiske Patagonien 

I begynder jeres rejse med urokkelig og tidløs klasse i Argentinas fashionable hovedstad Buenos Aires. Herfra flyver I mod Patagonien, hvor der kort fortalt venter jer suveræn klasse og underspillet luksus i helt sublime omgivelser. Kort fortalt. Derefter går turen videre med fly til Mendoza og Uco-dalens solrige vinland. 

Her skal I bo i en luksusvilla midt ude i vinmarkene på det stilfulde resort The Vines Resort & Spa 5*, hvor dagene bl.a. vil stå på eksklusiv vinsmagning, argentinsk gastronomi og gennemført selvforkælelse. Det hele rundes af i ophøjet stil på legendariske Belmond Hotel das Cataratas – på kanten af verdens største vandfald, Iguazú.

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Horses Snow Mountain
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Gastronomy
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Pool Bar
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Argentina Buenos Aires La Boca Colorful Building With Statues And Flags

Ved ankomst til Buenos Aires bliver I mødt af jeres private chauffør, som kører jer til Palacio Duhau – Park Hyatt 5* i byens mondæne Recoleta-kvarter, som er kendt for sine mange gallerier, smukke parker,  restauranter og stilfulde butikker. Her finder I bl.a. nogle af byens bedste restauranter og det fremragende kunstmuseum MNBA, som bl.a. gemmer på malerier af Goya, Rembrandt, Gaugain og Manet. 

På Opdagelse i stilfulde Buenos Aires

Jeres første hele dag i Buenos Aires begynder med en byrundtur med privat guide, hvor I bl.a. vil udforske flere af byens skønne kvarterer, historiske bygningsværker og pladser. Men mere end noget andet, handler det bare om at nyde stemningen, gadescenerne og indsnuse den helt særlige klasse og stilfulde charme, som er Buenos Aires.

I løbet af dagen vil I også besøge ”verdens smukkeste kirkegård” i byens Recoleta-kvarteret, hvor jeres hotel også ligger. Her er bl.a. Napoleons børnebørn og den tidligere argentinske førstedame, Evita Peron, begravet.

 

XL Argentina Buenos Aires El Tigre Building
XL Argentina Buenos Aires La Boca Colourful Buildings
Xl Argentina Buenos Aires Tango Gricel Milonga Club Dance

Tango og tid på egen hånd

Senere på aftenen, har I mulighed for at blive hentet på jeres hotel af en lokal guide, som vil vise jer vej til en traditionel argentinsk tangosalon, eller milonga, og så står den ellers på håndfaste favntag og stolte, temperamentsfulde skridt ind i Buenos Aires´ forførende nat. 

I bestemmer selvfølgelig selv, om I vil gøre argentinerne selskab på dansegulvet eller hellere vil nyde stemningen fra sidelinjen – men skulle I få lyst, er der mulighed for at få et par begyndertips med på vejen. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Dag 3 har I helt for jer selv og skønne Buenos Aires venter, men vil I hellere på en udflugt, kan vi arrangere en spændende tur til kolonitidsbyen Colonia de Sacramento i Uruguay, som regnes for en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i verden. Den fascinerende by, som blev grundlagt i 1680, ligger kun en times sejlads fra Buenos Aires, på den anden side af Rio de la Plata-bugten. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

XL Argentina El Calafate Town

Efter morgenmad på dag 4, er det tid til at forlade Buenos Aires. I bliver kørt til lufthavnen og fløjet sydpå til den lille by El Calafate ved bredden af Argentinas største sø, Lake Argentina. Her venter jer et af de mest unikke og betagende naturområder i verden: Det sagnomspundne Patagonien.  

Fra lufthavnen i El Calafate kører I vestpå mod de dramatiske Andesbjerge i horisonten, som virker tillokkende og lunefulde på en og samme tid. Snart er I omsluttet af Patagoniens barske og vindblæste vidder. Og intet andet. 

XL Argentina Patagonia Laguna De Los Tres And Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park
XL Argentina Patagonia Guanaco Mountains, National Park Perito Moreno, Argentina, Patagonia
XL Argentina Patagonia Mountains Landscape Los Glaciares National Park

Underspillet luksus på eksklusiv landejendom

Stilheden er fuldkommen og for enden af den gyldne dal, øjner I nu en lys og elegant landejendom. I er fremme ved EOLO - Patagonia´s Spirit 5*, hvor I skal bo de næste to nætter. Her har I resten af dagen til at nyde - og langsomt overgive jer - til Patagoniens storhed og ro. Måske I vil en tur i spaen efter jeres rejse, efterfulgt af et godt glas vin med store udsigter i loungen. Og så kan I glæde jer til en middag i absolut topklasse. 

Helt tæt på Argentinas ikoniske gletsjer

Næste morgen vågner I op med udsigt til de store vidder og husker igen hvor I er: Det er dag 5 og Patagonien venter. I dag vil I opleve et af Argentinas helt store naturfænomener, den majestætiske Perito Moreno-gletsjer. Efter morgenmad, bliver I hentet på jeres lodge og inden der er gået en time, befinder I jer foran de enorme turkise ismasser. Det er overvældende. 

Senere skal I ud og sejle, så I kan komme endnu tættere på gletsjerens utrolige endevæg, og måske opleve isen kælve. Om aftenen venter jer en rolig aften på lodgen, hvor I kan fordøje dagens dramatiske indtryk i selskab med sublime argentinske vine og dagens kulinariske overraskelser. 

XL Torres Del Paine National Park Pantagonia

I dag forlader i Argentina for en stund, men ikke Patagonien. I er kun lige begyndt, for på den anden side af grænsen i Chile, venter jer et af verdens mest betagende og unikke naturområder: Nationalparken Torres del Paine. 

Ophøjet luksus i sublime omgivelser

De næste tre nætter skal I bo et sted så smukt, at det næsten synes uvirkeligt: Explora Patagonia 5* ligger ved bredden af spejlblanke Lake Pehoé, omgivet af Paine-bjergenes dramatiske bjergvægge og forrevne klippetårne. Og lige under jer, bruser det smukke Salto Chico-vandfald – det her er Patagonien i al sin pragt og sublime skønhed. 

De næste to dage, kan I frit vælge, hvad I vil lave og hvordan I vil udforske det magiske landskab. Hotellet tilbyder mere end 40 aktiviteter med privat guide og I aftaler det hele på stedet. Alt er inkluderet.

Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Exterior
Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Night View
Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Lake Pehoe Path

Unikke udflugter med privat guide

I kan fx. tage en smuk vandretur op til De blå tårne, som rejser sig dramatisk mod Patagoniens blå himmel og indtager den ikoniske hovedrolle i nationalparken, som er opkaldt efter dem: Torres del Paine. 

Og dagen efter, kan I begive jer ud på en noget mere udfordrende vandretur til Den franske dal, som med sin gletsjer og fortryllende bjerglandskaber, regnes for en af de absolut smukkeste egne i nationalparken.

I kan også finde vej til hotellets hestestald og ride ud i morgensolen over Torres del Paine med en god madkurv i baggagen. Og måske I vil bruge eftermiddagen på at fluefiske med en god flaske vin i vandkanten  - mulighederne er næsten så endeløse som Patagoniens vidder, og det hele er helt op til jer. 

Fortsæt turen til det nordlige Patagonien

Efter en god nats søvn går turen mod vinlandet Mendoza, men har I ikke fået nok af det skønne Patagonien, kan I udvide jeres rejse med et ophold på det ikoniske luksusresort Llao Llao Resort, Golf & Spa 5* ved alpebyen Bariloche i det nordlige Patagonien. Kontakt os, hvis I vil vide mere om ekstra dage i Patagonien.

XL Argentina Argentine Wine Cheese Aconcagua Mountain Mendoza

I dag flyver I fra El Calafate til Mendoza med en mellemlanding. Nu er turen kommet til Argentinas store og vidunderlige vinland, hvor I de næste tre nætter skal bo i suveræn luksus, midt i Uco-dalens solrige vinmarker, på The Vines Resort & Spa 5*

Uco-dalen lægger navn til nogle af Argentinas ældste vinhuse og allerbedste vine, ikke mindst Malbec, Torrontés og Chardonnay, som for alvor viser sig frem her i skyggen af den mægtige Tupungato-vulkan.

XL Argentina Andes Mendoza
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Aerial
XL Argentina Vineyard Winery Wine Grapes

Privat villa og søde morgendruer

De næste tre dage står kort fortalt på vin, argentinsk gastronomi og kompromisløs selvforkælelse på det stilfulde resort, hvor I bor i egen luksusvilla med stor terrasse og endnu større udsigt over Uco-dalens vinmarker og Andesbjergene omkring. 

I begynder med en privat vintur, som byder på eksklusiv vinsmagning hos to af Uco-dalens ypperste vingårde og en vinparret gourmetfrokost i skønne omgivelser. Resten af eftermiddagen, kan I f.eks. nyde på det unikke resort, som tilbyder en lang række aktiviteter – og utallige skønne måder at forkæle sig selv på.  

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Chef Francis Mallmann Open Flame Cooking

Ingen aftaler og mere vin

I dag har I det hele for jer selv. I kan nyde de luksuriøse omgivelser og mange tilbud på resortet, eller arrangere en udflugt i området. The Vines Resort & Spa tilbyder alt fra rideture og fluefiskeri i bjergene til vinkurser og yoga i det fri. 

Og hele dagen, kan I også glæde jer til, at det bliver aften. Her venter nemlig en madoplevelse af de sjældne på den verdenskendte restaurant Siete Fuegos, som ejes af den argentinske stjernekok Francis Mallmann.    

Gastronomisk grillaften midt i vinmarkerne

Her vil I opleve Mallmanns filosofi i sin reneste form: Langtidsgrillet kød af ypperste kvalitet, tilberedt på åben ild under stjernerne – med sand, sten, støbejern, aske, blade og masser af brænde.

I kan f.eks.  glæde jer til argentinsk Rib Eye nænsomt grillet i ni timer, saltbagt vildlaks og meget andet. Restauranten er også kendt for at servere nogle af regionens allerbedste vine.    

Fra Mendoza, har I også mulighed for at udvide jeres rejse med et eventyr til den sagnomspundne Påskeøen eller et ophold på den charmerende og stemningsfulde estancia House of Jasmines 5* i nærheden af den historiske kolonitidsby Salta.

XL Argentina Iguazu Falls Clouds Jungle Waterfall Nature

Efter morgenmad og en blød start på dagen, bliver I kørt til lufthavnen i Mendoza og fløjet til Iguazú. Herfra bliver I kørt til den brasilianske side af Iguazú, hvor I de næste to nætter skal bo på det historiske Belmond Hotel das Cataratas 5* på kanten af en af verdens absolut største vidundere –  Iguazú-vandfaldene. 

Det fornemme og romantiske hotel ligger, som det eneste, inde i selve Iguazú-nationalparken og så tæt på vandfaldene, I kan komme. Det betyder også, at I kan opleve solopgangen over de 275 brusende vandfald inden nationalparken åbner dørene. Her har I det store vidunder helt for jer selv.

Næste dag, skal I opleve Iguazú fra den argentinske side, hvor et netværk af stier, trapper og gangbroer fletter sig ind og rundt om de hvidbrusende vandfald og bringer jer helt tæt på fortryllende vandmassser.

Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Iguazu Waterfall
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Itaipu Restaurant Veranda Waterfall
XL Brazil Iguazu Falls View Of Iguazu Brazillian Side Waterfall

XL Brazil Iguazu Falls Brazilian Side Waterfall Nature

Efter morgenmad på hotellet, har I tid til at udforske Iguazú fra den brasilianske side, inden I senere på dagen køres til lufthavnen i Iguazú by og sætter kurs mod Danmark.

Flyturen hjem til Danmark mellemlander ofte i Rio de Janeiro – og så er det jo oplagt at forlænge rejsen med et ophold i Brasiliens ikoniske karnevalby. Opholdet indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.  

I lander i Danmark på dag 15.

På opdagelse med lokale guides

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra byrundture i Buenos Aires til uforglemmelige vandreture i Patagonien og eksklusiv vinsmagning på Mendozas vingårde, byder denne rundrejse på et væld af skønne oplevelser – og I kan vælge flere til. Alle udflugter er med privat guide eller i små grupper – og vi sørger altid for kvalificerede engelsktalende guides, så I trygt og roligt kan få mest mulig udbytte af jeres rejse.

Unikke ophold i sublime omgivelser

Her skal I bo på jeres rejse

En stor del af et rejseminde, er ofte hvor og hvordan man boede. Det kan være en større eller mindre del af eventyret, men på denne eksklusive rundrejse er det i høj grad de unikke hoteller og lodges, som I bor på, der danner ramme om jeres rejse og oplevelser.   Eller sagt mere præcist: Det er kombinationen af de to ting – hotel og omgivelser - når det er allerbedst. Vi har håndplukket de bedste steder ud fra komfort, stil, stemning, beliggenhed - og ikke mindst den ekstra faktor, hvor det hele bare går op i en højere enhed.

XL Brazil Rio De Janeiro Copacabana Beach View
Xl Argentina Bariloche Lago Nahuel Huapi Lake Kayak
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Buenos Aires / Iguazú-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og lodges
 • 3 nætter på Palacio Duhau - Park Hyatt 5*, Buenos Aires. Park Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Indenrigsfly Buenos Aires-El Calafate
 • 2 nætter på EOLO Patagonia´s Spirit 5*, El Calafate. Superior værelse, inkl. helpension
 • Oplevelse: Helt tæt på Perito Moreno-gletsjeren
 • 3 nætter på Explora Patagonia 5*, Torres del Paine. Dobbeltværelse inkl. helpension og all inclusive udflugtsprogram
 • Indenrigsfly El Calafate-Mendoza via Buenos Aires
 • 3 nætter på The Vines Resort & Spa 5*, Mendoza. One Bedroom Deluxe Villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat vintur med gourmetfrokost i Mendozas Uco Valley
 • Oplevelse: Gastronomisk grillaften hos Francis Mallmann i Mendoza
 • Indenrigsfly Mendoza-Iguazú 
 • 2 nætter på Belmond Hotel das Cataratas 5*, Iguazú. Superior værelse, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Iguazú fra den argentinske side
Pris per person ved 2 voksne
Den ultimative luksusrejse til Argentina
RejseperiodeDobbelt
20.04.24 ‑ 31.12.24106.000‑108.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Bedste sæson for ophold på Explora Patagonia 5* (Torres del Paine) er i perioden fra start november til slut marts.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.