XL Dubai Burj Al Arab Building City

Stilfuld luksus på Al Zorahs gyldne strand

Stilfuld luksus på Al Zorahs gyldne strand

8 dage fra 18.000 kr. | BØRN fra 4.500 kr.

Kontakt Sofie

Tlf. 33 320 320

Oplev en bid af Dubai og nyd strandoasen The Oberoi Beach Resort 5*

Dette er rejsen for jer, der søger den ultimative strandoase i Emiraterne og samtidig vil opleve en bid af Dubai. På The Oberoi Beach Resort bor I ved Al Zorahs lange, gyldne strand. Masser af aktivitetsmuligheder og forkælelse med gourmet, spa og infinity-pool venter.

Glæd jer til

 • Strandluksus på The Oberoi Beach Resort 5* i Al Zorah
 • Forkælelse med gourmet, spa og total afslapning
 • Stilfuldt værelse med terrasse og skandinavisk design
 • Kulinarisk byvandring i Dubai med privat guide
 • Mulighed for at udforske Dubai på egen hånd

Al Zorahs ægte strandoase

Gylden bountystrand

I starter jeres eventyr i Dubai Lufthavn, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør, som tager jer med til The Oberoi Beach Resort – mindre end en times kørsel. I finder The Oberoi Beach Resort i strandområdet Al Zorah, som ligger i emiratet Ajman på østkysten af Den Arabiske Halvø.

Resortet åbnede i 2017 og er med sin perfekte beliggenhed, ved Al Zorahs gyldne bountystrand, lidt af en oase. Modsat Dubais kunstige strand er stranden ved The Oberoi helt og aldeles ægte og inviterer til ren afslapning i resortets stilfulde omgivelser. Alt i mens mange aktivitetsmuligheder er ved at blive udviklet i den frodige mangrove, på golfbanen og med cykel og kajakture i nærheden.

Skrædersyet rejse til Al Zorah og Dubai

Alt på denne rejse kan skræddersyes efter jeres ønsker. Opgrader eksempelvis til egen poolvilla på The Oberoi. Eller afslut strandferien med stil og mere luksus i Dubais centrum på det eksklusive designhotel Armani Hotel 5*. Fik vi nævnt, at Armani Hotel ligger perfekt i Burj Khalifa – verdens højeste bygning?

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Al Zorah og Dubai.

Smag på Dubai

Det skal I opleve på jeres rejse

Dagene og tiden på The Oberoi er helt jeres egen, men med Dubai kun en times kørsel væk er det oplagt at tage på storbyeventyr. Som en del af jeres rejse skal I derfor på en kulinarisk byvandring med privat guide, som tager jer med til de allerbedste restauranter og den lokale basar. Er det mon kamelburgeren eller isen med safran, som imponerer mest?

I smager jer gennem 10 mellemøstlige specialiteter og retter, og får en smagsprøve på Dubais endeløse oplevelsesmuligheder og storslåede arkitekturer med alt fra skyskrabere til springvand og kunstige strande. 

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

På The Oberoi kan I nyde sublim service og mulighederne for selvforkælelse er i top. Resortet har to fine-dining restauranter, der henholdsvis byder på smagfulde internationale retter og udsøgte skaldyr. På stranden kan I slappe af under en palmeparasol. Ved infinity-poolen er der både panoramaudsigt og mulighed for at køle ned med en drink i loungen. Og så er spaen med sine traditionelle dampbade og velgørende massagebehandlinger et kapitel for sig.

 

Stilfuldt med skandinavisk design

I bor naturligvis i en af resortets Premier Rooms, der i tråd med The Oberois øvrige stil og udtryk er moderne og skandinavisk-inspireret i lyse farver med designmøbler. Alle værelserne på The Oberoi har terrasse eller balkon. De nederste værelser har direkte adgang til poolen, og de øvre har udsigt til stranden.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København eller Hamborg-Dubai t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavn, hotel og nævnte oplevelser
 • 7 nætter på The Oberoi Beach Resort 5*, Al Zorah. Premier Room Garden View, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Dubai
Pris per person ved 2 voksne
Stilfuld luksus på Al Zorahs gyldne strand
RejseperiodeDobbelt
05.04.23 ‑ 16.04.2329.000‑31.000
17.04.23 ‑ 15.05.2323.000‑26.000
16.05.23 ‑ 30.09.2317.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Stilfuld luksus på Al Zorahs gyldne strand, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
05.04.23 ‑ 30.09.234.000‑6.0005.000‑7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Dubai. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.