• Nyd en vidunderlig ferie i smukke omgivelser på Gili Lankanfushi, Maldiverne
 • Tagterrassen i en Villa Suite, Gili Lankanfushi
 • Villa suiter set oppefra på Gili Lankanfushi
 • Sublim snorkling med marinebiolog på Gili Lankanfushi
 • Forkæl krop og sjæl med et besøg i spaen

Gili Lankanfushi, Maldiverne

Barfodsluksus med kæmpevillaer på pæle i lagunen

7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, Maldiverne
Læs mere
I en af Maldivernes største laguner i den nordlige Male-atol ligger Gili Lankanfushi. Glæd jer til afslappet barfodsluksus med en vidunderlig villa, butlerservice og enestående gourmeteventyr.

7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, Maldiverne

Gili Lankanfushi er intet mindre end et ikon for barfodsluksus på Maldiverne. Rækken af priser og udmærkelser er nærmest uendelig. Og dette paradis ligger kun en lille halv times sejltur fra lufthavnen i Male. 

Villa Suite with Pool på Gili Lankanfushi, Maldiverne (computer tegning)

Kæmpe luksusvillaer på pæle i vandet

En rejse til Gili Lankanfushi på Maldiverne er en rejse til en anden verden fyldt med luksus, harmoni og afslapning for sjælen. 

De store luksusvillaer står på pæle i det klare vand, og I vil nyde en storslået Robinson Crusoe-stemning blandt andet takket være den store brug af naturmaterialer og den måde, resortet glider naturligt og harmonisk ind i de betagende omgivelser. 

Med sin store lagune og sandtangen med svajende palmer er Gili Lankanfushi simpelthen så smukt, stort og luksuriøst, at hjertet springer over en gang eller to, når I ankommer i speedbåden.

Altid smilende og hjælpsomme ansatte på Gili Lankanfushi, MaldiverneNo news – no shoes på Gili Lankanfushi

På båden får I udleveret en pose til jeres sko, for herfra er konceptet "no news – no shoes". I bestemmer naturligvis selv, men det er en opfordring til at tage den afslappede stemning til jer og nyde det. 

Når I skal rundt på resortet, kan I altid bede jeres personlige butler om at blive hentet, men I har også cykler til rådighed, så I nemt kommer til restauranterne, spaen, fitness centret … og stranden ved det smukke poolområde.

På Gili Lankanfushi kan I glæde jer til kulinariske madoplevelser

Sublim gastronomi 

Gastronomien er en væsentlig del af opholdet på Gili Lankanfushi, og resortet har sin egen, store økologiske køkkenhave. Glæd jer til smagfulde oplevelser, mens I slapper af i de skønne omgivelser med bare tæer i sandet.

Kashiveli

Overdådige morgenmåltider og romantiske middage i smuk restaurant direkte på stranden. Nogle aftener omdannes Kashiveli til et marked med et sprudlende miks af verdenskøkkener, andre aftener er her spændende og smagfulde menuer.

Udsøgt sushi på restaurant By the seaBy The Sea 

By The Sea ligger omgivet af jungle og samtidig med vidunderlig udsigt over havet. Her nyder I det bedste, det japanske køkken kan tilbyde. 

Owerwater Bar

Owerwater Bar, der er åben fra sen formiddag til sen aften, står på pæle i lagunen, hvor I kan sidde ved borde eller flyde i net med vandet under jer. Her er friske salater og lette retter, og en aften om ugen er her en delikat seafood grill. 

Fini Foni

Fini Foni betyder koldt sødt på det lokale dhivehi-sprog. Og det er lige, hvad I kan nyde her. Hjemmelavede is, skønne cocktails og udsøgte snacks. 

Private dining på stranden på Gili LankanfushiDining Experience

Hver aften er det muligt at nyde gastronomiske oplevelser kun for jer. Romantisk middag omgivet af fakler på stranden eller i den økologiske have. Særlige smagninger med oste, vine, chokolader, rom, whisky m.m. Og selv om I ikke beder om en vinsmagning, så bed alligevel om lov til at se den smukke underjordiske vinkælder bare for oplevelsens skyld. 

Derudover har I mulighed for at nyde middagene i jeres egen villa eller på en nærliggende ø i ægte Cast Away-stil.

Hvis I har halvpension, kan I spise frit i Kashiveli, mens I har et beløb at spise for, hvis I ønsker at spise andre steder. Det er i de fleste tilfælde rigeligt dækkende, men tal med jeres rejserådgiver om dette. 

Start dagen med yoga på stranden

Aktiviteter på Gili Lankanfushi

På Gili Lankanfushi er der aktiviteter for store og små. I vil ganske givet være meget af tiden i jeres skønne villa, men bevæg jer alligevel også lidt ud f.eks. til den store swimmingpool og til spaen. 

Her er tennisbanerne med mulighed for undervisning og masser af vandsport fra kanoer til windsurfing. Også her kan I arrangere undervisning. Der er yogaklasser på stranden, mens solen står op over det blå ocean. 

Sublim snorkling med marinebiolog på Gili LankanfushiMellem villaerne er snorkling for begyndere mellem koraller og fisk, og på revet kan I også være heldige at se revhajer, skildpadder og store flokke af fisk.

Gili Lankanfushi arrangerer mod betaling flere udflugter i båd fra fisketure over snorkeltur med djævlerokker til delfin cruise i solnedgangen. Og sidst på dagen kan I besøge den åbne biograf i junglelignende omgivelser og under åben himmel.

Udsigten fra en Villa Suite på Gili Lankanfushi, MaldiverneStore, lækre villaer

Gili Lankanfushi har 45 villaer. De fleste er forbundet til gangbroer (jetty 1, 2 og 3) i lagunen, mens enkelte villaer kun kan sejles til.

Family Villa with Pool på Gili Lankanfushi, Maldiverne (computer tegning)Alle villaerne er lækkert indrettet med palmetækkede tage, tagterrasse og soldæk, udendørs og indendørs badeværelser, aircondition, loftsvifte, minibar med espressomaskine, hårtørrer, tv med satellitkanaler m.m. Her er kort sagt alt, hvad hjertet kan begære. Nogle villaer har endda egen pool.

 • Villa Suite. 210 m2 villa ved gangbroerne nærmest land. 2 etager med åben opholdsstue. Møbleret tagterrasse og soldæk.
 • Gili Lagoon Villa. 5 villaer på jetty 3. Som Villa suite, men med uhindret udsigt til solnedgangen. 
 • Villa Suite med pool. Som Villa Suite, men længere ude på gangbroen og med egen pool. I alt 266 m2. Hængekøje mellem pæle i vandet. 
 • Residence. 250 m2 villaer helt ude for enden af gangbroerne. Store nok til en familie på 4, hvor opholdsrummet omdannes til ekstra soveværelse.
 • Crusoe Residence. Som Residence, men villaer i lagunen, som I sejler til. Vælg mellem Crusoe Residence Island View og Sunset Crusoe Residence. Privat hængekøje mellem pæle i vandet.
 • Residence with Pool. Som Crusoe Residence, men 374 m2 med egen pool. 
 • Gili Lagoon Residence. Som Residence, men inde i lagunen ved jetty 3. 
 • Family Villa. 350 m2 villa for enden af vestvendte jetty 3 tæt på Three Palm Island. 2 store opholdsstuer, hvor den ene kan omdannes til soveværelse. Fitnessrum, dampbad, jacuzzi og hængekøje i lagunen.
 • Family Villa with Pool. 385 m2 med egen L-formet pool. Smuk udsigt til solopgangen. Soveværelse, børneværelse og opholdstue, hvor der kan redes op til 2.
 • The Private Reserve. 1.700 overdådige kvadratmeter 500 m fra land. Opholds- og spiseområde, infinity pool, store soldæk, spa pavillon med sauna og dampbad, fitnessrum, biograf og rutsjebane fra førstesal ned i vandet. 2 udendørs spisepavilloner. Master bedroom og suite med to soveværelser.

Gilli Lankanfushi, Maldiverne

Fokus på bæredygtig drift

Gili Lankanfushi har stor fokus på bæredygtig drift og på bevarelse og genskabelse af koralrev. Som en del af dette er Gili Lankanfushi partner med den uafhængige organisation EarthCheck, der kontrollerer og rådgiver inden for bæredygtig turisme.

Generationsrejse til Gili Lankanfushi 5+*

Hør om overdådige villaer med flere soveværelser og pads til 6 perosner, hvis I rejser flere generationer eller vennepar sammen til Gili Lankanfushi på Maldiverne.

Læs mere om generationsrejse til Maldiverne >

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.