• Villa suiter set oppefra på Gili Lankanfushi
 • Villa suite på pæle i lagunen - Gili Lankanfushi
 • Gastronomi på Gili Lankanfushi
 • Poolen på Gili Lankanfushi
 • Forkæl krop og sjæl med et besøg i spaen

Gili Lankanfushi, Maldiverne

Prisbelønnet luksuriøst resort med kæmpe villaer på pæle i havet

7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, Maldiverne
Læs mere

I en af Maldivernes største laguner i den nordlige Male-atol ligger Gili Lankanfushi. Glæd jer til afslappet barfodsluksus, ferie i en kæmpe luksusvilla på pæle i havet og nyd butlerservice, fantastisk snorkling, masser af aktiviteter og verdenklasse spa.

7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, MaldivernePrisvindende resort og spa

Gili Lankanfushi er bl.a. kåret som det bedste luksusresort på Maldiverne og i Asien af Tripadvisor Travellers Choice 2017 samt vundet World Travel prisen i 2017 som førende Resort i Det Indiske Ocean. Derudover har resortet i 2016 vundet Conde Nast Johansens Spa Awards for Excellence.

Water Villas på resort Gili Lankanfushi, MaldiverneKæmpe luksusvillaer på pæle i havet

Her står kæmpe luksusvillaer på pæle i det klare vand med storslået Robinson Crusoe-stemning og farverige fisk lige under jer. Det er så smukt, stort og luksuriøst, at hjertet springer over en gang eller to, når I ankommer efter en lille halv times sejlads fra lufthavnen.

Villaen er mindst 200 kvm. stor. Alle rum er åbne ud i det fri bortset fra soveværelset og toilettet. Her er både indendørs og udendørs bad. Hvis I vil sove udendørs, kan I gøre det på jeres tagterrasse. I har jeres eget soldæk med trappe til vandet.

Gili Lankanfushi, MaldiverneNo news - no shoes

På båden får I udleveret en pose til jeres sko, for herfra er konceptet "no news – no shoes" med en dejligt afslappet stemning. Når I skal rundt på resortet, kan I altid bede jeres personlige butler om at blive hentet, men I har også cykler til rådighed, så I nemt kommer til restauranterne, spaen, fitness centret … og stranden ved det smukke poolområde.

Sublim snorkling med marinebiolog på Gili LankanfushiFANTASTISK SNORKLING

Gili Lankanfushi kan tilbyde fantastisk snorkling både ved villaerne og ved det store husrev. Aftal evt. en tur med resortets marinebiolog.

Gili Lankanfushi kan fint kombineres med f.eks. Six Senses Laamu 5+* eller Soneva Fushi 5+*, hvis I ønsker at opleve at bo både på pæle i vandet og inde på stranden. Gili Lankanfushi har den fordel, at det ligger tæt på lufthavnen, så det afkorter hjemrejsen.

Udsøgt sushi på restaurant By the seaSublim gastronomi på gili lankanfushi

Gastronomien er en væsentlig del af opholdet og resortet har endda deres egen, store køkkenhave, hvor de dyrker forskellige urter og grøntsager. Glæd jer til smagfulde oplevelser, mens I slapper af i de skønne omgivelser med bare tæer i sandet.

På Gili Lankanfushi kan I glæde jer til kulinariske madoplevelserfantastiske restauranter

I The Main Restaurant nyder I overdådige morgenmåltider og romantiske middage, hvor Østen møder Vesten i en smagfuld alliance. Restauranten By The Sea præsenterer spændende fusioner af f.eks. de peruvianske og japanske køkkener serveret med den smukkeste udsigt over havet. Stemningen er intim med maksimalt 26 gæster ad gangen. Prøv også vinkælderen og den underjordiske Chocolate Cave. Og at få maden serveret i jeres villa, hvis I – helt forståeligt – ikke ønsker at forlade den.

Derudover har I mulighed for at nyde middagene i jeres egen villa eller på en særlig lokation på øen eksempelvis på stranden eller på en nærliggende ø i ægte Cast Away-stil.

Strand, gourmet og luksus på Gili Lankanfushi, MaldiverneMorgenmad:

 • Morgenmaden kan I nyde ved enten at gå eller cykle hen til restauranten, og lade jer overvælde af den overdådige morgenbuffet suppleret med bestiling af æg i utallige varianter med tilbehør af bacon, pølser etc.
 • I kan også få morgenmaden serveret i jeres villa. I bestiller så ud fra et fristende og omfattende menukort. Bestiller I for mere end 50 usd/35 euro per person, betaler I det overskydende beløb.

Gili Lankanfushi har bl.a. eget asiatisk streetfood markedAftensmad:

Hvis I har halvpension inkluderet på Gili Lankanfushi, har I flere muligheder for at nyde dagens kulinariske højdepunkter:

 • I kan spise a la carte (buffet i hovedrestauranten enkelte dage) i en af de tre restauranter. Der er inkluderet middag for 90 usd/65 euro per person. Bestiller I mere, betaler I differencen.
 • I kan også vælge at få middagen serveret i jeres villa. I kan bestille a la carte for 90 usd/65 euro per person, og bestiller I mere, betaler I differencen.
 • I kan også få arrangeret lækre BBQ middage, romantisk middag på en øde sandbanke m.m. Også her kan I bestille for 90 usd/65 euro per person, og bestiller I mere, betaler I differencen.

Start dagen med yoga på strandenMASSER AF AKTIVITETER

På Gili Lankanfushi er der aktiviteter for store og små. Her er eksempelvis et PADI dykkercenter, stor swimmingpool, tennisbaner og volleyballbaner, og udover den fantastiske snorkling kan I sejle i kajakker, katamaraner og windsurfe - og endda deltage i yogaklasser på stranden, mens solen står op over det blå ocean. Og sidst på dagen kan I besøge den åbne biograf i junglelignende omgivelser og under åben himmel.

Gili Lankanfushi Crusoe Residencestore, lækre villaer

Resortet har i alt 45 villaer heraf 29 villa suiter (210 m2), otte residencer (250 m2), syv crusoe residencer (250 m2) samt en gigantisk privat villa på 1700 m2, som ligger 500 meter fra Gili Lankanfushi med 300 meter til den nærmeste villa - for total privatliv.

Alle villaerne lækkert indrettede med tagterrasse og soldæk, udendørs og indendørs badeværelser, aircondition, loftsvifte, minibar med espressomaskine, hårtørrer, tv med satellitkanaler m.m.

Gili Lankanfushi Maldiverne set fra luftenKom let rundt på resortet og øen

Villa Suiterne og de otte residencer er forbundet med land af lange gangbroer af træ. Crusoe residencerne ligger dog helt frit i vandet og er udstyret med en robåd for at komme til og fra land. I kan dog til enhver tid bede om at blive hentet af en båd. Der er naturligvis god afstand mellem alle villaer af hensyn til privatlivet.

Fokus på bæredygtig drift

Gili Lankanfushi har stor fokus på bæredygtig drift og på bevarelse og genskabelse af koralrev. Som en del af dette er Gili Lankanfushi partner med den uafhængige organisation EarthCheck, der kontrollerer og rådgiver inden for bæredygtig turisme.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.