XL Maldives Soneva Jani Poolside

Bucket List

23 af verdens hotteste hoteller i 2023

Luksus, luksus, luksus

Drøm dig ud i verden nu

Drømmer du om at rejse til hoteller, der er en oplevelse i sig selv? Hvor naturen er så smuk, at det næsten skærer i hjertet? Hvor stemningen er helt afslappet, selv om servicen er i top? Hvor du kan nyde design, gastronomi og spa af en anden verden?

Find din favorit blandt 23 af verdens hotteste hoteller – fra gamle favoritter til nye stjerneskud.

Xl Maldives Soneva Jani Snorkelling Ocean
Félicité

Seychellerne

1. Six Senses Zil Pasyon 5+*

Six Senses Zil Pasyon på den private lille ø Félicité er Seychellernes uden sidestykke mest ekstraordinære resort. Nyd gastronomi, velvære og barfodsluksus i vidunderlige omgivelser, som kun Six Senses kan skabe det.

Seychelles Six Senses Zil Pasyon
Six Senses Zil Pasyon på Seychellerne
Mallorca

Spanien

2. Ikos Porto Petro 5*

Ikos-kæden sætter endnu engang nye standarder for all inclusive ferier til dig, der søger ubekymrede dage under solen med skønne værelser, gastronomi skabt af Michelin-kokke og fantastiske faciliteter.

Xl Spain Ikos Porto Petro Deluxe Three Bedroom Bungalow Suite Private Pool
Xl Spain Ikos Porto Petro Aerial View 1
Xl Spain Ikos Porto Petro Beach Service (1)
Noonu-atollen

Maldiverne

3. Soneva Jani 5+*

Soneva Jani ligger på øen Medhufaru. Din villa er en sansefuld legeplads på mindst 411 m2 med egen pool. Få trin fører ned i det turkisblå vand – med mindre du får en villa med vandrutsjebane, så er det klart den sjoveste vandvej! Her er mantraet “No news, no shoes” – barfodsluksus i sin reneste form.

Xl Maldives Soneva Jani 2 Bedroom Overwater Villa
Soneva Jani på Maldiverne
Peloponnes

Grækenland

4. Amanzoe 5+*

Hvis ikke de græske guder boede på Olympen, så boede de på Amanzoe på toppen af Peloppones og med udsigt over Det Græske Øhav. Amanzoes grænseløse æstetik og enestående poolvillaer er vitterligt af en anden verden.

Xl Greece Spetses Amanzoe Main Terrace Hero
Amanzoe i Grækenland
Benguerra Island

Mozambique

5. &Beyond Benguerra Island 5*

Forestil dig Maldiverne, som øerne var, inden de blev opdaget. Tilføj så lidt afrikansk hjertevarme og dyreliv. Nu har du en idé om, hvad der venter dig på &Beyond Benguerra Island 5*.

XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Casinha
&Beyond Benguerra Island
Rom

Italien

6. Hotel De La Ville 5+*

Med en uforlignelig placering ved toppen af Den Spanske Trappe i hjertet af Rom, indfanger Hotel de la Ville på suveræn vis den særlige blanding af romersk romantik, ekstravagant luksus og sans for skønhed, som er Italiens hovedstad.

Xl Italy Rome Hotel De La Ville Cielo Terrace Rooftop
Hotel De La Ville i Rom
Bawah Island

Indonesien

7. Bawah Reserve 5*

Du flyver til Bawah Reserve i bedste James Bond-stil fra Singapore i resortets private vandfly. Fra luften kan du skimte de 35 villaer, der putter sig i junglekanten ud til sandstranden og står på pæle i lagunen. Villaen er vild, men den all inclusive-oplevelse, du har med i dit ophold, er endnu vildere. I Bawahs verden kan selv de største drømme blive til virkelighed.

Xl Bali Bawah Reserve Over Water Bungalow Terrace View
Bawah Reserve i Indonesien
Langkawi

Malaysia

8. The Datai 5*

The Datai er det bedste resort på Langkawi og ligger ved en af de 10 bedste strande i verden (udnævnt af National Geographic). Lægger du strandluksus til side for en stund, kan du udforske junglen med guide og bade under rindende vandfald. Hvad mere kan man forlange? Det skulle da lige være tre pools, designsuiter, junglespa og kulinariske oplevelser i trætoppene. The Datai har det hele.

XL Malaysia The Datai Langkawi Ocean View
Xl Asia Malaysia Langkawi The Datai Beach Sunbeds Ocean View
XL The Datai Langkawi Discovering Nature With The Resort's Exclusive Naturalist Irshad Mubarak 4
Halkidiki

Grækenland

9. Eagles Villas 5*

Bare tanken om Grækenlands sol, varme og dejlige mad kan få pulsen ned hos enhver. Ved det hellige bjerg Athos på Halkidiki kan du nyde det hele og mere til på Eagles Villas 5*. Søsterhotellet Eagles Palace på nabogrunden har masser af dejlige pools, hvis du trænger til adspredelse fra din private poolvilla altså. Strand, sol, drinks og palmer.

Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Junior Villa Pool Ocean View
Eagles Villas i Grækenland
Tasmanien

Australien

10. Saffire Freycinet 5*

Særklasse er ikke bare et stort ord, når vi skal beskrive Saffire Freycinet. Dette unikke hotel på Tasmanien høster hædersbevisninger på stribe for enestående luksus. Service, gastronomi, arkitektur og udsigt er simpelthen i en kategori for sig! Ser du hotellet oppefra, ligner det en gigantisk rokke i landskabet på kanten af sø, bjerge og skov. Nyd den fænomenale udsigt over bugtens lange strand, Freycinet National Park og de markante bjergtoppe The Hazards. Lige nedenfor ligger din suite. Er du klar til at få nøglen?

XL Australia Saffire Freycinet Tasmania HERO
Saffire Freycinet i Australien
Utah

USA

11. Amangiri 5+*

Åbne sletter og storslåede bjergformationer så langt øjet rækker. Du er i det sydlige Utah på grænsen til Arizona mellem Vermillion Cliffs og Grand Staircase. Ligger der virkelig et resort her? Ja, det gør der. Og endda et helt særligt et af slagsen: Det gennemførte og stilfulde Amangiri! Her gør naturen sig til, mens du nyder total luksus og forkælelse med stil. Ferie på første klasse – mindre kan ikke gøre det.

Xl Usa Utah Amangiri Canyon Point Swimming Pool Duskxl Usa Utah Amangiri Canyon Point Swimming Pool Dusk
Amangiri i USA
Tulum

Mexico

12. Hotel Esencia 5*

Hotel Esencia kombinerer femstjernet service og en gourmetrestaurant med den måske smukkeste strand på Riviera Maya. En intim oase, hvor der er fokus på jeres velvære fra morgen til aften.

Xl Mexico Tulum Hotel Esencia Beach Hotel
Hotel Esencia i Tulum, Mexico
Mallorca

Spanien

13. Jumeirah Port Soller 5*

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa ser majestætisk ud over Middelhavet fra en klippeskråning i Puerto de Sóller. Her er alle indtryk knyttet til følelsen af at balancere på en knivsæg mellem himmel og hav. Hotellets bygninger er omkranset af duftende citrustræer og ligger spredt ud over skråningen i forskellige niveauer. En ny udsigt melder sig om hvert et hjørne, og øjnene ser sig aldrig mætte. Heller ikke i resortets restauranter, hvor havets rige gaver tilberedes til perfektion.

Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Talise Spa Hydropool
Jumeirah Port Soller på Mallorca
Le Morne-halvøen

Mauritius

14. JW Marriott Mauritius 5*

Kig godt på fotoet og luk øjnene et øjeblik. Kan du se det for dig? Du står midt i det lune, turkisblå vand. En lille tropefisk suser forbi, solens stråler spejler sig på overfladen, og havets salte duft minder dig om, at livet lige nu. Lige her. Er helt fantastisk. ⁠Gør drømmen til virkelighed med en rejse til JW Marriott Mauritius på Le Morne-halvøen.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Aerial Cliff
JW Marriott på Mauritius
Krabey Island

Cambodja

15. Six Senses Krabey Island 5*

Six Senses Krabey Island ligger på en lille privat ø. Det første, du får øje på fra havsiden, er de dramatiske klipper, som troner op ad havet. Dernæst ser du junglen, og ser du rigtig godt efter, kan du spotte din poolvilla inde bag alt det grønne. Vælger du et ophold her, er det som en gave til din krop og sjæl. Roen er intakt, de kulinariske oplevelser i top og den 2000 m2 store spa et kapitel for sig!

Xl Cambodja Six Senses Krabey
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Aerial View 2
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Tree Restaurant Coconut Poached Organic Chicken
Phuket

Thailand

16. Rosewood Phuket 5+*

Rosewood Phuket strækker sig langs den skønne Emerald Bay i det sydvestlige Phuket. Du er tæt på livlige Patong, men det mærker du ikke meget til på dette suveræne luksusresort, hvis fremsynede design og afslappede atmosfære helt ubesværet synes at ophæve både tid og sted. Det er et af de steder, hvor man bare gerne vil blive lidt længere. Og lidt længere endnu. Børneklubben er desuden et kapitel for sig!

Xl Thailand Rosewood Phuket Ocean View Pool Pavilion 2BR Evening Pool
Rosewood på Phuket, Thailand
Sydøen

New Zealand

17. PurePods

Du kører ind på en landmands mark. Stiller bilen. Lukker leddet efter dig. Og går så ad en lille sti gennem den frodige natur eller langs marker og hegn. Pludselig står du foran et lille hus hævet på pæle i det grønne. Glasvægge, glasloft og – ser du lidt efter – også glasgulv! En stor, lækker seng kigger ud på dig derindefra. Lige dér skal du sove i nat med kig til Mælkevejen, der funkler og lyser. Hvem skal du sove under stjernerne med?

Xl New Zealand Christchurch Pohue Purepod Sunrise View
Purepods i New Zealand
Cape Town

Sydafrika

18. The Silo 5*

The Silo er det absolut mest ikoniske designhotel i Cape Towns fornemme område, V&A Waterfront. Designet i en gammel kornsilo med tredimensionelle, diamantformede vinduer, er her tale om lidt af en ingeniørbedrift. Indretningen er ligeså gennemført med dybe rødder i Sydafrikas historie og kultur. Det er derfor heller ingen overraskelse, at Afrikas største, moderne kunstsamling pryder hele underetagen.

Xl South Africa Cape Town The Silo Family Suite Bedroom
The Silo i Cape Town
Mendoza

Argentina

19. The Vines 5*

Vin, gastronomi og seriøs selvforkælelse er omdrejningspunktet på The Vines Resort i hjertet af den skønne Uco-dal i Argentina. Du bor i en fortryllende luksusvilla med udsigt til vinmarker, historiske vingårde og de dramatiske Andesbjerge. Det lyder helt ok, ik?

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Two Bedroom Deluxe Villa Exterior
The Vines Resort i Argentina
Nha Trang

Vietnam

20. Six Senses Ninh Van Bay 5*

Six Senses Ninh Van Bay 5* er et af de bedste strandresorts i Vietnam. Du kan eksempelvis bo i en overdådig strandvilla med privat pool eller på kanten af klipperne med udsigt over havet. Hvis du bor her 5 dage i træk, får du en gratis oplevelse hver dag. Skal du have morgenmad på sengen? High tea? Fodmassage? Eller noget fjerde?

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Aerial The Rock Retreat Top
Six Senses Ninh Van bay i Vietnam
Toscana

Italien

21. COMO Castello del Nero 5*

Du kniber dig selv i armen en gang eller to, når du kører op ad cypresalléen til COMO Castello del Nero. Hotellet ligger midt i Toscanas smukkeste natur i et 800 år gammelt slot, der er indrettet med Michelin-restaurant, professionel spa og opvarmet pool. Det ligner mest af alt noget fra en eventyrlig drøm. Stilheden er øredøvende, og solen er altdominerende.

Xl Italy Tuscany Hotel Como Castello Del Nero Garden Pool Terrace
COMO Castello del Nero i Italien

Bhutan

22. Six Senses Bhutan 5*

Six Senses Resorts & Spas er kendt for sine afslappede, luksuriøse resorts på paradisstrande og øer. Men vidste du, at Six Senses nyligt også har åbnet fem lodges oppe i Himalayas bjerge og nede i Bhutans dale? Naturen er som skåret ud af en anden verden, og Six Senses’ kompromisløse DNA gennemsyrer naturligvis alle fem lodges.

Xl Bhutan Six Senses Punakha Main Facilities Exterior
Six Senses Punakha er en af de 5 lodges
Tetiaroa-atollen

Fransk Polynesien

23. The Brando 5+*

Få resorts i verden er så gennemførte som The Brando i Fransk Polynesiens ørige. Skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen, forbeholdt de få og aldeles ubeskriveligt.

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Swimmingpool Beach
The Brando i Fransk Polynesien
Pia 0Istergaard Ny

Rejserådgiver

Pia Østergaard Holm

Pia 0Istergaard Ny

Pia har mere end 25 års erfaring i rejsebranchen med særlig ekspertise i det Indiske Ocean, Nordamerika og Spanien.

Hun elsker at nyde havet, strandene og den udsøgte gourmetmad i Det Indiske Ocean, udforske USA’s storbyer med deres museer og restauranter, samt opleve kulturen og lowcountry-atmosfæren i de sydlige stater i USA - og hvis hun også kan spille golf, bliver det ikke bedre!

For Pia er nysgerrighed, imødekommenhed og autenticitet vigtige nøgleord, når hun selv rejser. Hun lægger vægt på at tale med de lokale og få deres historie, så hun får stedets identitet, kultur og fortællinger under huden – og den slags minder med hjem, der lever i såvel hjerte og tanke.  

Når Pia skræddersyer en rejse for jer, tager hun altid udgangspunkt i jeres ønsker og hendes egne erfaringer, så hun kan skabe den drømmerejse, der passer til netop jer.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.