XL Italy Cooking Class making pasta 2
Oplevelse i Italien

Kokkeskole i Apulien

Lokale markeder og syditaliensk madlavning på ægte Masseria

Apuliens solbagte kyster og landområder gemmer på et af Italiens skønneste og mest stolte køkkener. Lær nogle af hemmelighederne bag med et besøg til lokale markeder og madlavning med årstidens råvarer på et historisk landsted.

Mini Italy Pizza Cooking Course Group
Small Italy Puglia Cooking Class
Xl Italy Ravioli Pasta Food

Opdag Apuliens rustikke landkøkken

Orecchiette con Cimi di Rapa, tiella, spaghetti ai ricci, burrata-ost og focaccia barese. Specialiteterne står i kø i det rustikke og landlige apulianske køkken, der ikke mindst er kendt for sin rige brug af grøntsager, skaldyr og fisk. Men også hjertevarme kødretter er på menuen, for ikke at nævne pragtfulde oste som burrata, caciocavallo, palone di gravine og cacioricotta – Apuliens skønne udgave af ricotta.

Masser af grønt og det bedste brød i Italien

Apulien er først og sidst et landbrugsområde, der med over 300 solskinsdage om året bl.a. producerer 40 procent af Italiens olivenolie – i det apulianske køkken sparer man heller ikke på olien - ligesom regionen er kendt for sine kraftfulde vine, mandler, figener, fisk, skaldyr og rige udvalg af grøntsager.

Sidst, men ikke mindst er Apulien også berømt for sin store produktion af durumhvede, der bl.a. kommer til udtryk i et væld af pastatyper og fabelagtigt brød, som af mange italienere regnes for det bedste brød i Italien.   

XL Italy Olive Trees
XL Italy Cooking Class making pasta 4
XL Italy Cooking Class making pasta 3

Besøg til lokale markeder med privat kok

Den bedste begyndelse på en rejse ind i det apulianske køkken er et besøg til et lokalt marked, hvor I virkelig får en følelse af årstidens afgrøder og lokale specialiteter fra pastatyper til oste. Derfor starter I også formiddagen med at besøge en eller flere markeder med jeres kok, som guider og fortæller, mens I handler ind til dagens frokost.

Madlavning og frokost i skønne omgivelser

Efter markedet sætter I kurs mod en pragtfuld masseria - et historisk befæstet landsted - omgivet af gamle olivenlunde og frugttræer, der stadig fungerer som et adeligt landsted og et landbrugsvidenscenter – drevet af de samme fire familier, som har ejet stedet i århundreder.

Nu er det blevet tid til at finde gryderne frem og snitte de første grøntsager til det, som under kyndig vejledning fra jeres kok, gerne skulle blive til en autentisk apuliansk frokost med flere retter, som I bagefter kan nyde i de skønne landlige omgivelser.

Selve kokkeskolen tager cirka tre timer, og inden I tager afsked med jeres kok, får I udleveret et certifikat og dagens menu, så I selv kan genskabe oplevelsen hjemme i jeres eget køkken.

Team Italien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.