• Flyd rundt i Det Døde Hav i Israel
 • Oplev en vidunderlig stjernehimmel og Mælkevejen i Negev-ørkenen i Israel
 • Jeep safari i Negev-ørkenen ved Six Senses Shaharut, Israel
 • Jerusalem ved solnedgang
 • Geneserats sø i Galilæa

Rejser til Israel

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Israel

Tel Avivs strand og hippe storbyliv

Jerusalems stemning og historiske seværdigheder

Nordisraels vinland og bibelske steder

Negev-ørkenens magiske uendelighed

Skræddersyede rejser med håndplukkede hoteller og oplevelser

Læs mere

En ferie i Israel er en betagende rejse fyldt med indtryk. Bibelske attraktioner møder det moderne liv, og fredfyldt natur står i tilsvarende kontrast til den historiske spænding. Vi skræddersyr rejser til Israel med håndplukkede hoteller og oplevelser.

Hvorfor rejse til Israel med Nyhavn Rejser?

Israel er en del af vores historie lige fra de bibelske fortællinger til aftrykkene på verdenspolitikken. En rejse til Israel vil derfor altid have nogle ekstra dimensioner, som få lande kan matche.

I Nyhavn Rejser kan I få sammensat en rejse til Israel ud fra jeres interesser og ønsker. I kan få inspiration til oplevelser, I måske ikke har tænkt på, og vi lægger vægt på at bruge de bedste guider, der giver nuanceret indsigt.

Tel Avivs strande og hippe storbyliv

I Israels hovedstad Tel Aviv møder I det moderne Israel. Den glitrende metropol strækker sig mod himlen, og på stranden ud til Middelhavet hænger de lokale ud på beach clubs og spiller beach volley. I den gamle bydel, Old Jaffa, kan I udforske de snævre gader, Ilana Goor Museum, små cafeer, smukke stenhuse og det livlige loppetorv.

Jerusalems utallige seværdigheder

Jerusalem er en smeltedigel af kulturer og religioner. Blandt de mange attraktioner er den gamle bydel, Olivenbjerget, Den Hellige Gravs Kirke, Grædemuren og Klippehelligdommen for blot at nævne nogle få. Men måske størst af alle attraktioner ved Jerusalem er museet Yad Vashem, der er Israels officielle mindesmærke for de jødiske ofre for Holocaust. En dybt bevægende oplevelse.

Oplev også Mahane Yehuda-markedet, og kryds ”grænsen” til Palæstina/Vestbredden for at få indblik i den lange konflikt fra den anden side. Husk i Bethlehem at se Banksy’s street art, der sætter fokus på konflikten.

Det nordlige Israel

I det nordlige Israel venter Galilæa med bibelske seværdigheder som Nazaret og Kana. Golanhøjderne får os til at tænke på verdenspolitikken, men det er også stedet, hvor Israels bedste vine dyrkes. En for mange ukendt side af det forjættede land.

Det døde hav og Jordan

I det østlige Israel inviterer Det Døde Hav til at flyde oven på det saltholdige vand. Midt i søen går grænsen til Jordan, og en rejse til Israel kan da også nemt kombineres med rejser til Jordan og oldtidsbyen Petra.

Negev-ørkenen

Et magisk ørkenlandskab, der i virkeligheden udgør halvdelen af Israels areal. Her finder I rå klippeformationer, uendelig fred, kameler, beduiner og ikke mindst  Six Senses Shaharut 5*, der inviterer til forkælelse, fordybelse og gastronomi med friske råvarer fra nærliggende kibbutz, natur i verdensklasse. Her er en smuk spa med hammam, pools, dampbad, yoga m.m.. Six Senses Shaharut er det perfekte sted for både par og familier på rejse til Israel.

Six Senses Shaharut ligger kun en time fra de gode restauranter og livet i Eilat, og I kan tage på udflugter til dykning og snorkling i Det Røde Hav. 

Vejret i Israel

Israel har Middelhavsklima med tør sommer og en kort vådere vinter med december, januar og februar som de vådeste. Dagtemperaturerne spænder fra 16 grader i januar til 32 grader i august, men alt afhænger naturligvis af de normale udsving og det sted, I befinder jer helt præcist. Vi glæder os til at sammensætte jeres rejse til Israel ud fra jeres drømme.

FÅ ET REJSEFORSLAG TIL Israel

Vores rejserådgivere sammensætter det helt rigtige rejseforslag til jer ud fra jeres ønsker. Og husk også, at det alene er et forslag – den endelige rejse til Israel laver vi først, når I er helt tilfredse. 

Få tilsendt et tilbud på en rejse til Israel. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund, og tal med vores rejserådgivere om hotel, transport og oplevelser.

Få hjælp til jeres rejse til Israel

Nyhavn Rejser har håndplukket hoteller og udflugter i Israel til både par og familier. Hør vores eksperter i rejser til Israel om, hvordan I kan få sammensat en ferie i Israel. Få tips til oplevelser i Jerusalem, gode spisesteder i Tel Aviv og historiske seværdigheder, som I ikke må gå glip af. Ring og hør om unikke udflugter og de bedste hoteller i Israel. Ring 33 18 88 54

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.