Xl Israel Jerusalem Mahane Yehuda Market
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL ISRAEL

Rejser til Israel

Oplev Nyhavn Rejsers Israel

Moderne liv og historiske seværdigheder

En ferie i Israel er en betagende rejse fyldt med indtryk. Bibelske attraktioner møder det moderne liv, og fredfyldt natur står i tilsvarende kontrast til den historiske spænding. Vi skræddersyr rejser til Israel med håndplukkede hoteller og oplevelser.

  • Tel Avivs strand og hippe storbyliv
  • Jerusalems stemning og historiske seværdigheder
  • Nordisraels vinland og bibelske steder
  • Negev-ørkenens magiske uendelighed
  • Skræddersyede rejser med håndplukkede hoteller og oplevelser

Mød vores eksperter

Israel er en del af vores historie lige fra de bibelske fortællinger til aftrykkene på verdenspolitikken. En rejse til Israel vil derfor altid have nogle ekstra dimensioner, som få lande kan matche.

I Nyhavn Rejser kan I få sammensat en rejse til Israel ud fra jeres interesser og ønsker. I kan få inspiration til oplevelser, I måske ikke har tænkt på, og vi lægger vægt på at bruge de bedste guider, der giver nuanceret indsigt.

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til Israel

Det nordlige Israel

I det nordlige Israel venter Galilæa med bibelske seværdigheder som Nazaret og Kana. Golanhøjderne får os til at tænke på verdenspolitikken, men det er også stedet, hvor Israels bedste vine dyrkes. En for mange ukendt side af det forjættede land.

Det Døde Hav og Jorden

I det østlige Israel inviterer Det Døde Hav til at flyde oven på det saltholdige vand. Midt i søen går grænsen til Jordan, og en rejse til Israel kan da også nemt kombineres med rejser til Jordan og oldtidsbyen Petra.

Negev-ørkenen

Et magisk ørkenlandskab, der i virkeligheden udgør halvdelen af Israels areal. Her finder I rå klippeformationer, uendelig fred, kameler, beduiner og ikke mindst  Six Senses Shaharut 5*, der inviterer til forkælelse, fordybelse og gastronomi med friske råvarer fra nærliggende kibbutz, natur i verdensklasse. Her er en smuk spa med hammam, pools, dampbad, yoga m.m.. Six Senses Shaharut er det perfekte sted for både par og familier på rejse til Israel.

Six Senses Shaharut ligger kun en time fra de gode restauranter og livet i Eilat, og I kan tage på udflugter til dykning og snorkling i Det Røde Hav. 

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
i Israel

Hvordan er vejret i Israel?

Israel har Middelhavsklima med tør sommer og en kort vådere vinter med december, januar og februar som de vådeste. Dagtemperaturerne spænder fra 16 grader i januar til 32 grader i august, men alt afhænger naturligvis af de normale udsving og det sted, I befinder jer helt præcist. Vi glæder os til at sammensætte jeres rejse til Israel ud fra jeres drømme.

NYE HORISONTER

Historier fra Israel og Mellemøsten

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Israel

Vores rejserådgivere sammensætter det helt rigtige rejseforslag til jer ud fra jeres ønsker. Og husk også, at det alene er et forslag – den endelige rejse til Israel laver vi først, når I er helt tilfredse. 

Få tilsendt et tilbud på en rejse til Israel. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund, og tal med vores rejserådgivere om hotel, transport og oplevelser.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.