Xl Jordan Desert
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL JORDAN

Rejser til Jordan

Oplev Nyhavn Rejsers Jordan

Jordan ud over det sædvanlige

Rejser til Jordan er rejser tusinder af år tilbage i tiden til fascinerende oldtidsbyer, og det er mødet med et moderne og fredeligt Jordan, hvor Østen møder Vesten i levevis, kunst og gastronomi. Endelig er en ferie i Jordan mødet med magisk natur.

  • Oldtidsbyerne Petra og Jerash
  • Månelandskaber og glamping i Wadi Rum-ørkenen
  • Badeferie og snorkling i Aqaba ved Det Røde Hav
  • Kunst og gastronomi i Amman
  • Håndplukkede 4-5* hoteller og luksuriøs glamping

Kongedømmet Jordan har i mange år været Mellemøstens fredelige og stabile oase. Derfor er Jordan et trygt rejseland med enestående natur, stor gæstfrihed og velbevarede attraktioner og seværdigheder.

Håndplukkede hoteller og udflugter i Jordan

Nyhavn Rejser håndplukker lokale samarbejdspartnere med de bedste guides, 4-5* hoteller og luksuriøs glamping i Jordan. Vi skræddersyr jeres Jordan-rejse efter præcis det, I ønsker at opleve, og den komfort, I ønsker at bo med.

Mød vores eksperter

Nyhavn Rejser håndplukker lokale samarbejdspartnere med de bedste guides, 4-5* hoteller og luksuriøs glamping i Jordan. Vi skræddersyr jeres Jordan-rejse efter præcis det, I ønsker at opleve, og den komfort, I ønsker at bo med.

Det kan I se frem til

Oplevelser i Jordan

Oldtidsbyen Petra

Petra er den absolut største historiske seværdighed i Jordan. At gå gennem kløften i de røde klipper til Skatkammeret, der står hugget ud i klippen er ren magi. Und jer selv den oplevelse, men kom også ud i landskaberne væk fra de andre turister.

Romerrigets Jerash

I det nordlige Jordan venter Mellemøstens vigtigste romerske by, UNESCO-beskyttede Jerash, med Hadrians Bue, Artemistemplet og den ovale plads med de imponerende søjlerækker. Et af de mest velbevarede levn fra Romerriget uden for Italien.

Wadi Rum

En ferie i Jordan giver jer mulighed for at udforske den spektakulære ørken Wadi Rums forunderlige månelandskaber. Og ikke nok med det. I kan tage på glamping og bo ude i ørkenen i komfortable telte eller glaskupler med frit udsyn til millioner af stjerner, når natten falder på.

Badeferie i Aqaba

Jordan strækker sig helt fra Golan-højderne i nord til Det Røde Hav i syd, hvor Aqaba inviterer til luksuriøs badeferie, så I kan gøre jeres rejse til Jordan komplet og skylle ørkenens sand af i det svalende hav. Lad jer forkæle på udvalgte hoteller og tag på udflugter f.eks. med dykning eller snorkling i Det Røde Hav.

Kombiner med Israel

Fra Aqaba er kun en håndfuld kilometer til Eilat i Israel, og I kan krydse grænsen hertil, hvis I ønsker det. Rejser til Jordan kan nemt kombineres med ferie i Israel f.eks. på Six Senses Shaharut i den uendelige Negev-ørken.

Jordans hovedstad Amman

Amman er Jordans pulserende hovedstad med små 5 millioner indbyggere. Her mødes historien, nutid og fremtid. Oplev citadellet og Herkules Templet og udforsk basaren Al Balad. Livet leves på de mange cafeer, og de gastronomiske tilbud spænder fra udsøgt gastronomi på gourmetrestauranter til fastfood med falafler, der smager, som du indtil nu kun har kunnet drømme om. Hør om madture i Amman.

Mad i Jordan

Maden åbner døren til de lokale traditioner og kulturer. En traditionel morgenmad har hummus, falafler og guddommeligt velsmagende gryderetter med bønner og et orgie af krydderier ledsaget af sød myntete. Glæd dig til skønne lammeretter som mansaf og fatteh, der er fladbrød med f.eks. kylling, yoghurt, kikærter m.m. Smag også de fyldte auberginer, makdous og traditionel kage kunafeh.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Jordan

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Jordan. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.