• Pragtfuld udsigt over Wadi Rum ørkenen i Jordan
 • Det Døde Hav, Jordan
 • Oldtidsbyen Petra i Jordan

Rejser til Jordan

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Jordan

Oldtidsbyerne Petra og Jerash

Månelandskaber og glamping i Wadi Rum-ørkenen

Badeferie og snorkling i Aqaba ved Det Røde Hav

Kunst og gastronomi i Amman

Håndplukkede 4-5* hoteller og luksuriøs glamping

Læs mere

Rejser til Jordan er rejser tusinder af år tilbage i tiden til fascinerende oldtidsbyer, og det er mødet med et moderne og fredeligt Jordan, hvor Østen møder Vesten i levevis, kunst og gastronomi. Endelig er en ferie i Jordan mødet med magisk natur.

OPLEV NYHAVN REJSERS JORDAN

Kongedømmet Jordan har i mange år været Mellemøstens fredelige og stabile oase. Derfor er Jordan et trygt rejseland med enestående natur, stor gæstfrihed og velbevarede attraktioner og seværdigheder.

Oldtidsbyen Petra

Petra er den absolut største historiske seværdighed i Jordan. At gå gennem kløften i de røde klipper til Skatkammeret, der står hugget ud i klippen er ren magi. Und jer selv den oplevelse, men kom også ud i landskaberne væk fra de andre turister.

Romerrigets Jerash

I det nordlige Jordan venter Mellemøstens vigtigste romerske by, UNESCO-beskyttede Jerash, med Hadrians Bue, Artemistemplet og den ovale plads med de imponerende søjlerækker. Et af de mest velbevarede levn fra Romerriget uden for Italien.

Wadi Rum

En ferie i Jordan giver jer mulighed for at udforske den spektakulære ørken Wadi Rums forunderlige månelandskaber. Og ikke nok med det. I kan tage på glamping og bo ude i ørkenen i komfortable telte eller glaskupler med frit udsyn til millioner af stjerner, når natten falder på.

Badeferie i Aqaba

Jordan strækker sig helt fra Golan-højderne i nord til Det Røde Hav i syd, hvor Aqaba inviterer til luksuriøs badeferie, så I kan gøre jeres rejse til Jordan komplet og skylle ørkenens sand af i det svalende hav. Lad jer forkæle på udvalgte hoteller og tag på udflugter f.eks. med dykning eller snorkling i Det Røde Hav.

Kombiner med Israel

Fra Aqaba er kun en håndfuld kilometer til Eilat i Israel, og I kan krydse grænsen hertil, hvis I ønsker det. Rejser til Jordan kan nemt kombineres med ferie i Israel f.eks. på Six Senses Shaharut i den uendelige Negev-ørken.

Jordans hovedstad Amman

Amman er Jordans pulserende hovedstad med små 5 millioner indbyggere. Her mødes historien, nutid og fremtid. Oplev citadellet og Herkules Templet og udforsk basaren Al Balad. Livet leves på de mange cafeer, og de gastronomiske tilbud spænder fra udsøgt gastronomi på gourmetrestauranter til fastfood med falafler, der smager, som du indtil nu kun har kunnet drømme om. Hør om madture i Amman.

Mad i Jordan

Maden åbner døren til de lokale traditioner og kulturer. En traditionel morgenmad har hummus, falafler og guddommeligt velsmagende gryderetter med bønner og et orgie af krydderier ledsaget af sød myntete. Glæd dig til skønne lammeretter som mansaf og fatteh, der er fladbrød med f.eks. kylling, yoghurt, kikærter m.m. Smag også de fyldte auberginer, makdous og traditionel kage kunafeh.

Håndplukkede hoteller og udflugter i Jordan

Nyhavn Rejser håndplukker lokale samarbejdspartnere med de bedste guides, 4-5* hoteller og luksuriøs glamping i Jordan. Vi skræddersyr jeres Jordan-rejse efter præcis det, I ønsker at opleve, og den komfort, I ønsker at bo med.

TAL MED OS OG FÅ ET REJSEFORSLAG TIL Jordan

Nyhavn Rejser er et danskejet rejsebureau, og tager I med Nyhavn Rejser til Jordan, er I sikret, at rammer, rådgivning og kvalitet er i orden. Hos os kan I bestille en skræddersyet rejse til Jordan eller en pakkerejse, hvor vi sørger for både flybilletter, transport og hotel. Vil I flyve fra Billund, Aalborg eller andre lufthavne i Danmark, hjælper vi også med det.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Jordan

Nyhavn Rejser har håndplukket hoteller og udflugter i Jordan til både par og familier. Hør vores eksperter om, hvordan I kan få sammensat en ferie i Jordan efter jeres ønsker. Få tips til oplevelser og historiske seværdigheder. Ring og hør om unikke udflugter og de bedste hoteller i Jordan. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.