Xl Thailand Six Senses Yao Noi Main Pool On Hilltop Reserve
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE

Barfodsluksus

Nyhavn Rejsers defination af barfodsluksus

Resorts med den ultimative følelse af harmoni og velvære

Barfodsluksus er sublim forkælelse i luksuriøse, men helt uformelle rammer. Her er en afslappet stemning, der mærkes helt ind i sjælen, og 100 % fokus på jeres velbefindende.  Nyhavn Rejser er eksperter i barfodsluksus på nogle af verdens mest enestående resorts.

Der skal meget mere end en strand og et luksushotel til at skabe barfodsluksus. I hvert fald når I taler barfodsluksus med Nyhavn Rejser.  

  • Afslappet luksus i de smukkeste rammer
  • Uformel stemning. Nyd bare at kunne være jer selv
  • Sublim service i øjenhøjde med gæsterne
  • Gastronomiske eventyr
  • Spaoplevelser og velvære

Sublim forkælelse og afslappet velvære

For os er barfodsluksus en rejsetype, der defineres af en unik følelse af afslappet velvære. Et eventyr for alle sanser. 

I stedet for service med overdreven underdanighed, bliver I mødt af ægte interesse. Her er ikke brug for at udtrykke luksus gennem stive facader og strittende lillefingre, for kølig afstand er erstattet af varm nærhed. I kan være jer selv. Nyde at være sammen. Nyde at være til.

Gastronomi og spabehandlinger

En naturlig del af barfodsluksus er adgangen til gastronomiske eventyr, men igen i fuldstændig uformelle rammer. I kan nyde kokkekunst i særklasse med bare tæer i sandet, hvis I ønsker det. Og forkæl også jer selv i den oftest uendeligt smukke spa, der er en lige så naturlig del af oplevelsen. 

No News, No Shoes...

Udtrykket barfodsluksus stammer fra begrebet ”No News, No Shoes”, som blandt andet Six Senses Resorts & Spas har været et ikon for. Six Senses er da også stadig blandt de førende inden for denne kategori. 

Mange har forsøgt at kopiere det, men kun de, der formår at komme ind til kernen af den unikke følelse, kommer ind i denne kategori hos Nyhavn Rejser. Heri ligger ikke en nedgørelse af andre typer luksus. På ingen måde. Det er bare ikke barfodsluksus. Dine drømme afgør, hvad du er til. 

Mød vores eksperter

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejse til nogle af verdens mest enestående resorts. De har afprøvet og udvalgt luksushoteller i hele verden ud fra beliggenhed, sublim forkælelse og afslappet stemning.

De ved, hvor romantikken er perfekt for par - og hvor børn er hjerteligt velkomne. Fortæl om jeres drømme og ønsker til en rejse med barfodsluksus.

Xl Maldives Kudadoo Maldives Private Island Aerial View Ocean Residences

Naturmaterialer og bæredygtighed

De fysiske rammer er med til at skabe den unikke følelse. Guld og glimmer er erstattet af naturmaterialer og underspillet luksus, og her er oftest en udpræget fokus på bæredygtighed i alt fra affaldsbehandling til økologiske haver og samspil med lokalsamfundet. 

Alt skabes i harmoni med omgivelserne. Skønhed og overdådig enkelhed går hånd i hånd. Ja, det er måske det bedste billede på følelsen.

At gå hånd i hånd. Lykken. Glæden. Forventningen. Bare tæer i paradis.
Når I har prøvet det, ved I præcis, hvad vi mener.

Udvalgte hoteller med barfodsluksus

I kan være jer selv. Nyde at være sammen. Nyde at være til.
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres drømmerejse

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det,
du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.