XL Thailand Six Senses Yao Noi Hilltop Sunrise

Guide

Stor guide til øhop: Hvorfor nøjes med én ø, når du kan vælge flere?

Hvis vi siger “øhop”, får du så billeder af bountystrande på nethinden?

Et øhop med Nyhavn Rejser kan være meget mere end afslappet luksus med bare fødder i sandet. Mange steder er transporten i sig selv en oplevelse, mens du hopper fra ø til ø – andre steder venter oplevelserne inde på øen, hvor du bor.

Læs videre, få Davids tips til oplevelser med øhop verden over og se 3 rejser, hvor ruten allerede er lagt.

Der er altid noget helt særligt og eksklusivt ved at være ”isoleret” på en ø. Det giver bedre plads til fordybelse – dels til hinanden og dels til oplevelserne.

Ofte giver øer også mulighed for at kombinere strandlivet med andre typer af oplevelser på mere daglig basis – i stedet for f.eks. at begynde rejsen med kulturoplevelser eller vandreture for senere at slutte af med afslapning på stranden.

Find din perfekte kombination af øer og hoteller

Ø-hop er med andre ord en mere harmonisk og fleksibel måde at rejse på, som bedre kan tilpasses individuelt – og fra dag til dag. Du står op om morgenen og kan vælge frit, om du vil på stranden, ud i naturen eller ind til en nærliggende by – og ved at kombinere flere øer i én rejse, får du virkelig det bedste af alle verdener, både når det kommer til oplevelser og hoteller.

Se 3 bud på rejser, hvor du skal hoppe fra ø til ø herunder.

1. Luksuriøst ø-hop i Sydthailand

Få lande i verden mestrer forkælelse og ægte strandluksus så godt som Thailand. Og få lande huser så mange fantastiske og originale resorts – i så skønne omgivelser. Vi har fundet og håndplukket tre af de ypperste adresser i Sydthailand på tre unikke øer, der tilsammen repræsenterer det bedste, der findes inden for luksuriøs strandferie. Noget sted i verden.

Her skal du hoppe fra ø til ø i Thailand >>

2. Det græske øhav på første klasse

Nogle gange er de største oplevelser tættere på, end du tror. På dette øhop til Paros og Mykonos, har vi fundet det bedste af Grækenland, som du kan nyde helt på egne præmisser og væk fra de store mængder – med alt fra hvidkalkede landsbyer og antikke templer til eksklusiv stemning, god shopping, skønne strande og lokalt landsbyliv.

Glæd dig også til at bo på to nøje udvalgte boutiquehoteller, der emmer af bohemestemning og afslappet luksus. Med andre ord, er det meget tæt på at være helt perfekt.

Se rejse med øhop til Paros og Mykonos >>

3. Det ultimative Hawaii-øhop

Se solen stå op fra toppen af en vulkan og kør på cykel ned! Tag en tur i helikopter over spektakulære Waimea Canyon, inden det er tid til at svømme med de majestætiske djævlerokker ved Big Island. Hawaii er ganske enkelt en af verdens mest eventyrlige og naturskønne øgrupper, men det er også langt væk. Derfor har vi lavet den ultimative Hawaii-rejse med øhop til Kauai, Maui og Hawaii Big Island, så du kan få det hele med. Og lidt til …

På alle 3 øer har du en stor Jeep Wrangler 4WD og en perlerække af fantastiske udflugter, men der er selvfølgelig også god tid til at nyde livet i en hængekøje i jeres egen bid af paradis.

Læs mere om det ultimative Hawaii-øhop her >>

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.