Topfoto Huntington Beach

Bucket List

9 hotspots på vinterferie i Californien

Vinter? Det skal du vide om vejret i Californien!

Jeg elsker Californien. Året rundt. Men staten er lang som fra København til Paris. Derfor skal du lægge rute efter årstiden. Her er mine bedste tips til en vinterferie i Californien.

Set over året er der store udsving i vejret i Californien. Om vinteren er bjergpas i nord lukket af sne, og om sommeren kan der være smeltende varmt inde i landet i syd.

Palm Springs kan fx i juli runde de 40 grader, mens vinteren ligger på det halve. For mange er sommerens varme ikke et problem, for luften er knastør, mens vinteren kan have nedbør. Kun 2 dage i snit om måneden, men alligevel. Ved kysten er det køligere især om natten, så husk trøje og jakke om vinteren.

Læs videre og få de 9 tips.

#1 - West Hollywood, Los Angeles

Los Angeles er dobbelt så stor som Bornholm, så jeg deler den herlige by lidt op. West Hollywood er kreativitetens Los Angeles og består af 3 områder.

Sunset Strip – en del af Sunset Boulevard – er Rock&Roll, god mad og gode natklubber. Her finder du Whiskey a Go Go, Comedy Store og The Roxy. Design District er den sydlige del fra Melrose Avenue til Beverly Boulevard. Her er butikker med alt fra kunsthåndværk til classic cars.

Så mangler vi dyden i midten, Santa Monica Boulevard, som måske ikke helt er så dydig igen uden at være red light eller noget, der ligner.

Hvad skal du opleve i West Hollywood?

Suge til dig af indtryk. Ose i bukkerne. Nyde barer og cafeer som Urth Caffe, 8565 Melrose Ave, hvor du kan hænge ud med de lokale på terrassen. Kig også ind i møbelhuset RH West Hollywood på 8772 Beverly Boulevard. Ikke for at købe sofa, men på tagterrassen ligger en offentlig park!

Jeg anbefaler en fantastisk cykeltur med guide rundt i området og ud ad de grønne alleer i stjernernes Beverly Hills. Turen går også omkring Rodeo Drives vilde butikker, hvor du kan lege Julia Roberts og/eller Richard Gere alt efter dine interesser.

Og så kan jeg anbefale at bruge en aften på at udforske barer og gadekøkkener ved Hollywood Boulevard sammen med en guide. Du kommer steder på denne tur, du nok aldrig ville finde selv.

Hvor skal du bo i West Hollywood?

Personligt er jeg til Kimpton La Peer. Smukt og gennemført med perfekt beliggenhed. Men tjek også Chamberlain West Hollywood og Montrose West Hollywood. Begge ligger på grønne og stille sideveje, man ikke tror findes i så stor en by.

“Husk lidt sedler til poledance-drengene på The Abbey. Ved siden af ligger The Pump med fortrinlig mad.”
Kim Carlsson, Rejserådgiver

#2 - Santa Monica og Venice Beach

Nu er vi ved strandene i Los Angeles. På strandpromenaden i Santa Monica og Venice Beach er der gang i skateboards, rulleskøjter, cykler og løbesko, og de mange cafeer byder sig til, hvis der er brug for et hvil.

Ude i sandet fortsætter aktiviteterne med beach volley, show offs og surf. Måske ikke på højeste niveau om vinteren, men her er altid mennesker. Solen bager 281 dage om året. Temperaturen kan sagtens nå op på 16-18 grader i januar. Forvent ikke tropisk havtemperatur. Hverken sommer eller vinter.

Hvad skal du opleve i Santa Monica og Venice Beach?

Du skal slentre ad strandpromenaden og suge til dig af det glade liv. Kan du jonglere med syv bolde eller lave en baglæns saltomortale, skal du selvfølgelig vise det og høste beundringen. Inde i gaderne, der bedst ses til fods, er der mange vægmalerier og fortrinlig shopping med vægt på det eksklusive. Onsdag og lørdag er der farmers market på Arizona Avenue og om søndagen på Main Street.

Jeg kan varmt anbefale en guidet gourmettur i Venice Beach, hvor du smager dig gennem 4 restauranter og får spændende fortællinger som krydderi på oplevelserne.

Hvor skal du bo i Venice Beach og Santa Monica?

Du skal helt klart bo på The Huntley Hotel, der ligger i rolige omgivelser nær strand og gågader. Husk at tage et smut op på 18. etage for at nyde udsigten og en drink!

Børn skal nok prøve rutsjebanen i Pacific Park mindst én gang.
Kim Carlsson, Rejserådgiver

#3 - Santa Barbara

Santa Barbara 150 km længere nordpå er Middelhavsriviera på californisk. Ud mod vandet er palmer og strand, og bag byen rejser bjergene sig så smukt.

Hvad skal du opleve i Santa Barbara?

Også her gælder det om at nyde stemningen, slentre eller cykle langs stranden. Snup en omgang fish&chips eller en krabbeburger på havnemolen Stearns Wharf. Ved East Beach er der skabt nyt liv i de gamle pakhuse med alt fra vinsmagninger til surf board værksteder, og oven for byen bør du se Old Mission Santa Barbara, de spanske franciskanermunkes mission fra 1776.

I baglandet er store vinområder, hvor flere end 100 vingårde har smagninger. Og fra november til april migrerer tusinder af hvaler forbi Santa Barbara, så en hvalsafari er noget nær et must her!

Hvor skal du bo i Santa Barbara?

På Harbor View Inn Hotel, der ligger med udsigt over stranden lige ved marinaen, eller Kimpton Canary Hotel oppe i byen.

#4 - Anaheim

Vi er nødt til at tage omkring de store temaparker. Topattraktionen for familier er de to Disney Resorts i Anaheim. Noget mindre, men også et besøg værd, er Knott’s Berry Farm, der startede som en frugtbod ved vejen, men nu har udviklet sig til en temapark med 40 forlystelser.

Hvad skal du opleve i Anaheim?

Grine, skrige, gyse og lege. Igen og igen.

Hvor skal du bo i Anaheim?

Der kan være gode argumenter for at bo i gåafstand til herlighederne, især hvis du er her flere dage med børn. Personligt vil jeg dog foretrække strandstemning, vind i håret og guddommelig solnedgang i hyggelige Huntington Beach.

XL USA California Anaheim Disneyland Sleeping Beauty Castle
Disney Land, Anaheim

#5 - Universal Studios Hollywood

Endnu en fantastisk forlystelsespark for alle aldre. Universal Studios Hollywood er fyldt med action og sjov inkl. hele den magiske Harry Potter verden.

Hvad skal du opleve i Universal Studios Hollywood?

Svaret giver sig selv. Ja, jeg vil næsten vende den om og bede dig stille spørgsmålet: Hvad skal du ikke opleve? Planlæg dit besøg. Du bliver nok nødt til at vælge lidt fra.

Hvor skal du bo ved Universal Studios?

Tjek ind på The Garland i North Hollywood. Her er en lækker gårdhave og dejlig pool at komme hjem til.

#6 - Palm Springs

Fra Los Angeles-området er der 1½-2 timer til Palm Springs inde i landet. Palm Springs er en af ni byer i Greater Palm Springs, Yucca Valley. Indian Wells og eksklusive Palm Desert er nogle af de andre.

Hvad skal du opleve i Palm Springs?

Nyd at slentre ned ad Indian Canyon Drive med butikker og restauranter. Mon ikke der ryger et kandiseret popcorn ned hos Brandini Toffee bare for at udforske de lokale traditioner?

Du skal op i den fantastiske svævebane Palm Springs Aerial Tramway gennem rå og næsten lodrette kløfter mod Mount San Jacinto. Du kan også gå en smuk tur i Cahuilla indianernes fodspor på Andreas Trail, og er du til golf, er du i et slaraffenland.

Endelig skal du se Joshua Tree National Park med de forunderlige træer. Lige ved nationalparken ligger Pioneertown med en kulisseby brugt i mange westerns.

Hvor skal du bo i Palm Springs?

Dit hotel i Palm Springs bør helt klar være Kimpton Rowan, der ligger med flot udsigt til de bjerge, der danner en gryde om byen og hele Yucca Valley. Med lidt held er vejret til at ligge ved poolen på taget.

Her kan jeg anbefale spareribs på den forrygende restaurant- og musiksted Pappy & Harriet’s!
Kim Carlsson, Rejserådgiver
Xl Usa California Palm Springs Aerial Tramway Close
Palm Springs

#7 - Vinområdet Temecula

For mange er californisk vin lig med Nappa og Sonoma Valley. Men der er flere muligheder f.eks. hyggelige Temecula, der ligger belejligt mellem Palm Springs og San Diego og 1½ time fra Los Angeles.

Hvad skal du opleve i Temecula?

I Temecula er der flere end 40 vingårde, og mange inviterer til smagninger. En af områdets attraktioner er at flyve i luftballon over vinmarkerne, mens solen står op.

Sæt også tid af til at udforske Temecula Old Town. Her er stadig nogle af de første bygninger fra 1859, og resten af byen er skabt i samme westernstil. Små specialbutikker sælger lokale vine, olivenolier, lavendelsæber og krydderier, og kæmpe antikvitetsbutikker har alt fra glas til solide skovhuggerøkser.

Byen har mange barer og restauranter, og især i weekenden er der gang i live musikken. Jeg kan anbefale middag på Crush & Brew og også cafeen E.A.T. Marketplace til morgenmad eller frokost. Den har stor fokus på økologi og farm-to-table. Det moderne Californien!

Hvor skal du bo i Temecula?

I vinlandet skal man bo i ude vinmarkerne. Det gør du på dejlige Carter Estate Winery and Resort, hvor du kan få arrangeret vinsmagninger og boble i den opvarmede jacuzzi ved poolen bagefter.

#8 - San Diego

Nu er vi ved kysten så langt sydpå i Californien, at det hedder Mexico om et øjeblik. San Diego er en storby uden dog at nærme sig Los Angeles. Den største økonomi i byen er den store Stillehavsflåde, der har base her. Dernæst turisme og forskning.

Hvad skal du opleve i San Diego?

Udforsk Gaslamp Quarter med smukke art deco bygninger, butikker, restauranter og barer (kan anbefale Blues House på 1055 Fifth Avenue) og Old Town, der har mexicansk atmosfære. Her er strande ud til Stillehavet, inde i Mission Bay og tilsat ren idyl på Coronado Island, hvor Hotel Del Coronado ligger som et arkitektonisk kunstværk ud til sandet.

San Diegos grønne åndehul er Balboa Park med en række museer og San Diego ZOO. Nyd udsigten ned over byen herfra. Flot udsigt er der også fra det gamle fyrtårn ved Point Loma nordpå. Læg mærke til den enorme militærkirkegård på vejen derud.

“Sæt endelig tid af til at besøge hangarskibet USS Midway, der er ladet med fly og utrolige fortællinger. Du går rundt i et kapitel af verdenshistorien!”
Kim Carlsson, Rejserådgiver
Hvor skal du bo i San Diego?

Mange foretrækker at bo ved vandet. Her kan jeg anbefale Bahia Resort Hotel og The Catamaran Resort Hotel & Spa. Vil du bo tæt på bylivet, skal det være ved Gaslamp Quarter. Jeg skal nok finde et godt sted!

XL USA Califonia Mammoth Lakes Juniper Springs Winter Exterior Lift
Mammoth Lakes, Juniper Springs

#9 - Skiferie i Californien

Indtil nu har alt jo handlet om at få så meget varme som muligt på vinterferie i Californien, men vi skal ikke glemme, at Mammoth Lakes har fortrinlige pister, hvis du vil på skiferie i Californien.

Hvad skal du opleve i Mammoth Lakes?

Fantastisk ski og snowboard med sprød og lækker sne på 150 navngivne trails og 46 præparerede pister. Der er avancerede freestyle playgrounds, børnevenlige Fun Zones og masser af aktiviteter også uden ski.

Hvor skal du bo på skiferie i Califonien?

I Mammoth Lakes anbefaler jeg Juniper Springs Resort lige ved liften.

Alt skræddersys til dig. Jeg og mine kollegaer hjælper meget gerne.
Kim Carlsson, Rejserådgiver

Hvordan kommer du til og fra det sydlige Californien?

Den mest direkte vej er non stop med SAS til Los Angeles, men der er masser af andre muligheder med et stop på vejen enten i Europa eller Nordamerika.

Du kan også flyve ud til Los Angeles og hjem fra San Diego eller kombinere med Phoenix, Arizona og køre off road i Sedonas røde ørken vej mod Palm Springs. Så har du allerede de første brikker lagt til et større vintereventyr, men lad os tale om det.

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til USA

USA California Los Angeles Hollywood Boulevard Sign,
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

California Deluxe

15 dage fra

64.000 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede 4*-5* hoteller og lodges

Vinlandet i Napa Valley og Sonoma

Store naturoplevelser i Yosemite National Park og ad Highway 1

Spændende udflugter: Helikoptertur i San Francisco, hvalsafari og store oplevelser i Hollywood

XL USA California San Francisco The Golden Gate Bridge In The Summertime
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Familieeventyr i Californien

19 dage fra

49.500 kr.

Glæd jer til

San Francisco med besøg på fængselsøen Alcatraz

Havoddere, sæler og hvaler

Disneyland, filmstjernernes Hollywood og USS Midway

Familievenlige 3*-4* hoteller med god beliggenhed og pool

Bil med god plads og godt udsyn fra bagsæderne

Xl USA Florida Key West Beach Ocean Palm Trees
Florida, USA, Nordamerika

Florida Deluxe

14 dage fra

41.500 kr.

Glæd jer til

Havudsigt fra et af Miamis absolut bedste hoteller

Blå himmel og hvide strande på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples

Skønt badehotel på The Keys

Vind i håret i lækker cabriolet

Cykeltur til Little Havana og privat airboat i Everglades National Park

XL USA California Mojave Desert Route 66 Joshua Trees
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Nyhavns Very Best of the West

22 dage fra

50.500 kr.

Glæd jer til

Hoteller, der giver ekstra dimension til oplevelsen - flere inde i nationalparkerne

Oplevelser væk fra den slagne vej, f.eks. stenbuerne i Arches og adventurebyen Moab

God tid til at komme ud af bilen og opleve undervejs

Vestens nationalparker, bl.a. Grand Canyon og Navajo-indianernes Monument Valley

Los Angeles, Las Vegas og San Francisco med kulinarisk udflugt

XL USA Florida Miami South Beach
New York, USA, Nordamerika

Puls i New York og sol over Miami

11 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Manhattans storbyjungle med tilbud til hele familien

Miamis sol, strand og art deco

Hoteller med perfekt beliggenhed og udsigter

Meget for pengene

Mulighed for direkte fly - se perioder

XL USA New Orleans Louisiana Street Cars
Sydstaterne, USA, Nordamerika

The Great South

16 dage fra

40.000 kr.

Glæd jer til

Elvis' Graceland og Vanderbilts Biltmore Estate

Alligatorer og voodoo i Louisiana Wetlands

Fantastisk natur med bl.a. Blue Ridge Parkway

Blues i Memphis og country i Nashville

Stemningsfyldte New Orleans og Charleston

Xl Usa Colorado Rocky Mountain Lake
USA, Nordamerika

USA on the rocks

16 dage fra

36.000 kr.

Glæd jer til

Storslået natur i Rocky Mountains og Grand Teton

Midtvestens bisonflokke, ulve, bjørne og dinosaurer

Spektakulære Yellowstones gejsere og varme kilder

Magiske Badlands, Mount Rushmore, Devils Tower og indiansk historie

Håndplukkede hoteller og gennemtænkt rute

Xl Usa Utah Amangiri Canyon Point Aerial Viewxl Usa Utah Amangiri Canyon Point Aerial View
Arizona, USA, Nordamerika

USA på første klasse

15 dage fra

85.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede 4-5* hoteller med unik beliggenhed

Helikoptertur til toppen af Tower Butte

Luftballon over Canyonlands

Vandretur i kløfterne i Antelope Canyon

Lækker bil (SUV) inkl. GPS, forsikringer m.m.

Xl Usa Colorado Springs Train
USA, Nordamerika

Glæd jer til

USA’s mest spektakulære nationalparker

Togture gennem kløfter og rå natur

Det oprindelige Pueblo-folks utrolige bygningsværker

Håndplukkede hoteller – flere inde i nationalparkerne

Fantastisk finale med 16.000 m2 poolområde

Xl Usa Arizona Grand Canyon Man Sunrise
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Jeep safari i Sedonas Red Rock

Fantastisk halvdags cykeltur i Los Angeles

Sejltur på Colorado River

Udvalgte hoteller bl.a. inde i Grand Canyon National Park

Håndplukkede udflugter til steder, I kun kan komme med guide

Xl Usa Yellowstone National Park Bison
USA, Nordamerika

Glæd jer til

Charmerende byliv i Seattle og Vancouver

Storslåede nationalparker fra Rocky Mountains til Yellowstone

Bjørnesafari, hvalsafari, bæltekøretøj på gletsjer og meget mere

Håndplukkede hoteller og lodges i USA og Canada

Gennemtænkt rute og rummelig bil med GPS

XL USA New England Massachusetts Boston Harvard University Lucky Shoe John Harvard
New England, USA, Nordamerika

New England Country Inns

12 dage fra

27.000 kr.

Glæd jer til

Mageløse efterårsfarver og smuk natur

Hvalsafari i Massachusetts Bay

Vanderbilt-familiens fantastiske palæ

Charmerende småbyer og atmosfærefyldte Boston

3* - 4* hyggelige, historiske inns og hoteller

Xl USA New York One World Observatory Exterior
New York, USA, Nordamerika

New York - pulserende storbyjungle

6 dage fra

14.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede hoteller med super beliggenhed og stil

Vælg mellem 3+*, 4* og 5* hoteller

Mulighed for unikke udflugter og oplevelser

New Yorks storbystemning og grønne oaser

Få skræddersyet rejsen til New York efter jeres ønsker

Xl Usa California San Francisco Helicopter Alcatraz Aerial
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Verdens højeste træer i Redwood National Park

Sightseeing og Gourmettur i Seattle

Gåtur med guide i hyggelige Portland og entré til Alcatraz i San Francisco

Rå kyster, charmerende småbyer og atmosfærefyldte storbyer

SUV bil med god plads til både passagerer og bagage

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Cottages Coastline
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Romantisk øhop på Hawaii

16 dage fra

76.500 kr.

Glæd jer til

Dejlige San Francisco med sejltur i bugten på lækker katamaran

Åben bil på Kauai og Maui

Solnedgangscruise ved Na Pali-kysten på Kauai

Vandre- og cykeltur på Oahu

Romantiske hoteller med bedste beliggenhed og havudsigt fra værelset

Xl Cook Island Rarotonga Beach
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

To af de bedste resorts på Cook Islands

Rundtur og kulturaften på Rarotonga

Sejltur på Aitutakis smukke lagune

3 dage i L.A. på Kimpton La Peer Hotel 4*

Inkl. daglige vouchers til restauranter

XL USA Arizona Monument Valley, Sunrise At Hunts Mesa
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Sommer i Det Vilde Vesten

19 dage fra

46.500 kr.

Glæd jer til

Velbeliggende 3-4* hoteller, flere med pool og bil med god plads

Hangarskibet USS Midway og 2 dage i Disneyland

Rafting på Colorado River med overnatning i telt

Grand Canyon, westernlandskaber og spøgelsesbyer

Kystens sæler, søløver og ufarlige hajer

XL New England USA Rhode Island Newport Historic Colourful Houses
New England, USA, Nordamerika

Sommeridyl i New England

13 dage fra

31.500 kr.

Glæd jer til

Kør selv-ferie til New Englands mest charmerende kystbyer

Hoteller håndplukkede for stemning og beliggenhed

Udflugt til Vanderbilts The Breakers

Storbypuls i New York

Sejltur med historisk yacht i New York

Xl USA South Carolina Charleston Pineapple Fountain At Waterfront Park
USA, Nordamerika

Sydstaternes sjæl og charme

11 dage fra

31.500 kr.

Glæd jer til

Guidet gåtur i Savannah med lokale smagsprøver

På opdagelse i Charleston med hestevogn

St. Augustine set fra en trolley

Hvidt puddersand på Lido Key i Florida

Atmosfærefulde hoteller, der ligger centralt

XL Usa Tennessee Nashville Banjoplayer
USA, Nordamerika

USA i musikkens tegn

18 dage fra

41.000 kr.

Glæd jer til

Chicago med sejltur på floden

St. Louis, Nashville, Memphis og New Orleans

Masser af musik og masser af historie

Elvis Presleys Graceland og voodoo i sumpene

Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed

XL USA Califonia Mammoth Lakes Juniper Springs Winter Exterior
Californien, USA, Nordamerika

Familieski i Mammoth Lakes

12 dage fra

41.500 kr.

Glæd jer til

Mammoth Lakes, Californiens bedste skiområde

Spektakulær natur og fortrinligt terræn med 46 præparerede pister

Utallige oplevelser for hele familien væk fra pisterne

Stor lejlighed med 2 soveværelser

Ski in/ski out med liften som nærmeste nabo

XL Caribbean Bahamas View Of Lucaya Beach On Grand Bahama Island
Krydstogt, Florida, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Krydstogt i Caribien på et af verdens største krydstogtskibe!

Fra Miami til bl.a. Bahamas, Dansk Vestindien og Jamaica

Imponerende underholdning og et væld af aktiviteter for hele familien

Inkl. fly, hotel i Miami og alle måltider ombord

Forlæng ferien med ekstra dage i solrige Florida

XL New York City Statue Of Liberty Liberty Island USA
Krydstogt, New York, USA, Nordamerika

New York og krydstogt til Bermuda

11 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Shopping og seværdigheder i New York

Celebrity Eclipse fra Celebrity Cruises

Dejlig balkonkahyt ombord

Se Frihedsgudinden i New York

Oplev Bermudas hvide strande og azurblå hav

Xl Mexico Mahekal Ocean Front
Tulum, Yucatán, Mexico, Mellemamerika

Glæd jer til

Fra downtown Manhattan til strandluksus i Mexico

Stilrent hotel i New York i det kreative kvarter Hells Kitchen

Strandferie i skildpaddebugten Akumal ved Mexicos caribiske kyst

Suite med plunge pool, havudsigt og fabelagtig all inclusuve

Maya-templerne i Chichen Itza med privat guide

XL French Polynesia Moorea And Tahiti Islands South Pacific Aerial View
Krydstogt, Java, Indonesien, Asien

Glæd jer til

Lækker suite på 5-stjernet luksusskib med gastronomisk all-inclusive

5 kontinenter, 80 destinationer og 50 steder på UNESCOs Verdensarvsliste på 149 dage

Oplev paradisøerne Hawaii, Fransk Polynesien og Melanesien

Se Great Barrier Reef i Australien og kom på safari i Afrika

Besøg tropeøerne Bali, Seychellerne, Mauritius og Maldiverne

Xl Usa Amtrak Train Starlight Coast Rail
Washington D.C., USA, Nordamerika

USA med tog fra kyst til kyst

17 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Cruise i historisk yacht i New York

Cykeltur til Washingtons monumenter

Udflugt til Rocky Mountain National Park

Håndplukkede hoteller i New York, Washington, Chicago, Denver og San Francisco

At slappe af i privat togkupé med udsigt til smukke landskaber

Xl Caribbean Barbados Crane Beach
Krydstogt, Mexico, Mellemamerika

Caribien-krydstogt for livsnydere

10 dage fra

30.500 kr.

Glæd jer til

Krydstogt med det stilfulde skib Celebrity Beyond

Classic drikkepakke inkluderet ombord

Masser af lækker gourmetmad – I har helpension på skibet

Flere forskellige ruter i Caribien

Palmestrande og paradisøer

XL Hawaii Big Island Kee Beach With Tall, Lush Mountains Of The Na Pali Coast
Krydstogt, Big Island, Hawaii, Nordamerika

Hawaii-krydstogt for magelige sjæle

14 dage fra

45.000 kr.

Glæd jer til

Krydstogt til Kauai, Oahu, Maui og Hawaii Big Island

Forlæng rejsen med flere oplevelser på Hawaii

Store naturoplevelser, sublim service og afslappet stemning

Inkl. fly samt fire nætter på 4-stjernet hotel i Honolulu

Alle måltider, drikkepakke og drikkepenge inkl. ombord

XL New England Usa Maine Portland Cape Elizabeth Lighthouse.
Krydstogt, New York, USA, Nordamerika

Glæd jer til

3 dage i pulserende New York

Museer, historiske seværdigheder og shopping

7 dages krydstogt på Norwegian Joy i balkonkahyt inkl. måltider og drikkevarer ombord

Varierende sejlruter langs den amerikanske østkyst til Canada

Underholdning, oplevelser og aktivitetstilbud ombord

XL Mexico Mexican Boy On Horseback People Animals Culture
Krydstogt, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

To nætter på lækkert hotel i Los Angeles

Nyd livet ombord på Navigator of the Seas

Tropiske sandstrande og azurblåt hav

Mexikansk kultur og autentisk mad

Imponerende underholdning og et væld af aktiviteter for hele familien

Xl Cruise Silversea Sliver Muse Aerial view
Krydstogt, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

5-stjernet luksusskib med gastronomisk all-inclusive

Sejl langs USA's vestkyst til Alaska og Canada eller fra Cape Town til Seychellerne

Cruises til Østen - se Singapore, Bali, Indien, Indonesien, Sydkorea, Japan, Filippinerne, Vietnam og Malaysia

Sejl fra Australien til Østen eller New Zealand rundt

Oplev Middelhavsområdet og Mellemøsten - sejl fra de græske øer til Egypten, Tyrkiet, Saudi-Arabien og Emiraterne

XL USA Alaska Humpback Whale Jumping
Krydstogt, British Columbia, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Se pukkelhvalerne i Juneau

Oplev Alaska på sommerkrydstogt fra Vancouver

Oplev Alaskas smukke fjorde, klippeøer og kæmpe gletsjere

Masser af lækker gourmetmad – I har helpension og drikkepakke på skibet

Storbyen Vancouver - kunst, musik og gourmet

XL Caribbean US Virgin Islands St. John Island Trunk Bay View
Krydstogt, Florida, USA, Nordamerika

Show, sjov og sol i Caribien

13 dage fra

20.000 kr.

Glæd jer til

Krydstogt i det vestlige Caribien med bl.a. Aruba, Curaçao, Haiti og Costa Rica

Krydstogt i det østlige Caribien med bl.a. Puerto Rico, St. Kitts, St. John's, St. Lucia og St. Maarten

Forlæng ferien med flere eventyr i Florida

Inkl. fly, hotel og alle måltider ombord

Oplev dansk kolonitidshistorie på St. Croix og St. John's

Xl Californi Wine Glass
Californien, USA, Nordamerika

Californien VIP

11 dage fra

67.500 kr.

Glæd jer til

Direkte fly og private transfers

San Francisco med udflugt til Alcatraz

Sonoma Valley med cykeltur til Carneros’ vingårde

Privat VIP udflugt til Yosemite

3 nætter i luksus på Post Ranch Inn

Xl Hawaii Zipline Man Tropical Valley Rainforest
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Det store familieeventyr på Hawaii

21 dage fra

56.500 kr.

Glæd jer til

Udflugter, hoteller og rute udvalgt til rejser til Hawaii med børn

Stop i San Francisco med besøg på Alcatraz

Hawaii Big Island, Maui og Honululu på Oahu

I helikopter over vulkan

Rummelig SUV - en bil med plads til hele familien

Xl Florida Miami Aerial View Beach USA
Florida, USA, Nordamerika

Glæd jer til

God tid til temaparker, natur, lækre strande og byliv

Roligt tempo med 3 - 4 nætter hvert sted

Bil med god plads til hele familien

Velbeliggende og familievenlige 3* - 4* hoteller

Skøn finale på Miami Beach

Xl USA Florida Orlando Walt Disney World Cinderella Castle
Florida, USA, Nordamerika

Mickey, søkøer og strand i Florida

13 dage fra

33.500 kr.

Glæd jer til

Snorkling med søkøer og sejltur blandt alligatorer

God tid til at opleve Orlandos temaparker

3* og 4* familiehoteller tæt på oplevelserne

Afslapning på stranden i Naples

Rummelig bil med GPS

Xl Hawaii Luau Feast Lele Three Men Juggling Fire Dance
New York, USA, Nordamerika

New York og Hawaii for børn

16 dage fra

48.500 kr.

Glæd jer til

Verdens sejeste by New York

Stor ferielejlighed på Maui

Spændende udflugter på Maui - vandretur og snorkling

Rummelig SUV bil på Maui

Waikiki Beach og hotel med pool i Honolulu, Oahu

XL USA Pennsylvania Amish Buggy In Lancaster County
Niagara Falls, Ontario, Canada, Nordamerika

Northeastern Highlights

15 dage fra

34.500 kr.

Glæd jer til

Gettysburg - borgerkrigens milepæl

Bådtur ved buldrende Niagara Falls

Spændende møde med Amish-folket

Storslået natur med bjerge og endeløse vidder

Storbyliv og shopping i New York

Xl Usa Arizona Grand Canyon Airplane In The Air Papillon Tours
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

San Francisco med madtur og udflugt til Alcatraz

Las Vegas med hotel på The Strip

VIP udflugter i små grupper

Bil til South Rim og fly over The Western Rim i Grand Canyon

Bryce Canyon, Zion National Park og Hoover Dam

Xl Hawaii Hotel Kiahuna Plantation Resort Kauai By Outrigger Beach Ocean
USA, Nordamerika

Glæd jer til

Kaffe, livskvalitet og god mad i Seattle

Surf, byliv og Pearl Harbor på Oahu, Hawaii

Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai, Hawaii

Bil på Kauai

Udvalgte hoteller med perfekt beliggenhed

Xl USA Colorado Aspen Snowmass Ski Tricks
USA, Nordamerika

Skiferie i Aspen på første klasse

10 dage fra

83.000 kr.

Glæd jer til

Det mest eksklusive skisportssted i USA

Ikoniske The Little Nell 5* i Aspen, Colorado

Byens eneste ski in/ski out hotel

Cat skiing og puddersne på bagsiden af Aspen Mountain

Skileje og liftkort til alle 4 områder i Aspen Snowmass

Xl Florida Miami Art Deco Building Orange Blue
Florida, USA, Nordamerika

Strand, pool og art deco i Miami

8 dage fra

29.500 kr.

Glæd jer til

Cool art deco hotel ud til South Beach

Gåture ad strandstien til Ocean Drives art deco

Shopping fra det hippe lokale til det helt store outlet

To skønne poolområder og god restaurant

Tid til at være sammen - med ro til at nyde det

XL USA California Big Sur California Coast 2
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Tag strandvejen til Hawaii

17 dage fra

39.000 kr.

Glæd jer til

Skønne byer: San Francisco, Los Angeles og Honolulu

Køretur i bil langs Californiens smukke kyst

Øhop på Hawaii: Hawaii Big Island og Oahu

Hoteller udvalgt for stemning og beliggenhed

Udflugt til 4.207 m høje Mauna Kea inkl. middag

Xl USA California Los Angeles Venice Beach Sunrise Aerial View
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Vintersol over det sydvestlige USA

14 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Cykeltur i West Hollywood og Beverly Hills – se hvor stjernerne bor

Offroad-køretur i jeep ved Sedona

SUV bil med god plads til både passagerer og bagage

Perfekt kørerute i mildt klima

God tid med 2-3 nætter hvert sted

Xl Usa North Carolina Blue Ridge Parkway Summer Butterfly
Washington D.C., USA, Nordamerika

Virginia, Vanderbilt og vild natur

12 dage fra

34.000 kr.

Glæd jer til

Monumenter og museer i Washington

Vanderbilts The Biltmore og Jeffersons Monticello

Fantastisk natur i Blue Ridge Mountains

God bil med alle forsikringer inkluderet

Udvalgte hoteller og lodges

Xl USA Washington DC Lincoln Memorial Statue Night
New York, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Historiens vingesus i USA's hovedstad, Washington D.C.

Georgetown, idyllisk bydel i Washington D.C.

Washingtons smukke parker og imponerende museer

Manhattan, Central Park og Frihedsgudinden i New York

Trendy butikker og shopping i særklasse

Kim Karlson

Rejserådgiver

Kim Carlsson

Kim Karlson

Kim er én af vores dygtige eksperter på rejser til USA, Japan, Canada og skirejser til Schweiz. Kim har stor viden om rejser til alle hjørner af sine ekspertområder og vægter rejsens balance højt. Ifølge Kim skal den perfekte rejse helst være en god blanding af både oplevelser og afslapning.

Når Kim selv rejser, foretrækker han ture i bjergene eller rejser til millionbyer. Han elsker at gå på opdagelse i de forskellige destinationers mangfoldighed, hvor der altid er noget nyt at opleve.

Kim gør altid sit yderste for at opfylde alle jeres ønsker og krav, når han planlægger en rejse. På den måde indfries forventninger altid – når de altså ikke overstiges. Det gør han bl.a. ved at være engageret, imødekommende og lyttende. Kontakt Kim og hør meget mere om hans egne rejseerfaringer, og hvordan han kan hjælpe jer med at planlægge drømmerejsen.

Destination:‌‌ Canada,‌ USA,‌ Japan,‌ Europa,‌ Schweiz,‌ Nordamerika,‌ Hawaii,‌ Portugal

Rejseformer:‌‌ Skiferie,‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.