Xl Bali Jamahal Spa Pool Villa Terrace
Jimbaran, Bali

Jamahal Private Resort & Spa

Stilfuldt og intimt resort med luksuriøse villaer

Det prisvindende Jamahal Private Resort er et paradis for alle, der søger forkælelse i pragtfulde omgivelser. Kun for voksne.

Gylden sandstrand

Jamahal Private Resort & Spa ligger mindre end 400 meter fra den gyldne sandstrand Jimbaran Beach. Stranden er en del af en smal landpassage, som fører til halvøen Bukit. Jimbaran stranden er et godt sted at have base på i det sydlige Bali, med en hovedvej der sørger for let adgang til at udforske mere af Bali.

Stranden i Jimbaran

Vi rejser i en verden, hvor affaldsproblemer ikke kender til landegrænser. Havstrømme kan derfor skylle skrald op på stranden i Jimbaran. Stranden rengøres dog hver dag. Problemet opleves oftest i regnsæsonen fra november til marts.

XL Bali Jamahal Pool Suite Villa
XL Bali Jamahal Jimbaran Beach Sunset
Xl Bali Jamahal Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Elegante villaer

Jamahals villaer er opført i en raffineret balinesisk stil og kombinerer moderne faciliteter med traditionel byggestil. Alle villaer har hver sin lille tropiske oase, tæt på den store laguneformede pool. Nogle har egen pool og to villaer er ekstra luksuriøse med masser af plads, større pool-område og have. De eksklusive villaer er selvfølgelig udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. 

Kun plads til 24 gæster

Jamahal har kun plads til 24 gæster, og personalet gør alt for, at give hver gæst et ophold ud over det sædvanlige. De lægger stor vægt på den personlige service og er opmærksomme på alle detaljer. I kan se frem til roomservice i den smukke villa, servering af forfriskende drikkevarer fra strandbaren, delikate retter i loungen og luksuriøs massage i den flotte spa.

Økologisk velvære

Fredfyldte Jamahal Spa indbyder til velvære og afslapning med javanesiske- og balinesiske behandlinger, hot stone, indisk ayurveda mm. Her benyttes kun økologiske produkter af højeste kvalitet. Det er også muligt at træne i det fuldt udstyrede fitness-center.

Mad og drikke bragt til døren

Loungen tilbyder lækre retter af årstidens friske råvarer samt frugt fra lokale markeder. Dertil et stort udvalg af vine samt cocktails. Både frokost, middag og snacks serveres gerne i villaen, og sammen med morgenmaden følger hjemmebagt brød og wienerbrød, friskpresset juice og økologisk kaffe.

Xl Bali Jamahal Garden Suite Villa Terrace
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.