• Morgendis og pragtfuld udsigt over 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
 • Poolen på 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
 • Udsigt til 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
 • Deluxe værelse på 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka

98 Acres Resort and Spa, højlandet, Sri Lanka

Et stilfuldt højdepunkt i Sri Lankas højland

Morgendis og pragtfuld udsigt over 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
Læs mere

At skue ud over de uendelige teplantager i Sri Lankas højland er magisk. På 98 Acres Resort and Spa 4* forkæles I med de smukke udsigter fra morgen til aften på et resort, der selv står fuldt mål med omgivelserne i sin skønhed. 

Udsigten fra balkonen i et Deluxe værelse på 98 Acres Resort and Spa på Sri LankaTeplantagerne står i sirlige mønstre op og ned ad de stejle skråninger i Sri Lankas højland. Her smyger resortet 98 Acres Resort and Spa 4* sig diskret ind i de smukke omgivelser med stilfulde bungalows skabt i træ og sten med stråtækkede tage tæt på Ellas Rock og Rawana Falls. 

Nyd at blive forkælet med super service, dejlig mad, frisk luft og den blændende udsigt. 

Restauranten på 98 Acres Resort & Spa serverer lækre, indbydende retterRestaurant og bar med enestående udsigter

Øverst på en bakketop er resortets hovedbygning med restauranten under en gigantisk og betagende tagkonstruktion af træ. Det er også her, I finder resortets bar og pool, hvorfra I kan skue ud over de grønne tebuske, der fortsætter i et uendeligt tæppe over højlandet. 

Navnet 98 Acres refererer til størrelsen af den teplantage, som resortet er en del af. 98 acres er næsten 400.000 m2. Her er langt til horisonten, højt til himlen og en unik stemning, der gør resortet til et af de mest populære til bryllupsrejser på Sri Lanka.  

Teen er også tema i flere af restaurantens tilbud såsom tesuppe og saucer med te som ingrediens, lige som teen indgår sammen med andre urter i flere af spaens behandlinger. Und jer selv at prøve.

Deluxe værelse på 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka

Bungalows i stor teplantage

De smukke 2-etagers bungalows er integreret i skråningerne med et værelse på hver etage. Byggeriet er så vidt muligt skabt af naturens egne materialer og med miljøbevidsthed som et bærende element. F.eks. er der anvendt gamle jernbanesveller til vægge og terrasser mange steder, lige som der er stor brug af rå granit i et fint farvespil. Her er bl.a. inkluderet WiFi og kaffe/te-faciliteter.

Badeværelset til et deluxe værelse på 98 Acres Resort & SpaDeluxe værelser

De store deluxe værelser har et privat loungeområde og magiske udsigt til Ella Gap og Small Adam’s Peak Mountain. Stå tidligt op en dag og nyd solopgangen og morgendisen over sceneriet fra jeres balkon. 

Værelserne har loft til kip, masser af lys fra de store glasarealer, smukke trægulve, vægge i granitsten og mange overraskende detaljer i et kreativt design præget af træ og rå granitsten. Badeværelserne er i flere niveauer omkring det kæmpe badekar, der også er indhyllet i træ og granit. 

Standard værelse på 98 Acres Resort & SpaStandard værelser

I virkeligheden er standard et kedeligt navn. For intet er bare standard her. Standardværelserne er lyse og lækre med hvidskurede vægge og smuk indretning. Selve værelset har trægulv, mens balkonen har titaniumpoleret cementgulv, der giver et rustikt look. Stole og borde er genskabt af gammelt tømmer fra jernbanesveller. Badeværelset har stort brus, men ikke badekar som Deluxe værelser. 

Prøv en guidet tur i teplantagen ved 98 Acres Resort & SpaFra te til trekking

98 acres åbner for en række aktiviteter. Fra guidet tur i teplantagen og tesmagning til trekkingture og cykelture i den smukke natur. 

Her er et meget rigt fugleliv, så husk kikkert. Vil I opleve at gå på jagt med bue og pil, kan det også lade sig gøre – I skyder dog efter attrapper skjult i naturen.  Sig til, hvis I vil deltage i en af resortets kokkeskoler eller prøve en helikoptertur over Sri Lankas højland.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.