• Lounge på Hotel Camelia Hills på Sri Lanka
 • Hotel Camelia Hills i Dickoya på Sri Lanka
 • Vidunderlig udsigt fra Hotel Camelia Hills på Sri Lanka

Camelia Hills, Dickoya, Sri Lanka

Boutiquehotel i teplantagernes grønne bakker

Hotel Camelia Hills i Dickoya på Sri Lanka
Læs mere

Bo på et luksuriøst boutiquehotel i Sri Lankas bølgende landskab af teplantager. På Camelia Hills nyder I godt af pool, all inclusive á la carte menu samt panoramisk vue over bjergene og søen.

Pool og udsigt på Hotel Camelia Hills på Sri LankaFrodigt og fredfyldt hotel på Sri Lanka

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed… Camelia Hills er underskønt placeret på en af Sri Lankas absolut smukkeste adresser midt i ceylon-plantagernes smaragdgrønne bakker. Her, blandt kultiverede temarker og Sri Lankas vilde natur, finder I komplet ro, og den dramatiske udsigt til de omkringliggende bjerge og søen Castlereagh Resevoir overgår alt! 

Pool og udsigt på Hotel Camelia Hills på Sri LankaPool, lounge og have i tehøjlandet

Udover fem værelser er Camelia Hills indrettet med flere afslappende loungeområder, indendørs såvel som udendørs. Nyd en svømmetur i havens pool med udsigt over søen. Hele haven omkranses af grønne tebuske, og på de manicurerede plæner er placeret solstole, der er lige til at slænge sig i. Teen kan med fordel drikkes i havens pavillon, mens måltiderne spises på den overdækkede terrasse med ildsted eller i spisestuen.  

Teplantager ved Castlereagh Reservoir på Sri LankaKolonitid, tefabrikker og kirker 

Der er masser at opleve på den grønne egn omkring Camelia Hills, hvor kolonitidens engelske imperialister opførte plantager og kirker, der stadigt er i brug. Lad Nyhavn Rejsers rejserådgivere arrangere for eksempel guidede vandreture i de omkringliggende teplantager, besøg i landsbyer og på tefabrikker, hvor de friskplukkede ceylon-blade behandles efter høst. 

Vidunderlig udsigt fra Hotel Camelia Hills på Sri LankaGourmetophold med alt inkluderet 

Opholdet på Camelia Hills er all inclusive, og hver morgenmad, frokost og aftensmad er i sig selv en oplevelse. Huskokken tryller moderne srilankanske retter frem såvel som international cuisine, alt efter dagens menu og jeres ønsker. Betjeningen er varm og personlig, og til maden serveres vand, vin, øl og drinks ad libitum. Kaffe og te serveres hele dagen. 

Med tog eller vandflyver 

Alle ruter, der fører til Camelia Hills, er sceniske ruter. En mulighed er at tage toget fra en af regionens storbyer til den nærmeste stationsby, Hatton, 12 kilometer fra Camelia Hills. Eller flyv med vandflyver og land på søen Castlereagh Reservoir nedenfor hotellet. 

Maskeliya værelse på Hotel Camelia Hills på Sri LankaFem rummelige og unikke værelser

Hotellets i alt fem værelser er individuelt og moderne indrettede med store vinduer, smukke plankegulve og et nostalgisk nik til kolonitidsstilen. Alle værelserne har butlerservice og loungeområde med lænestole og sofabord, privat balkon eller terrasse og bad med rain shower. Værelserne kan bookes enkeltvis, eller hele hotellet kan lejes af en familie eller gruppe. 

Camelia-værelserne

De to Camelia-værelser er opdelt i Norton-værelset med kingsize seng og vinduer, der vender ud mod søen, og Maskeliya-værelset med seperate senge, privat terrasse og sydøstvendte vinduer med udsigt til de grønne bakker.  

Lakeview-værelserne 

De tre Lakeview-værelser er opdelt i det familievenlige Dickoya-værelse, der består af to sammenhængende suiter med plads til i alt fire gæster - oplagt til to voksne og to børn - og Osbourne-værelset med udsigt til både bjergsiderne og søen, og selvfølgelig det mere afsidesliggende Warleigh-værelse, hvor terrassen fortsætter direkte ud i haven.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.