XL Sri Lanka Jetwing Ayurveda Pavilions Swimming Pool
NEGOMBO, SRI LANKA

Jetwing Ayurveda Pavilions

Selvforkælelse på et ayurvedisk ophold

Oplev den ultimative selvforkælelse i raffineret kombination med ayurvedaens helbredende kraft på idylliske Jetwing Ayurveda Pavilions i Negombo, Sri Lanka. I denne oase finder du ro både fysisk og mentalt, samtidig med at du er omgivet af skønhed i både resortets design og den omkringliggende natur.

Idyl på Sri Lankas smukke kyst

Omgivet af frodige, tropiske landskaber og en atmosfærefyldt ro i Ethukale, Negombo, Sri Lanka, åbner Jetwing Ayurveda Pavilions dørene til en verden, hvor tiden står stille. I harmoni med naturens skønne lyde og en forfriskende brise fra Det Indiske Ocean byder dette fredfyldte resort på en uforlignelig fusion af traditionelle ayurvediske principper og moderne luksus. Roen og den varme srilankanske gæstfrihed danner rammen om et ophold, som nærer både sjæl og sind.

 

Det traditionelle møder moderne velvære

Arkitekturen og æstetikken på Jetwing Ayurveda Pavilions hylder Sri Lankas kulturarv gennem detaljer i både håndværk og design. Hotellets indretning er et studie i minimalistisk elegance, hvor hvert rum og pavillon er et privat tilflugtssted skabt til dyb fordybelse og healing. Med en arkitektonisk respekt for de gamle lægetraditioner vil du her opleve et hotel, der helliger sig den ayurvediske livsfilosofi og kombinerer den med elementer fra den omkringliggende natur.

XL Sri Lanka Jetwing Ayurveda Pavilions Facilities (5)
XL Sri Lanka Jetwing Ayurveda Pavilions Facilities (4)
XL Sri Lanka Jetwing Ayurveda Pavilions Ayurveda Nivasa Exterior
DET KAN DU SE FREM TIL

Skræddersyet velvære

Omsluttet af luksus og skræddersyede behandlinger

Fra de nøje designede behandlingsområder til det omfattende ayurveda-apotek: Hver detalje på Jetwing Ayurveda Pavilions er nøje udtænkt for at sikre dig netop din optimale helingsproces. Lad dig forkæle af hotellets erfarne ayurveda-læger i resortets behandlingsrum eller i dit private behandlingsrum i din egen pavillon – her er du altid i trygge, kompetente og professionelle hænder. Alt sammen mens du nyder moderne bekvemmeligheder som gratis wi-fi, rummelige værelser med udsigt til den frodige have samt gourmetmåltider, der understøtter din ayurvediske rejse mod optimalt velvære.

En rejse for krop, sind og sjæl

Som gæst på Jetwing Ayurveda Pavilions inviteres du på en rejse for krop, sind og sjæl – en rejse for personlig fornyelse. Forestil dig at dyrke morgenyoga i daggryets bløde lys, efterfulgt af nærende ayurvediske måltider og foryngende spa-behandlinger. Hver oplevelse er udviklet til at vække sanserne og genoprette kroppens naturlige balance, hvilket efterlader dig i en dybt afslappet og harmonisk tilstand.

På et ophold på Jetwing Ayurveda Pavilions med Nyhavn Wellbeing kan du vælge mellem en række specielle tilbud, der forstærker den ayurvediske oplevelse. Få skræddersyede helingspakker, nyd private behandlinger og slip din hverdagsstress i dette srilankanske paradis af ro og fordybelse.

Xl Sri Lanka Hotel Jetwing Vil Uyana Sigiriya Bungalows Over Paddy Fields
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.