• Risterrasser nær Ubud på Bali med traditionel kunstvanding kaldet subak

Rismarker, urter og Balis traditioner

3 timers morgentur gennem rismarkerne med naturguide

Rismarker på Bali
Læs mere

Balineserne har tradition for at høste urter til både medicin og madlavning i den vilde natur. Det får I indblik i på denne lette vandretur langs rismarkerne, der også giver indblik i de mange dybt forankrede traditioner, der sikrer høsten i rismarkerne.

Gå tur langs rismarkerne på BaliTag med på en let morgentur langs rismarkerne og få et inspirerende indblik i naturens betydning for balineserne, ikke mindst den ældre generation.

Rismarkernes lægende og velsmagende urter

Glæd jer til at lære om, dufte til og smage på et hav af vilde urter og planter, der bruges til bl.a. medicin, madlavning og skønhedspleje. De gror langs rismarkerne og er tilgængelige overalt – hvis man som jeres vidende naturguide har et øvet øje.

Daggry over rismarker på BaliGamle traditioner

Prøv at se ud over et landskab med rismarker, så langt øjet rækker. Fra toppen af bakkerne til bunden af dalene. At sikre tilstrækkelig vanding af hver enkelt risbondes mark kræver et utroligt fællesskab.

Rismarker på BaliPå jeres vej langs rismarkerne hører I om dette unikke fællesskab på Bali, der kaldes Subak. Som alt andet på Bali er fælleskabet dybt forankret i det spirituelle, hvor offergaverne i de 5 vandtempler er med til at sikre en god høst skabt af rigeligt med vand til alle året rundt.

Når man har hørt om Subak, er risterrasser ikke længere bare en masse marker, men resultatet af en utrolig livsstil med stor loyalitet med fællesskabet.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.