• Haven ved Pool Suite på Taru Villas - Rock Villa på Sri Lanka
 • Soveværelse 2 i Pool Suite på Taru Villas - Rock Villa på Sri Lanka
 • Morgendis over Horton Plains, Sri Lanka
 • Farverige kvinder i Colombo
 • Vandretur gennem teplantager til Little Adam's Peak på Sri Lanka

Poolvilla med plads til 6 ved Sri Lankas bedste strand

Nyd charmerende villa med pool ved Bentota

Sri Lanka er et fantastisk rejsemål til rejser 3 generationer sammen. Her er smuk natur og oplevelser for alle aldre fra elefanter og hvaler til templer og kongebyer. Bo sammen i en villa med pool ved Sri Lankas nok mest børnevenlige strand.

Privat pool ved Pool Suite på Taru Villas - Rock Villa på Sri LankaVed Bentota-stranden i det sydvestlige Sri Lanka midt mellem hovedstaden Colombo og den historiske fæstningsby Galle ligger Taru Villas - Rock Villa 4+*. Det lille boutiquehotel er indrettet i en gammel herskabsvilla, og her er intet mindre end en vidunderlig stemning.

Stue til soveværelse 1 i Pool Suite på Taru Villas - Rock Villa på Sri LankaVilla med egen pool til den store familie

Taru Villas - Rock Villa er anlagt i et stort tropisk haveanlæg med en lang pool og solterrasse. Store træer og pandanus-palmer giver skygge til de maksimalt 18 gæster.

Hotellet består af et hovedhus, der er opdelt i flere værelser, samt en charmerende villa, Pool suite, med to soveværelser, der begge har eget badeværelse og egen opholdsstue. Udenfor er solterrasse, spisesalon og have med pool kun til jer.

Soveværelse 2 i Pool Suite på Taru Villas - Rock Villa på Sri LankaVillaen er udsøgt indrettet med stengulve, hvide vægge, farverig kunst, møbler i mørkt træ og mange fornemme detaljer, der fastholder stedets historiske og herskabelige stemning. Med to ekstra opredninger til børnene kan I være 6 i villaen med god plads til alle.

Privat strandområde på Rock Villa i Bentota, Sri LankaGenerationsrejse med hele hotellet kun til jer?

Er I en familie eller flere vennepar, hvor I rejser 12 sammen, kan I reservere samtlige værelser i den smukke herskabsvilla kun til jer. Og regnestykket er nemt, hvis I er op til 18. I kan få hele hotellet, dvs. herskabsvilla og Pool Suite, og hele det tropiske haveanlæg og alle solstole ved stranden for jer selv.

Vi mangler kun at nævne god mad og super service. Taru Villas - Rock Villa er virkelig en perle til tre generationer eller flere familier sammen til Sri Lanka. Læs mere: Taru Villas - Rock Villa, Bentota

Udsigt ind over Galle Fort med kirken og det buddhistiske Shri Sudharmalaya-templetFæstningsbyen Galle

Taru Villas - Rock Villa ligger kun fem kvarters kørsel fra den stemningsfulde fæstningsby Galle. Tag hertil og nyd de gamle gader, smukke kirker, cafeer og butikker skabt i kolonitiden af hollændere og portugisere. Overvej eventuelt også en spændende cykeltur til rismarker og landsbyer ved Galle.

Oplev Sri Lankas største koncentration af elefanter på en jeepsafariRundrejse på Sri Lanka

Tal med jeres rejserådgiver, hvis dagene på Taru Villas - Rock Villa skal være afslutningen på en rundrejse på Sri Lanka, hvor I kan oplev alt fra hvalsafari og elefantsafari over smukke vandreture i tehøjlandet til løveklippen Sigiriya og historiske kongebyer. Læs mere: Oplevelser på Sri Lanka

Teplukker i de mest fantastiske naturomgivelser på Sri LankaGenerationsrejser til store villaer

Taru Villas - Rock Villa på Sri Lanka er bare en af mange muligheder for at rejse den store familie sammen og nyde at have tid til hinanden i en stor villa. Læs mere: Rejser 3 generationer sammen

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.