XL Sri Lanka Galle Aditya Resort Pool View
Galle, Sri Lanka

Aditya Resort

Store suiter med plunge pool

Aditya Resort er et lille, charmerende boutique hotel lige ud til stranden og tæt på den historiske by Galle. Hotellet er smukt indrettet med kunst og antikviteter. Nyd en stor suite med plunge pool og havudsigt eller privat have.

Aditya Resort er et af den slags hoteller, der hæver en rejse over det almindelige. Den afslappede stemning, den smukke indretning og de store suiter med plunge pool danner perfekte rammer, uanset om I bare vil slappe af eller opleve nærliggende Galle med det gamle fort og store shiva tempel.

Blot 15 minutter i bil, og I er midt i den historiske by fyldt med minder fra den portugisiske og hollandske kolonitid og ikke mindst den pulserende dagligdag, butikker m.m.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store suiter med plunge pool

Suiterne på Aditya er ren forkælelse. Store – også større end normalt for området – og med en enkel, men meget smuk indretning. Nogle har have til, andre terrasser med fantastisk havudsigt.

Alle suiter har en privat plunge pool. Vandet er ikke opvarmet, men skønt at glide ned i efter en varm dag. Suiterne har ikke numre, men navne hentet i den hinduistiske mytologi. En lille detalje, men også et stort vink om den særlige stemning og fokus. Der er 12 suiter plus en meget stor penthouse suite.

Pool og strand

Aditya ligger lige ud til en smuk strand, der inviterer til afslapning og gode gåture. Går I ad stranden mod nord, kommer I hurtigt til en lille fiskerby, hvor de farverige både ligger i sandet og venter på næste tur efter friske fangster.  

Havet kan være råt her, så en afslappende dukkert sker i hotellets store pool, der ligger i den tropiske have mellem hotellet og sandet. I poolområdet er solstole, og rundt mellem palmerne i haven inviterer hængekøjer til en vuggetur.

Glimrende mad og masser af fred og ro

Hotellet er berømmet for sit gode køkken, hvor I virkelig kan nyde det sri lankanske køkken fra morgen til aften.  

På Aditya får I ikke tilbudt et hav af aktiviteter. I stedet lægges der vægt på fred og ro, så alle kan nyde at slappe af.

XL Sri Lanka Galle Aditya Resort Pool Sunbeds
XL Sri Lanka Galle Aditya Resort Food
XL Sri Lanka Galle Aditya Resort Spa 2
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.